6682
Önbizalomhiány
-
#401 ezzel én is pont így vagyok! :-( -
Aries1984 #400 .. de mondani olyan könnyű, aztán ha meg én vagyok ilyen helyzetben, nekem is ugyanolyan nehéz..:S :D :) -
Aries1984 #399 igen, minden úgy van szerintem is ahogy Tigerbácsi mondta, ha azokat a dolgokat legyőzöd magadban, utána már nem lehet gond.. lehet csak minden gondolkodás nélkül oda kell menni és megszólítani, hogy ne is legyen idő a negatív gondolatokra:) -
#398 én szúrkolok Neked! de sajna tanácsot nem tok adni! mondhatnám, hogy ne félj, menj oda s beszélgess vele, s kérdezgesd, meséljen magáról s figyelmesen hallgasd, s kérdezz vissza, hogy tudja hogy figyels stb stb. ez az általány! ezt könnyű mondani! mertha odalépsz azt sem tod hol vagy, remeg tested lelked, a szavaid egymásután csak kinyögni tod majd s az sem lesz értelmes! szóval pfffff remélem összejön! ezeket a negatívokat kell talán kerülni! nemtom! tényleg nem! -
Aries1984 #397 hajrá! drukkolunk! mindent bele!!!:) -
#396 hát ja. kb. már én is probálok változni, összeszedni magam, most megtetszet egy csaj..kéne vmit kezdeni vele.. :D -
#395 nem nem, kb. olyan pénzügyi helyzetben vannak mint én -
n3whous3 #394 thx -
#393 Gartula Neked! s legyél nagyon nagyon Boldog, s ezt szívből kívánom Neked! :-) -
n3whous3 #392 Én már tudom, hogy enélkül is megtalálhatja mindenki az igazit
De sajnos tényleg jellemző az alábbi is... -
#391 hmmm nem olyan biztos ez! de van benn igazság! sokkal könnyebb Nőzni, vagy élni is ha van pénzed! -
#390 yaya vannak ilyenek! ehhez szerencse s beállítottság is kell!
viszont én a betegségeim miatt mondom ezt s nem a kinézetem miatt! na nem vagyok egy herceg fehér lovon, szóval nincs egy bizalomgerjesztő képen. ennyi! ez a sors, karma vagy akárhogy is nevezzem. -
n3whous3 #389 Vastag a buxájuk... -
#388 Szerintem valamilyen szinten mindenki egy genetikai hulladék..én speciel ismerek pár olyan embert akire ha ránézel azt mondod de egy szerecsétlen nyomorék(az a tipikus szétálló fül,stb..) és olyan jó csaja van hogy beszarás...nekem nincs szétálló fülem, nem is vagyok szerencsétlen és nincs csajom...ők többet tudnak mint én...ennyi :P -
#387 nem naon szoktam sopánkodni ez miatt, csak itt is az alaptéma ez volt, csak idáig haladt előre!
s nem mondtam, hogy nem vagyok lelkibeteg! de nem is annak nevezném, hanem egyszerűen beszari a Hölgyekkel kapcsolatban! -
#386 a nyakadban van táblán hogy egy "lelkileg beteg ember vagyok"?És tudod szerintem a kivétel erősiti a szabályt.. aki keres talál aki nem az egyedül sopánkodik..... -
#385 ekkolákko!
mivel én is az vagyok, így engem nem zavarna, de ha egészséges is lennék, akkor sem, mert én nem a betegségével foglakoznék, hanem magával a Hölgyel.
csak sajnos tapasztalataim szerint kevés ilyen ember van! mindenki fél a beteg embertől, mégha nem is fertőző! ez magyar mentalitás! :-( -
#384 és ha eléd állna egy ugyanolyan "genetikai hulladék"mint amilyennek te mondod magad.... akkor mit tennél? -
#383 ekkolákko!
