6682
Önbizalomhiány
  • Xreactor
    Lesz még jobb :-)
  • álomszuszi
    jó választás
  • tigerbácsi
    megyek erotikakiállításra! talán majd ott! :-)
  • n3whous3
    Énnekem talán nőtt. Végülis a 0-hoz képest nem nehéz javulni :DDD
  • Xreactor
    önbizalommal hogy áltok? valakinek sikerült elérni valami változást? :-)
  • dzsuvajoe
    Nem sokon mullot h megkérdezzem buzi vagy e? De aztan szerencsére elotte megneztem az adatlapot mer ilyen meleget nem szulhet ember! :)
  • Vlala #195
    Meg kellene találni, hogy mi ennek az oka. Nem bízol a szavaidban, nem találod elég kellemesnek a hangodat, esetleg azt hiszed, senki sem kíváncsi a véleményedre?
    Sziasztok! Szerintetek mért van az, hogyha meg kell szólalnom több ember (5-6) előtt akkor elvörösödök, és lesütöm a fejem nem merek felnézni. Szerintetek ezen hogy lehet segíteni?
  • Xreactor
    Huh én ezt utálom a legjobban, amikor elhivom a csajt vhova,randizni, vagy bármi komoly kérdés...és nem mondja ki nyiltan a választ, vagy nem válaszol, és aztán jól megszopat..
  • Xreactor
    Mármint olyat mint te. :D
  • Xreactor
    Ilyen barátot nekem is! :-D
  • bugócsigabiga
    Ok,én meg letusoltam+haljat mostam.Leírok neked valamit.Szakközépben is legjobb haverom fiú volt,a mai napig meg van.Ő naon gyámoltalan volt.Egymást támogattuk,mindig együtt lógtunk.Az első randijára azt lehet mondani,hogy ketten mentünk,én a szó-szoros értelmében fogtam a kezét és húztam magam mellett.Odaértünk a kiscsaj elé és megálltunk előtte.Néma csend,csak néztünk egymásra,kiscsaj nem tudta,hogy most mi van,aztán én,mint szószóló,mondtam,nah akko most már hagylak benneteket,szia kis haverom,csak randizzatok nyugodtan,őrült meg csak nézett utánam,csak nem gondolta,hogy ott maradok neki gyertyát tartani.Azóta is meg van ő,kb félévente szoktunk alálkozni,s majdnem egy teljes napot együtt vagyunk.Én kb egy 100-as papírzsepit elhasználok rajta,mert egy kétmondatok után magamhoz húzom fejét,aztán elhalmozom őt csókjaimml,ruzsfoltok eltüntetésére,vagy belebújok,rácsimpaszkodok,aztán mindig kikövetelem tőle,hogy most arcomra,homlokomra vagy mely testrészemre kérem puszijait,neki szava meg nem lehet,mert sztem nincs annyira oljan porcikája ahová én ne adnék neki.Értsd úgy,ahogy gondolom.És a lényege a történetnek az,hogy minden bánatunkat és örömünket elmondjuk egymásnak még ennyi év után is,lelkiekben támogatjuk egymást.
  • n3whous3
    Egyébként teljesen tisztában vagyok az értékeimmel. Csak tudod már nem egy embertől hallottam azt, hogy SEMMIRE nem fogom vinni (emberek közt, nem a karrierre gondolnak) a felfogásommal és a gondolkodásommal. És úgy veszem észre, hogy kezd igazuk lenni.
  • n3whous3
    Nnnna akkor talán még várok egy picit :D
  • n3whous3
    Jóccakát még egyszer, mentem aludni, mer' holnap korán kelek :)
  • bugócsigabiga
    Először is legyünk tisztában önmagunk értékeivel.Pill.mindjárt jövök,ha még vagy.
  • bugócsigabiga
    nem merek nek szólni,önbizalomhiányra
  • n3whous3
    Egyébként meg barátja is volt a csajnak, szóval nem várhattam el, hogy bármi is legyen a dologból (de azért mondhatta volna korábban is, hogy nagyon nem akar semmit, mert én csak elcsesztem szó szerint a nyaramat erre az ügyre...)
  • n3whous3
    Az utolsó két sor mire akart lenni hasonlat? (bocs, de télleg nem értem :D)
  • bugócsigabiga
    Ok ne félj,nem hagylak itt.It is vagyok!Csak szerintem tisztázzunk először egy oldalt,utána ráér a másik oldal.Szerintem először kezdjük önmagunkkal.Ok?
    Ha kezed tudod mozgatni,akkor szádat miért nem?
    Miért tanulsz,akkor felelésnél is elbukhatsz?
  • n3whous3
    Dehogy akartunk elküldeni... Én szívesen beszélgetek veled.
  • n3whous3
    Sokra megyek az érzésekkel. Én konkrétan hiába öntöttem ki a szívemet valakinek, az csak szerintem megijedt a túlzott érzéseimtől. De az is lehet, hogy csak simán nem hiszik el egy szavamat se. Pedig ha jól emlékszem, akkor utoljára 10 éves koromban hazudtam valakinek is. Mindig őszinte ember voltam, de ez nem is kicsit kilóg a mai sorból.

