Szekeres Viktor

Sikerrel nyitott az új magyar akciósorozat

Vasárnap a legnézettebb m1-es műsor lett a Stohl András főszerepésével készült magyar krimisorozat, a Tűzvonalban. A siker a reklámkampány eredménye, a nagy kérdés, hogy vajon a nézők hány százalékát győzte meg az első epizód?

A tegnap 19.55-től leadott Tűzvonal első része az m1 szintjén meglehetősen jónak mondható 876 ezer nézőt vonzott, ami azt jelenti, hogy az éppen tévézők 18%-a választotta a Nemzeti Színház színészeivel (Stohl András, Jordán Tamás, Hollósi Frigyes, bár utóbbi még nem jelent meg a sorozatban) teletömött magyar akciókrimit. A 18-49-es, kereskedelmileg fontos korosztály tévéző tagjainak azonban csak 11,5%-a voksolt a királyi televízió mellett, ami 219 ezer nézőt jelent és természetesen ugyancsak az m1 főműsoridős átlaga felett van.

Persze sokat nyomott a nézettségi latban, hogy a két országos kereskedelmi adó sem fukarkodott és előhúzta farzsebéből a "szuperfilm" kártyát. A TV2 a Johnny English-sel a nézők 23%-ot, míg az RTL az Utolsó gyémántrablással 28%-okukat késztette tévézésre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kisb92 #13
    Magyarosabb környezet, poénok, nem erőltetett szereplők, vacak dialógusok, és szinészek... Valahogy nem olyan ütés, de egy jó sztori még mentheti, ha belraknak valamit, és nem csak ennyit, amit láttunk...
  • immovable #12
    Abban igazad van, hogy zagyva egy kicsit a mondatom. Na akkor a lényeg: "Ilyen erőltetett magyar moslékokat nem nézek" ezt spec erre az amerika majmolós "akció" filmre értem, mint ez meg a legutóbbi vonatos marhaság (Europa expresz). Ez nem megy nem kell erőltetni. Próbálkoztak már a magyarok sok akcióval, Linda, Piedone, Angyalbörben, tudom, tudom mind egy kicsit játszott a humorra, de akkor is. Inkább ilyen Indul a bak..., vagy Üvegtigris vonalon kéne haladni, a humor legalább úgy-ahogy megy. Bár az utobbi idők humora is megérne egy két misét.
  • winnie #11
    abból, hogy ezt írtad. azt fel sem mertem tételezni, hogy láttál minden régi és mai alapfilmet, klasszikust és nem tetszett, mert akkor azt kéne leszűrni belőle, hogy nincs ízlésed. feltételeztem, hogy van ízlésed, csak nem láttad mondjuk a jobb filmeket. ha nem így lenne, akor visszavonom. amerika még mindig ott van.
  • immovable #10
    És ezt te miből gondolod? Széleskörű pszihológiai tapasztalataid alapján jutottál erre a következetetésre egy mondatból? Ez van.
  • aRoma #9
    ráadásul nem értem a 'reklámkampány'-t, nem is hallottam előzőleg a sorozatról.
  • aRoma #8
    nagyon gyenge. nagyon nagyon.
  • winnie #7
    "a többi pfff..."

    a többi... a többit meg nem láttad. ez van.
  • polarka #6
    Még nem is hallottam erről
  • immovable #5
    Ilyen erőltetett magyar moslékokat nem nézek. Egy magyar film érdemes (sokszori)megnézésre az pedig az Indul a bakterház, a többi pfff...
  • Falánk #4
    Az első rész alapján szerintem gyenge, igaz az amerikai sorozatokhoz vagyun szokva. Az osztott kamerás képeket én kihagytam volna. Még egy részt megnézek, utána meglátom érdemes e .....