6682
Önbizalomhiány
-
#41 Nos én testvér nélkül nöttem fel, anyám meg apám elváltak kb. 1éves koromban, apám helyet kaptam egy f*sz nevelő fatert aki kb. csak kibaszni tud velem, még régebben nem voltak igaz barátaim, volt egy csomo aki csak átvert vagy kihasznált, most vannak nagyon jó barátaim,önbizalmam és remélem barátátnő is nem sokára, régebben megfordult a fejemben az öngyilkos gondolata is, de nem tettem, megcsináltam angol vizsgát,felvettek egy jó suliba, változtattam kinézetemen, hozzá állásomon, sokkal több csajnak bejövök mint régen(ezt most nem hencegésként mondom), és könyebben el tudok beszélgetni a lányokkal, minden csuppán hozzáállás és kitartás kérdése... -
#40 Nem én nem. én csak hallotam rola. :-) -
#39 én önbizalom hiányos vagyok......csak ez még párosul egy jó adag paranoiával..... -
#38 te is jártál agykontrollra?:) -
campy #37 1-2 ugy akartam irni! nem 12 -
campy #36 akkor nagyon beteg ember vagyok agyilag!!! néha vannak gyilkos gondolataim is! bár a légynek se tudnék ártani, de mégis 12 osztálytársam megbánt akkor volt hogy álmomban megöltem őket! SEGITSÉG kelle nekem!!! -
campy #35 édesapám meghalt 13 éves koromban! de nem is élt velünk! sztem ez is gond -
campy #34 én erre képtelen vagyok tehát pesszimista vagyok ez van! uaz a jellemem ami 10 éves koromban volt. 0 az önbizalmam, de semmit nem tudok mit tenni ellene mert pszihésen gyenge vagyok! ja és testvér (30 éves bátyám van akit keveset láttam!) és unokatestvér nélkül nőttem fel lehet hogy ez is gond! -
#33 Nem szabad feladni. :) Segíts magadon -
lord nihilus #32 mámint ott az a "neked" az rám vonatkozik sry, elírtam -
#31 Hidd el,kinövöd majd szerintem. Aki nemtudja,az betegség lesz :S Egy ideig szerintem én is küzdöttem vele,de amikor leküzdtem,jó érzés volt.. Rájöttem h az önbizalom nagy előny.. kis egészséges egoizmussal fűszerezve:P Bárhol.. Nők,barátok,suli .. -
lord nihilus #30 jó téma, neked van belőle elég...fél életem kiírtotta az ö.h. mintha mostanság látnám az alagút végét :S -
Thanatos #29 ez msot itt olyan mitn az anonym alkoholisták klubja? csak itt anonym lelkisérültek vannak? :DDD -
#28 van aki a haverjaival van naphosszat..velük éli a fél életét..
hazajön suli/munka..és már a haveroknál/kal van..
remélem érted így már :) -
Nuki #27 [apro]mocsok és fertő hazája -
Vlala #26 Úgy érthette, néhány "haver" nem szól hozzá, mert megváltozott a zenei ízlése. Az élet csupa megújulás, minden vég egyben valami másnak a kezdete is.
Máté Péter szavaival:
"Ne féljünk az újtól,
Mert az jót hozhat nekünk,
Talán abban van az utolsó remény,
Létünk ingoványra épül,
Mely a sötét mélybe húz,
De ha akarjuk, még tűzhet ránk a fény." -
#25 "ha a haverok utasítanak vissza azért mert rokkerből repper lett az mondjuk úgy nem gáz..szimplán elvesztetted a fél életed.."
mivan?:DD -
#24 Nem. -
#23 Sztem Agykontrollt végzett... énis elvégeztem:) -
#22 pár óráig jah :-D -
#21 Csajozásnál nekem is joljönne több önbizalom :) -
Aspyrin #20 A rágógumit kifelejtetted -
#19 im-net -
#18 Egyébként a biztos megoldás: Két sör meg egy feles -
#17 Az mi is? :-D -
#16 azmiaz? -
#15 te nem szcientológus vagy b+ ? -
Vlala #14 Szép kis életcéljaid vannak. :) -
#13 Akár x-D -
#12 Az még nincs, én bizalmamat sikerült korigálni :D -
#11 Meg úgy vagy jó ahogy vagy:D -
#10 ezek szerint, ha holnap sikerül belelökni az 1ik haverom az árokba, akkor nyugottan alhatok? :D -
#9 "Probáljátok ki.(nekem mellesleg bevált)"
meg van a csaj? ^^ -
#8 lehet. :-D -
#7 Szerintem pénz nélkül is le lehet küzdeni. -
#6 Erröl van szó! :-) -
Vlala #5 Ezt szajkózom nekik évek óta. :)
Amiket írsz, nagyon jók, összességében a sikerlélmények azok, amelyek önbizalmat adnak. Ezeket kell tehát megteremteni, olyan dolgokkal foglalkozni, amiben eredményeket érsz el, legyen az barkácsolás, szerelgetés, zene, rajz, festés, sport, bármi. A lényeg az, hogy este úgy nézz vissza a napodra, hogy alkottál, tettél valamit, amire nem mindenki lenne képes. Nyugodtabban fogsz aludni, és másnap kipihentebben vághatsz neki az újabb sikereknek. -
#4 de untálom hogy nekem is van :\
-
#3 na, nekem is volt önbgizalom hiányom, de kezdek kinőni belőle:D sztem az a cipős ötlet nem valami jó, mert azthiszik jaffázol az új cipőddel:D -
#2 van önnizalmam..csak kicsit pesszimpista is vagyok..
1.hiába nézem az oldal jó oldalát..ha mindíg rosszat kapok..
2. ha levágom a hajam 5 havernak teccik m,ásik 5nek nem..akkor most hogy?
3. gólt rugok az ellenfélnek..de utánna tömegverekedés lesz..eltörik a lábam..nembaj..de gólt lőttem és legalább 3 hónapig nem focizok..
4=2..asszem..
5. ha a haverok utasítanak vissza azért mert rokkerből repper lett az mondjuk úgy nem gáz..szimplán elvesztetted a fél életed..
önbizalmam van..de pénzem annál kevesebb..és valljuk be h $ nélkül megváltozni..nemigazán lehet...
fodrász..ha mákodvan a szomszédcsaj megcsinálja..
ruhatár..nos ha már ruha akkor ne gagyi kínai...
kozmetika..nőnél..bár mostanság a férfiak is járnak :C
stb..
pl van környéken 1 srác...hófehér a srác..és reppernek öltözik..de természetben olyan visszahúzódó..magának való..mármint én úgy látom..
na mind1..aki megpróbálja annak hajrá.. :)