38
The Lord of the Rings: The White Council
-
#38 csend van!
lesz ebből v.mi? -
#37 jajj ne is mond :D inkabb csinaljak meg jol minthogy most kiadjanak egy sza*t -
#36 akármit mondtok én nagyon várom :). Főleg ha faszán megcsinálják. (ork csapatok elöl bujkálás, király harcrendszer stb.) -
#35 az a baj h azt olvastam h ez ilyen 1 hetes picsó és ha megszeretem egy hét tuti nem elég :D én meg nem veszek accountot avagy mit.. -
Reyes #34 Hm...EA...ha akkora fanok vagytok, vagy nem egy kommersz EA játékot akartok, akkor próbáljátok ki a Lotro free trialt;) -
#33 hát jah.. de nem tehetek rola h ennyire birom a gyűrűk urás játékotat :) -
Borg #32 Ezt mintha már írtad volna. -
#31 Hát nem tudom remélem azért elöbb utobb csak kifog jönn és nyomhatjuk eerrel : én már várom naon -
#30 Meg mily csodas graf 2007-ben :D -
Borg #29 Az EA rájött hogy ehhez a játékhoz support is kell majd, meg patchek, szóval nem az ő asztaluk lesz.. -
#28 Jaja az jolenne :) -
#27 Szerintem ilyen Fable stílusú lesz, vagyis remélem :) -
#26 na ebből se lesz idén semmi -
#25 egyetértek :)) Remélem szépen megcsinálják nem kell elkapkodni:) van idő !! -
#24 csodálatos!épp most olvasom a Hobbit-ot,nemsokára a filmek is újboli megnézésre kerülnek,tehát pont jókor jött ez a bejelentés :)
2008.hm,gondolom annak is a legvége.de nem baj,tőlem jöhet '09-ben is,csak legyen méltó a műhöz!! -
#23 Ehh :(((( 2008 az nagyon messze van még :( Nem baj akkor legalbb nyrra jön ki kb és tudom egész nyáron tolni :D -
#22 Te el is olvasod amit ELPŐTTED írnak? Vagy csak irsz egymásután mint egy hülyegyerek?
Egyik se ebből a játékból való, a felső az LoTRO az alsó meg Heroes5(?)
És ezt még kiemelném, hátha nem látod mert kicsi:
"Az Electronic Arts oly sok pletyka után végre hivatalosan is állást foglalt a The Lord of the Rings: The White Council sorsával kapcsolatban - a játék munkálatai "csak" szünetelnek.
A cég szóvivői szerint a fejlesztés leállítása nem végleges, de a cím jövője eléggé bizonytalan. Warren Jenson elmondta, hogy a következő üzleti évben biztosan nem jelenik meg a játék, vagyis a boltokba kerülés ilyen módon csak 2008. március 31-e után lehetséges."
-
Vardar #21 Mi az a piros gyík a második képen? -
Vardar #20 A #10 első képén az ott egy troll? -
Vardar #19 Na végre egy LOTR akció játék. Nekem eddig a Battle for Middle-Earth I-II volt meg ezt is lehet, hogy megveszem. -
#18 Googlenek mondjátok:D -
#17 "Az Electronic Arts oly sok pletyka után végre hivatalosan is állást foglalt a The Lord of the Rings: The White Council sorsával kapcsolatban - a játék munkálatai "csak" szünetelnek.
A cég szóvivői szerint a fejlesztés leállítása nem végleges, de a cím jövője eléggé bizonytalan. Warren Jenson elmondta, hogy a következő üzleti évben biztosan nem jelenik meg a játék, vagyis a boltokba kerülés ilyen módon csak 2008. március 31-e után lehetséges."
innen -
#16 Fölső LotRO. -
gyuri12 #15 lol,ezek sztem nem ebből vannak:D -
#14 sztem nem elsz nagyon nagy gépigénye.. ahogy látom ez olyasmi nézet lesz mint a wow ? -
donatus13 #13 Lol az alsó heroes 5 ... Másik meg mittom en:D Köze sincs ehez... -
#12 eu olyan mint PS2re a Third age nem?
-
#11 és 1 csókával mászkálunK!?:D -
-
#9 Ha EA. Akkor nem hinném, hogy nagyon rpg-s lesz. Inkáb Action adventure lesz belőle. -
#8 Ugyan ezen a véleményen vagyok 2007 vége hát lassan lassan itt van November December kb. -
csgj #7 pedig ma már mindennek az van :( -
csgj #6 de nem mindegy, hogy rendes RPG, vagy olyan, mint a diablo... ha diablo stílusú lesz, akkor nekem nem fog annyira tetszeni. Úgy mint egy rpg, viszont naon várom :D -
#5 csak ne legyen atomreaktor gépigénye :D -
#4 hát még én :D 2007 vége már közeledik és ez egy mészkálos játék lesz vagyis RPG :D:D 4 fajjal lehetünk :P ááá de várom márr :D:D tök jö lehet :P -
#3 fasza, ezt nagyon várom :) -
#2 Képeket még nem találtam de majd még keresek ez egy RPG játék lesz és elvileg bejárhatjuk egész középföldet. Én naon fan vagyok és már nagyon várom :) Mint láttuk 2007 végére jelenik meg. -
#1 Hali:
"Az Electronic Arts bejelentette, hogy elkezdődött a The Lord of the Rings, The White Council szerepjátékának fejlesztése.
A játékosok felfedezhetik a Tolkien által megálmodott Középfölde világát. Ember, tünde, törpe vagy hobbit szerepét ölthetjük magunkra, mindannyiuk küldetése, hogy a Fehér tanáccsal (amelynek tagjai között megtalálható a híres Gandalf, Szarumán, Galadriel és Elrond) szövetséges hőssé váljanak.
A kiadó hatalmas, végeláthatatlan helyszíneket, valamint a teljesen szabad mozgást ígér - meglátjuk, mi valósul meg ebből. A játék Xbox 360, PlayStation 3 rendszeren és PC-n lesz elérhető. A New Line Cinema összesen több mint 3 milliárd dollár bevételt termelő filmtrilógiáján alapuló játék eredeti története – az EA-val kötött megállapodás eredményeként – ugyancsak J.R.R. Tolkien A Gyűrűk Ura regényeire épül. A játék várhatóan 2007 végén jelenik meg."