Formula1-es játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Várunk mindenkit sok szeretettel a Virtual SimRacing által szervezett Formula Hybrid Series 2017-es évadára! Az ingyenes Assetto Corsa bajnokság az idei szabályoknak megfelelő autókkal fut, amely tartalmaz minden 2017-es festést. A valós helyszínek mellett olyan pályák is kerültek a naptárba, mint például Imola, ahol ráadásul két futamos versenytvégét tartunk. Minden információt itt megtaláltok, jelentkezni pedig itt tudtok!
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1210882252
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
amúgy én is jobban szeretem az F1CH-t mint az rF-et jó nincs benne egy olyan hülye safty car ami mégnagyobb karambolt okoz xD én is a 2008-as F1-es gamere várok remálem még nyár végén meg lehet vásárolni na az olyan játék lesz amit érdemes lesz megvennem akár 18.000-ért is 😛😛
Csaby
amúgy jó a dumád
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
F1padlógáz
csak azthittem hogy vki többet tud mint én
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
jáccottam az rfactorral is és az F1ch-val is én az rf-t csak a formula1es modókért jáccottam
és azt te is beláthatod hogy formula1ben fényévekkel vezet az f1ch...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
de ha bezárják akkor majd nyitunk 1 olyan topicot ami konkrét névvel tuggyuk...
de hogyha meg nem akkor örülnék.mert nem azér nyitottam ezt a topicot ogy itt vita legyen meg stb
hogyha nem zárjáák be ezt a totykot akkor majd ha ti is bele1eztek akkor kérem a modiktól a házigazda jogot és minden hülye beszólást törlök(vagy más akit választunk)
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
én is várok már 1-et, a legujabb szabályokkal, nem egy ilyen 10 éves játék modokkal lévõkkel játszani mert a mostani f1hez nem sok köze van!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!