10
-
#10 Ez odab@sz :) -
#9 Sztem nem véletlen, hogy megbukott a Zune, hangminőségben sehol nem lehet a Sony lejátszóktól. Google-n rákerestem, ezt dobta ki:
"ok does the zune sound good?"
válasz rá:
"No, it doesn't.
But more to the point it's a DRM nightmare, and the Zune Marketplace is risible.
It's also feels cheap, big and clunky.
I don't need to compare it to the iPod - it flat out sucks beside the Sony, Cowon, and Creative players I've tried.
Dreadful."
Sztem ez elmond mindent róla.
Nemértem mit akar a microfos, ami alapból is megbukott, majd telefonban fog bejönni? A Walkman alapból is qrvajó volt, és qrvajól átültette a Sony telefonba, nem véletlenül lett népszerű. Ez viszont esélytelen. A microsoft lát benne fantáziát? Én nem. -
L3zl13 #8 Ööö akkor tulajdonképpen egy normál PDA-t akarsz?
Mindegyik tud mp3-at lejátszani, érintőképernyősek, és mobiltelefonként is használhatóak. Mondjuk Mio A701? -
L3zl13 #7 Miért ne? Ha lehet valamit divat-dicsérni, akkor miért nem lehet divat-fikázni? -
Su0my #6 ja meg az is érdekes, hogy az apple valamit kitalál, akkor minden gyártótól elkezdenek ömleni a hasonszőrű készülékek(iPOD,iPHONE), de ettől függetlenül az apple lop,csal,hazudik, mindent máshonnan vesz és szidjuk, mert divat! nem azt mondom, én sem osztom Steve Jobs EZ A VILÁGCSÚCS-szerű nézeteit, de azért khm.. az oké, hogy microsoftot divat fikázni, de most az apple-t is az lesz? sőt, ha a Napsugár Sütöde kijön egy szív alakú egykilós kenyérrel, amivel 30%-os részesedést hasít ki az egykilós kenyerek piacáról, ami folyton csak nő, mert divat lett a szívalakú kenyér, akkor őket fogjátok anyázni, hogy jaj de szar íze van blabla-amikor ugyanabból az 5 forintos liusztből készül, csak más a formája...
-
Tecnamo #5 A leleplező videó :P
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/103131.html -
#4 Nekem pont ugyanamiatt nem tetszik, mint az iPod, valahogy ez a tekergetős megoldás nem jön be.
Mondjuk egy iPhone-hoz hasonló külsejű, Windows Mobile-os, érintőkijelzős Zune-PDA-telefont elfogadnék. Vagyis inkább ne zune, hanem simán MP3 lejátszós legyen, a zune kötöttségeitől mentesen. -
L3zl13 #3 Még mindig azt mondom, hogy gagyinak néz ki a Zune. Nem az iPodhoz képest, hanem úgy általában. -
eto demerzel #2 ezt miert nm fikaza senki a masik termeket meg ahol lehet. ennek valjon milyen a hangzasa egy sony=hoz kepest? -
uTomi #1 Komoly versenytárs? Ja mint amennyire a Zune versenytársa az iPodnak?