6682
Önbizalomhiány
-
#121 igazából a dokik is értetlenkednek ezen! elengették heza mint máskor is tették, majd egyszerűen elaludt a 3. napon. a seb nem úgy nézett ki mint amely szépen gyógyult! azt mondják, hogy a fogműtét s ez a mandulaműtét sokk volt a szervezetnek! s természetes halálként lett regisztrálva 25 évesen
köszönöm! -
Vér Istvánka #120 szyasztok
trendy srác vagyok de valahogy a csajok elkerülnek
azt mondják ez már túl trendy
de hogy legyek nem ennyire trendy? :-o
én csak songukuséróval és a nadrágomból kilátszó alsógatyával tudok élni
egyébként még nem volt szexuális élményem csajjal, csak majdnem, de leblokkoltam.
nagymellű szőke, már 15 éves volt a csajszi és nagyon tudta mit akar ettől én megijedtem
mondta, hogy olyan még nem volt, hogy amikor ő belenyúl egy srác gatyájába ott nem kemény a kuki.
azt is mondta így nem is veszi a szájába mint ediig mindenkiét akivel együtt volt, mert ez így égő.
nem neki hanem nekem.
na innentől rá se merek nézni a csajokra, mi van ha megint besülök?
pedig otthon gond nélkül megy a recska.
mi lesz velem így?
elmegyek apácabácsinak. :-( -
#119 Jesszusom. Egy mandulaműtétbe belehalni??? Mi történt vele?
Egyébként sajnálom, nagyon megdöbbentett. -
#118 nem nem vagyok szűz! bár kb 10 hónapja voltam előszőr s utoljára Hölgyel!
az igazság az, hogy az a Hölgy ki felszedett engem, szóval Ő már nem él! tod volt egy mandulaműtéte, s nem élte túl sokáig! -
campy #117 ez azt jelenti hogy te szűz vagy??? az igen minden rekordot felállitottál szüzesség terén nem sok ember van aki ilyen sokáig bírja! de én toleráns vagyok, ahogy te látod jónak akkor alapitasz végülis családot! -
#116 Köszi szépen! Próbálkozik az ember :)
Tigerbácsi:
Azért szurkolok neked ! -
#115 ohh én már jártam úgy, hogy a szia még ment! aztán ott álltam előtte s csak néztem, Ő meg nézett kérdőn, majd mondta, hogy mondjam mit is akarok! majd elköszöntem s elmentem! na ennyi volt az én nagy csajozásom :-)
de hazudnék ha azt mondanám, hogy nem volt B.Nőm! sőtt Vele el is tudtam volna képzelni az Életem! de sajna nem lehetünk már együtt! s senkivel nem leszek már úgy együtt soha!
ennyi! -
Vlala #114 Egy fenét. A helyesírással nincs gondod, tehát valamiféle értelem szorult beléd. Ez már jó jel. A beszélgetés ugyanez, csak szóban... a leghosszabb, legerősebb kapcsolat is egy sziával kezdődik. -
#113 Szerinted én az vagyok? (Szavak embere) Az adja magát, hogy miről beszélsz, ha pedig elakadtok akkor ő is segíthet. Megszólítással pedig én is bajban vagyok. Tovább már nem tudok mást mondani, mert nem volt lehetőségem barátnőt szerezni, csak barátot. [Jó, egy alkalom volt, de azt is úgy el...... áh ] Minegy, legalább próbáld meg :) HAJRÁ!!! -
#112 mond szavam miről szóljon,
elfásult hangom mit mondjon,
miről szóljon feledhető énekem,
mikor oly sötét a lelkem.
