20
-
#20 "Új sztárokat keres a Barátok közt"
Ezek nem sztárok... -
winnie #19 "készített sorozatok s filmek melyek közt néhány tényleg hordoz értéket és tanulni is lehet belőlük alkalom adtán."
LOOOOL:) hát, ide a rozsdás bökővel, ha ilyen trendi szót használsz, mint a népbutítás, akkor azt a sorozatok és a filmek teszik (és a könyvek és a zenék, stb.).
egy talkshow-ból többet lehet tanulni (csak jó téma kell és vendég), mint abból, hogy pár gyépés azt hiszi magáról, hogy szuperhős vagy, hogy néhány elmháborodott lezuhan egy szigetre. -
Hirvaer #18 Biz fontos szerepet tölt be. Kár, hogy mára e szerep a népbutítás lett. A mónika sókkal, meg győzikékkel, "minőségi" ki mit tudos műsorokkal és nem utolsó sorban a médiával olyan népbutítást követnek el és szándékosan hogy az valami hihetetlen.
Persze ott vannak azért a nem kereskedelmi tv által készített sorozatok s filmek, melyek közt néhány tényleg hordoz értéket és tanulni is lehet belőlük alkalom adtán. Viszont ha már itt tartunk, amilyen durván megvagdalja az rtl a filmeket csak hogy kitehesse a tetves 12-es karikát és korábban adhassa azt, felháborító. -
JTBM #17 Szerintem a TV fontos szerepet tölt be a kultúrában.
Meg pl. nálam veszélyes vegyszerektől mentes altatóként is megállja a helyét. ;-))) -
pauly #16 Jaaaa,hát így már egészen más,akkor nem szóltam -
Csiga42 #15 http://www.sorozatjunkie.hu/ -
pauly #14 Miért ki az a Winnie? -
cptkilljoy #13 Pauly! Te most vagy nem tudod, hogy ki az a Winnie, és csak félreértetted a mondandóját, vagy egyszerűen a Kössünk-bele-mindenkibe-a-netes-fórumokon SE igazolt versenyzője vagy. Személyesen én sem ismerem Winnie-t, de a netes "bibliográfiájából" egyértelműen lejött, hogy Winnie ott van a magyar TV néző csúcsragadozók közt. Így szerintem csak annyit akart mondani, amit sokan hasonlóan elmondhatunk, hogy már így is napi 25 órában tudunk mit nézni akár TV-ben, akár moziban, akár a netről. Így csak még jobban növelné az időzavarunkat az, ha valami komolyabb, érdekesebb műsor kerülne erre az időpontra a BK helyett, amit azért köpködés ide, divatfikázás oda, mégiscsak rengetegen néznek és szeretnek. -
#12 én nézem minden nap, de valoban lehetne már lassan vége:S -
pauly #11 Én nem mondtam hogy annyira tévét akarok nézni.rtl-t meg főleg nem nézek...Ha rajtam múlna meg is szüntetném az egész rtlklubbot,meg tv2-t,meg cool-tmeg az ilyen vackokat...
Ha elvagy tv nélkül,akkor meg miért akarod hogy több évig adják még?
Jól elvagy tv nélkül,de bízol benne hogy még sokáig kitart,így nem fenyeget a veszély...hmm érdekes ha nem nézel tévét,akkor nem is fenyeget a veszély -
winnie #10 nem sorozatot vagy filmet nem akarok nézni, hanem tévét. én jól elvagyok tévé nélkül így. (tudom, durva.)
ha te ennyire tévét akarsz nézni 20.30 és 21.10 között, akkor ne annak szukolj, hogy az rtl-nek legyen egy új napi műsora akkor, ami elé minden nap leülhetsz, hanem kapcsolj egy másik csatornára. mondjuk. (2-3 biztos van, de a legtöbbeknél 50-60 egyáb választás is) -
pauly #9 Jól értem?Azért menjen még sokáig ez a vacak,mert akkor lehet hogy valami jót adnának helyette,és akkor lehet hogy néznéd azt?
Hát ha annyira sajnálod az időt filmekre,sorozatokra akkor ne nézz meg semmit oszt kész... -
winnie #8 bízom benne, hogy kitart még sok-sok évig. addig sem fenyeget a veszély, hogy a helyette jövő elé én is lekushadok nap, mint nap. -
ldavid #7 bár ne nézné senki.. így soha nem lesz vége
mindenesetre minőségi cucc az tuti.. -
Furky #6 hát igen... a nemnetezők nyílván mással ütik el az időt, nem a nettel, és valószínű tévénézésselD. tehátannak az esélye, hogy épp a BK-t nézik, igen nagy:) -
winnie #5 most nem azért, de mi más lenne? (az, amit te szeretsz, ennyire kommersz vagy?:) ha nem lennének hülye nézettségi adatok, szerintem akkor is nyilvánvaló lenne)
hell, még az sg-n is népszerű a rajongói topik, a warezletöltésekről nem is beszélve. Ha ez a réteg is így szereti, akkor a nemnetezőkkel mi a helyzet... -
#4 Barátok közt Fojeva'! -
Csaba42 #3 "Magyarország kedvenc tévéműsora"
Khmmm, azért ne túlozzunk! -
#2 Magyarország kedvenc tévéműsora???? :S -
dawinD #1 Erre a hírre vártam.