720
  • Ginger17
    Márhogy egyészen pontosan arra gondolok, hogy bele kéne kombinálni a GTL pályákat ebbe a nyavajába átnevezgetés nélkül...
  • Ginger17
    Nemtudom... most alapból nekem nincs fent a GTR2, mégis kedvem lenne hülyülni egy két pályán. Nem lehetne ezt is vhogy megoldani? Tippeket kérek: egy vagy két nap???
  • Ginger17
    Magyarul a GTR2-ben lehet menni ezzel a verdával is... ennyi.
  • Ombika
    Magyarul minden palyan verethetunk vele ,amig gtr2-ben benne van?! :)))
  • DJ Skyline
    GTA San Andreasba is belelehet már tenni akár :) "megnyitottam" Maxban a kocsit, csak nincs kedvem most nekiállni szétbontani, összerakni, stb, így is x+1 dolog van már amibe bele kezdtem a GTA-hoz meg amúgy sem szeretem más modelljét lopkodni, pláne ha free!
  • Alexease
    Ezt az M3-as verziot, nem is sok ertelme van modolgatni;) Ott a GTL, vagy a GTR ami frisebb (pl. eso, tukrozodes, stb.) Csak azert vedtek le, mert lesz valami hivatalos Challenge nyeremennyel, vagy valami hasonloval;)
    Az hogy kiszedik belole az auto, az meg lenyegtelen:) Ugyis a masik ket SimBin termekbe rakjak bele (GTL, GTR2):)

Ha vedelem, akkor ott a RACE/RACE07 Steam-mel. Azt az engine-t mar nem szeretnek kozkezre adni, abba mar tulsok mindent fejlesztettek bele.
  • Pepsi Twist
    Nem akar valaki velem most 1-et tolni online?
  • Ginger17
    ...de látom már Alex is rálelt.
  • Ginger17
    Esőgumi, miegymás...
  • Ginger17
    Végeredményt hirdetek. Egy nap kellett hozzá.
  • ngcsnet
    aha, lehet moddingolni

azért abból már kinőttem, hogy átírjam az exét, gondolom volt valami oka annak, hogy ők nem engedélyezték a moddingot:)

csak a te kedvedért: -.-
  • Ombika
    Inkabb meg picit fizikat kellene alakitani ,mint pakolgatni es akkor mar nyugodt is lennek! :))
  • Szabi1991
    de lehet moddingolni, csak át kell írni az exében -.-
  • ngcsnet
    na ennek sincs túl sok értelme,
    ugyanis exportálni nyugodtan lehet, inkább azt kéne gátolniuk, mert az ifjú játékturkász krampuszkák biztos rákattannak, hogy kirakják mindenféle mod-siteokra, ami nyílvánvalóan copyright szempontjából nagyobb veszteség, mintha ehhez a játékhoz készítenénk modokat.

mellesleg a játékok halálát okozza, ha gátolják a moddolási lehetőséget...

félre ne érts, becsülöm a fejlesztőket, és meg is értem, hogy multiplayer végett modding storno.
  • Szabi1991
    krekk link ? :D

amúgy én ma délútánra terveztem az ügyködést, mert csak most értem haza suliból :S
  • copass
    gtlegends-be már átisrakták fentvan a nogripracing-en! :)
  • DanielT
    Melyik a legfejlettebb engine? Grafikailag és fizikában. rFactor? Race07 már lenyomja? Hogy van ez? Pár mondatban összefoglalnád kronológikusan?
  • copass
    én billel megsepróbálom már, kormival szépen meglehet fogni ha megindul a segge, jó kis cucc ez annak ellenére hogy free, meg jó kis reklám is! :D
  • GanXstaZoleeWrk
    Hagyd...
  • GanXstaZoleeWrk
    Na tegnap én is leszedtem 1 órán át ment a csak keresztbe :DDD nagyon komolyan lehet csúsztatni kanyarban keresztbe az autót de kormány kell hozzá mert billentyűzettel mindig besokallás a vége. Ütős játék kiváncsi vagyok milyen multiban, megyek venni ffb-s kormányt ugyis rég akartam már :)
  • Ombika
    Elotte ullj be 1 kib....tt M3-ba es adj neki 2esbe kover gazfroccsot es utana beszelgessunk maximum!!
  • MaSzKa
    hát a tákolt mod -ok se szarok

