Tamagotchi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PJack
😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

takysoft
😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

ZilogR
inkább írok egyet Symbian alá, ami Bluetooth-on tud szekszualizálódni más tamagocsikkal, meg bacilust ráprüszkölni, meg üzenetet küldeni, stb...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

takysoft
köszönöm ismét, sikerült megvásárolni.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

hunbasser
pfu,nekem is volt még 😄DDDDddddd nagyon rég,amikor ez a láz elkezdõdött.

nekem kutyám volt,és mindig csak egy hétig élt,mert utána megöregedett ^^ és amikor meghalt,utána már megint csak a kis kölyökkutyát láttam.aztán 2 hét után meg odaadtam unokahugomnak

ReaL MaDRid x siempre

UnknownAsshole
én egy csaj fél éven át babusgatott telefonján lévõ cicájába nyomtam gyógyító szurit, kb 10 adagot és abba halt bele <#idiota><#gonosz1>
Aquir
😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Mr_no_NaMe
ezen felsírtam 😄SAD
Loál János
hy <#szeret>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Chrystopher
Én Tamakocsim itt ül az ölemben és szõrcsomókat köpköd. Szerintem jobb, mint az a kis szar és még a grafikája se rossz 😄

takysoft
köszi, megmentetted az életem!!! szegény kislány már a fülemet rágta.

nekem 3 is volt anno 😄 volt olyan az volt a legjobb amibe vagy 13 valaszhato eloleny volt es nekem mindig ufomvolt amit tele nyomtam innyekcioval es meghat 😄
RIZLA
moncsicsi topik is van..... <#idiota>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

HápHáp
egy forintot nem adnék érte

UnknownAsshole
ColdFire
eh tényleg régebben voltak ilyen támágucsi temetõk 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

takysoft
No, tud valaki segíteni?
Vmi eldugott kínai shopban látott-e valaki?

CattiBrie
ó 😞

kár

😊

[/spam]&#8482;

takysoft
Tisztázzuk,
-Online nem jó.
-Telefonos nem jó.
-Semmi más se jó.

Az eredeti serre kattant rá. (ha esetleg újjabb fajta az nem volna rosz. resetlhetõs, amit nem kell "temetni").

wordsworth
Tamagocsi, vegyél piacon 500 forintér házimacskát, lehet nyuzni, az is szarik ha megpróbálod bezúzni, inni is adni kell neki mer megszottyad, de etetni is mer nem lesz mit szarnia, és nõni is tud, jobban mint a gyerek. hajrá <#idiota>

PSP user n\' soon ps3 user too :)

SLICK
nekünk kocáink meg tyúkjaink vannak mint házi állatok <#idiota>

Lullaby
nekem volt csirke meg kis baba 😄 utóbbi sokat bírta, aztán ahogy öregedett, úgy kerültek elõ rajta az extrák 😄

lehet jó lenne megint egy csak úgy poénból ^^

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Qwerty4
ez is csak egy ócska divathullám volt, páran jól meg is gazdagodtak belõle...mára szinte a kutyát sem érdekli a dolog 😄

Qwerty4

NEOreg3
volt nekem is, fajilag meghatározhatatlan volt, mert tojásból kelt ki, utána csibe volt, utána valami nyúlszerû izé, a harmadik fázisra már nem is emlékszem, de az sem hasonlított az elõzõ kettõhöz

mindig megdöglött a harmadik átváltozás után:C

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

nekem is volt anno, de lószart nem ért.. xD

inkább a pannonos panagotchival szórakoztam a wapon,
nem tudom van-e még de az nem volt olyan rossz
John Cena
ja TTC rajongtam érte a teveklubbos lószar😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
😊 nekem vol😊 hát csak mindíg újra indítottam és valami szaros dínó volt 18 napig élt utána tönkre ment😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

ColdFire
nekem van macskám, élõ :c

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

báttyó02
fu nagyon rég volt ilyenem nekemis:| de eltemettem a virágföldbe:|:SDA:ASD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

nekem is volt de meguntam... szétvertemafejitneki kalapáccsal<#violent><#eplus2>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

AntiHero
Nekem volt ilyen csirke. Aztán eggyik nap ráléptem véletlen és mutálódot. Sok kis új pont jelent meg képernyõn😄DDD Aztán az ujjammal még jól megnyomkottam a kijelzõt oszt, beadta a kulcsot😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

PJack
van még ilyen.
nekem is volt régen. én szerettem, sokat törõdtem vele.
azoknak jó ez, akiknek nincsenek háziállataik. mondjuk sokak szerint dedós, de szvsz csak azért mert úgy kivitelezik.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

trogerzsiger
uh nekem vót egy dinós😄 mindig 3 napig élt oszt meghalt😄

Sadist
Nekem soha nem volt, nem is akartam, mert akinek Tamagotchija volt/van/lesz, az buta ember 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ForzaInter
nekem nemvolt anyu nemvett pedig könyörögtem😞

Yo, Bitch!

plas

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

ColdFire
képt😊

5k ér tied az enyém...

Aki átbasz, az basszon bét is!

CattiBrie
Online nem jó? 😊
Mert az már olyan sok van (sokféle etetgetõs izé, amit lehet nevelgetni).. 😊

[/spam]&#8482;

takysoft
Sziasztok.
Menyasszonyom húga rákattant a témára(annak idején jól lemaradt róla).
Nem tudjátok, lehet-e még kapni ezeket a dögöket?
Köszi szépen.