6682
Önbizalomhiány
-
n3whous3 #441 Hát bazz tigerbácsi, te neked lehet a legnehezebb életed mindközülünk... -
#440 igazáéból nem nehéz szerintem! van 3 melóhelyem, s így boldogulunk viszonylag könnyen!! :-)yay! márcsak kettő van, mert az egyiknél felmondtam! bár mind a 3 hobbym! de türhetetlen volt az egyik! dehát úgytünik, hogy lesz helyette már 7fő másik! :-) -
#439 glaukóma, magasvérnyomás, szívbillenytyűm késik, meg pajzsmirigyes vaok! egyenlőre ennyit tok! de tod még nem zavar az életben, addig nem foglakozom vel! :-) -
campy #438 nem lehet könnyű nektek! :( sajnálom... -
campy #437 Tigerbácsi neked milyen betegséged van? nem tudom milyen lehet amiat nem találsz rá az igazira! TOLERANCIA sajnos hiányzik az emberekből! -
#436 nem minden i helyett írik y-t csak amit megszokásból teszek! nehéz e a felfogás? -
#435 vigyázzál nem trendi hanem trendy! -
#434 nemtom! én így szoktam meg! engem sosem érdekelt mi a menő vagy trendi! mire pénzem van, s mit szeretek!
s akkor már mit jelent az hogy menő? :-) -
#433 a sok y használata menőnek számít manapság? -
#432 köszy! :-) -
#431 Off = A topik témájához nem tartozó infó, beszélgetés. -
#430 akkor nem nyertél! :-)
mi az az off? csomó helyen látom s gőzöm sincs! de akármi is nem haragszom! :-D -
Vlala #429 Kapásból valami latin nyelvre tippeltem volna: Spanyol, vagy brazil... (bocs az offért!) -
#428 yaya az!
Isten hozott, vagy az Ég küldött! a második áll naon közel hozzám! :-) -
n3whous3 #427 Tiger szerint afrikai köszönés -
Vlala #426 (Mit jelent az "ekkolákko"?) -
#425 Köszi hogy drukkoltok. Már tudom a nevét..szal jó vok :D -
#424 ekkolákko ilyenkor annyira utállak! :-) azt sem tom mit hebeg habogsz! :-)
nembeszéled e a magyar nyelvet? -
n3whous3 #423 Concrete-headed bastard -
#422 köszy szépen hogy beszélgettél velem! yoooo volt tényleg! ekkolákko! szia! -
#421 rendben azt hiszem hogy kimeritettem a témát igérem hagylag tovább agonizálni:) Szia -
#420 :-DDDDDDD ezt már sokan mondták! s ez nem sértés ez jellemzés! s vannak esetek pl.: munka :-) ahol ez naon yoooyön! :-)
yaaaa engem igazából nehéz megsérteni! én elfogadom a kritikát is! viszont ha megsértenek, ártanak nekem, azt megtorlom!
bár sokan azt mondják, hogy hamar pukkadok, de az még nem sértés! :-) -
#419 tudod isten őrizz hogy megsértselek!!!! De esküszöm hogy még egy ilyen kemény "fafejü" fazonnal nem találkoztam:) -
#418 én nem haragszom! hiszen beszélgetünk! elhiszem, hogy hasonló cipőben gyalogolsz az utadon, dehát mások vagyunk! hmmm hagy mi lesz akkor, ha mejd nem lesz rám szükségük? hát anyámnak csak akkor lesz ilyen, ha eltávozik közülünk, Öcsém remélem túlél, sakkor segíthetek rajta mikor csak akarok. s bratyimmal is ez a helyzet!
s mértnem hiszed el? persze nekem is vannak álmaim, meg vágyaim! nem azt mondtam, hogy nincsenek, csak nem akarok velük foglakozni! a vágyakon meg lehet segíteni, ha odáig fajul a dolog!
amásik, hogy én e génkultúrát nem naon szeretném továbbadni! én nem akarok részese lenn az emberi nem hanyatlásához! bár itt kell megjegyeznem nagyon megérdemelné a világ ezt vagy egy III. világháborút! de ez nem e topic témája! -
#417 Szerintem meg természetellenes...Tudod hány embernek van hozzád hasonló problémája? Nekem is 3 állásom van.Korban hozzád hasonló vagyok. Én is azért vállalok ennyit hogy tudjak a beteg anyámnak segiteni..És hidd el boldog is vagyok ettől a tudattól. De az ember nem csak a mának él..Gondoltál már arra ha már nem lesz szükségük rád??És tudod nehezen tudom elképzelni hogy egy férfi(a szavaiddal élve nem fertőző betegségben szenvedő)ne akarjon csak egy "szamaritánus"barát lenni...Ezt nem veszem be
neharagudj....
