478
Games Workshop táblás játékának pc-és változata.
-
#78 A cdgalaxis.hu előrendelése nem számít ennek ezek szerint... -
#77 Aki pre-order rendelte már tolhatja ,mifelénk nem hiszem hogy sok ilyen van... -
GodBadka #76 Mármint a szerencsések 2 napot nyernek :) A rendelések sorrendjében küldik ki a leveleket, óránként 500-at 24-e éjféltől, ami náluk nem tudom mit jelent :) Ha jól veszem ki a későbbi fórum megjegyzéseket, akkor bizony ez csak "holnap" lesz. Azaz csak egy nap lesz a nyereség. -
GodBadka #75 SecuROM-ról: http://forums.electronicarts.hu/t/346.aspx -
#74 Szerintem aki megveszi annak minden védelemel csak baja van. -
#73 Ez miért is rossz? Az vhonnan rémlik, hogy nem jó, de a részletekre már nem emléxem.
A pre orderesek nem 26.án kapják a kódokat a játék beizzításához, hanem szerda éjjeltől folyamatosan, azaz 2 napot nyertek. Reméljük ez a boltos változatban is realizálódik! Kitartás mindenkinek :D -
#72 Arról még nem volt szó hogy a játékon Securom DRM lesz...
Például ilyen van a Spore és a Sacred 2 játékokon is. -
#71 Természetesen feliratra gondoltam. -
GodBadka #70 Biztos nem fognak szinkronizalni. Szerintem. Valoszinuleg nem is baj. -
#69 Mondjuk arra kiváncsi leszek hogy Jim és Bob fergetegesen poénos közvetitéseit is leforditoták e vagy sem. -
#68 A CD projekt általában kiheréli a felesleges nyelveket többek közt ezért is árul ilyen barátságos áron játékokat. -
#67 Ezt a választ kaptam a CDGalaxistól:
A Blood Bowl című játék várhatóan július 6-án jelenik meg Magyarországon, a játék csak egyféle változatban, angol nyelven, magyar felirattal lesz
kapható.
Tisztelettel,
CD Galaxis Kft
Akkor tehát még 17 nap... -
Zóanagyvarázsló #66 Igen, ezt írták hivatalos fórumon. -
GodBadka #65 Én úgy tudom a játék alapból többnyelvű (köztük ha jól tudom a magyar is), csak a dobozok és a kézikönyv honosítása a dolga a helyi forgalmazónak. -
#64 Most olvasom a hivatalos forumon hogy 22-töl tölthetö a játék angol, olasz, német, spanyol, orosz, cseh, magyar , lengyel, és francia feliratal.
Tehát a csuszás nem a forditás miatt van. -
#63 Akkor angol nyelvű játék itthon is lesz 26.-án? Mert magyar feliratra tulképp rohadtul nincs szükségem. A CDgalaxis magyar feliratos játékot árul és azt lehet előrendelni, holnap felhívom őket, hogy lehet-e angolt kapni majd, biztos ami biztos. Megírom, majd mire jutottam! -
Zóanagyvarázsló #62 A DoW2-re értettem, azt csak angolul látom náluk, és még áprilisra ígérik a magyart. A hazai forgalmazó honlapján nem is volt már róla szó, amikor néztem.
A Blood Bowlt természetesen én is előjegyeztem náluk. -
#61 Nekem se volt még gondom velük. -
#60 Már miért tennék? Millió játékot rendeltem már náluk, sokat előrendeléssel is. Eddig gond nélkül meg is jöttek. -
#59 Remélem ,a cd galaxis honlapján lehet elörendelni / amit én már meg is tettem / ha ök hazudak.... -
Zóanagyvarázsló #58 Biztos, hogy ki lesz adva magyarul? Mert a játékot mindneképpena Steambe kell telepíteni, ott pedig angol példánnyal is választható a magyar nyelv. Nem hiszem, hogy a kézikönyv miatt sok értelme lesz csinálni még egy kiadást a közeljövőben. -
#57 Van már hozzá honosítás csak éppen olyan amilyen... -
#56 Én örülök hogy nem hónapokat csuszik a honositás miatt.
Dawn of War 2-re még mindig várok igaz azt nem a cd projekt adja ki.
-
#55 Cdgalaxis oldalán előrendelhető. -
#54 Ami még érdekes, hogy a linkelt oldalon néztem: Lengyelo.-ban június 26.án, Cseho.-ban és Szlovákiában pedig július 10.én jelenik meg. Tehát velük még jobban ki lesz b@szva. -
#53 Ez remélem csak vmi félrevezetés/elírás, mert nekem a június 26. is kivárhatatlan messzeségben van :(
Most akarok vele játszani, jól!!!
