720
-
#119 Márhogy egyészen pontosan arra gondolok, hogy bele kéne kombinálni a GTL pályákat ebbe a nyavajába átnevezgetés nélkül... -
#118 Nemtudom... most alapból nekem nincs fent a GTR2, mégis kedvem lenne hülyülni egy két pályán. Nem lehetne ezt is vhogy megoldani? Tippeket kérek: egy vagy két nap??? -
#117 Magyarul a GTR2-ben lehet menni ezzel a verdával is... ennyi. -
#116 Magyarul minden palyan verethetunk vele ,amig gtr2-ben benne van?! :))) -
#115 GTA San Andreasba is belelehet már tenni akár :) "megnyitottam" Maxban a kocsit, csak nincs kedvem most nekiállni szétbontani, összerakni, stb, így is x+1 dolog van már amibe bele kezdtem a GTA-hoz meg amúgy sem szeretem más modelljét lopkodni, pláne ha free! -
#114 Ezt az M3-as verziot, nem is sok ertelme van modolgatni;) Ott a GTL, vagy a GTR ami frisebb (pl. eso, tukrozodes, stb.) Csak azert vedtek le, mert lesz valami hivatalos Challenge nyeremennyel, vagy valami hasonloval;)
Az hogy kiszedik belole az auto, az meg lenyegtelen:) Ugyis a masik ket SimBin termekbe rakjak bele (GTL, GTR2):)
Ha vedelem, akkor ott a RACE/RACE07 Steam-mel. Azt az engine-t mar nem szeretnek kozkezre adni, abba mar tulsok mindent fejlesztettek bele. -
#113 Nem akar valaki velem most 1-et tolni online? -
#112 ...de látom már Alex is rálelt. -
#111 Esőgumi, miegymás... -
#110 Végeredményt hirdetek. Egy nap kellett hozzá. -
#109 aha, lehet moddingolni
azért abból már kinőttem, hogy átírjam az exét, gondolom volt valami oka annak, hogy ők nem engedélyezték a moddingot:)
csak a te kedvedért: -.- -
#108 Inkabb meg picit fizikat kellene alakitani ,mint pakolgatni es akkor mar nyugodt is lennek! :)) -
Szabi1991 #107 de lehet moddingolni, csak át kell írni az exében -.- -
#106 na ennek sincs túl sok értelme,
ugyanis exportálni nyugodtan lehet, inkább azt kéne gátolniuk, mert az ifjú játékturkász krampuszkák biztos rákattannak, hogy kirakják mindenféle mod-siteokra, ami nyílvánvalóan copyright szempontjából nagyobb veszteség, mintha ehhez a játékhoz készítenénk modokat.
mellesleg a játékok halálát okozza, ha gátolják a moddolási lehetőséget...
félre ne érts, becsülöm a fejlesztőket, és meg is értem, hogy multiplayer végett modding storno. -
Szabi1991 #105 krekk link ? :D
amúgy én ma délútánra terveztem az ügyködést, mert csak most értem haza suliból :S -
#104 gtlegends-be már átisrakták fentvan a nogripracing-en! :) -
#103 Melyik a legfejlettebb engine? Grafikailag és fizikában. rFactor? Race07 már lenyomja? Hogy van ez? Pár mondatban összefoglalnád kronológikusan? -
#102 én billel megsepróbálom már, kormival szépen meglehet fogni ha megindul a segge, jó kis cucc ez annak ellenére hogy free, meg jó kis reklám is! :D -
#101 Hagyd... -
#100 Na tegnap én is leszedtem 1 órán át ment a csak keresztbe :DDD nagyon komolyan lehet csúsztatni kanyarban keresztbe az autót de kormány kell hozzá mert billentyűzettel mindig besokallás a vége. Ütős játék kiváncsi vagyok milyen multiban, megyek venni ffb-s kormányt ugyis rég akartam már :) -
#99 Elotte ullj be 1 kib....tt M3-ba es adj neki 2esbe kover gazfroccsot es utana beszelgessunk maximum!! -
#98 hát a tákolt mod -ok se szarok
champcar a kedvencem az rfactorba
jobb szerintem mint a gtr2 így -
#97 nem tudom mi a szar benne... 100x jobb mint akármelyik tákolt mod az rf-hez... -
#96 Blimey! Games ingyenes játéka a BMW M3 Challenge -
#95 OK
Stimt! -
#94 mivel bezárták az én fórumomat ezért javítcsátok ki ennek a topicnak a nevét -
#93 Javítva. -
#92 a téma indító elszúrta a játék nevét:
BMW M3 Challenge
ezért inditottam 1 forumot mielött idetaláltam volna
beirtam a keresőbe és nem talált ilyet
erre most nézem van ilyen csak rossz néven ilyekor mi van? -
#91 köszi és hol vannak ezek
rapidshare? -
#90 Bar sok ertelme nincs, mert elobb-utobb ugy is atteszik a modelt a GTR2/rFactor parosba;) -
#89 Bazz, olyan vagyok mint a Foxi es a labtorlo esete, ha elkap a gepszijj...;)
Feltettem a GTR2-ot, hogy kiszedjem belole azt a 2 file-t;) Aztan rajottem, hogy meg regebbi az engine, es a GTL-bol csinaltak;) Vagyis nincs meg benne Reflect Shader:) Igy leszedtem a GTL palyat, es mar lehet is tolni neki;)))
Feltoltom a Crack-elt EXE-t, utana mar bamilyen palyat (GTL!!!) be lehet tenni, a Nuerburgring GP helyere: a GPNuerburgring.trk es a GPNuerburgring.AIW kell kicserelni a kivant palyaera, a palyat pedig a szokasos Locations konyvtarba tenni;))
Izelito Nord-rol;)))
-
#88 Bakker, mar nincs fent a GTR2, es kellene a palyahoz 2 GTR file;) -
#87 De ha mar hack:)
SimBin uj vedelmet alkalmazott, hogy ne lehessen piszkalni ezt a M3-as jatekat;) Legalabbis bele tenni ne lehessen semmit;)
De ugy nez ki, nem voltak teljesen szemfulesek, mert az EXE-t megpiszkalva, ugy nez ki, Nord-on fogok autokazni:)))))
Meg nem biztos, most toltok hoza egy Nord-ot;) -
#86 Abba biztos hogy nem ugrik at;) A Steam eleg jo talalmany, nem lehet piszkalni;) Ki szedni ki lehet belole cuccokat, de beletenni mar nem;)
GTR2-vel aznnal megy az auto, csak at kell masolni, es 1-2 dolgot atirni;) rFactorhoz konvertalni kell, de az is csak par perc;)
-
#85 oda pont minek, amikor lesz benne vagy 4 féle BMW -
HunGreg #84 Inkább rFactorba lesz valószínű...Bár az is majdnem u.a. :) -
#83 Remélem extrémgyorsan ugrik majd át a modell a Race07-be :) -
#82 GTR/GTL fizika/engine:) Ha ismered oket, tudod milyen;) -
#81 Ahh ez kell nekem a BMW fanatizmusomnak,remelem fizikaja jo es lehet csusztatni vasakat!! :)) -
#80 Csak 1-2 napig lesz itt ilyen orulet, aztan megunjak a "soha nem latott" emberek;) Gondolom, tobb jatek site-on is bereklamoztak, lattak ingyenes, meg hogy BMW, es szepek a kepek, aztan hajra, ez kell nekem;) De igazabol gozuk sincs, ki csinalja, mibol, miert, hogyan, stb.;)