138
Shin Megami Tensei: Persona 3
  • thehost
    kösz :D
  • Prof William
    Nem piszkáltak bele... Asszem annyiban talán hogy van vagy 1-2 új Social link + 1-2 új jelenet... de a fősztorihoz semmiben nem nyúltak hozzá...
  • thehost
    de ugye az eredeti részébe nem piszkáltak bele csak a pár extra cucc van?
  • thehost
    köszi
  • Prof William
    A FES -ben van 1-2 extra persona meg extra dolog amit csinálhatsz nap közben + van egy kb 20 órás extra sztori benne...

Szerintem a P3 is tökéletes úgy ahogy van... Ha kb ugyanannyi a 2 akkor ajánlom ha viszont X ezerrel többe kerül a FES akkor nem éri meg...
  • thehost
    hello!
    én most akarok persona 3at venni és azt szeretném kérdezni h mi a különbség a p3 és a p3 fes között?
    köszi
  • yeloy
    Ismeritek a Shin Megami Tensei: Imagine Online-t?
  • fmarci
    Jajamén is tottál meglepődtem... Meg amúgy a gyilkosságok amik történnek is sokkal karakter közelibbek.... Meg modnjuk nekem még az tetszik,ahogy a társak megkapják a Persona-jukat,az olyan mint egy zen tanítás :D
  • Prof William
    Wow... Igazi animés önfeláldozás. :)
  • fmarci
    Igne eléggé változatos,és itt a Social Linkek-nek nagyobb szerepe van,mivle mondjuk az egyik csapattársaddla barátságban vagytok akkor mondjuk félrelök,hogyha jön egy számodra ééletveszélyes támadás.....
  • Firetrap
    Sziasztok! Nekem is nagyon tetszik a játék. Attól tartottam hogy, nem fog annyira, mint a 3. rész, de tévedtem... :) Még nagyon az elején tartok, de a grafika, meg a zenék is marha jók, és az egész játék, úgy ahogy van. :D
  • Prof William
    Reméllem... Azt mondják másfélszer hosszabb mint a 3. :) nem csak 2 hanem többféle befejezés... A graf meg a youtubes klippek alapján jobb mint a 3 nak. Én legalábbis úgy láttam...
  • Seth
    Változatosabb mint amilyen a 3. rész volt?
  • fmarci
    Hát nekem már megvan,bár nem épp túl legális módon.....
    Ez a játék eszméletlen..... és nem a szemcsi az Evoker.
    Szvsz a története komolyabb mint elődjének..... és a grafika meg a zenék...hajjaj :D
  • Prof William
    JEEEEEEEEE!

Megvan akkor mit fogok tavasszal venni. :)
  • Seth
    Shin Megami Tensei Persona 4 NTSC PS2DVD-STRiKE

És igen, jön eu-ba is vmikor 2009 tavaszán, a SquareEnix (oldal közepe bal odalt) lesz a kiadó
  • TneX
    Csak szeretném megköszönni ezt a hozzászólást, rég nevettem már ilyen jót :)
  • Prof William
    Tudni valamit arról hogy a P4 jön ki az EU-ba?
  • fmarci
    Nézegettem a hangjukat a 4-ben szereplő szereplőkenk,és az egyik kari japánhangja Paku Romi lesz,vagyis mondjuk ha animés példa kell pl. az FMA-ból Ed hangja vagy Bleach Hitsugaya.
    Az király lehet :D,bár én tökéletesen meg vok elégedve a sajátommal :D
  • Seth
    japán hang angol felirat
  • fmarci
    Akkor neked japán hang angol felirat vagy japán hang japán "feliratos" a játékod?
  • Seth
    14 részben tűnt fel először asszem, de Ryou ( a főszereplő srác nagybátyja,a nyomozó(vagy helyszínelő,nemtom pontosan) ) beszélt vele már korábban is telefonon vmelyik első részben. Megismertem a hangját már akkor,mert ugyanaz szinkronizálja mint a játékban és az nekem japcsi szinkronnal van meg ^^

• Prof William
    Akihiko a TS-ben? Tudsz rólla képet adni?

Amúgy legjobban egy P3 sztoriján alapuló anime lenne jó. Tuti siker.

