6682
Önbizalomhiány
-
#361 :-D :-(
hmmm nekem nincsenek ilyen sztoriaim! nekem az egyetlen barátnőm ki volt, Vele sokat beszélgettem, s Ő kezdeményezte mindig a beszélgetést s minden mást is! már mikor együttvoltunk, még akkor sem mertem kezdeményezni még egy csókot sem, mert mivanha most nincs kedve alapon. mióta meghalt, hát hogy is mondjam, nem tom mi van!egyszerűen minden Hölgyben Őt keresem, de persze nem találom! s már igazság szerint mára már nem is keresem! nincs értelme! maradok agglegény s kész! -
Vlala #360 Én is voltam így, minden este megfogadtam, hogy másnap beszélek vele (minden reggel ugyíanazon a buszon mentünk suliba), kb. két hónapig halasztgatam, majd kijött annyia a számon, hogy aööijjjiööö (ez "szia" akart lenni). Visszakérdezett valamit franciául, mosolyogva, erre hirtelen olyan hülyének kezdtem magam érezni, hogy négy megállóval a suli előtt leszálltam...
A legdurvább sztorim viszont akkor volt, amikor egy sulimbeli lánnyal akartam megismertetni magam.
Csak annyit láttam, hogy nekem háttal állva a szájához emel valamit, erre megérintettem a vállát - Jó étvágyat kívánok! - mire megfordult, és kissé kérdőn nézett rám - egy frissen feldolgozott papírzsebkendővel. -
#359 hát ya megoldás! -
#358 ez is egy megoldás ha nem is a legjobb. -
#357 nekem is ez a bajom, hogy teljesen leblokkolok ha olyan Hölgyel találkozom ki tetszik! bár vannak kivételek kikkel el tok beszélgetni, s csak ha megismertem után érzem azt, hogy belezúgtam! na ilyenkor van az a szitu, hogy magamra haragítom Őket. s egyből meg van oldva a problémám!
már az is zavar, hogy a kollegák (kidobók) már cseszegetnek, hogy 4 év alatt senkit nem rántottam meg a discoban! nem értik meg, hogy nekem egy Hölgy nem a sexre kell, az csak másodlagos nekem! na mind1! nem cseszem fel magam reggel korán! -
#356 yaya abban igazad van, hogy a csalódásból ki kell menni, meg hogy erősebb leszen az ember! de akkor sem tom még elbúcsúztatni Őt! Ő volt a mindenem! a testem a lelkem! s most hogy meghalt, teljesen üresnek, semminek érzem magam! szóval ez van! maradok én egyedül! sakkor nem veszíthetek el senkit! -
#355 Utálom őket. Szálkásak, mindig a torkomon akadnak. Csak kifogni jó őket. :-)) -
campy #354 campus vagyis én->halak! nem nagyon hiszek a horoszkobban de azért megkérdezem a halak az jo?:D -
campy #353 nagyon jól ,megleszek egyedül amíg lehet! sok bugyuta emberre meg nem vagyok kíváncsi! úgy érzem h akik ide írnak azok eléggé megértőek ide jólesik írni éppen ezért!...:D:) -
campy #352 kár azért drukkolok hátha menni fog! én még nem is próbálkoztam sajnos nekem alapból olyan a gondolkodás módom h úgyse fog sikerülni, úgyse áll velem szóba ,mivel eléggé félénk típus vagyok nagyközösségben és még ráadásul sajnos az emberek a külső alapján ítélnek! ezt persze nem azt jelenti h elégedetlen lennék magammal!... -
campy #351 tudsz aztán beszélni te is!:D valóban dumás lehetsz!... -
#350 Ez után az élmény után már sokkal magabiztosabb lettem. Szal merem állítani hogy az első nehéz a többi már valamenyivel könyebb lesz(csak sikerüljön jól az az első) ha nem sikerül akkor majd a második jól fog :-) nem szabad feladni és elkeseredni -
#349 Multkor elhivtam egy csajt randira és mielött találkoztam vele azon agyaltam hogy minden rendben lesz, meg jól fog sikerülni. Így is lett, jól éreztük magunkat.(igaz hogy nem jöttem össze vele mert nem jött be, na mind1 ez már 1 másik történet :D) -
Aries1984 #348 hát igen, lehet hogy kicsit fel kell pörgetni magát az embernek hogy jó kedve legyen és érezze hogy sikerülni fog, mielőtt odamegy a kiszemelthez.. mit gondoltok, az első nehéz, a többi már könnyebb lesz?:) amúgy én kos vagyok:) -
n3whous3 #347 "pedig ez nem igy van és el is szoktam mondani magamnak párszor."
Ez is egy jó módszer, hiába nem beképzelt valaki, azért nem árt egy kicsit, de tényleg. -
#346 Elöször én is blokkoltam, de én ilyen tanulok a hibámbol tipus vagyok aztán többet nem fordult elő. Nekem most per pill a leszolitással/párbeszéd nyitással vannak gondjaim, amugy meg ha ez meg van akkor tök jól el tudok dumálni az illető hülgyel :-) Mikor tetszik egy csaj, mindig azt gondolom hogy ugyse tetszek neki,stb... pedig ez nem igy van és el is szoktam mondani magamnak párszor. Amugy meg az ilyen dolgokat azzal lehet legjobban javítani ha van siker élményed a témán belül. Pl. Most oda fogok majd menni napokban csajhoz és elkezdek vele beszélgetni esküszöm és ha sikerrel járok akkor máris jobb lesz :-) -
n3whous3 #345 Itt már 3 bak is van akkor úgy látom. -
n3whous3 #344 Igen, valóban ez a legjobb megoldás! Butaállat!
Kifejthetnéd jobban ezt a mondatot, mert kicsit ellentmondásos -
n3whous3 #343 Igen, kicsit megnyílik azért az ember, ha többet beszélget "velük" :). Bár most épp csak 1 valaki érdekel mostanában -
#342 Tanulj meg egyedül élni, önállóan dönteni, kibírni, sőt élvezni a magányt. Senkire sincs szükséged. Nem vagyunk szurikáták, azok megdöglenek, ha kivágják őket a klánból a prérire, egy igazi férfi NEM. Akinek folyton másokra van szüksége és nem képes egyedül kibírni pár évtizedig, az gyenge.
Sose menj mások után, ők sem tudnak semmit, éppúgy ahogy te sem. Mórikálják magukat csak a többi birkának, hitessék el velük, ki a vezér, te nyugodtan válassz mindig más irányt. Szemléld kívülről/felülről a többi egysejtűt. Nem számítanak fikarcnyit sem. DE ne árts nekik, kerüld ki őket inkább. Nem tehetnek róla, hogy nincs öntudatuk.
Nem azt mondom, hogy legyél szociopata sorozatgyilkos, de nem árt némileg magadba nézned és megtalálnod ki vagy te és mit akarsz TE! -
Nyarlathotep #341 "A megoldás a neten található. Ismerkedj meg egy halom csajjal a neten és dumálj velük sokat."
Igen, valóban ez a legjobb megoldás! Butaállat! -
#340 a sok csajjal való beszélgetéstől változott? -
#339 Nem vagy te is bak véletlenül?
tudom f.szság az asztrológia, de ismerek pár bakot, aki pont ugyanígy van ezzel, mint te(köztük én is), csak sokan nem írják le,
Én is sokat agyaltam ezen a kínos csend nevű dolgon :), és mivel én k.rvára határozatlan egyén vagyok, így egyelőre semmi esélyem a csajoknál, mindenki elhajtott eddig(nem szó szerint persze),de meg is értem őket, nekem még idő kell, hogy kialakuljak, de érzem, ahogy idősebb leszek, egyre több az önbizalmam.
Így mostanság nem hajtok senkire, hanem inkább más időtöltést keresek(tanulás pl.), persze ha véletlen egy csaj kezdeményezne, akkor nem utasítanám vissza, de ennek nem sok a valószínűsége. -
n3whous3 #338 A megoldás a neten található. Ismerkedj meg egy halom csajjal a neten és dumálj velük sokat. Kialakul valamennyire a dumálhatnék. Nekem is ugyanez a bajom, de szerintem már azóta változott.
