6682
Önbizalomhiány
  • n3whous3
    Nézd csak meg a priviládádat... Csak nem ezen a nicken, mert nem erre küldtem :DDDDDDDDD
  • pipacs01
    na ki?
  • n3whous3
    Azt az egyet. És tudom ám ki vagy :DDDDD
  • Hydroceph
    "1-2 hónapja még majd megdöglöttem valaki után"
    VALAKI után, nem pedig valakik, és
    "most meg úgy leszarom..." és nincs ott h őket..
    mind1..
  • Hydroceph
    Te hülye vagy komolyan.., am elolvastam egész topikot igen, és vágom h hol vagyok, ha erre célzol, cask sztem feltettél egy idiota kérdést, amikor a valaszt benne volt már a hszben, sztem egyertelmu volt...
    de látom számodra nem, ha meg nem a 310esre kérdeztél, akk azt ird, mind1, gyagyás vagy, többet nem ragalok flémre, mert megint engem vágnak ki >.<
    [ama]
  • pipacs01
    olvastál vissza felé is ??? Meg aztán melyik topikban vagy?????
  • Hydroceph
    #310 - erre a HSZre krédezted
    #312 - ezt,
    310es HSZben hol van szo onbizalomrol? hulyeseget krédeztél ennyi
  • pipacs01
    önbizalomhiányról többes számban hogy beszélsz?
  • Hydroceph
    egyesszamba ment végig, kár volt ekkora huyleséget kérdezni sztem..
  • pipacs01
    a csajokat vagy csak azt az egyet?
  • Vlala #311
    A kockát magamra mondtam, mert egyből a Guild Warsra asszociáltam a GW-ből. Ezek szerint bejött. :)
  • n3whous3
    Milyen igaz, 1-2 hónapja még majd megdöglöttem valaki után, most meg úgy leszarom...
  • Xreactor
    Erröl van szó! :-o
  • Hydroceph
    voltam:)
  • Mhosah Myth
    Ember így nem csoda, ilyen felfogással nem lehet csajozni! Szedd össze magad! Nagyon is fontos egy lány kivel megoszthatsz mindent!
    Nekem azt szokták mondani hogy minden csalódástól csak erősebb lesz az ember túl kell lépni és folytatni az életet... Amikor az ember elveszíti a szerelmét mindig azt hiszi hogy ő már soha nem lesz szerelmes meg hogy csak őt szereti és lám lám idővel mindig újra szerelmes lesz és még jobban szereti az illetőt... Csak BÍZNI kell és AKARNI!
  • Vlala #306
    A Guild Warsban? Téényleeeg?
    [kocka]
  • Hydroceph
    nevetni fogsz, én GWben ismertem meg a (jelenlegi) barátnőm:)
  • tigerbácsi
    majd megbeszéljük msnen!
  • SlayR
    Ez a discoban ismerkedés nehéz téma egy, két helyen tényleg szerintem simán lehet ismerkedni de nagyon sok helyen semmi komolyat nemlehet kihozni...mondjuk nekem még eddi gmindenhol sikerült volna ha akartam vona megvan rá a külön módom :D Aztmondták chaten se lehet onnan volt egy 2,5 éves kapcsolatom meg stb :D
  • Boconadi
    Nagyon igazad van

Én mióta abba hagytam a focit szinte teljesen megváltozott az életem. A gondolkodásom is más... Pedig az volt amit igazán tudtam.

Talán ujra kéne kezdeni.
  • Hydroceph
    milyen téma?:D szeva
  • tigerbácsi
    nem kényszer! hanem kíváncsiság, de msot nem naon érek rá a témát kivesézni, mert melóban vagyok, s jönnek a minták!

