39
WWe Raw 2007 pankrációs játék
-
Dexantreal #39 Elvilleg, akkor még nem volt az, mikor belinkelted :P.
Engem amúgy rohadtul nem érdekel, mert meg van és nem is kell több torrent oldal. -
#38 meghívásos.... -
Dexantreal #37 #16-nál tudsz regelni az oldalra, ha kijelölöd a spoiler részt.
Asszem lehet még regelni.
Alap géjmnek meg nézz utána neten. -
Raven13 #36 Hello, nem tudjátok hol lehet leszedni ezt a játékot pc-ben köszi pls irjatok vissza!!! -
Dexantreal #35 Semmi gond. -
#34 topik zárható
bocsi a rémhírkeltésért:) -
#33 nahh vok
igazatok volt ez 1 100%-ig felújított Raw
de attól függetlenül nagyon jó
ajánlom mindenkinek
nah csak bejöttem mert mennem kell
csáttok -
#32 lejött tesztelem.... -
Dexantreal #31 Ahamm, ok. -
#30 de maszek cucchoz képest jó -
#29 De mivel már egyszer beírtam és nem naon fogták fel egyesek ezért kénytelen voltam kicsit felemelni a hangom. -
Dexantreal #28 Ok, sejtettük, de legközelebb capslock nélkül pls. Thanks. -
#27 SRÁCOK EZ A WWE RAW MODDOLT VÁLTOZATA EZ SZÁZ SZÁZALÉK ÉS AZÉRT NEM TALÁLTOK HIVATALOS ADATOT MERT NEM HIVATALOS HANEM OTTHON FABRIKÁLTÁK ÖSSZE AZ ÜGYES EMBERKÉK. -
Dexantreal #26 Majd megmondja Firerock is, mit szedt le. -
#25 Ez a játék fennt volt egy másik magyar torrentoldalon is, ahol megvitatták, hogy ez bizony a régi WWE RAW-nak egy "moddolt" verziója. :( -
#24 ez nem hiszem hoyg a RAw 2007 át rajzolt boritó a Hulkhoganes kép az a sd! vs. Raw 2007be van ami csak PS2 jelentmeg akkor Hulk Hogan télleg ne mpankrátorkodik de léLegendáknál meg szerezheted
(PS2) szóval amit töltessz az 1 érdekes minőségű wwe raw lessz ahoyg írták eddig is! és szerintem close topic -
Dexantreal #23 Kezdek közben ráhajalani arra, amit a többiek mondanak: ez valszeg konzol cucc Firerock.
Egyedüli kiegészítés egy kis lelkes csapat álltal a WWE RAW 2 volt PC-re, ami jónak jó, de nem a legjobb.
Röviden. -
Dexantreal #22 ....azannya!
Én várok, Firerock privi ment. -
#21 Másrészt legegyszerűbb dolog megnézni a THQ weboldalán a PC-s részleget.
Szó nincs wrestling játékról. -
#20 nekem is ez a gyanum:S -
#19 A felső kép tulajdonságait megnézve:
"http://ps2media.gamespy.com/ps2/image/article/747/747284/wwe-smackdown-vs-raw-2007-20061121102917998-000.jpg"
Szóval ez a ps2-esből shot. PC-re nincs Smackdown vs Raw játék. PS2, X360-ra jött ki a legutóbbi rész.
Topic zárható, sorry... -
#18 miabaj? -
#17 omg nábszar oldal xD -
#16 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!www.moobs.hu -
#15 ez csak vmi moddolt változat,a wwe raw-ra -
#14 Az de kurva szar borító, mitha valami balfasz paintel csinálta volna -
#13 Azé belinkelhetnéd ahonnan töltöd^^ -
#12 az biztos hoyg PC-re van
mer azon az odlalon a kommentek között van ilyen hogy pl:"nagyon jó a játék de ha ujraindítom akkor kéri a Cd-t mi lehett a baj???" -
#11 ha megy pc-n, lehet én is leszedem :P -
#10 ez a borító eredeti? xD nekem nemúgy tűnik mintha vmi eredeti lenne.de ha megy szójá :D -
#9 Nem tom, a neten nem találtam h lenne PC-re, de aztán nehogy FAKE legyen amit töltsz. Sztem nézd meg eddig mit töltött le. És akko kiderül h PC vagy PS2-re van e? -
#8 az se volt rossz -
#7 Ez a sima wwe raw maszek felújított változata:D -
#6 és az első képen az nem HAlk hogan???az máér régóta nem pankrátorkodik úgytudom..:S akkor hogykerült oda? -
#5 de én 1 torrentoldalról töltöm
és ott a kommentek között iylenekt írnak hoyg fasza a játék meg stb....
a pc-s részlegbe
még 12óra és lejön majd beszámolok róla -
#4 úgy tudom hogy ez csak PS2-re jött ki meg aszem Xbox -
#3 JUJ ha ez igaz akkor érdekes -
#2 most töltöm. szerintetek csak fake? -
#1 hellosztok
ez a legujjab pankrációs játék pc-re
valaki jáccot már vele?
a képek: