Titkos tengeralattjáró a Virtual Earth oldalán
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felelõtlenség, de én se hiszem, hogy ez véletlenül történt meg.... Bár a múltkor is történt furi az amcsiknál... :S
Mikor atomrakétákat vittek megsemmisítésre Amerika felett É-ról D-re, és "véletlenül" rajtahagyták a nukleáris robbanófejeket hoppááá....
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Ezeket ugyanis a fenti kis fotóból szépen meg tudják határozni a szekemberek.
vissza a középkorba éljen a gyerta
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Mindenesetre leszedetni már úgyis fölösleges. Akiket érdekelt, azok már úgyis látták.
A paranoia már az egekben jár az USA-ban. Ezen a fotón múlik, hogy lerohanják õket a gonosz terrorista népek<#violent>#violent>
Persze tudom az itteni okoskáknak ez nem jelentene feladatot, õk pontosan átlátják a problémát.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
1., mas kemek nem jelentettek eddig meg? dehogyisnem... ez csak nekunk volt ujdonsag
2., tobbi "nagyhatalom" mind hulye, nem kepesek fejlesztesekre...
Ez egy bulvar hir volt, blick-be jo is lenne, ide kicsit gyenge.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Ha pedig NEM:
Akkor mi a faszért baj, hogy más is meglátja? 😄😄😄
http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
azaz: ezekkel faszán meg lehet tippeltetni néhány szakértõvel, hogy melyik országban érdemes olaj után kutatni. Értsd: kit támadjunk meg legközelebb?
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
/*WTF?!*/
A Gugli és a Microsoft meg elmehetne kémnek😄😄😄
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !