6682
Önbizalomhiány
  • tigerbácsi
    yaya ez yooooötlet, de nekem ez uncsi lenne! az idegen emberek az ok, csak meló legyen, mert befordulnék!

idén nyáron is voltunk balcsin, s egy hét után én hazajöttem mert már nem tudtam magammal mit is kezdeni. a haverok még maradtak, de nem tom mit élveztek rajta.
  • tigerbácsi
    hmm de szép is lenne így tudnék élni! dehát tökéletes világ kellene hozzá, s én sem vagyok tökéletes! naon nem!
  • Xreactor
    Van
  • yxcdsa
    hahóóóóóóó
  • yxcdsa
    van itt valaki

• Vlala #276
    Délelőtt óta 59 új üzenet. Tudtok valamit!
  • Xreactor
    én is magányos vagyok, most megtetszet egy csaj csak nem tom hogy ismerjem meg, na mind1 majd kialakul(remélem). Néha elfog egy ilyen vágy, hogy elhuzzak innen fél évre, egy szó nélkül, hogy körül nézzek a világban egyedül, jó lenne valami új környezet, új emberek, járni városokat :-)
  • n3whous3
    kb. :D
  • n3whous3
    Szóval

Minden körülmény között gyakorold azt az 5 dolgot, ami alkotja a tökéletes erényt: megfontoltság, nagylelkűség, őszinteség, komolyság és kedvesség.
  • tigerbácsi
    s a végét elmondod azéert érthetően? az eleje yooo lesz zavarosan is! :-)
  • n3whous3
    T'od az eleje nekem is zavaros, köszönetően az ékes óangol fogalmazásnak :D
  • tigerbácsi
    nem szeretek szótározni!
  • n3whous3
    Bát jú can fájnd dö vörds in ö diksonöri. :P
  • tigerbácsi
    heeeeee akko sem értem! :-D
  • n3whous3
    "oh, den jú hev tu lörn it, bikóz áj vont trenszlét it dzsászt for jú :D
  • tigerbácsi
    ájm szorri áj dont spík inglis veri vel
  • n3whous3
    "Az élet nem más mint egy hosszú halál! "

Érdekes nézet :S
    Olvasd el az enyim...
  • tigerbácsi
    épp ezért mondtam a pénzes szerelmet mert egyiksem örök!
  • tigerbácsi
    hmmm ha élek s e hely is meglesz itt megtalálsz, vagy az emilemen, sztem kint van adatlapomon
    ekkolákko!
  • n3whous3
    Örök nem, de pénzért SE.
  • álomszuszi
    na mára elkösz. Pár év múlva kiváncsi lennék rád és az életről vallott nézeteidre:)Szia
  • tigerbácsi
    yaya ha van pénzed mindent megvehetsz! még a szerelmet is! mertugyebár örök szerelem nem létezik, mert az átalakul vagy beletörődésbe, vagy szeretetbe!
  • n3whous3
    Na persze azért jobban érezzük magunkat tőle :D
  • n3whous3
    Nah, itt jön az az örök igazság, hogy "A pénz nem boldogít".
  • tigerbácsi
    nem is mondtam soha hogy sokat tudok! csak eleget, hogy megteremtsem az anyagi háttért majdnem mindenhez, s egyenlőre ez elég!
  • álomszuszi
    De sok mindent nem tudsz mééééég.......
  • icurkapicurka
    te kis magányos farkasom:-)ne légy szomi majd jövök,s melléd vackolok:-)
  • icurkapicurka
    elmentem:-)puszikállak:-)
  • n3whous3
    Inkább nem mondanám...
  • tigerbácsi
    ezt nem tom!
  • álomszuszi
    a szerelemhez szexhez soha sem fáradt az ember szte...
  • álomszuszi
    Mióta ez a nagy magány?
  • tigerbácsi
    örülök ha ágyat látok s alhatok! fárasztóak annyira a napjaim,. hogyha lefekszem egyből el is alszom!
  • tigerbácsi
    hozzá lehet szokni! szerintem! csak nem arra kell gondolni hogy magányos vagyol! s kell keresni vmit mni leköt ha éppen azon elmélkedsz
  • álomszuszi
    De este nincs kihez hazamenned,hozzábújnod......
  • n3whous3
    Hááát, örülj, hogy így gondolod, ha ennyire nem megy a dolog. Én mindenestre most majd' beledöglök a magányba
  • álomszuszi
    ebben egyet értek veled!! Az egyetem meg egyszer majd csak vége lesz:) Bár utána jön a taposómalom amit szerintem szerelem nélkül nem lehet birni.....
  • tigerbácsi
    szerintem pedig lehet yooo az élet pár nélkül! nem vagy lekötve, s azt teszel mit csak akarsz! nem szól bele a kutya sem
  • tigerbácsi
    én merem élni, s mindig is mertem élni csak a szerelem nem az esetem! az nem jön össze soha yooooo!
  • n3whous3
    Az életnek kurvára nincs értelme szerelem nélkül. Mondjuk már rohadtul kezdem unni az egyetemet is így...