Talán lesz valaki majd, aki értékeli a szép szavaimat...
  • bugócsigabiga
    Ok megértettem,úgyis várnak a barátaim egy másik fórumon.
    Lényeg:ha igazán szereted,tiszta szívből szereted,nincs az a félelem és gátlás,ami visszatartson abban,hogy elmond annak a lánynak érzéseidet,és nem kell okokat keresni és kibúvókat...mert ezek nem indokok,mert ha mélyek és tiszták érzéseid,akkor meg sem tudod állni,hogy ne beszélj neki,mert szereted,kívánod és akarod őt.
    Jó éjszakát!
    És szép álmokat!
  • bugócsigabiga
    Nah,míg valahonnan előjöttök,akkor én addig leszek kis megszokott mámoromban,s aztán írogatok itt mindenfélét.
    Tehát minden problematikát önmagunktól kell indítanunk,az nem baj,ha nem rendelkeztek oljan egetrengető nagy önbizalommal,nem az a lényeg,hanem az érzések.
    Gondoljatok bele:
    -a férfi vadászik nőre
    -a férfiakban évezredek óta benne van az uralomvágy,és hidjétek el,nem csak nagy birodalmak terén,hanem oljan picikéken is,mint a nő
    -arról nem is beszélve,hogy egy igazi férfi nem engedi,hogy szerelmét esetleg még csak más férfi egy újjal is megérintse,mert az a nő az övé
    -sőt az őrületbe tud kerülni,ha esetleg belegondol abba,hogy szerelme más férfi karjaiban kössön ki
  • n3whous3
    itiittitttittt :DDDDD De szerintem keress beszélgetős topicot, mert sokan nem szeressék itt az offolást :D Vagy írj a témáról véleményt. Bár már írtál :D
  • bugócsigabiga
    Én nem is tudom,hogy miljen vagyok.Én sem szeretm a tömeget,mert igen aláírom ott valójában nagyon nem is lehet ismerkedni.Csak nekem másik problematikám az,ha én oljan kisebb fajta tömegbe kerülök,ha akarom,ha nem a középpontba kerülök.Iszom egy kis Red Labelt,na és attól akkor én módfelett,de nagyon szárnyra kapok:vagyis be sem áll a szám,jókedvem 1000-rel szágult,humorom minden fő-és aljfaja előjön.
  • bugócsigabiga
    Itt vagyok már.Hay,csak egy másik fórumon voltam.:-)Ti holhol????
  • n3whous3
    Én konkrétan azért nem nagyon járok bulizni, mert tömegfóbiám van Ja meg úgy általában emberfóbiám is . Kevés embernek nyílok meg szal az önbizalom, vagy annak hiánya még csak hagyján...
  • Xreactor
    Mind1, hagyuk, térjünk vissza a témához. Mi ujság önbizalommal?
  • n3whous3
    Nah, ezt mondtam neki is, de még véletlenül se tisztítja nekem a képet
  • Xreactor
    Nem vagy egyedül.. :D
  • nearo
    wtf?!?
    csak én vagyok hülye, vagy ti sem értitek?
  • bugócsigabiga
    Megnéztelek,ki kell,hogy fejtselek.Csak meg ne éhezzem közben,mert a csigabigákat akkor ki szokták szippantani.:-)Hay.
  • n3whous3
    Ja meg ott van az adatlapomon az MSN címem is... Hay. (na ez meg mi?)
  • n3whous3
    Majd ha nem kerültük el egymást :D
  • bugócsigabiga
    Hmmmmm...
  • qper
    ennek eldöntését Rád bíznám :)

katt a galériára, vagy az info-ra :)
  • bugócsigabiga
    Te féfi vagy????
  • qper
    akkor Te ritka kivételt képzel.

azon lányok akikkel megismerkedtem az utóbbi hónapokban ékes tanúbuizonyságát adták hogy a csinos külső mögött egy karriererre éhes férfi lakozik.
  • bugócsigabiga
    Hidd el én NŐ vagyok,és nincsenek iljen irányban más vágyaim.:-)