hiszen rettegek ha Hölgyet látok,
összesem ha eléállok,
megnémulok ha kérdeznek,
s leégek mert kinevetnek. -
#111 Jó versek, csak nem arrol szólnak amiröl kéne.. :-\ -
#110 én 27 vagyok, de erre nem gondoltam! én csak a depresszió s a halálvágy s a munka minden mennyiségben! ennyi! semmi több! nem szeretnék alvilághoz tartozni! -
#109 én már is vágyom a halálra,
a csendes hatalmas hullámokra,
melyek a fejem heltt átcsapnak,
s a tenger fenekére tapasztanak,
ahhonan nem enged feltörni,
s tüdömbe vizet fog hréselni. -
#108 köszy a dicsérő szavakat!
csak az a baj, hogy csak így tok írni, beszélni! amint megvan a kontaktus, akkor ennyi leblokkoltam! ezért mondom énh ogy nem vaok a szavak embere!
a másik, hogy nem igazán vaok bőbeszédű. s azt sem tom miről lehet, kell beszélgetni egy csini Hölgyel! szóval
maradok én a kis világomnak,
maradok meg a a munkának,
s a Hölgyeket csak messziről nézem,
s ha közelednek lesütöm szemem.
maradok csendben egyedül,
még a halál orcámra ül,
s akkor a pokolban,
úszkálok minden yoooban. -
#107 Én se, nekem se -
#106 az igaz de én nem midnen nap csajozok be meg neekm enm 1nap 1 csaj:S -
#105 Persze most én könnyen beszélek :-S -
#104 Üdv a klubban :P Fel a fejjel, majd kihevered, aztán van még csaj a világon :-) -
#103 most szakított velem a barátnőm kapcsolat után... egy élmény át élni és SMS-be véletlenül se tolja oda apofáját hoyg te kcsöög már nem szeretlek -
SlayR #102 nem nekik kellkezdeményezni ez igaz de azért szerintem az se jó ha egy nőnél totózni kell hogy most mit akar. -
n3whous3 #101 Na és ugyan kitől tékelted el a micsodát? -
Hajnalcat #100 ---------Ték------- -
n3whous3 #99 Annyi különbség azért van, hogy nem nekik kell kezdeményezni... Nem valószínű, hogy találsz olyan (jó) csajt, aki "el tud bújni" a világ elöl, mert "megtalálják". Fordítva meg nem így van.
Aki pedig tud kivételt, az itt jelentkezzen -
SlayR #98 Nőknél is ugyanígy megvan az önbizalom hiánya csak ők ezt máshogy korrigálják ezért néha kicsit eltévednek. -
#97 Aki ilyen nőkkel leáll, annak az is kell.
Azért, hogy lehessen elpanaszkodni, hogy mennyi a ribanc? -
n3whous3 #96 Tudjátok jó tudni, hogy nem csak nekem van gondom ezekkel
Amúgy meg FCK $$$ , Személyiség FTW... -
#95 Az öngyik többsége csak fel akarja hívni magára a figyelmet (ha mást nem tudat alatt), de valójában nem akar meghalni, ezért is mentenek meg belőlük olyan sokat. Ha valaki VALÓBAN meg akar halni, tesz róla, hogy kiskanállal se tudják összeszedni, ami marad belőle!
Amúgy sem kár értük. Aki eljut arra a pontra, hogy ahelyett, hogy küzdene, a könnyebik utat választja, azért nem kár... Persze vannak kivételek, akik tudatosan teszik és céllal, mások érdekében, na AZ más. -
SlayR #94 ebben egyetértek...
Szeritem mindnekinek megkell találni a saját kis hazai pályáját ahogy kicsit érdekesen fogalmazzak...vagyis ahol mindenki tudja adni magát és a legjobb formáját...de az ismerkedés téma még ígyis nehézkes...asszem ezentúl sűrűn fogok itt írkálni :) -
#93 hát, nekem aztán kijutott ebből, sajnos. elrejteni könnyű, változtatni rajta nem. -
SlayR #92 Hmmm ma néztem előszőr a topicot de ismerős helyzetekről olvasgattam itt.
