40
A sonynak év végén lejár a licensze...kapunk végre F1-es játékot Pc-re??
-
Várunk mindenkit sok szeretettel a Virtual SimRacing által szervezett Formula Hybrid Series 2017-es évadára! Az ingyenes Assetto Corsa bajnokság az idei szabályoknak megfelelő autókkal fut, amely tartalmaz minden 2017-es festést. A valós helyszínek mellett olyan pályák is kerültek a naptárba, mint például Imola, ahol ráadásul két futamos versenytvégét tartunk. Minden információt itt megtaláltok, jelentkezni pedig itt tudtok! -
#39 Látom, nagy az értetlenség a játékkal kapcsolatban. Íme egy kis [URL=http://f1.2009.gamedroid.hu/]ködoszlatás[/URL. -
#38 ezt itt lehet tovább folytatni
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1210882252 -
#37 Én úgy hallottam az project meghalt ... -
#36 Hát az jöhetne de tud rolla bárki bármilyen infót -
#35 Akkor már inkább Geoff Crammond nevével fémjelzett F1GP jöhetne. Még mindig ő az etalon. -
#34 Hát ez nem az lesz :))))) Ez a Grid motor egy rakás csicsa ,semmi több ! -
laaslow #33 Addig is pár hét múlva megjelenik a GRID, amibe az, előzetesek alapján, lesz valamilyen open wheel kocsi, és kapunk némi képet a várható F1-ről. -
#32 Forma 1 2009!!!
Codamasters
PC -
#31 de jó lenne egy ütős grafikával, fizikával és törésmodellel rendelkező f1 játék még idén :) -
#30 nah mi a helyzet? kinél a licensz? lesz játék vmikor? -
#29 Firerock olyan ismerős a neved ;)
amúgy én is jobban szeretem az F1CH-t mint az rF-et jó nincs benne egy olyan hülye safty car ami mégnagyobb karambolt okoz xD én is a 2008-as F1-es gamere várok remálem még nyár végén meg lehet vásárolni na az olyan játék lesz amit érdemes lesz megvennem akár 18.000-ért is :P:P -
#28 mi ez a negatív hozzáállás?
amúgy jó a dumád -
#27 vedd meg azt add kölcsön
?ft
-
Csaba #26 Erről tudtok valamit? Ismeri valaki?
F1padlógáz -
#25 ha lesznek fejlemények akkor arról
csak azthittem hogy vki többet tud mint én -
#24 de most itt miről akartok beszélni?a semmiről? -
#23 jólvan,csak válaszoltam. -
#22 haggyuk má ezt az Offolgatást plz -
#21 hát aki maga is sötét annak télleg nehéz -
#20 -
#19 Nehéz ott világosságot csinálni ahol korom sötét van. -
#18 és még eső sincs az rf-be... -
#17 mivel terjesztek hülyeségt?
jáccottam az rfactorral is és az F1ch-val is én az rf-t csak a formula1es modókért jáccottam
és azt te is beláthatod hogy formula1ben fényévekkel vezet az f1ch... -
#16 -.-, leglább ne terejsztenéd a hülyeséget -
#15 am nagyon jó az f1ch csak már régi:S és a legujjab és legjobb módokkal gond élkül veri az Rf-et -
#14 ez így van és így is lessz
de ha bezárják akkor majd nyitunk 1 olyan topicot ami konkrét névvel tuggyuk...
de hogyha meg nem akkor örülnék.mert nem azér nyitottam ezt a topicot ogy itt vita legyen meg stb
hogyha nem zárjáák be ezt a totykot akkor majd ha ti is bele1eztek akkor kérem a modiktól a házigazda jogot és minden hülye beszólást törlök(vagy más akit választunk) -
#13 Éngem például érdekelne ez a téma!!! Az viszont már kevésbé,hogy egy re szarabb ez az egész társaság aki mostanában ide regisztrál és azt hisz ö az atya uristen!!!Mostanában nem szol egy topik semmi másrol csak arrol,hogy No Warez holott nem hinném hogy hogy ennyien megvennék a játékokat.Akinek meg véletlen megvan annak meg valószínű nem ő kereste meg az árát hanem Apuci az ilyenek meg jobb ha csöndbe maradnak!!!!Egyébként külön kéne szedni a Warezes és Tiszta részleget kiváncsi lennék mennyien írnának ide vagy oda!!! Na ennyi volt. -
#12 remélem megmarad a topik, mert igy lenne mire figyelni:S
én is várok már 1-et, a legujabb szabályokkal, nem egy ilyen 10 éves játék modokkal lévőkkel játszani mert a mostani f1hez nem sok köze van! -
#11 ezek olyan felejthető szarok hogy csak na -
#10 gratulálok, ennek mégis miköze a topikhoz? -
#9 A válasz. -
#8 closed -
Dexantreal #7 Minden kiderül idővel. -
Neoncsoves #6 szerintem lesz F1-2008 :) -
#5 Szarabbnál szarabb topikokat nyitsz.Állj már le ember! -
#4 felesleges topik
ha lesz akkor majd megnyitod normális névvel
F1C topik mirevaló? -
#3 rf -
#2 ugyan hol élsz te? -
#1 a sonynak az év végén lejár a licensze....és nagyon remélem hogy az f1 2002 után végre lessz 1 jó formula1 es játékünk reméljük még ebben az évben