teljesen egyetértek Veled! -
#382 de már nem lehet! az egészségem nem lehet visszahozni már az orvostudomány mai állása szerint, s kinek kellene egy genetikai hulladék? kinek kellett, Ő már elbúcsúzott közülünk! több Hölgyet meg nemhiszem, hogy találok! -
#381 ekkolákko Neofita666!
hmmm lehet igazad van, de változni nehéz! főleg úgy hogy nem csak magad vagy, hanem egy családot is el kell tartani. tod anyám, öcsém én tartom el, de valahol örülök neki, s nem is panaszkodom miatta.
de az igazság az, hogy már nem is akarok. -
#380 Ezt miből gondolod? Persze pozitív a biztatás de
egyáltalán nem biztos, hogy megtalálja. Kurva gyorsan eltelik az élet.Ráadásul minél később annál nehezebb. -
Neofita666 #379 ember teljesen igazad van! Ez az én filozofiám is! -
Neofita666 #378 és szted mi a baj, mit ronthattál el? Változtatni sohasem késő. -
Neofita666 #377 Szia Tiger!
Sztem rosszul látod egy kicsit a dolgokat. Én meg tudlak érteni, hasonló korosztály vagyunk.
Tovább kell lépni a dolgokon, mint ahogy minden nap új nap. Egyszer biztos megtalálod az igazit. -
Hydroceph #376 minek kérdezel bármrmitis, ha ugy fogod fel egybol h elbasztad?:)
pesszimizmust kicsit rakd félre sztem, megéri :) -
#375 Az igazság az hogy még tavaly "jóban voltam mindenkivel" Őt is beleértve
Beszélgettünk suliról, meg róla másoltam a francia házit (mint mindneki más a csoporban) De aztán elhidegültünk teljesen, jó volt ha észrevett és köszöntünk. Sztem azért mer túl rossz embernek a túl rossz kérdésére válaszoltam.(Neked ki jön be?) Na ez az a kérdés amiről soha ne beszélgess
a kiszemelted osztálytársnőjével msnen. Na mind1. De ebben az évben mintha láthatatlan lennék. Sztem 100% hogy már semmi sem lesz. De sajna Ő volt az a lány aki igazán tetszett és elbírtama képzelni velel a közeli és távoli jövőt is. DE rábasztam. Ez van C'est la vie. -
Hydroceph #374 bár nemtom, mennyire vagytok joban? mennyit beszeltek? atnez rajtad etc, vagy mi? -
Hydroceph #373 hát sztem semmiképpen ne indits ugy h figy már beléd vok zugva elso ota:D
kezdj el vele csak egyszeruen joba lenni sztem, az cumi lenne sztem ha egybol felvallalnál mindent:D kozhely, de "hoditsd" emg:D majd utanna elmeseled neki h mi miért miota volt:) tetszene neki:) -
#372 /előzményekért olvass vissza egy kicsit/ Mondjatok már vmi jót. Mert nemjutok dűlőre. ... írtam nem olyan réeg egy sztorit...és most az van hogy olyan xar mindennap úgy fölkelni hogy biztos lenne lehetőségem össze jönni álmaim csajával...de nem fogok úgysem... Most akkor keressek egy másikat aki elmegy meg minden de nem fogom szeretni :( és még akkor is bánnám egy életre hogy nem jötte mössze a nagy Ő-vel. -
#371 Ez megvan, csak annyira leblokkol az agyam, hogy nem tudom mit kérdezzek, mit kéne tenni, én magam sem értem, mert mielőtt odamegyek akkor tudom, hogy hogyan kéne(ahogy leírtad), de abban a pillanatban nem megy...
-
Hydroceph #370 na ekkor kell az sztem, h elhiteted a csajjal h meséljen avlamit Ő, magárol pl, mert hogy te mennyire kivancsi vagy...stb, ez még jopont is leeht szvsz..a téma alapbol adott; csaj, fogalmazni meg már csak tudsz..
gondolat gondolat utan (v ott allsz es ures a fejed? minek mentél oda, ha nem tudsz mit mondani? ez már nem onbizalomhiany..), mind a scaj korul forog, kérdezel, meseljen magarol, legyel figyelmes h élvezze is tarsasagod etc szarsagok, etéren szinte minden nő igy van, imádja ha figyelmesen végighallgatjak^^ szvszzz -
#369 És hogy mentek oda hozzá? A suliban 3 perccel óra előtt, amikor az egész osztály bentvan?
