Titkos tengeralattjáró a Virtual Earth oldalán

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah persze véletlenül 😊

Hát ez gáááz <#vigyor2>
Felelõtlenség, de én se hiszem, hogy ez véletlenül történt meg.... Bár a múltkor is történt furi az amcsiknál... :S
Mikor atomrakétákat vittek megsemmisítésre Amerika felett É-ról D-re, és "véletlenül" rajtahagyták a nukleáris robbanófejeket hoppááá....
hat ha a kinai utanzat is olyan lesz mint a kopintot vonat (500 km helyet csak 120 km/h) akkor nm is lesz olyan csendes. tehat nm mennek el 1mas mellet.

Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.

tigerbácsi
énnsem azt mondtam, hogy csak azt olvastam, hogy létezik 7 ágú propeller! ott is voltak fotók pl, s akkor már régrn láthatták a szakemberek! sõtt voltak mûszaki adatok is mellé, de csak asszam átmérõ, de nem emlékszem pontsan rá! szóval szerintem ez a titok azért derült ki, mert már van nekik sokkal jobb technológiájuk, vagyesetleg nincs de ezt már megtalálták hogyan lehet bemérni!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Ez nem számmisztika. Nem annyi a lényeg, hogy a 7 ágú propellerrel senki nem vesz minket észre. A pontos formája, dõlésszöge és hasonlók együtt viszont már igencsak titkosak... Voltak.
Ezeket ugyanis a fenti kis fotóból szépen meg tudják határozni a szekemberek.
na rettegjenek, Magyarország nekilát a tengeralattjárók építésének! és mindnek ezek után 7 propellere lesz és meghódítjuk a világot a dunából xD <#eplus2>
Mike at home
minden veszélyes
vissza a középkorba éljen a gyerta

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Kieg.: Azok veszélyeztetik a nemzetbiztonságot akik így ügyelnek a titkaikra.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

No és ki a béna, amikor már a kezedbõl mûhold segítségével elolvassák az újságot, akkor egyértelmû, hogy egy több tíz méteres monstrum is látszani fog. Szabadban manapság ilyan hatalmas titkokat szerelgetni marhaság. Maguknak köszönhetik. Kötve hinném (100%, hoyg nem), hogy a Virtual Earth felhasználói fedezték fel elõször azt a propellert. Végre van egy jó kezdeményezés, amit megin csesztetnek, mert veszélyes a nemzetbiztonságra, ha ha ha...

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

ollie
És persze az SG is leközölte a titkos anyagot. <#mf1>

tigerbácsi
na nemazért, de már én hallottam a hétágú prpellerrõl már januárban vagy februárban! s ez titkos? nade valamibõl hírt kell generálni nekünk!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Hát ez ciki. Bár lehet, hogy mûbalhé.
Mindenesetre leszedetni már úgyis fölösleges. Akiket érdekelt, azok már úgyis látták.
Volt már egy ilyen kémkedési per ha utánnanézel. Egyik napról a másikra eltüntek az orosz tengeralatjárók a tengerekbõl(vagyis nem lehetett észrevenni az eddigi technikával, mert lenyúlták az amcsiktól a terveket a propeller-rõl, ami a legújabb fejlesztés volt az USA-ban. Lett is nagy balhé, és ha jóltom a fickó aki kiadta az adatokat eléggé megszívta. Azért nem mindegy hogy milyen propeller. Ez nem egy otthoni ventillátor propellere. Ez kb olyan mint a vadászgépeik felülete. Nézzétek meg az összes képen ahol F22 raptor géphez hozzáérnek, egy gumikesztyû van az embereken. Nem lehet a gép úgymond bõréhez zsíros kézzel hozzáérni, mert elveszítheti láthatatlanságát.
yesss
érzem ebbõl háború lesz....<#gun><#violent><#vigyor5>

"Emellett vita robbant ki arról is, hogy ilyen felvételek megjelenése veszélyezteti-e az amerikai nemzetbiztonságot,"

A paranoia már az egekben jár az USA-ban. Ezen a fotón múlik, hogy lerohanják õket a gonosz terrorista népek<#violent>

Annak idején a bme-n felvettem egy tárgyat amin köcsög szivattyúlapátot kellett tervezni. Már ott se hinné az ember, hogy mennyi számolással és rajzolással jár, pedig az abszolút a mezei szint volt és már ezren megcsinálták elõtted.
Persze tudom az itteni okoskáknak ez nem jelentene feladatot, õk pontosan átlátják a problémát.