Nekem sincs egyező témám sokszor az emberekkel, mert más az érdeklődésem (vagy inkább nem olyan sokrétű) mint másoknak. -
Aries1984 #337 sziasztok,látom nem csak én szenvedek ilyen önbizalomhiány nevű átokban:) valahogy hülye a gondolkodásmódom szerintem.. most érted, odamegyek egy csajhoz, aki tetszik, akárhol (az én esetemben fősulin ahol rohadtsok rohadtjó csaj van).. köszönök meg minden, olyan izé hogy ezen agyalok hogy baa ez a csaj tök idegen, majd biztos azt gondolja hogy ez meg mi a ...-t akar tőlem, nem is ismerem.. aztán meg ha dumálunk és neki is van kedve dumálni akkor jee, ha meg nem, akkor kicsit gáz a helyzet, és akkor mi van..? jön az hogy na, erről ennyit mindegy, nem vesztettem semmit.. a másik gáz dolog amit megtapasztalok, ha eljutok odáig hogy dumálok egy csajjal, az a kínos csend amikor leblokkolok, és nem jön a téma, nem tudom mit mondjak, és akkor mindketten kussolunk, ezekre akarok megoldást találni, de nem jövök rá hogy hogyan.. próbálom hogy laza legyek meg határozott meg ilyenek de akkor sem jut eszembe mivel törjem meg a csendet.. na hát szóval ez van, mit gondoltok erről, tudtok adni valami jótanácsot?:) vagy már menthetetlen vagyok?:) bár emiatt nem leszek öngyilkos csak azért mégis ha lehet javitani akkor miért ne:D ahogy olvastam, veletek is fordult elő a fentiekből valami hasonló eset, ha jól értelmeztem az írásaitokat, mert ugye végigolvastam a hozzászólásokat, egyedül az a tudományos megközelítés nem tetszik, engem személyes tapasztalatok érdekelnének:) ugye nem vagyok nagy igényű?:) egyébként a történethez hozzá tartozik, hogy alapjába véve egy kissé csendes gyerek vagyok, nem az a társasági lény, de azért szoktam dumálni, csak a nagyobb társaságban vonulok háttérbe:)
na jólvan, bocsi hogy fárasztottalak titeket, de ha már itt vagyok gondoltam leírom:)
üdv mindenkinek:)
-
n3whous3 #336 Itt vagyok én is csak úgy látszik pont akkor, amikor már mindegy ... :( -
icurkapicurka #335 tapasztalat? -
#334 Újra kezdődik a "hogyan veregessük hátba magunkat" téma? :-) -
#333 de megyek is mert nem szól hozzám senki:( -
#332 Sziasztok szép estét!Itt vagyok PICUR -
icurkapicurka #331 jajj te,hogy vagyunk mi ketten,azé jól el vagyok magamban,hát nem?????...puszikálom magamat..CUPPPPPPPP,majd adj vissza magamnak,ok???? -
n3whous3 #330 Akkor ez kb. multiplikatív tudathasadás -
icurkapicurka #329 azon vagyok hatásommal magamra,köszikeeeeeeeeeeee...:-) -
#328 szia Te ki? -
n3whous3 #327 Kérlek nemááá. Elég az, hogy NEKED TÉNYLEG van két nicked picúr, és még higyjem el, hogy esetleg nem akartál itt megint hülyéskedni...
Nem akartalak megbántani. Úgyhogy nyugodj le please. -
icurkapicurka #326 asszem eléggé transzba estem,megyek sex problémákat feldobom kicsit...Ok baby????...aha,sztem is mehetsz...akko oké:-) -
icurkapicurka #325 álomszuszim itt vagyok????????????SOS jelentkezem????? -
icurkapicurka #324 BÉLA te ki vagy????????????????Te vagy?????????????????? -
icurkapicurka #323 óhhhhhhhhhhhhhhhh,szia ÉN:-) -
#322 nincs más priviládám:(