szóval yoooéjszakát!
  • Hydroceph
    na ne kényszerbol lol;)
  • tigerbácsi
    hmmm nem nagyon járok sokk a meló! most 7wégén is megyek erotikára melózni, meg munkahelyváltás előtt vagyok, de igérem fel fogok nézni!
  • Hydroceph
    azert neha felnézhettél volna:p mármár azon agyaltam h töröllek:P forumon sem nagyon láttalak:P neha feljohetnel:P tolem nem kell félni:P:D
  • tigerbácsi
    yaya naon rég voltam! tod nem naon szeretem!
  • Hydroceph
    inkább kivételesek:P
  • n3whous3
    A disco komoly kapcsolat csak megfelelő embereknek jön be. Tesóm és barátnője jó példa rá. Ott ismerkedtek meg és már majd' házasok :D És imádják egymást :D (szerencsések ...)
  • Hydroceph
    szeva, rég jártál msn en^^
    jah és nagyonis jol emgvagyunk:)
  • Hydroceph
    ezt emg sosem vágtam igazán, bár nem is votlam sosem aza nagyon partys...de nem értem, h egy discoban hogyan lehet komoly kapscoaltot kialakitani (bár lehet h másnak elég az egyejszaka, ennek én nemvok hive:))?!
    nem is értem, h ha vki be van szarva, akkor miért szenved ezzel, miért "akar" probalkozni ezzel, azt nem hiszem el, h a barati/haveri kroodben nincs egy izleseidnek emgfelelo csaj:), am nem is kell sztem egybol becsajozni, sőt, soha ne is térj rá a témára sztem, légy turelmes:)
    alakits ki vele egy barati kapcsolatot, nagyon szorost, figyelj rá jobban mint a baratja, ha van neki..., ha nincs, akkor ugyis egyutt ajrtok nagyonsok helyre, buli csaladi cuccok stb, mert joban vagytok, szal nem lesz leehtosege pasizni:D és majd Ő megteszi a kovetkezo lépést:)
    [személyes tapasztalat, talán scak mázli:)]
  • tigerbácsi
    :-DDDD

ekkolákko! akkor gondolom yoooo megvagytok!

hmmmm ha csak azzal lenne a baj! de én még megszólítani sem merem a Hölgyeket! azt sem tom miről lehetne beszélgetni Velük! persze ha vki nem teccik annak lököm a dumát, de egyből elfeledek beszélni ha vki teccik! ez van! inkább csendben hallgatok, csak ne égjek mint a rongy!
  • Hydroceph
    olvastam itt, h sokan blokkolnak amikor szituacio lenne...
    szoval javaslom az italt:D
    én is elég tré vagyok onbizalommal, de még nem volt oylan h leblokkoltam volna, ha oda kerul a helyzet, akkor mindig képben vagyok, probalok mindent ugy csinalni, h azt ereztessem a "partneremmel", hogy sokkal amgabiztosabb vagyok mint Ő, ez az ami szerintem mindenkit elgondolkodtad egy pillanatra, ugyertem, ha a csaj latja rajtad h nagyonis tudod h mit csinalsz, akkor Ő lesz kicsit beszarva, és total kiralysag van sztem...szal en anno elég ittas voltam, semmi gátlás nem volt bennem, ami jozanon megolt volna, nagyon kinos helyzetben éreztem vna magam, persze ezzel mindenki tisztaban van, h a pia mire képes, nem is fejtegetném.
    a lenyeg a lenyeg, h azota ninscen semmi gondom, még a publicot is vállalom:D japostyleftw:D....értem ezalatt vonat fulke, kocsiban hatsoules mikozben haver vezet...nemkell beszarni:) persze én is scak igy "kilabalva" a dologbol beszelek:)
    na felafejjel:)
  • Hydroceph
    randiguru ftw:D
  • tigerbácsi
    én már elkéstem! eddig sem voltam a szavak embere, s ezt ilyen korban már nem lehet megtanulni! öreg vagyok én már, hogy elkezdjek csajozni! arról már lekéstem! de már beletörődtem! agglegénynek is kell lenni vkinek!
  • tigerbácsi
    ebben teljesen igazad van! ezt én is így látom! kivéve egy két Hölgyet! hiába keresem hibáit nem találom! lehet nem is Hölgyek, hanem Angyalok? :-)
  • tigerbácsi
    béke már nem létezik,
    az ember arról csak álmodozik.
    boldogság mai világban,
    szerintem nagyon kilátástalan,
    hiszen csak küszködünk,
    de nem is élünk.
    a szerelem megfoghatatlan,
    az a lét nagyon bizonytalan,
    s sokszor csak fájdalmat okoz,
    s a szívre csak fájdalmat hoz.
    a világot én sem értem,
    s már megérteni sem merem,
    hisz tele van fájdalommal,
    háborúval s politikával.
  • Xreactor
    Nem jó a munkába menekülni, probálj meg ezen változtatni..ez nagyon nem jó..27 éves vagy ember, szedd már össze magad
  • Xreactor
    Senki sem tökéletes. :-) Aki meg azt álítja magárol h tökéletes az a legtökéletlenebb...ennyi :D
  • Xreactor
    Hmmm... minek kibékülni ha a béke úgy is vitát/háborút szül? Minek boldognak lenni ha a boldogság úgy is boldogtalanságot szül? Minek szerelmesnek lenni ha a szerelem úgy is csalódást szül? Nem értem én már ezt a világot... :-(
  • tigerbácsi
    csak beszélgettünk! :-)