OliApa
Ez így igaz . . .
Most nem azért, de ez eddig nem jutot senkinek eszébe? Ez a hír meg nem mond sokat, én inkább az aurora repülöre lennék kiváncsi, vagy szeretnék látni egy olyan dokumentum-filmet a national geographicon, ami az 51-es körzet mindennapjait mutatná be. Érdekes, onnét nem szivárog ki semmi, mert aki odamegy le is löhetik. De értem öket, én se örülnék, ha a fejlesztések az ellenség kezébe kerülnének.

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

Tegnap még nem ez a kép volt kinn, hanem amikor szeli a habokat, talán nem merték kirakni.

formatuq
igazad lehet, de:

1., mas kemek nem jelentettek eddig meg? dehogyisnem... ez csak nekunk volt ujdonsag

2., tobbi "nagyhatalom" mind hulye, nem kepesek fejlesztesekre...

Ez egy bulvar hir volt, blick-be jo is lenne, ide kicsit gyenge.

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Ez komoly... ha olyan tökéletes a technika, hogy totál észrevehetetlen, akkor sián elmehet egymás mellett egy amerikai tengeralattjáró és egy kínai klón észrevétlenül? Érdekes álláspont...

Ha pedig NEM:
Akkor mi a faszért baj, hogy más is meglátja? 😄😄😄

http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva

Azon a "sima propelleren" biztosan szuperszámítógépek tucatja dolgozott azt modellezve, hogy milyen szögben állva mekkora turbulencia keletkezik a vízben, hogyan küszöböljék ki levegõbuborékok keletkezését (nagyon hangos), mekkora az optimális forgási sebessége vízhõfoktól és vízmélységtõl függõen stb.

Sanyix
Ajaj a gonosz terroristák látásból leutánozzák a 7 ágú propellerrelt, és a tevéikre szerelik, ezzel hatalmas veszélybe sodorva a szabadságot. Atomot a bestiáknak! 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Lacc
Én megtudtam pl. hogy 7 ága van neki, és nem kevesebb.
biztosan sok dolgot meg lehet tudni a technológiáról egy ilyen kép alapján...
0Speed0
Ha valami idegen technológia lenne aztmondom, hogy oké rejtegessék... de csak egy "sima" propeller... <#sniffles>

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

Nem lenne meg lepõ. XD

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Sztem az oroszoktól lopták a 7ágú propeller prototípusát. <#idiota>

Requiem88
"Érdekesség, hogy tavaly májusban már felmerült az az elképzelés, miszerint az amerikai védelmi minisztériummal szoros kapcsolatban álló egyik ügynökség a Microsoft Virtual Earth technológiáját szeretné felhasználni saját céljaira - humanitárius, biztonsági és katonai szempontok jöhetnek számításba."

azaz: ezekkel faszán meg lehet tippeltetni néhány szakértõvel, hogy melyik országban érdemes olaj után kutatni. Értsd: kit támadjunk meg legközelebb?

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

asysoft
Szerintem ez mûbalhé. Ha a VirtualEarthön megjelent, akkor valószínûleg más (kém)mûhold is lencsevégre kaphatta, ennél jobb minõségben is...

/*WTF?!*/

Randal
Gondolom a terroristák ezek alapján memorizálják, hogy hol kell lefordulni és milyen épületbe kell bemenni😛

A Gugli és a Microsoft meg elmehetne kémnek😄😄😄

ejnye, ejnye, csúnya fénykép... mostmár sztem hagyhatják békén, mert hogy azt leszedni már lehetetlen, az hót ziher

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

← ElőzőOldal 2 / 2