Tamagotchi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
nekem kutyám volt,és mindig csak egy hétig élt,mert utána megöregedett ^^ és amikor meghalt,utána már megint csak a kis kölyökkutyát láttam.aztán 2 hét után meg odaadtam unokahugomnak
ReaL MaDRid x siempre
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Vmi eldugott kínai shopban látott-e valaki?
-Online nem jó.
-Telefonos nem jó.
-Semmi más se jó.
Az eredeti serre kattant rá. (ha esetleg újjabb fajta az nem volna rosz. resetlhetõs, amit nem kell "temetni").
PSP user n\' soon ps3 user too :)
lehet jó lenne megint egy csak úgy poénból ^^
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Qwerty4
mindig megdöglött a harmadik átváltozás után:C
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
inkább a pannonos panagotchival szórakoztam a wapon,
nem tudom van-e még de az nem volt olyan rossz
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
nekem is volt régen. én szerettem, sokat törõdtem vele.
azoknak jó ez, akiknek nincsenek háziállataik. mondjuk sokak szerint dedós, de szvsz csak azért mert úgy kivitelezik.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Aki átbasz, az basszon bét is!
Mert az már olyan sok van (sokféle etetgetõs izé, amit lehet nevelgetni).. 😊
[/spam]™