720
-
#79 FLÉM OFF --egyébként bünti lessz! -
#78 Na ne kezdjétek a szokásos anyázós flémelést :)))))
Megmondta hát megmondta. Szabad országban élünk :))))
Csak jó lenne tudni mire is gondol pontosan :)))) -
HunGreg #77 Te aztán most jól megmondtad aranyapám! Nem kéne még aludnod? Anyucitól nem kapsz ki? Valami nagy sim-betyár lehetsz, meg közösségi ember, hogy így bevállalósan megmondod a tutit.. Ezt az Isten állatját...lac coo, inkább rFactor topic sztem...Ez itt a "nagyok" játszótere... -
#76 Mi mi ? -
Te szerencsétlen szánalmas gyökér barom ,rég láttam már hozzád hasonlot, gondolkodjál már egy kicsit hogy mi is ez tulajdonképpen. -
zoolee #74 Hehe. -
Szabi1991 #73 hmm betettem nordshlife-ot a játékba, de most el se indul -.- -
#72 Gondolom a legtöbb pálya jogdíjas, de kizárólagos jogot nem hiszem hogy kapott bárki is , szal az veszi meg aki akarja....Gondolom BMW álta az efféle költségeket:)))) ( Vagy Simbin-nek eleve van rá licensze és az jó volt erre a játékra is ...)
De ISI valójában csak magát okolhatja , hogy ilyenekről lecsúszik .
Valamit kéne már vírítani, mert gondolom itt is megnézegette a PR szakember milyen engine-ek vannak ill. mit tudnak, és gondolom utána egyezett ki a Simbin-nel a GTL-motorban.
Most öszintén, ha megnézték az alap rF-et mit láttak...? Mikor ilyesfajta játékba épp a csilli-villi a lényeg :)
Persze lehet ISI is fejlesztene jobban, csak nincs pénze rá :(((( -
#71 A graf engine végül is ugyanaz , csak a Race rengeteg plussz dolgot kapott...
De nem mindegy hogy van valami megcsinálva: milyen színű ambient fény van, mi és hogyan-mennyire tükröződik az autón stb ....Ilyen különbségek lehetnek :) -
Szabi1991 #70 most Nordshlife ra gondoltok ? :D -
zoolee #69 Hosszú nürburgringet a gém nek!!! -
#68 PGR3ba is van Nord ( meg még kitudja mikbe ), szal szerintem nincs ilyenről szó. -
Szabi1991 #67 festeni lehet mert dds-ekben van a textura -.- -
#66 Nemtom, hogy lehet ez régebbi engine, vagy em a grafikai engineről beszéltek? Mert ehhez képest a Race07 fények tekintetében sehol sincs. -
zoolee #65 Igen, azé..ill tavaj még bizti az övéké volt...A TT ben is benne volt..:)
Mikor kezdjök modolni a gamet? -
Szabi1991 #64 én alap beállitáson hagytam :DD
a képeken látszik hogy nincs éllsimátás bekapcsolva pff :S -
#63 nekem szintén:) 2800+ 64-es amd, 9600xt, 1giga ram
minden maxra tolva egyedül az árnyék van kikapcsolva teljesen és igy stabilan megy a játék nem szaggat -
Szabi1991 #62 1 giga ram, Ati Radeon 9600, 3,2 GHZ-s proci, max autókkal stabil 40 FPS (belső és külső nézetben is)
szal nincs nagy gépigénye :DD
-
#61 mi a neve a szervernek amihez megadtad a kódot?
mert találtam olyan néven szerót mint amit lejjebb irtál de oda nem volt jó a pass -
#60 Nem.
Nord szerintem valami jogdijas lehet... talan a Sony-e. De csak tipp... -
razz #59 aha.hoszu 23km esen is? -
#58 Nürburgringek:) -
razz #57 mien pályák vannak benne? -
#56 Mondtam én h baj van, nekem is:) -
zoolee #55 200 méteres féktávot tessan tartani az 50 méteres követési távval. -
#54 Bázz iszonyat a fizika kurva lyó 100000 éve fékezek azt nem állmeg :D 260ról :D -
#53 és mi a szerver neve?:)
amugy Tarja-ért +5pontrol indul nekem a játék:DDDD -
#52 hát ez KURVAJÓ GAMMA [/fav] mar nyomtam online hát mitmondja mindenki viszonylag "lama" tehát senki nem olyan pro (en most 2. helyen végeztem) JA ÉS NAGYON FASZÁN LEHET DRIFTELNI -
#51 Bocs, most pihenek egy kicsit. -
zoolee #50 Nemigaz, te elvetemült drifter...!!!XD -
Szabi1991 #49 nekem még fél óra :S
lassan jön -
#48 Mivel sok volt a külsöldi ezért lejelszavaztam a servert
pass: vsrbmw -
#47 Csak feltettem, nem birtam ki;) De igy elsore valami nagyon erdekes: TV-kamerabol 350 fps (!), cockpitbol, a celegyenesnel 15 (tizenot!):))) Valamit allitgatni kell, vagy ez a regebbi engine nem bir valamit;))) -
#46 Igen, O az;) -
Szabi1991 #45 num 4-6 ? :O -
#44 amugy a főmenüben nem a nightwish énekesnöje énekel? :P -
Szabi1991 #43 remélem lesz E30 mód is -.- -
#42 előző nem ment volna sorry
-
#41 nem :D nem is gondoltam hogy drifteljek direkt csúsztam hogy oldalról lekapjam a verdát. -
#40 nem :D nem is gondoltam hogy drifteljek csak csusztam egy jot de most tényleg.