13
  • kisb92
    Magyarosabb környezet, poénok, nem erőltetett szereplők, vacak dialógusok, és szinészek... Valahogy nem olyan ütés, de egy jó sztori még mentheti, ha belraknak valamit, és nem csak ennyit, amit láttunk...
  • immovable
    Abban igazad van, hogy zagyva egy kicsit a mondatom. Na akkor a lényeg: "Ilyen erőltetett magyar moslékokat nem nézek" ezt spec erre az amerika majmolós "akció" filmre értem, mint ez meg a legutóbbi vonatos marhaság (Europa expresz). Ez nem megy nem kell erőltetni. Próbálkoztak már a magyarok sok akcióval, Linda, Piedone, Angyalbörben, tudom, tudom mind egy kicsit játszott a humorra, de akkor is. Inkább ilyen Indul a bak..., vagy Üvegtigris vonalon kéne haladni, a humor legalább úgy-ahogy megy. Bár az utobbi idők humora is megérne egy két misét.
  • winnie
    abból, hogy ezt írtad. azt fel sem mertem tételezni, hogy láttál minden régi és mai alapfilmet, klasszikust és nem tetszett, mert akkor azt kéne leszűrni belőle, hogy nincs ízlésed. feltételeztem, hogy van ízlésed, csak nem láttad mondjuk a jobb filmeket. ha nem így lenne, akor visszavonom. amerika még mindig ott van.
  • immovable
    És ezt te miből gondolod? Széleskörű pszihológiai tapasztalataid alapján jutottál erre a következetetésre egy mondatból? Ez van.
  • aRoma
    ráadásul nem értem a 'reklámkampány'-t, nem is hallottam előzőleg a sorozatról.
  • aRoma
    nagyon gyenge. nagyon nagyon.
  • winnie
    "a többi pfff..."

a többi... a többit meg nem láttad. ez van.
  • polarka
    Még nem is hallottam erről
  • immovable
    Ilyen erőltetett magyar moslékokat nem nézek. Egy magyar film érdemes (sokszori)megnézésre az pedig az Indul a bakterház, a többi pfff...
  • Falánk
    Az első rész alapján szerintem gyenge, igaz az amerikai sorozatokhoz vagyun szokva. Az osztott kamerás képeket én kihagytam volna. Még egy részt megnézek, utána meglátom érdemes e .....
  • Jack Bauer ahős
    Nem akciósorozat, kár hogy ezzel hirdették.
    geekblog kritika
  • Jim Kirk
    Elég rossz lett ez az új magyar sorozat (szigorúan az első rész alapján). A baj az egésszel az, hogy egyáltlán nem lehet szimpatizálni a Tűzvonalban szereplőivel, annyira mesterkélt a kivitelezés.
  • xido
    A marketing nagyon jó volt..kiváncsi voltam rá kellőképpen...egyelőre kap még esélyt a folytatása is,mert az ilyen rivális szupermozikat adták már és adni is fogják,olyat nem tudnak elővarázsolni,amit nem tudnék egyébként megnézni...míg azért hazánk terméke(i) megérdemlik előre a bizalmat...