WWE Raw 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elvilleg, akkor még nem volt az, mikor belinkelted 😛.
Engem amúgy rohadtul nem érdekel, mert meg van és nem is kell több torrent oldal.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Firerock
meghívásos....

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

#16-nál tudsz regelni az oldalra, ha kijelölöd a spoiler részt.
Asszem lehet még regelni.
Alap géjmnek meg nézz utána neten.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hello, nem tudjátok hol lehet leszedni ezt a játékot pc-ben köszi pls irjatok vissza!!!
Semmi gond<#wink>.

Firerock
topik zárható
bocsi a rémhírkeltésért😊

Firerock
nahh vok
igazatok volt ez 1 100%-ig felújított Raw
de attól függetlenül nagyon jó
ajánlom mindenkinek
nah csak bejöttem mert mennem kell
csáttok

Firerock
lejött tesztelem....

Ahamm, ok.

Fókameister
de maszek cucchoz képest jó

Attila8805
De mivel már egyszer beírtam és nem naon fogták fel egyesek ezért kénytelen voltam kicsit felemelni a hangom.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ok, sejtettük, de legközelebb capslock nélkül pls. Thanks.

Attila8805
SRÁCOK EZ A WWE RAW MODDOLT VÁLTOZATA EZ SZÁZ SZÁZALÉK ÉS AZÉRT NEM TALÁLTOK HIVATALOS ADATOT MERT NEM HIVATALOS HANEM OTTHON FABRIKÁLTÁK ÖSSZE AZ ÜGYES EMBERKÉK.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Majd megmondja Firerock is, mit szedt le.

Csuhai G
Ez a játék fennt volt egy másik magyar torrentoldalon is, ahol megvitatták, hogy ez bizony a régi WWE RAW-nak egy "moddolt" verziója. 😞

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

John Cena
ez nem hiszem hoyg a RAw 2007 át rajzolt boritó a Hulkhoganes kép az a sd! vs. Raw 2007be van ami csak PS2 jelentmeg akkor Hulk Hogan télleg ne mpankrátorkodik de léLegendáknál meg szerezheted
(PS2) szóval amit töltessz az 1 érdekes minõségû wwe raw lessz ahoyg írták eddig is! és szerintem close topic

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Kezdek közben ráhajalani arra, amit a többiek mondanak: ez valszeg konzol cucc Firerock.
Egyedüli kiegészítés egy kis lelkes csapat álltal a WWE RAW 2 volt PC-re, ami jónak jó, de nem a legjobb.
Röviden.

<#wow1>....azannya!
Én várok, Firerock privi ment.

cenobite
Másrészt legegyszerûbb dolog megnézni a THQ weboldalán a PC-s részleget.
Szó nincs wrestling játékról.

gamertag: kenobita

cicai
nekem is ez a gyanum:S

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cenobite
A felsõ kép tulajdonságait megnézve:

"http://ps2media.gamespy.com/ps2/image/article/747/747284/wwe-smackdown-vs-raw-2007-20061121102917998-000.jpg"

Szóval ez a ps2-esbõl shot. PC-re nincs Smackdown vs Raw játék. PS2, X360-ra jött ki a legutóbbi rész.

Topic zárható, sorry...

gamertag: kenobita

Firerock
miabaj?

bodesz
omg nábszar oldal xD

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Firerock
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.moobs.hu

báttyó02
ez csak vmi moddolt változat,a wwe raw-ra

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

dzsuvajoe
Az de kurva szar borító, mitha valami balfasz paintel csinálta volna

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

cicai
Azé belinkelhetnéd ahonnan töltöd^^

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Firerock
az biztos hoyg PC-re van
mer azon az odlalon a kommentek között van ilyen hogy pl:"nagyon jó a játék de ha ujraindítom akkor kéri a Cd-t mi lehett a baj???"

Shiwo
ha megy pc-n, lehet én is leszedem 😛

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

bodesz
ez a borító eredeti? xD nekem nemúgy tûnik mintha vmi eredeti lenne.de ha megy szójá 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

cicai
Nem tom, a neten nem találtam h lenne PC-re, de aztán nehogy FAKE legyen amit töltsz. Sztem nézd meg eddig mit töltött le. És akko kiderül h PC vagy PS2-re van e?

Firerock
az se volt rossz

Attila8805
Ez a sima wwe raw maszek felújított változata😄

Firerock
és az elsõ képen az nem HAlk hogan???az máér régóta nem pankrátorkodik úgytudom..:S akkor hogykerült oda?

Firerock
de én 1 torrentoldalról töltöm
és ott a kommentek között iylenekt írnak hoyg fasza a játék meg stb....
a pc-s részlegbe
még 12óra és lejön majd beszámolok róla

John Cena
úgy tudom hogy ez csak PS2-re jött ki meg aszem Xbox

John Cena
JUJ ha ez igaz akkor érdekes

Firerock
most töltöm. szerintetek csak fake?