Kíváncsi leszek Chihrot meg lehet a fűzni 4- ben vagy még mindig az első nagy szerelem hatása alatt van. :)
  • fmarci
    Hát már azt inkább hagytma mert utána gondoltam és kcist túl keveset voltam Tartarusban így viszonylag kcsi volt a szintme meg az életem,meg egy pár dologra nem figyeletem oda,szal most újból kezdtem és remélem mostmár sikerül.
    Nekem sajnos soha se sikerül/t kipörgetni jókat mert minidg magát érősítette meg szinte mindig a 200-as sebzőset húztam magamnak......
  • Seth
    Na Chihiro már biztos benne van a 4-ben ( ő lett a diákszövetség elnöke miután Mitsuru ugye tovább lépett), remélem mások is feltűnnek :) Akihiko már a Trinity Soul-ban is benne van, szerintem itt is benne lesz, de legnagyobb meglepi lenne ha a 3 főszereplője is feltűnne :)
  • Prof William
    Bruhahahahha! Akkor előbb-utóbb EU-ba is jön. :) Nyam nyam. :)

fmarci: nekem nem volt túl nehéz. Igyekeztem jókat kipörgetni hogy ő sérüljön meg és ne és sikerült a dolog. A bossharcok nem túl nehezek ellenben a Tartarusban néha olyan kemény szintőrző szörnyek vannak hogy csak na...
  • Seth
    Persona 4 - 2008.12.09 US -hmm ^^
  • fmarci
    Hi all!
    Lenne két kérdésem:Van két olyan Shadow,akik ketten az elején egyek és a másik akit nem lehet támadni használja a Wheel of Fortune-t és ezt a Shadow-ot melyik Persona-val érdemes bezúzni és hogy valamellyest könnyeb legyen mekkor lvl kell hozzá? Az én karim 30-as és marha nehéz bezúzni őket,úgyhogy most gondolkozom a játék előről kezdésében,hogy mikor oda jussak kicsit magasabb szintű legyek..... remélem jön majd válasz :D
  • Minato
    Amerikai és európai megjelenésről még nincs biztos hír, azt hiszem.
    De biztos, hogy lesz, FES esetében is hónapokig titkolta a dolgot az ATLUS.

Addig itt egy rövid kis videó, amiben hallhatjuk, hogy milyen "ritmusra"
    foglyuk csapkodni az ellent, és most már biztosnak tűnik, hogy mindenkit
    irányíthatunk csata közben.
    Battle Gameplay
  • Prof William
    A P4eről mit tudni? Jön vajon EU-ba? Remélem mert bemutatók nagyon igényesek...
  • Prof William
    Ja csak kár hogy akkor már semmit sem lehet csinálni. :)

Chizuruval lett már Girlfriend státusz szóval írja hogy mostantól döhös ha más lánnyal lát. :)
    Már volt kézfogás v. csók opoció de a kézfogást választottam. Az még biztosabb. :)
    Azért fira hogy level 5 a Slink dem ár arról beszél hogy minden éjjel velünk álmodik stb... És még 5 szint van. :) Hova fejlődhet még? Bár Hentai jelenetekig nem jut el. Sajna. :)
  • Seth
    Reversed státuszba kerül és nem fejlődik tovább. Ki kell engesztelni az illetőt,sokkal többet kell vele foglalkozni, amíg újra helyrerázódik a kapcsolatotok(általában nem a megszokott helyükön lesznek),de utána ugyanúgy megy minden tovább. Ha kimaxoltad,akkor ettől nem kell félni, írja is hogy ez a kötelék már szét nem szakítható ,hurrá örökké barátok lesztek^^
  • Prof William
    Ha valamelyik S-linkel nem foglalkozunk akkor az elhal?

Pl 2 csajjal voltam és az eggyiket részesítettem előnyben... a másik már egy ideje sehol sincs... A kandós csaj az. Lehet hogy többet kéne a kendo klubba mennem?
  • Prof William
    Kösz. :) Pont arra nem gondoltam... Szegény csajnak 1 hónapot kellet várnia a süti és a ital között. :)
  • Seth
    Innivalót kér nem? Akkor vigyél neki Red ,akarom mondani Mad Bull-t :D A koleszben lévő automatából vehetsz (lehet hogy másol is van, annyira nem emlékszem)
  • Prof William
    A templomnál van egy kislány akinek adtam Weird Takoyakit de most kér valami mást... Már sztem midneféle cuccom ven de semmi sem jó neki... Mit szeretne még enni?
  • Prof William
    Végül is nem hangzik rosszul de mám egvettem a sajátomat 12k-ért amennyit eddig játszotam még elég(nagyon) sok minden hátra van. (Majdnem a teljes játék. :))Szóval nem szomorkodom. :)

• Seth
    Végülis csak a sztori folytatása van benne :)
  • Prof William
    Ja. :) Végól is márnekemmegvan a sima. Azért a + 20 -óráért nem veszem meg megint. :)
  • Gábor
    Amerikában origi, EU-ban egyéb ;)