Ha suli után amikor senki ismerős nincs a közelben, és így nem jön össze, és neki is "ciki" (ha neki ciki, akkor tényleg ciki), akkor nyílván nem fogja nagydobra verni, ergo nem tudják meg az osztálytársak, nincs égés.
Hameg egy pletykás picsa, akkor legalább ezt is tudjátok, kivel ne kezdjetek, mert később ha összejött volna, kiteregette volna a szennyest is... -
#368 "A legdurvább sztorim viszont akkor volt, amikor egy sulimbeli lánnyal akartam megismertetni magam.
Csak annyit láttam, hogy nekem háttal állva a szájához emel valamit, erre megérintettem a vállát - Jó étvágyat kívánok! - mire megfordult, és kissé kérdőn nézett rám - egy frissen feldolgozott papírzsebkendővel."
-baaaaaaaaaaaaaaaaaz xDDDDDD ez annyira morbid -
#367 Ecsém, itt mindenki egy cipőben jár, vagy mi ? :D -
#366 Nagyon ismerős érzés... :-D -
#365 Ja és az is szörnyű még magamban, hogy arra várok, hogy szakítson a mostani barátjával, és akkor majd találkozom vele...:D
(teljesen különvált az érzelmi énem meg a racionális énem, egyik ezt akarja, a másik meg pont az ellenkezőjét) -
Aries1984 #364 én is sokszor agyaltam ezen, hogy majd a többieknek ez lesz biztos a fő témájuk.. és sajnos ilyenben volt részem, odamentem a lányhoz, persze előtte vagy egy hétig szedtem össze minden erőmet meg bátorságomat hogy ez megtörténjen, és utána mindenki jött a hülyeségeivel amit inkább nem részletezek.. a másik meg tényleg, velem is előfordult hogy millió alkalmam lett volna hogy odamenjek ahhoz a lányhoz aki tetszik, de mondom á most ezért nem, most azért nem.. és amikor már nem láttam többé, akkor esett le hogy de egy segg vagyok.. és rossz volt, de jött az önvígasztalás hogy na majd legközelebb.. hát persze.. :) -
#363 :) mintha saját magam olvasnám,
csak én 3.ban vettem észre a csajt, és 4.-ben még mindig semmi, de aztán bepróbálkoztam stb.(persze nem jött össze) :D és az lett kb. amit írtál (ment a pletyka, meg hasonló dolgok), a csajt zavarta is szerintem, engem nem igazán,
ezek után megbeszéltük, hogy barátság max. :) (tipikus), de még mindig szerelmes vagyok...és ez mondjuk szomorú...mert réges rég el kellett volna felejtenem (most már lassan 1 éve hogy "lekoptatott"), de nem tudtam, és más lányokban is őt keresem, holott...hagyjuk,
mondjuk nem vágom fel az ereimet :), meg nem zuhanok magamba, de az érzéseim nem változtak
végkövetkeztetés: nem vagy láma :D -
#362 én 1 éve kezdtem gimibe. Már az évnyitón kiszúrtam egy csoda szép csajt. Már akkor 1 pillanat alatt belezúgtam. Most 10. járok és itt a találós kérdés Ő a barátnőm?.........Segítek hát még 1000Kmről sem :( Kb 1 teljes évem volt rá tele jobbnál jobb lehetőségekkel. Pl osztálykiránduláson....
de nem tettem. Lehet lamazni. De ami a legrosszab h tom mért nem mentem oda hozzá. Mindig azt bizonygattam magamnak hogy nem lenne túl jó ötlet az osztályból, meg hogy biztos nem jönne össze és akkor tuti kipletykálnak és akkor beégek mint atom. na röviden tömören ennyi.