Európában is készülnek háztartási robotok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pontosan. Talán toys volt a címe.
Brr!

Kara kánként folytatom tanításom.

Azt hiszem, Chucky-ra, a gyilkos bábura gondolsz.

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

eclipse05
michael jacksonos XD

blUue waTerpIpe

Az a baj, hogy külön-külön van jó mozgás, mimika, arcfelismerés, nyelvkészség, tapintás, szaglás, kézügyesség, lépcsõmászási képesség stb. stb. de mivel különálló csapatok fejlesztették ki, nem sikerül õket egyetlen robottípusba integrálni.

Kara kánként folytatom tanításom.

"AMi meg tud "dolgozni" azok bumszlik egyenlõre."

Peldaul ezek:

Vannak u.n. "Actor" robotok, azoknak ennél sokkal élethûbb a kinézete és a mozgása is. Viszont ezen kívûl mást nem is tudnak. AMi meg tud "dolgozni" azok bumszlik egyenlõre.

Hát fogalmazzunk úgy hogy az Osztrák és a Japán robotnõ között azért van egy hangyányi különbség... 😊
nickelbolha
Ez azért jobb, persze japán.

kettõt találhatsz!<#action>Melyik "iparág" a legkifizetõdõbb?<#law>
Hát ez nagyon 'droid'<#nyes> Ezt egy guminõ is szégyenbe hozza, ha a tálalásról van szó...Csak ne vegyenek ebbõl a Combinóra ellenõrnek<#crazya>
A HRP-2 az direkt ilyen Apleseed c. anime design, van HRP-03, az nem ennyire csicsás. Van pár video róla, ahol egy "veszélyes üzemben" tevékenykedik a kamerák keresztüzében. AMúgy õk inkább ilyen távirányítós, veszélyes dolgokra használatos modellek.

😊 Igazad van.De ne felejtsük el, h az irobot robotjai is ember vonásuak.Legalábbis a testi felépítést másolták le.De mindenképp sokkal jobb szerintem is, hogy nem raknak rá ilyen bõrt meg kifestett szem meg haj meg mittomén....Szal, az szimpi volt nekem is.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Punker
ez valami horror film kellék tuti 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bár most, hogy jobban megnéztem, úgy látom ez is hímnemû volt eredetileg. <#idiota>
Nekem az "Én, a robot" film robotjai valahogy sokkal inkább bejöttek, mint az erõltetett emberszerû kinézet. Amúgy meg miért mindig "nõ" robotokkal próbálkoznak?
NEXUS6
A focis robotokra meg vigyorgó Bekkemm bábut kéne rakni!😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

sajnos meg ez van.meg hoszu evekbe telik mmeg olyan robotot fognak csinalni ami elfogathato lesz. maskepp a nemet is csak 1 proto. ne varjatok el hogy olyan legyen mint a T-800-s. szerintem akik ezt csinaltak egyetemen csinaltak ahol szerintem nincsenek olyan feltelelek mint pl. a toyota-nal. es itt nm csak az anyagira gondolok. az meg hogy eroltetik a human kinezetu gepeket az normalis. sok ember viszoljog az olyan dologtol ami nm ugy nez ki mint o. igy konyebben tudjak elfogattatni, ha meg rondan is nez ki. valaki irta hogy nincs semmi uj az uttobi idoben. ez szomoru de kepzeljuk el hogy minden egyes uj robotnal "szemeljre szabott" szoftot kap. ha megnezuk nm ugyan az a szoft van toyotanal mint a tobbi gepnel. ezer van az hogy mindig nullarol kell kezdeni az egeszet. ez aki irt mar programot az tudja hogy ez nm gyerek jatek. plane nm az robotra ahol nagyok az elvarasok.

Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.