Szal velemis sokszor fordultak elő dolgok néha é is önbizalomhiányba szenvedek hol ott a mondhatni munkám nem épp erről árulkodik, hogy ilyen vagyok...néha én csak gyári szabályozásnak hívom a dolgot mert sokszor úgyérzem amit tennék hülyeség vola és ha nemérzem nagy szükségét felsleges is megtennem, de hát nemtom érdekes esetek fordulhatnak elő, de sok a hülye ígyis nem akarok egy lenni közülük aki minden baromságot megcsinál bár azért már sikerült párat megtennem különböző súlyúakat :)
Lányok terén meg azt veszem észre mostanába sokkal nemlehet semmire s emenni csak az én vagyok a menőgyerek kell nekik me azthiszik az jó aztán hameg jól kicsesznek velük mennek a jófiú ismerősükhöz sírni. -
STurmGewehr #91 én csak otthon vagyok nagyember máshol inkább jól összehúzom magam:D -
#90 Engem sokszor nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam külsőleg...
...nekem inkább az számít, hogy a csajok mit gondolnak rólam. Jó, volt azért, hogy látszattra bejöttem egy csajnak, de a konkurencia mindig győzelmeskedett.
Pár dologgal még kiegészíteném a listát. Mennyi pénzed van, illetve ismersz-e ismertebb személyt, vagy te vagy az ismert személy. Sajnos sok lánynál azt tapasztaltam, hogy képesek lennének a személyemet elviselni, HA LENNE pénzem. De mivel nincs, és általában sóher vagyok, elhúzhatok jópár lánytól ahova csak akarok, de minél távolabb tőlük. Hát ez van, mindenesetre felnőttebb ésszel kezdek belesz*rni abba, hogy ki mit gondol rólam, persze azért még próbálok minél normálisabb lenni. -
Vlala #89 Nem,ez csak tizenéves korban van így.
Kicsit felnőttebb korban már önbizalomhiány - barátok elhanyagolása - depresszió - kocsma - és irány a nyerőgépek, megélhetési betörések világa... -
#88 Bocs véletlen kimaradt:
Nem akarok emos lenni!!!
[utolsó előtti stádiumba vagyok] -
#87 Egyébként ez normális (izzadás, reszketés stb.), ha hirtelen beleszeretsz valakibe. Szóval ez nem kell, hogy gátoljon. Szépen megírtad ezt a verset. Normális lányoknak biztos megtetszene :)
[Önbizalomhiányos vagyok én is]
Ez már az itteni népnek szól:
Attól még nem vagytok satnya kis valamik, ha visszahúzódóak vagytok (persze,ha nem betegesen), csak ilyen a személységetek. Valakinek ez is bejön. Például egymásnak (már nem úgy....:)) elvagytok, nevettek stb. Most attól, hogy nem tartoztok az "elitbe" nem dől össze a világ. Így is képes az ember nagyon jó barátokra szert tenni, ha meg már van akkor gondolj bele, hogy ők a barátaid legyenek, azért TE is megdolgoztál. Ez talán tud adni egy kis löketet nektek. Azaz remélem. :) -
#86 Hamarabb megölném magam mint hogy emo legyek... :P -
#85 Szívemből szóltál :D Pont most akartam levezetni :D -
#84 önbizalomhiány=>depresszió=>öngyilkosságról való gondolatok=>emo -
campy #83 az hülyeség hogy buzi lesz! sztem buzi(meleg) abból lehet aki impotens lesz vagy nagyon átvágták! ( régi kapcsolat) vagy pedig a személyiség változáson megy keresztül! kiábrándul a nőkből! lehet abból is buzi aki hihetetlenül elkényesztett lett!... -
#82 Nem szó szoros értelmében basz ki velem, csak nem dolgozik semmit, és kb. ha veszekedés van itthon akkor mindig rám keni a fasságokat aztán ofc. én leszek lebaszva a végén még ha a vita nem is rólam szól. és nem vok buzi, nem is leszek, ennyi