Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg az érettségi tényleg könnyebb, mint csajozni^^
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ha valakinek csak bizonyos dolgokkal kapcsolatban van önbizalomhiánya (pl. nem szeret emberek elõtt fellépni, vagy autót vezetni, vagy idõre teljesíteni stb.), akkor, ha ez lehetséges hagyja a fenébe, és próbáljon meg más dolgokra fókuszálni.
A párválasztásos önbizalomhiányra pedig csak annyit reagálnék, hogy ez sokkal inkább a realitásérzet megnyilvánulása szerintem. Alapjában véve minden ember szereti magát szuper vonzónak képzelni, de lássuk be 8-10%-nál biztosan nincs több attraktív ember. A szerencsés 10%-on kívül rekedtek nézzenek szembe a tényekkel, és ne akarjanak a "kasztjukon" fölül állókkal kapcsolatot. Ennyire egyszerû az egész, szép ember mellé másik szép való, ronda mellé ronda, okos mellé okos, buta mellé buta... A hasonlóság a nyitja a jó kapcsolatnak.
De bizonyított tény, h a zene megnyugtat, sõt talán még "gyógyítja" is a lelket.
Majd megnézem azért ezeket a zenéket is, amit ajánlottál
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Ilyen esetekben aztán "tombol" az egóm...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Coca cola : igyekszem 😉
Könyvet írni? Elhinnéd, ha azt mondanám h már félig megírtam egyet... csak kézirat...de az önbizalomhiány miatt abbahagytam...pedig odaadtam pár embernek és azt mondták h feltétlen el kéne vinni megnézetni :S
Egykbt a szövegeden be lehet hugyozni 😄
(punch n run)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ezen szétröhögtem az agyam.
Ez tényleg megtörténhet vkvel.
Mondom irj egy könyvet hogy mi történt veled középben én biztzos megveszem.
Olvass vissza 1 kicsit és megtudhatod :S hosszú lenne még 1X leírni :S (19)
Amugy csak az évfolyam basztat vagy volt már olan is h utcán ismeretlenek?mert ha csak a 4. akkor,mint mondtam,próbálkozz a 3. osztállyal pl.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Befejezõdik a Lost, Heroes, meg a PB(majd valamikor) utána meg kinyiffantom magam... :S
Nem fog már semmi örömet okozni az életben...
Ha nem történik vmi jó is még ezen a héten . . . akkor aztmondom F.ck!
Ilyen nincs b.ssza + ....
És az milyen már h órán azzal ijesztgeti a tanár a többieket (lányokat) h majd mellém ülteti õket, ha sokat pofáznak??? Na nekem mennyi esélyem van csajozásra???
Nem is arról van szó, hogy teljesen sikertelen lenne a dolog, de igazából csak futó kapcsolatok voltak eddig és egyik sem volt túl kielégítõ.
Alapvetõen szociális típus vagyok, néha majdhogynema társaság közepe, és ez mégis mindig elõjön. Pedig 28 vagyok, ideje lenne valami komoly dolognak...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
na szval DJ Skyline amiket te is meg Neooreg is elmondott mind igazak rám szinte😄 csak annyit hogy kár hogy nem ismerjük egymást mert akkor tuti egy hullámhosszon lennénk csak attól tartok nem sok szót szólnánk egymáshoz legalább is élõben...annyira fura!!!
Randizz, randizz, randizz! Kommunikálj, beszélgess! Humor!
Alapvetõen nincs önbizalomhiányom, jó a humorom, rengeteg haverom van, sok barátom is, általában mindenki kedvel.
Visszahúzódó sem vagyok, black metal együttes frontembere is voltam évekig, szeretek is szerepelni, szóval nem errõl van szó.
De van egy terület, ahol mindig inába száll a bátorságom: a csajok. Ez az egyetlen dolog, de ez eléggé gáz. Sok lány barátom is van, és semmi gond nincs a kapcsolatunkkal, normálisan megy minden, de amikor kezdem AZT érezni egy lány iránt, akkor összegabalyodik a nyelvem és többnyire szerencsétlen hülyét csinálok magamból.
Ez az egyetlen ilyen eset. És marhára idegesít. 😞((
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Új kedvenc mondásom : Don't f*ck with me! -és bumm- hehehe (vindiesel mester mondta anno 😄 )
Uhhh...ma se volt semmi... :S Floor-ball-oztatok már? hehe
Mi tesin ma igen.
Van egy hokiütõszerûség meg labda, futsz, és beütöd a lasztit (mûanyag) a kapuba...
Egyik osztálytársam, aki tegnap egész bios-on dobált, fogta és elütötte a labdát, úgy h nyakon talált... Én meg mit csináltam vajon...(nem most nem a punch 'nd run taktikát vetettem be, ami vicces, de hasznos) hanem fogtam az ütõt...és izomból hozzáb.sztam. Gyerek "szerencsére" a földrevetette magát, így csak súrolta... B.szki...Azóta nem is naon mertek csesztetni, ... úgy bef.stak, h büdös volt egész nap. 😄
((a nyakam sajnos vérzett :S ))
p.s. hologram: lehet h vicces a taktikám, de ismerd el h ilyet még nem hallottál 😄 egyedi legalább 😄
campy: ne irigyelj... és thx a biztatást
Jacky: nem fogom/tudom megjátszani magam...ha nem tudnak elfogadni, tehetnek 1 szívességet....ha érted, mire gondolok 😄
Aztán egy rendezvénynek hála (animecon) megismerkedtem egy új zenei mûfajjal (ami nagyon megtetszet), na azóta nem az vagyok aki régen.
Mondhatni pont az ellentéte XD.Jókisfiúbol rosszkisfiú lett lol.
Szóval csak azt tudom javasolni amit nekem is mondtak kikell tágitani az érdeklési körödet és egyszer ügyis találsz valamit ami érdekel, és megtalálod benne õnmagad, onnantol meg nyert ügyed van
()() (^^)
Semmi nélkül nem hiszem, hogy idáig fajultak a dolgok.
Viselkedéseddel lehet a gond, hogy eltérõ a megszokottól, és ezt nem szeretik.
Ha úgy viselkedsz, amit õk nem értenek meg, az gyanakvásra ad okot, a gyanakvásból meg könnyen átmegy utálatba, gyûlöletbe az érzés.
Fõleg ha még rá is segítesz szóban.
Szóval benned is van a hiba és nemcsak a környezetedben.
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)