323
Gyufakocka
-
TomBond #43 Mi régen úgy fordítottuk meg hogy a régi 2 Ft-ost tettük a tetejére, nagyon óvatosan kihúztuk az asztal szélére és egy gyors határozott mozdulattal fordítottuk meg. Egy kicsit esetleg be lehet segíteni egy késsel. -
laliking #42 nagyonszépen köszönjük előre is, ha nagyjából el tudod mondani, hogy lehetséges a megfordítás :)
-
TomBond #41 Elég régen volt, és ez azért nem ilyen egyszerű, de majd megpróbálom összeszedni magam. (nem igérek semmit) -
#40 nem tudsz egy pontos leirást adni hozzá? -
TomBond #39 Régen hajdanán csináltam ilyeneket én is. Ha jól emlékszem kb. 7 doboz gyufa kellett hozzá, de meg kellett venni egy teljes csomaggal, mert csak a szép egyenes gyufák a jók hozzá. Egyetlen nehéz része van a dolognak, a megfordítás!
Kár hogy nincs időm mert lehet újra próbálkoznék. -
North #38 Nekem végre sikerült forgatni frankón, csak amikor leraktam, a szélről elkezdtek kipotyogni a dolgok, és nem volt esélyem visszaálíltani.:) -
#37 megpróbáltam felemelni. Most építem újra. -
North #36 Szintén, alig merek hozzáérni, de nem is tudom elképzelni, mitől maradna annyira egybe:) -
#35 most én is épp itt tartok... -
#34 Nekem nem megy bakker. Mikor a függőlegeseket kéne betenni, akkor szétcsúszik az egész. -
#33 ha megcsináltad, nyugodtan szét is szedheted. -
#32 huuuu 4 doboz gyufa max ... sőt sztem sokat mondtam -
gyuri12 #31 de ez ronda,nincs kedvem jópár gyufát elpocsékolni erre... -
laliking #30 ott tartok, hogy függőlegesen belerakoma gyufákat, majd összenyomogatom 2 kártyával.a videón, tök masszív lesz utána a csákesznek, de nekem rögtön szétesik, ahogy megfordítom
-
#29 Először csináld meg ezt. -
gyuri12 #28 ez mind szép és jó,de olyat hogy lehet,mint a legelső hsz-ben a képeken? -
#27 az összes "sor" szavadat "sör"-nek olvastam. néztem is bután, hogy ez most hogy..:c -
#26 ja és jótanács:amikor függőlegesen kell berakni a gyufákat azelöt kirak két sort a tetején ugye, na akkor csak az egyik sort rakjátok ki aztán függőlegesen és úgy rakosgasátok hozzá a második sort -
#25 Igen láttam de itt egy másik videó ez pontosabb:
HOW TO MAKE
és belekezdem és...szerintem ezért tűntek hoszúnak a katonaévek egyszerüen mindjárt agyhugykövet kapok -
#24 juj milyen lehet már ezt megygyújtani :DD -
#23 csak a felét kitakarja építésnél:D -
#22 Emberek használjátok a netet 2 perc youtube és itt van:
HOW TO MAKE MATCHES CUBE -
#21 #13
nézd meg a video elejét és kezdheted is -
10Ft xD
amúgy ha vki talált leírást majd linkelje htx! -
#19 jaja, ez is kurvajó -
gyuri12 #18 számomra igen,mert nincs pénzem:) -
#17 mert máshonnann nem tudsz gyufát szerezni vagy mi ? :D kb ezt úgyírtad mintha vmi elérhetetlen dolog lenne xD -
Nuki #16 10.000 szem gyufafej jobban ég :D -
gyuri12 #15 nekem mán ez is bonyolult:D -
#14 höhö, szolj ha rájöttél hogy csinálsz ilyet:D meg akarom gyujtani:D -
#13 ez alapján szerintem el tudunk indulni nem?:
gyufaház -
#12 ilyet nagyon régóta össze akartam rakni, ha valaki talál egy leírást azt jó szivvel venném én is. -
#11 értjük.. delbanplshtx -
gyuri12 #10 +fav,anyám cigizik,tőle tudok gyufát szereezni+ez szép is,kell ilyen:) -
Gibor #9 szegény... -
zoolee #8 1 ik ismerősünk nek van ilyen..:P
Nagyon szép.
Én is szeretnék 1 et csinálni, pirózhatnékom van..XD -
laliking #7 nem rossz ötlet! behúzom kistesóm gyurmáját xD -
#6 nálunk koliba csinálta egy srác silencium alatt, ő gyurmába állította a gyufákat és úgy pakulta be a többit közé, van 1 kockám tőle és még egyben :) -
laliking #5 tess
de én még mindig az összerakásra vagyok kiváncsi :) utána majd beszélhetünk a meggyújtásáról :) -
Blackrav3n #4 hmm ilyet még nem láttam. Ha lessz leírás megpróbálok csinálni kettőt is. Kicsáncsi vagyok hogy ég:)