478
10804749371251051292.jpg
Games Workshop táblás játékának pc-és változata.
  • wedge31
    Most kaptam én is az e-mailt ,este már toljuk...
  • Warpig
    Megérkezett a játék a magyar boltokba! A CdGalaxisban már kapható!
  • GodBadka
    A játék SecuROM-os. (SecuROM-ról: http://forums.electronicarts.hu/t/346.aspx ). Kipróbálni jelen pillanatban nem tudod, csak, ha jól megveszed. Később terveznek demo verziót. Hogy mikor és mi lesz benne az egyelőre rejtély. Gyanítom multit csak valami korlátozott módon tudod benne majd kipróbálni, ha lesz egyáltalán. Nagyobb valószínűséggel le lehet majd egy mérkőzést játszani két fix csapattal, de ez mind csak találgatás részemről.
  • Masakari
    hali

a játék steames/winfos liveos?? illetve ha letöltök 1et megnézni hogy mien akkor azzal a multit is ki tudom esetleg valahogy próbálni?
  • Thanatos
    hát igen, az ember irl kockadobálásnál is állandóan azon töri a fejét hogy ki "hackelte" meg a kockákat, hehe :D
  • Fenrir
    Az nem számít, nyugodtan írhatsz a moderátoroknak, hogy átvennéd.
  • wedge31
    " legalább 500 hozzászólás legyen a témában " - forum szabályzat.

Azért köszönöm a bizalmat.
  • Fenrir
    Te vagy végül is a témaindító, kérj ide házigazda jogot. Én támogatlak :)
  • wedge31
    Bannert nem rakatsz be ?
  • GodBadka
    Engem nem is zavar. Amugy en is tanultam valoszinuseg szamitast, meg programozgatok is nehany eve, mert ez a szakmam, es ezert pontosan tudom, hogy a veletlenszam algoritmusok pont olyan jok, amennyire megirtak oket, es a VisualC++-e nem a legjobb. Amugy engem tenyleg nem zavar jobban a dolog, mint az eletben szokott zavarni. Ugyanugy karomkodok mindket esetben :) De azt hiszem ezt mar bosegesen tulbeszeltuk. Be is fejezem :)

Mas. A letoltott verzioban en nem talaltam magyar nyelvet valaszthatoan, pedig en is ugy tudtam, hogy alapban benne lesz. Bar engem ez nem zavar tulzottan, mivel valoszinuleg ugy is angolul jatszanek vele, mivel a kifejezeseket en ugy szoktam meg, de mast esetleg erdekelhet. Persze lehet csak en vagyok a bena.
  • Fenrir
    Kéne már egy visszaszámláló, még 8 nap :P
  • Strongarm
    Ja a smájlit nem bemutatásnak szántam, hanem azt hittem így csinál :
  • Strongarm
    Itt egy kis friss látnivaló a türelmetleneknek:

http://defdown.honlapepito.hu/?modul=blog&

új képek és egy német videóteszt
  • Warpig
    Igaz?
  • Thanatos
    és mind a kettő pont annyiszor jön ki belőle rosszul magyarán mégis csak jó az :)
    általában ezzel a gond az hogy az emberek nézik hogy 5 rollbol 4et gép nyert és vége a világnak, azt nem értik meg hogy 1millio rollbol "csak" 500k-t fog nyerni...
    és ezzel az a baj hogy én tanultam valszámot is meg progot is és innen "tudom" hogy azért ezek a random szám generátorok egy ilyen kockadobálós szintű pontossághoz szinte tökéletesek mégis a csata hevében ez ritkán jut ember eszébe :P
  • Strongarm
    Kis türelmetlen!
  • Warpig
    Nem is akarok multizin azzal. Csak már látni akarom mi lesz, hogy lesz. Amit kijön már veszem is meg :)
  • Strongarm
    A warezzal nehéz lesz multizni...
  • Warpig
    Az aprónován már van fent egy realese!
  • Strongarm
    Úgy tudom, hogy a dobozos verziók és digitális is eredetileg magyar nyelvű felirattal jön (legalábbis a játék honlapján lévő információk alapján), úgyhogy valószínűleg nem lesz gond a patchekkel+a DLC-kel.

