720
-
Chukipofy #720 azt hogy kell? -
#719 Hátelsősorban a kerékszöget állítsd minimum 30 fokra... az alatt nehézkes, mert nem lehet megfogni az autót. És ennyi. Innentől már a te tudásodon, tapasztalatodon múlik minden. -
#718 elvileg azért nem mert lekapcsolták a szervert. -
Zsolt7411 #717 Sziasztok
Ezzel a játékkal lehet online játszani?
Mert én azt olvastam hogy lehet de nekem nem jön össze. -
#716 Sziasztok ti tudok a játékban driftelni úgy értem hogy a pályán rendesen egy kanyart keresztbe mert nekem nem nagyon megy pedig próbáltam hangolni de nem se hogy se , mert aztán megpördül. Valaki aki tudna az lécci segítsen már hogy hogyan állítsam be , előre is köszönöm !!! -
#715 Milyen eredeti ebbol csak 1 ugymond m3 demo jatek van! :) -
Schania14 #714 Csá all új vok a játékba csak 2 pálya van?mert nekem meg van az erdeti és csak 2 pálya van bent a játékba,nem lehet pályákat berakni? -
#713 sprinten 1:39.712 -
#712 milyen idők számítanak jónak? ti mennyit mentek? -
#711 megvolt...nos első tapasztalatok, hogy ez sem lfs...sajnos
leginkább az irányítással akadtak problémáim...ahogy a kormány mozdulatokra reagál az autó, ahogy a hatások visszajönnek...nem tudom van valami jó kormánybeállítás esetleg? vagy az sincs? túl érzékeny...vagy nem tudom -
#710 Ma még izlelgetembol az jon le,h mar jatszottal de ... nem kotoszkodom tovabb!! :) -
#709 hát ez fenomenális!
na akkor betesztelem milyen is egy M3as -
#708 Kilehet kapcsolni az ABS a TC és még valamit:D -
#707 Ja:D
Ez nem LFS:D -
#706 van egy alap beállítás a játékban és ennyi? -
#705 jó észrevétel!
de ez kiderült volna az első mondatomból...azért no problem. -
#704 -
#703 Ebbol latszik,h meg el se inditotta!!! -
#702 Milyen sárkányhoz?:D
NiNcsenek setupok:D -
#701 hehe pont tegnap szedtem le a játékot kíváncsiságból...ma még ízlelgetem aztán tőlem jöhet a menet.
setupokat honnan lehet letölteni a sárkányhoz? -
#700 Én talán.De nagyon régen játszottam vele:D -
#699 Hát ahogy olvasgattam ezzel a játékkal nem nagyon fogunk online játszani:D
Esetleg vki LFS demo? -
#698 Kár,hogy nem megy!:(
Esetleg Hamachi? -
#697 Laptoprol!!! :) -
#696 Nekem nem megy az online része, nem tudok belépni vagy újat csinálni, mert azt írja hogy Could not connect to the server. -
#695 Valaki online?:D -
#694 Na én feltettem a játékot. -
#693 Akkor honnan írsz?:D -
#692 Szivesen mennek,de mar eladtam PC-t!! :) -
#691 És hol maradnak a többiek?:D
Csak ennyi emberke?:)
Gyüjjetek!:D -
#690 Én is jönnék:D
Majd holnap újra leszedem a játékot, aztán nyomhatjuk. -
#689 ja összekéne röffenni.... -
manthey #688 Azt hogy nem tudok vele játszani úgy értem hogy látja a program de nem lehet beállítani.Lehetséges hogy nem kompatibilis vele? -
manthey #687 Sziasztok!
Két kérdésem lenne.Az egyik hogy Windows Vista Home Basic-en miért nem megy a játék?A másik hogy van egy Logitech Momo Racing kormányom és nem tudok vele játszani.GTR2-vel pedig ment.Ha valaki tud valami megoldást írja meg!Köszönöm! -
#686 Valakinek nincs kedve nosztalgiázni?:D -
jellem #685 Sziasztok!
Valaki tapasztalt már olyat, hogy egy rövid idő után a monitor kikapcsol magától a játék indítását követően? Mi lehet a megoldás?
thx
WinXP, geForce 6600GT -
#684 Ez tök jó,akkor majd jelezzetek!Nekem hétvégén jó lenne,ma még mennem kell délután melóba,pedig már ma is jó lenne... :)
Milyen versenyed lesz Zolee? -
zoolee #683 Nekem jó, cask nem hétvégén, mert versenyem van.:P -
#682 Igen en benne lennek,de hetvege nekem nem jo!! -
#681 Valakinek lenne kedve menni egy pár kört?