Más Operációs Rendszerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dual boot-on vagyk egy xp-vel (jogtiszta) egy 5024-es acer-en. Még nem probáltam, de a windows-t lehet mountolni linuxban, és akkor elméletileg hozzáfér a fájlokhoz.
Más: a kubuntu beállításánál két nehézségbe ütköztem:
-x700 mobil radeon a fenének sem akar 3d hw renderinget
-a wifi kártyám sem akar felismerõdni.
Mindkét probléma nagyon népszerû a laptopos kubuntusok körében. Kérdezném, hogy van-e itt valaki, akinek bevált gyógymódja van a problémákra?
jól néz ki..csak 3 partriciót csinál..1 8kbyte, 1 130mb, + a felmaradó hely.
többnyire linux progikat lehet feltelepíteni..van beépítve winamp,win media player
el van téve a lemeze..ugyanis sehol nem találok már Lindows-t
köszönhetõen a Microfos perének..amiben perelte a Linspire céget a Lindows név Windows hasonlóságáért..
jóhogy a puma a puli miatt még nem perelt xD
Engem ez a Solaris érdekelne, ez is Linux alapú, vagy teljesen más? milyen fájl rendszert használ stb... errõl tudna vki bõvebben írni?
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
nekem van..kipróbáltam..jóó szép..csak hát exe alkalmazásokat nem támogat..
Chaos Anno Domini
/*WTF?!*/
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Kell szabad, partícionálatlan terület a Linuxnak (ha nem lenne, méretezd át például Partition Magic-kel vagy hasonló szoftverrel a partíciókat úgy, hogy legyen elegendõ hely), majd a Linux partíciómanagerével hozz létre egy új partíciót a Linuxnak (én 4 GByte-tot hoztam létre), egy kisebbet (2*RAM mérete...) a swapnek (ez olyan, mint a Windowsban a lapozóállomány).
"Te minden nap használod?"
Én például igen. Egyre növekvõ mértékben.
"A Windowból majd hogyan tudok átmenni az Ubuntura? "
Az Ubuntu tesz fel bootmanagert, amivel ki tudod választani a megfelelõ operációs rendszert.
"Ami van a merevlemezen azt tudom használni ubuntu alatt is (pl windowson telepitett játékok)?"
Az állományokat el tudod érni (javaslom majd telepítsd fel az NTFS Configuration Tool-t). Egyes Windowsos alkalmazások, játékok képesek futni Wine segítségével is, de sok Linuxos alternatív program és játék létezik.
Amúgy olyan dolgok vannak benne ingyen, amik windowsba sose lesznek még pénzért se(zónák, zfs, dtrace...). Ezek megintcsak nem az átlag felhasználóknak készültek, de akik csak neteznek, meg szöveget szerkesztenek azoknak is megfelelõ oprendszer lehet a solaris(és a linux is), játékok nem mennek rajta.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Ehhez volt egy külön oprendszer ezeken a kicsi hardvereken, vagy úgy képzeljem, mintha mikrovezérlõ-program futtatás lenne, ami kommunikál egy GSM-kártyával, amiben ott figyel a SIM (pl.: szabványos AT parancsokkal) és a mikrovezérlõ végzi a felhasználóbarátságot?
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
de ott van a Machinston is bár az lehet csak Mac gépeken megy
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Kép:

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Microsoft Windows
Minix
MVS
NetWare
OS/2
BeOS
BSD
CP/M
DOS
GEM
MVS
OS/360