Vajon kesztyûfelhúzó prórgramot TÁPLÁLTAK miss.roboribibe? <#hehe><#hehe>

Akárhogy erölködnek úgy látom még mindig japán a csúcs. 😊 még 100 év és jönnek a mechák. 😊
whahahahha EZT TUTI VICNEK SZÁNTÁK.A csaj fejével nem lenne gáz.A formájának legalábbis..csak az, h gumi, kapásból csúnyít rajta.Az egészben a morbid az alatta lévõ GÉP"ház" 😄 de az a vicc az a gyöngysor a nyakába meg "dekoltázs" whahahahahah hát ezen szakadok <#taps><#taps>

HOGYNÉZMÁKI!!!!!
jok a linkek az elos olyan mint egy ufo , amsodik meg egy power ranges , a texaszi kopo orulne egy ilyen segitsegnek <#vigyor>

Szerinted a spiritualitas es a tudomany ket kulonbozo dolog ? matol nem : http://www.jogameditacio.hu/

CSUNYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ha ez hozza be a kajat elmenne az etvagyam ......nem is rossz olet , aki fogyni akar veyen maganak egy "ilyenvalamit" es hozassa vele a kajat ...de mondjuk a mostani allapotban , madar ijesztoek TOKELETES!!!GRATULA <#bee1>

Szerinted a spiritualitas es a tudomany ket kulonbozo dolog ? matol nem : http://www.jogameditacio.hu/

2. képen: robotkribi😄
naracs tetves és dugóból😄
Ha mar haztartasi humanoid robot akkor a Kawada Industries HRP2-es jobb valasztasnak tunik.

http://www.kawada.co.jp/global/ams/hrp_2.html
Minek otthonra még egy házisárkány? 😊) Kész ez az "izé". Inkább az 5-ös robot!
Hát igen, elég merész ez a guminõ, ráadásúl télleg bûn ronda 😊 Egyébként a Toyotáé tök normálisan néz ki, de én nemis örülnék egy 170 cm magas emberi arcú guruló izének 😊
Törölt felhasználó
el tudnám képzelni vizitdíj-automatának <#mf1>
mire Neked saját konyhád lesz arra már kifinomultabb lesz a tech<#eplus2>

Na ez akkora szar, hogy nem is tudom.
Na, Japánban bemutatták a Microsoft Robotics Studio szoftvert. Úgy látszik Billék se akarnak kimaradni a témából. 😊

vagy mint aki csavarhúzóval próbált meg erdõtüzet oltani 😄
Toyota TPR-Robina
Ez is randa, de legalább még kinéz valahogy 😊

"Általában Japán számít a robotkészítés fellegvárának, ..."
Ha a Dél Koreaiak csak a felét megcsinálják annak amit akarnak, akkor már nem sokáig 😉

Arról nem is szólva, h a beszédfelismerése windóz alapú.. hát 😄
Az a guminõ tényleg nagyon kegyetlenül néz ki..ehh kockafejû németek😄

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

PetruZ
Na most képzelj el egy ilyennel egy kiberszexet. 😉
WinT
Aszongya: "Az osztrák szakemberek egy Flea nevû, nõies felsõtestû...".
Ez aztán valóban nõies, szerelmes is lettem egybõl. <#banplz>
mikloss
Ahelyett hogy a fejére húztak volna egy papírzacsit aztán rá két lyukat... de így ...

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

NEXUS6
Ez nem a Fûrész címû filmbõl a csaj?
😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Zocsi
<#idiota><#zavart2><#zavart1><#hehe><#email><#nezze><#wilting><#taps><#lama><#banplz>

😄 szörnyû lácci mekkora kockák lehetnek akik ezt a robeszt készítették még igazi nõt se láttak 😄

Ez szanalmas. Nem csak az, ahogy kinez, hanem, hogy miota az eszemt tudom keptelenek barmi ujjal elojonni. Hat hogy nez ki az a szerencsetlen robot? Szabalyosan megijedtem, mikor meglattam.

Tul kellene mar lepni a '70-es evek sztereotipiain, es valami ujjal elorukkolni. Ahogy a kozmondas is tartja: "sz*bol nem lehet varat epiteni"

olyan a feje, mint egy rosszul sikerült guminõ :-D

Mi a halálért erõltetik hogy emberszerûen nézzen ki, haja legyen és a gyerekek összeszarják magukat a rémülettõl ha ránéznek?

Ha választanom kéne egy ilyen kinézetû vagy egy 5-ös robot között biztos hogy az utóbbit választanám!

Amíg nincs elfogadható "agya" addig tökmindegy hogy milyen vázakat fejlesztenek, inkább a szoftveres kutatásokba kéne nyomni a pénzt.

bazdmeg,ha egy ilyen ülne a konyhámban,minden reggel megijednék😄

ettõl is is megijedek😄😄😄😄😄
Lehagyhatták volna a tetejérõl azt a gyerek-ijesztgetõt:c)