Blood Bowl

← ElőzőOldal 10 / 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

wedge31
Sajnos onnan is tovább csuszik reméljük tovább már nem fog.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Jónak=jó
Bocs a sablon oldalért, meg a reklámokért, de annyira nem vágom a webes programozást. Viszont tényleg szeretném, hogy a fellelhetõ infók eljussanak azokhoz akiket érdekel. Szomorú, hogy egy ilyen jónak játéknak ilyen pocsék marketingje van.

Mégegyszer bocs!
szia!
nem szeretjük a sablonoldalakat meg a reklámot!
bye! 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Helló!

Ha érdekelnek benneteket a játékról szóló naprakész infók, akkor nézzetek el az oldalamra:
http://defdown.honlapepito.hu
csak onnan ne csusszon tovább 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

wedge31
Nem megy jól ,csuszik 2009 Q1-re...

wedge31
Végre itt az elsö trailer ami szerintem nagyon jól sikerült.
A megjelenést oktober 31 ha minden jól megy.

wedge31
Uj képek Itt.
Valamint a megjelenés 2008 végére várható.

http://www.youtube.com/watch?v=1Go8jPr6kQ4&NR=1

ennyit találtam:S

egyérszt a blood bowl meg az amcsifoci nem egészen ua, mégha van is hasonlatosság 😊 másrészt meg ez a csoda csak konzol only, nem? 😊

John Cena
Blitz the league még jó amcsifocis gamekbõl😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

jónak néz ki
wedge31
Chaos League ugrik be elsöre de sokat ne várj töle.

dougO
hohó, ez nagyon tetszik 😊
valaki tudna linkelni eddigi próbálkozásokról?

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

sajnos :S

wedge31
Igaz, és még finoman fogalmaztál pocsékok voltak az eddigi probálkozások.

tény, én csak annyit mdontma hogy az eddigi probálkozások nekem annyira vészesen nem jöttek be 😊

wedge31
Ha csak a táblás játék 70-80 százalékát sikerül átmenteniük a gépre már jól járunk.
Azoknak akik nem ismerik a táblás játékot

itt egy szabálykönyv a 4.0-ás, 2007-töl már az 5-ös is érvényben van.
Persze lehet hogy a játékot még az eredeti szabálykönyv alapján írják.

Bucser
Uhh zsír!!

megy favba😊

Látom a WH univerzum teljes sebességgel hódit PC-n😄

Talán 2 év múlva már Konzolokon is😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

uhh+ fav,ez érdekesnek néz ki:9
és jónak

cenobite
Legutóbb a Chaos League volt ilyesmi, azzal is egész jól el lehetett lenni, remélem ez még jobb lesz!

gamertag: kenobita

hát volt már pár probálkozás erre gépen, eddig nekem nem igazán jöttek be sajnos 😊
remélem ez jobb lessz 😊
/fav 😊

_Atti_
frankon hangzik, végre valami érdekes

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Fenrir
hardwired.hu:

Blood Bowl: Ogre sztárjátékos

(Gamespot) Annak idején a Games Workshop dizájnereinek agyában, valószínû, a számtalan amerikai foci mérkõzést látva, megfogant az ötlet: mi lenne, ha Warhammer univerzumban terveznének egy vérbrutál táblás játékot, ahol Ogrék dobálnak goblinokat Touchdownba? Azóta Blood Bowl néven vált ismertté a legenda. Ebbõl a rendkívül addiktív, hentmészáros táblás sportjátékból készít számítógépes változatot a Cyanide fejlesztõstúdió. Érdekes, hogy a Gamespot egy jellegtelen kis standon találta meg a Blood Bowl logót büszkén lobogtató, független francia kiadót, akik nem amerikából jöttek és nevük: Focus Home Interactive.

A nagy találkozás örömére a kiadó embere boldogan bemutatta a Gamespot fekete szemüveges ügynökeinek a demót. Lehet, hogy a rámeredõ UZI-k meg gatlingok is segítettek a lelkesedésében, de már sose tudjuk meg.

Blood Bowl sport szabályok:
A szabály azszabály! Legalábbis a bestia játékosokból álló csapatok vészjósló morgással teli vállvonogatásáig és az elsõ játékoshalál bekövetkeztéig. Ugyanis a szabályokat nem nagyon tartják be. Ámde rendkívül jól néznek ki a faliújságon! Fõleg pontokba felsorolva! Hûû, a tegnapi tréningen az elsõ csatárroham alkalmával feltrancsíroztak egy ork védõt, alatta megtalálták a labdát: lepedõ vékonyságúra szétlapult goblint.

Játszható fajok:
Káoszbestiák, goblinok, elfek, skaven, emberek, orkok, lizardmen és törpék. Sztárjátékosok, mint behemót ogrék és trollok szerepelnek.

Realtime sportjátékként nyomulhat a Blood Bowllal, aki kívánja. Ám a veteránok és a körökre osztott univerzumok szerelmesei a megszokott módon taktikázzák, sakkozzák végig a mecseket. Amikor mi következünk, rácsháló jelenik meg a pályán, mutatva, játékosaink merre léphetnek abban a körben. Szöveg is került a képernyõre a bemutatott tesztverzióban, jelezvén a dobókockák gurításának eredményeit. Speciális eseményeket is így jelezték ki: pitch invázió vagy bíró megvesztegetése. Szólóban hosszas kampányon keresztül menedzseljük csapatunkat a gyõzelembe. Online menedzsmenttel pedig egymás ellen indulhatunk bajnoki mérkõzéseken. Megjelenés 2008 körül várható.

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
+fav 😊

A halál csupán a kezdet...

wedge31
A cyanide-studio játékot készit a Warhammer univerzumban játszodó amerikai futball alapjain nyugvo táblás játékból.
Aki ismeri a Games Workshop termékeit ismerös lehet a cim mivel világszerte rendeznek Blood Bowl bajnokságokat.
A szabályok nagyban megegyeznek az amerikai futball szabályaival persze a Warhammer világra átültetve ahol is ugye az ellenfél megnyomoritásáért vagy esetleges kicsinálásáért külõn xp-ét kapunk.
A mecseket persze touchdownra játszák de bizonyos fajok pl a káoszcsapatok sziveseben foglalkoznak az ellenfél elfogyasztásával mint a gólszerzésel.
A fajok: Orcs, Goblins, Elves, Dwarves, Humans, Lizard Men, Chaos,Skaven.
Az elf fajon belül ha jól emlékszem volt még három alfaj:erdei elf,sötét elf,nemes elf.
/ A sötét elfeket remélem berakják mert annak idején az volt a kedvenc fajom /
Az élöhalotakat hiányolom mert nincs is jobb annál mint egy mumiával megtisztitani az utat egy vámpir fogó sztárjátékos elött.
A játékot lehet realtime modban / bár ugy semmi értelme / és körökre osztva is tolni.
Amikor mi következünk, rácsháló jelenik meg a pályán, mutatva, játékosaink merre léphetnek abban a körben. Szöveg is került a képernyõre jelezvén a dobókockák gurításának eredményeit.
A single rész állitolag hosszu sorozatot takar de hogy kupa vagy bajnoki rendszerben az még rejtély.
A multiban természetesen egymás csapataival csaphatunk össze.
A sztárjátékosok sem maradnak ki / remélem Jeremiah Cool,Morg'n'Thorg páros benne lesz /
A megjelenés 2008.

← ElőzőOldal 10 / 10