(még a végén meg kell vennem a hivatalos oldalról :S) -
#52 :D -
#51 Pedig már kezdtem mégjobban felnézni rád... -
#50 Gondolom lesz benne angol nyelv is. -
#49 Vágod a franciát ? -
#48 Akkor elvileg holnapután már lesz kalózverzió :P -
#47 Innen az info -
#46 Honnan az info a július 6.-ai itthoni megjelenéssel kapcsolatban? -
#45 Uj trailer a hangulat megvan.
A franciáknál már holnap kijön a játék. -
GodBadka #44 Hát igen. Ez elég gáz, hogy nálunk nem tudják időben megcsinálni soha a honosításokat.
Az meg a kiadótól gáz, hogy drágább a letölthető verzió, mint a dobozos bolti. Ennek pont fordítva kellene lennie. Furi.
Mindenesetre az tuti, hogy be lesz szerezve eredetibe. Csak jöjjön minél előbb hozzá a Chaos Dwarf csapat :) -
#43 Nos ,kaptunk egy itthoni megjelenési dátumot ami jul 6.
Lehet ez még késöbbi idöpont is ahogy a honositott játékok kiadását intézik nálunk ,de legalább nem kell honapokat várni ,reméljük.... -
#42 Akit érint és van felesleges pénze / itthon joval olcsobb lesz / -
Minimális gépigény :
WINDOWS XP SP2/VISTA
PENTIUM4 2.4GHZ/ATHLONXP 2400+ PROCESSOR
1 GB (XP)/2 GB (VISTA) OF RAM MEMORY
128 MB 100% DIRECTX 9 AND SHADERS 2.0 SUPPORT COMPATIBLE GRAPHICS CARD
(NVIDIA GEFORCE 6600/ATI RADEON X700 OR HIGHER)*
2X DVDROM DRIVE
3 GB HARD DISK SPACE
DIRECTX 9 COMPATIBLE SOUND CARD
INTERNET CONNECTION REQUIRED FOR ONLINE GAME
* INTEL, SIS AND VIA/S3G GRAPHICS CONTROLLERS NON-SUPPORTED
Ajánlott gépigény:
WINDOWS XP SP2/VISTA
CORE2DUO/ATHLON64 X2 PROCESSOR
2 GB OF RAM MEMORY
256 MB 100% DIRECTX 9 AND SHADERS 2.0 SUPPORT COMPATIBLE GRAPHICS CARD
(NVIDIA GEFORCE 8800/ATI RADEON HD 3850)
2X DVDROM DRIVE
3 GB HARD DISK SPACE
DIRECTX 9 COMPATIBLE SOUND CARD
INTERNET CONNECTION REQUIRED FOR ONLINE GAME -
#40 Rengeteg gameplayel füszerezett bemutato ,igy azok is képben lesznek akik nem ismerik az asztali változatot.
Németül tudok elönyben. -
#39 Most ugy néz ki jun 26-án jön a game ,itthon a lokalizácio miatt csuszhat.
A kétféle játékmod / turn-based és real time stategy / lesz benne.
A turn-based a hagyományos asztali játékban megszokot körökre osztott játékmenet.
Real time stategyben meg lehet casualkodni.
Az 5.0 szabálykönyv szerint zajlanak majd a meccsek play cardok és idöjárás nélkül de inducementek lesznek :
/ sztár játékosok ,varázslok ,bloodweiser bébik ,vándorló gyogyitok ,zsoldosok ,lefizetés ,stb /
Nyolc csapat lesz : humans ,orcs ,dwarfs ,chaos ,skaven ,goblins ,wood elves ,lizardmen.
Igéret szerint az elsö dlc-be uj fajok / dark elves ,undeads / és uj stadionok is helyet kapnak ,kiadáskor öt stadion lesz.
Singleplayerben lehet egy meccset vagy kampányt játszani.
15 bajnokság lesz / vagy inkább kupa ? nekem még nem tiszta / 57 csapatal plusz a tied , min 4 max 24 csapat indulhat egyszere.
Multiba lesznek privát és public bajnokságok.
A hivatalos szervereken tárolják majd az xp és ranglista eredményeket ,fontos hogy ingyenes lesz a multi.
Egy játékos egyszere 32 csapatot indithat.
Hirtelen most ennyi...