6682
Önbizalomhiány
-
#241 Nem!! Az élet akkor élet ha mered élni igazán...........Ez tudod csak önámitás igazából... Mármint az indokok amit leirtál! -
#240 az élet nem más mint egy hosszú halál!
azért élek, hoghy a családom el tudjam látni, hogy Öcsé jövője meg legyen alapozva! s ez nekem mindent megér! s ezért vállalok 3 melóhelyet, így legalább nincs időm gondolkodni a szerelmen! -
#239 És értelme az életednek? -
#238 27 s hidd el megy ez nekem -
#237 nem tudom hány éves lehetsz? De igy nem lehet élni..... -
#236 már nem áltatom magam! nem kellek én senkinek! esetleg ha yooo keresnék, yooo nekem a munkám! ott elégedettek velem!
hogy újra akarom e érezni? IGEN, csak már nem merem, nem akarok csalódni! mert vagyelhagy vagy meghal! s egyik sem yoooo! -
icurkapicurka #235 ok,én inkább kicsi bogájkád leszek,vagy éjjeli pillangód:-) -
#234 Béla koccol úgyhogy egyedül kell tovább keresned:) -
n3whous3 #233 :P Majd visszatérek :D LEszek még itt d.u. -
icurkapicurka #232 akko aszem együtt fogjuk lehet megtalálni,szted? -
#231 Sztem Béla elment önbizalmat keresni:) -
icurkapicurka #230 aszem,én is kezdem úgy érezni,mint egy önbizalomhiányos,így tönkretenni,hol van én új emberem?Béla!!!! -
#229 na szóval lehet hogy Te csak egy ember vagy a Világon.....De lehet hogy valakinek Te vagy az egész Világ.......Nem akarod ezt újra érezni? -
#228 de....
-
#227 hát tudod ha lehetne választani akkor ágyban szex közben végkimerülésben... -
#226 tudod szereintem is mered azt a gondolatot hogy te lehet hogy csak egy ember vagy a világon......de -
#225 erre azt szoktam mondani, hogy vmiben meg kell halni! -
#224 azt nem kell keresni sztem:) Ha MINDENT!!! magadba folytassz akkor az már nagy baj.... -
#223 ááá már beletörődtem! inkább dolgozom, mint hogy keressem a szeretetet,
a messze meg időben értettem, meg nagyon háttérbe szorítottam -
#222 merre az a messze??? fából vagy hogy nem vágysz hogy szeressenek? -
#221 én nem is várom már hogy szeressenek!
ezt soha nem is mondtam,
én csak vágytam/om rá valahol messze! -
#220 ki iránt ??? HA magadat utálod hogy várod hogy mások szeressenek??? -
#219 tudod hogy nem minden a külső??? lehetsz te egy szivtipró machó ha belül üres vagy mint a tök....... -
#218 utálatot! -
#217 akkor nézz a belső tükörképedre vagy nézz a szerelmed szemébe....Na mit látnál...? -
#216 akkor esélytelen vaok! már látom!
nekem már vagy 10 éve nincs tükröm! :-( ezért! -
n3whous3 #215 Hát bízni kell önmagunkban. Aztán akarat kell... Meg nem árt, hogy ne úgy nézzen ki az ember, mint egy szétfosott palacsinta :DDDDDDDDDD -
#214 ha sokk minden ezen múlna! deyoooo is volna! -
#213 csak akarat kell és MINDENRE....:) -
#212 mire? -
#211 na látod nem bizol a képességeidben!!! mi mindenre képes az ember hajajjjj! -
#210 :-DDDD
star nem lehetek! ahhoz nincsenek képességeim!
állni meg lehet! :-D sőtt akár egyszerre kettőt is! -
#209 igaz állni lehet igy is...... meg úgy is... neeeeem?? -
#208 ha már ott vagy debütálj starként..!! Talán megjön az önbizalmad....(vagy nem) -
#207 Válsz Nektek: mért kell? én is legyek írígy, hogy Ti is ismertek Hölgyeket? ezzel keresi a kenyérre valót kis túlzással! most az hogy fantasztikusan néz ki (szerintem) az még nem kell a falra mászni! mondjuk én nem is vágytam többre mint a Barátsága! s tisztelem is, mert tudom honnan indult el! s hogy ezt be merte vállalni! -
#206 :-D jah bocs -
n3whous3 #205 Még hogy ne irígykedjünk :DDDD -
#204 na nem kell írígykedni! max Mayával szeretnék beszélgetni idén is! tod ismertem gyermekként már! yoooban voltunk (vagyunk)! :-) -
#203 :-D csak dolgozni megyek! na nem star ként! :-) csak hobbyként biztonságiőr is vaok! :-) -
#202 Bázz!! :-DD