A random generálót meg pont a régi vérfocisok védik meg a játék fórumán, a valódi életből vett kockadobálós fail-ekkel példálózva, szerintem is megesik az ilyen. Azért mert a csomó játékosból néhányan nekiálltak rinyálni mert reroll-ba is duplakoponyát dobtak, még nem biztos, hogy a program a hibás.
  • Fenrir
    Én még nem láttam, mondjuk most már ezt a 9 napot kibírom.
  • Methylisocloro
    LEHET MÁR TÖLTENI WAREZBA???????????
  • Warpig
    Szerintem az, hogy nyugaton 50 euró semmi. Csak itthon sok, sajnos. Meg ha megnézitek, a legtöbb új játék 12-15ezer forint körül van, szerencsére ez csak 8-9 lesz, attól függ hol veszed. (meg annyi, hogy ők már játszhatnak, mi meg várunk, igaz hogy féláron :))
  • ricsa008
    mi ebbe ilyen drága? arany labdával jáccanak majd ? vagy arany tokba lesz?
  • Fenrir
    Azért az vicces, hogy ha digitálisan veszed meg akkor 50 euró ha pedig megrendeled a cdgalaxis-tól a rendes, dobozos változatot akkor kb 32 euróba fog csak fájni.
  • GodBadka
    Nem egeszen. Csak alapvetoen nem tul jok a randomszam generatorok. Idonkent, bizony erdekes sosrozatokat produkalnak. Es ez akkor is igaz, amikor a gep jon ki ebbol rosszul, es akkor is, ha a jatekos :)
  • Thanatos
    ez inkább az emberi pszichológiának mondható be, az ember egy akármilyen jó random szám generátorba is bele fogja magyarázni hogy nemúgyvan az hő ha veszít... :P
  • GodBadka
    Nem tudom, nem tudom. Vannak érdekes dobás-sorozatok, de ezek szerintem a számítógépes random függvény hibájának tudható be inkább, mintsem azért mert a gép csalt.
  • wedge31
    A hivatalos fórumon arra panaszkodnak hogy nehéz a sp feltünöen szerencsés az AI persze ez team függö.
  • grebber
    Blood Bowl 1.0.1.1 Patch(15mb)
  • Fenrir

• wedge31
  • Fenrir
    Bannernek, jobb mint a semmi:

• GodBadka
    Ha kérdés van itt is lehet kérdezni nyugodtan :) Biztos lesz válasz általam vagy más által. :) Bár játszani sokat még nem tudtam, mert hát ugye a munka...
    Egyenlőre egyjátékos kampányt próbáltam eddig csak. Multiba majd később próbálkozom csak, ha picit több időm lesz. Gondolom senki nem örül annak, ha félbemarad egy mérkőzése, amiben épp rommá verne :)

Amúgy a játék jó, mint többen is írták, hű a szabályokhoz, és ez a lényeg. Káosz törpécskéim hiányoznak nagyon, de remélem, hogy sikeres lesz a játék, és jön majd az összes kimaradt csapat. Vannak kicsit kényelmetlen dolgok, de a játék rész a lényeg, az meg jónak tűnik. A gépet hardon kezdtem alapban. Azt kell mondanom, hogy nem egy kimondott sztár, de nagy hülyeségeket sem csinál az eddigi tapasztalataim szerint.
  • Warpig
    Akkor úgy mondom, hogy minden kelet-eus releast egy cég csinál, és ennek megfelelően talán egyformán odafigyelnek ezekre az országokra.
  • wedge31
  • Warpig
    Nem tudom, hogy így van-e, szerintem az összes kelet-európai ország egy játékot kap, az összes nyelvvel (ill felirattal).
  • wedge31
    A patch-ek és DLC-ék ügyében agályaim vannak a dobozos verzio kapcsán.

Sajnos ez megint egy egyedi magyar piacra szánt release lesz az eddigi infók alapján ugyhogy lehet várhatunk megint ki tudja meddig mig miránk is gondolnak.

Persze van ellen példa is ahol példás a játék supportja / Sacred 2 /
  • Warpig
    Itt egy magyar srác véleménye, aki előrendelte és már játszik is. http://defdown.honlapepito.hu/?modul=forum&a=27145

Kérdeztünk is tőle dolgokat, hátha titeket is érdekel vmi, kérdezzetek ti is!
  • GodBadka
    Hát a CDGalaxisnak nem sok köze van az franciák online netről letölthető dolgához :)