16
  • fawcet
    #16
    Kőolaj téma uncsiiii...
    Váltani kéne már a technológiát. Így nem lenne oka Irakkal baszakodni amcsiknak sem.
  • janus391
    #15
    Pontosan...
    Az USA is biztos párszor betört már Kína kormányzati rendszereibe, csak azt senki nem írta meg mert nem derült ki. És részemről egyáltalán nem hiszem, hogy a jó oldalon állunk, mert a jó oldal nem támad le azért egy országot mert "terroristagyanús".
    Nem inkább kőolaj lelőhely?????????
  • fawcet
    #14
    Kínaiak nem véletlenül akarnak saját linuxot XP, Vista helyett. Így akarják elkerülni, hogy összeomoljon a gazdasági rendszerük egy hacker támadással szemben. Viszont ahol elterjedt ez a Microsoft termékei, ott könnyen átveszik az uralmat a gépek felett és gigabájtokat küldenek maguknak titkosabbnál titkosabb dossziékból. Ezért kéne nekünk is követni ezt a példát, hogy egy saját linuxrendszerre vagy működőképes alternatívára átállni állami szinten. Gondoljatok bele USA belehallgat, Kína miért nem teheti, hiszen az amerikaiak beépítették ezeket a kiskapukat OS-ba. Olyan ezek mint a várban egy titkos járatok, ha nem falazzák be, akkor beavatott idegenek is kémkedhetnek tetszésük szerint.
  • lezso
    #13
    izé a francia akármibe...
  • lezso
    #12
    Visszanyomozásról nem hallottál?
    Ez a valaki is, aki kínából tört be, az is legalább 40szer kerülte meg a világot mire eljutott a pentagonba...
  • kow83
    #11
    Ez hülyeség... semmi sem derül ki ebből a cikkből. Ha egy kínai proxin keresztül török be a Gyurcsány gépére Budáról, akkor Kínainak látszódom.
  • Ronny
    #10
    egy hasonló háborúban az átlagemberek mindkét oldalon csak veszíteni fognak és a nyugat sem úszna meg egy diktatúrát. Majd szépen bevezetik a szükségállapotot és kapunk a fejünkre egy levakarhatatlan katonai diktatúrát.
  • Ronny
    #9
    nincs olyan, hogy kissebbik rossz, mint ahogy nincs olyan sem, hogy valaki csak egy kicsit szűz.
  • xizor
    #8
    Inkább figyeljen a nagytestvér, minthogy ne tehessem azt, amit szeretnék (pl leírom a véleményem)

    Egyébként a repülőgép hordozók feltöréséhez sok sikert, biztos annyira védik őket, mint a pentagont :)
  • Dodo55
    #7
    Ha kormányzati erők feltörik egy másik ország védelmi rendszerét(Pentagonos eset ugye), az szerintem bőven elég ok egy háborúra, mert felér azzal, mintha betörtek volna fizikailag a Pentagonba, és bombákat telepítettek volna. Ugyanazt érhetik el vele, csak más módszerrel.

    Én csodállom is, hogy Amerika nem lépett erre azonnal. A legkevesebb amit tenniük kellett volna a saját, és a világ biztonsága érdekében, hogy azonnal lekapcsolják Kínát az internetről. De azt hiszem ez hamarosan megtörténik, ha így folytatja Kína...
  • matt taylor
    #6
    Tégla c. filmben megmondták h 10-20 év mulva hadban állnak kínával az amcsik
  • zola2000
    #5
    Az oroszok is lerohanták csecsenföldet, kínában is milyen helyzetben vannak a tibetiek, észak koreában hatalmas éhínség van, az összes totális diktatúra internet cenzúrával. Jó, a nyugat sem tökéletes, de akkor is ez a kisebbik rossz.
  • zola2000
    #4
    Hát ez az oldal a rossz oldal, a másik oldal a rosszabb oldal.
    Szerintem.
  • Matt0123
    #3
    Pontosan...
    Az USA is biztos párszor betört már Kína kormányzati rendszereibe, csak azt senki nem írta meg mert nem derült ki. És részemről egyáltalán nem hiszem, hogy a jó oldalon állunk, mert a jó oldal nem támad le azért egy országot mert "terroristagyanús".
  • Gauge
    #2
    Miért hiszed, hogy a jó oldalon állunk? Olvasol te eleget? Ez az "oldal" sem jobb ám a másiknál....csak itt jobb a marketing.


    A Nagytestvér figyel téged....
  • Dodo55
    #1
    Van egy olyan érzésem, hogy ennek nem lesz jó vége. Legalábbis Kínára nézve.
    Nagyon úgy tűnik, hogy egyes országok direkt provokálják a NATO országokat. Oroszország rendszeres légtérsértései, most meg Kína hackertámadásai, mintha egy NATO vs. Oroszok+Kommunista országok III. Világháborút akarnának kiprovokálni...

    Amúgy annyira nem félek a III. Világháborútól, mert most jobbik oldalon állunk(NATO), de ki tudja milyen fegyverei vannak az oroszoknak, meg az észak-koreaiaknak, és még az is lehet, hogy váratlanul beszállna még 1-2 nem érintett ország, szóval azért jó lenne elkerülni.

    Meg ugye biztos sok ártatlan sérült/áldozat lenne, akik nem tehetnek róla, hogy a kormányuk baszogatja a fejlettebb országokat.