6682
Önbizalomhiány
-
#81 kitart, és meg is öl :P -
#80 Nem tudom, hogy ez kinek az aláírásban van, de nekem tetszik ez a felfogás:
Ne vedd túl komolyan az életet! Úgysem kerülsz ki belőle élve... -
Vlala #79 Hidd el, jobban jártál, mintha mindet Neked kellett volna "megművelned".
Nyarlathotep #75: igen, ha feladják.
-
#78 (ezt pont jó tápigba mondod:P) -
#77 jó neke! -
#76 Áhhh, én simán ledumálom őket a lábukról (levelezésben meg még jobb vagyok), de úgyis más dugja meg őket! Nem az ő hibájuk, én vagyok válogatós/lusta. -
Nyarlathotep #75 "Nos én testvér nélkül nöttem fel, anyám meg apám elváltak kb. 1éves koromban, apám helyet kaptam egy f*sz nevelő fatert aki kb. csak kibaszni tud velem"
Nem akarlak megsérteni, de ilyenekből lesznek a buzik... -
#74 -
n3whous3 #73 Hááááát ne tom, de talán az, aki legalább szóval tudja tartani az embereket. Mer' én nem :/. Legalábbis a csajokat :D -
#72 igen ez telitalálat kapsz érte egy vállveregetést -
#71 fúha és ki az igazán érdekes ember? -
n3whous3 #70 Az önbizalommal nincs gond addig, míg el nem rontja valaki. Én például kifejezetten utálom, ha nem képes valaki őszinte lenni velem. Csak várakozik az ember és megeszi az idegeit, mert nem képes azt mondani valaki nekem, hogy "Bocs, de azért mégsem akarok SEMMIT tőled". De ettől függetlenül azért akarva-akaratlanul hülyít hetekig.
Velem meg az a helyzet, hogy elsőre azt hiszik, hogy "mennyire de jó csávó", aztán meg rájönnek, hogy mennyire nem vagyok valami érdekes ember. Legalábbis a mai szétiszomafejemvagyszétbulizomazagyam féle emberek.
Én meg úgy gondolom, hogy nem a megismerkedéssel van a gond (a fenti okaim miatt), hanem akkor, amikor szeretném folytatni is a dolgot. -
#69 A magány a legbiztosabb társ! Kitart halálodig melletted! :D -
#68 én is beteg vagyok,
s el is kerülnek a lányok,
lehet stílusra vagy bármire fogni,
Hölgyekkel akkor sem merek beszélni.
nem vagyok a szavak embere,
nem hajlok már a tettekre,
mert ha Hölgyel beszélek,
s valamit iránt érzek,
akkor szavam elkezd remegni,
testem izzadni reszketni,
így már a Hölgyekhez oda sem megyek,
hisz valakinek kell lenni agglegénynek,
így a homyály árnyékában maradok,
szerelmet a Magánynak vallok! -
#67 Na. Sok embernek pont az ellenkezője a problémája, hogy túl nagyra van magával és azt hiszi ő szarta a spanyolviaszt. Az sokkal veszélyesebb és ettől rohad a civilizációnk, de a gyökeréig. Önmegvalósítás rulez! (piha) -
#66 Ez igaz. Krízis kell ahhoz, hogy egy ilyen állapotból kitörjön valaki, azt pedig nem idézik elő még a legdurvább, vagy legszebb szavak sem. -
#65 ez így szöveg formájában jól hangzik, de igazából semmit nem ér. A tapasztalat azt mutatja, hogy az önbizalomhiányos embereken az oktató szöveg, a pszichológus nem fog, ahhoz történések kellenek, és cselekedetek. Ha szép szavakkal illeted, nem tudod elhitetni vele, hogy nem azért mondod, mert jófej akarsz lenni vele és/vagy kedveled. A szövegelés körvonalazza a helyes utat, a cselekvés elvezet odáig. És ezt egyedül nem lehet, a sors kell hogy megkedveljen téged, mert ha minden szar, a tudatod nem befolyásolhatod. Egyszerűen nem vagy rá fogékony. Aki önerőből meg tudja változtatni az életét, soha nem is volt önbizalomhiányos. -
#64 Ki kell használni minden pillanatát... :-D -
campy #63 pff...xD -
#62 Nekem mondod... :-D -
F1re #61 erre muszally irnom :DD en meg neha olyan fassagokat tudok csinalni ez az egyszer elunk duma miatt hogy az hihetetlen :D:DDD -
#60 +találj ki más dumát:D pl: enm is egyzer élünk reinkarnáció és többször próbálkozol:D -
#59 ebbe is van igasság de meg kell próbálni amúgy néha optimista néha nem az avgyokez változik mindíg -
#58 de ha talán an 1 lightos izmom akkor még szivesebben is szólnának hozzám ha én félek be nyőgni 1 szót:) -
campy #57 ez igaz:) én ezt az egyszer élünk dumát már ismerem, úgyhogy sajnos én nem ezen az elven élek! -
#56 Nem rossz ötlet, de nem az izmok a legfontosabb, hanem hogy mennyire vagy megnyerő :) -
#55 Ezen én is szoktam gondolkozni...aztán amikor valami olyan dolgod kell csinálni ami megrendíti a magabiztosságom, csak annyit mondok: "egyszer élünk" és meg tesztem, ennyi :) -
campy #54 áá az izmok se érhetnek el mindig erdményt!...:S:P -
campy #53 egyáltalán nem vagyok vallásos sztem túlvilág nem létezik, de ha megszakitanánk az életünket ki tudja mi történne utána?! lehet hogy újjászületünk új testben csak nem emlékszünk majd rá, vagy semmi örök életig alszunk a föld alatt én ezen is gondolkodtam már! minek él az ember 90 évig pl. (átlag életkor 65 az embereknél) minek? ha valaki születéskor meghal? annyira értelmetlen! [ezek után senki se tartson dilisnek ezek csak feltevések, gondolatok!] -
#52 hasonlóan lustultam kosaraztam 4évet és itthon punynadtam nyári szünetbe nem mozdultam ki de fogok járni kondizni szóval ha kiserül valami izmot is össze szednem akkor talán a csajok fel figyelnek -
#51 akkor neked még könnyű dolgod van :) -
campy #50 hasonló a helyzet nálam is de én még sztem annál is rosszabb vagyok amit te mondtál! és még el is lustultam az évek alatt! -
campy #49 jo talán egyszer bejön! de még az is hiba lehet hogy nem tudom mit akarok, kontrollálni se tudom magam néha! -
#48 én is néha küzdök evvel a problémával neekm is be játszik az hogy kis koromban anyámék veszekedtek brutám módon de vannak biztos nálam szerencsétlenebb fazonok de nekem mindíg nincs nagyon önbizalmam depressziós nem szoktam lenni nagyobb baj nincs kicsit vissza húzódó vok -
campy #47 "nincsen sok választás, azért nincsen mer elkúrtuk" ...xD -
#46 lol :) -
campy #45 most olyan voltál mint a Gyurcsány!:D -
#44 Azér nem megy mert folyton azt mondogatod hogy nem fog menni, mi lenne ha azt mondanád hogy menni fog? :P -
campy #43 nem tudom hogy csináltad! ez nekem nem fog menni, van valami betegségem valahol az én agyamban is megfordult az öngyilkosság csak nem tudnék kiugrani az ablakon, meg ilyesmi ,mert fájdalmas! haggyuk ez már betegség kategória! -
#42 Hidd el a siránkozás és az önsajnálkozás semmit nem ér, csak te tudsz magadon segíteni igazán