champcar a kedvencem az rfactorba
    jobb szerintem mint a gtr2 így
  • pajti
    nem tudom mi a szar benne... 100x jobb mint akármelyik tákolt mod az rf-hez...
  • MaSzKa
    Blimey! Games ingyenes játéka a BMW M3 Challenge
  • MaSzKa
    OK
    Stimt!
  • MaSzKa
    mivel bezárták az én fórumomat ezért javítcsátok ki ennek a topicnak a nevét
  • Pheel
    Javítva.
  • MaSzKa
    a téma indító elszúrta a játék nevét:
    BMW M3 Challenge

ezért inditottam 1 forumot mielött idetaláltam volna
    beirtam a keresőbe és nem talált ilyet

erre most nézem van ilyen csak rossz néven ilyekor mi van?
  • MaSzKa
    köszi és hol vannak ezek
    rapidshare?
  • Alexease
    Bar sok ertelme nincs, mert elobb-utobb ugy is atteszik a modelt a GTR2/rFactor parosba;)
  • Alexease
    Bazz, olyan vagyok mint a Foxi es a labtorlo esete, ha elkap a gepszijj...;)

Feltettem a GTR2-ot, hogy kiszedjem belole azt a 2 file-t;) Aztan rajottem, hogy meg regebbi az engine, es a GTL-bol csinaltak;) Vagyis nincs meg benne Reflect Shader:) Igy leszedtem a GTL palyat, es mar lehet is tolni neki;)))

Feltoltom a Crack-elt EXE-t, utana mar bamilyen palyat (GTL!!!) be lehet tenni, a Nuerburgring GP helyere: a GPNuerburgring.trk es a GPNuerburgring.AIW kell kicserelni a kivant palyaera, a palyat pedig a szokasos Locations konyvtarba tenni;))

Izelito Nord-rol;)))

• Alexease
    Bakker, mar nincs fent a GTR2, es kellene a palyahoz 2 GTR file;)
  • Alexease
    De ha mar hack:)
    SimBin uj vedelmet alkalmazott, hogy ne lehessen piszkalni ezt a M3-as jatekat;) Legalabbis bele tenni ne lehessen semmit;)
    De ugy nez ki, nem voltak teljesen szemfulesek, mert az EXE-t megpiszkalva, ugy nez ki, Nord-on fogok autokazni:)))))

Meg nem biztos, most toltok hoza egy Nord-ot;)
  • Alexease
    Abba biztos hogy nem ugrik at;) A Steam eleg jo talalmany, nem lehet piszkalni;) Ki szedni ki lehet belole cuccokat, de beletenni mar nem;)
    GTR2-vel aznnal megy az auto, csak at kell masolni, es 1-2 dolgot atirni;) rFactorhoz konvertalni kell, de az is csak par perc;)
  • avcom
    oda pont minek, amikor lesz benne vagy 4 féle BMW
  • HunGreg
    Inkább rFactorba lesz valószínű...Bár az is majdnem u.a. :)
  • DanielT
    Remélem extrémgyorsan ugrik majd át a modell a Race07-be :)
  • Alexease
    GTR/GTL fizika/engine:) Ha ismered oket, tudod milyen;)
  • Ombika
    Ahh ez kell nekem a BMW fanatizmusomnak,remelem fizikaja jo es lehet csusztatni vasakat!! :))
  • Alexease
    Csak 1-2 napig lesz itt ilyen orulet, aztan megunjak a "soha nem latott" emberek;) Gondolom, tobb jatek site-on is bereklamoztak, lattak ingyenes, meg hogy BMW, es szepek a kepek, aztan hajra, ez kell nekem;) De igazabol gozuk sincs, ki csinalja, mibol, miert, hogyan, stb.;)