-
#416 s milyen ok van még?
hát hidd el! nem tudnának megélni! anyám rokkantnyugdíjas, s nemsokat kap s egyedül neveli öcsémet, öcsém 8.os, s nincs jövedelme, csak az árvasági, melyet majd megkap 18 éves korában, bratyim az meg mnegáll a lábán, de néha Neki is szoktam adni, hogy tudjon kicsit szórakozni, esetleg valami újjabb dolgot venni!
ha nem volna ez a 3 állásom akkor tuti éhenhalnánk! bár egybőli is meglehetne lehet élni, dehát nincs más dolgom! bár épp tegnap mondtam fel az egyik helyen, de talán már megvan a hely ahova megyek! :-)
ez egy yooo kifelyezés! dehogy rám igaz e? ezt másnak, mint Pl.: Neked kell eldönteni! én nem érzem magam megkeseredettnek, csak a saját boldogságom elé rakom a családot! s ez szerintem természetes! -
#415 Hát tudod én nem csak ezt az egy okot tudom-mármint a pénzt- hogy túléljen bármit is az ember.Az sem akarom elhinni hogy a családodnak nem lenne meg mindene ha te nem LENNÉL.Tudod teszek én a pénzre ha a végén egy ilyen(bocsáss meg a kifejezésért)megkeseredett ember válik belőlem. -
#414 mesélj! -
#413 nekem elég boldogság az, hogy Anyám, Öcsém s Bratyim yooolakik, meg évente egyszer eltudom Őket küldeni 2 - 3 hétre nyaralni! ennél csodálatosabb érzés nem kívánok magamnak! -
n3whous3 #412 Én sejtem, hogy hogyan lábalt ki -
n3whous3 #411 Hát szerintem ez rossz felfogás. Én speciel majd beledöglöttem a bánatba, hogy senkim nincs, egyszerűen nincs értelme se tanulni se élni egyedül... Boldogság nélkül nincs értelme élni. -
#410 erre éniskíváncsi lennék! meg arra hogy hogyan tudtaál belőle kilábalni, mert az hogy csak bebeszéled magadnak, hát nemtom nekem hihetetlennek tűnik! -
#409 az embernek csak egy oka lehet ahoz hogy túléljen mindent! s az a pénz, hogy el tudja tartani a családját! akár fel vagy lemenőágat is nézem! s az életben nem az a fontos hogy boldog legyen az ember! mert abból nem tud megélni! hanem amit fent írtam! s lehet ez az oka akkor hogy nincs senkim, hogy eltartsam a családot! akkor ez is lehet ok! akkor megtaláltam a választ! -
n3whous3 #408 És milyen megaláztatás ért? Remélem most már azért rendben van a magánéleted :) -
#407 tudod milyen sok megaláztatás ért már engem is?:( De megpróbáltam mindenből tanulni... Nem azt nézem hogy mi van másokkal mert aki megtalálta a másik énjét azt irigyelném,aki pedig ugy járt mint én azt sajnálnám... Tudom és érzem és AKAROM hinni hogy mindennek oka van ami velünk történik.De te nem vagy kiváncs ezekre az okora.... -
#406 :-)))
csak az a baj, hogy ez a tanulság amit levontam, az nagyon sok helyről visszahallom! s ez erősíti a hitem! meg a másik dolog az, hogy ahhoz a Hölgyhöz is nagyon nehezen mentem oda, mert Ő volt az első, s amúgyis félénk vagyok a Hölgyek területén, s yoooo lealázott, s szétkürtölte, s mások előtt tette mindezt, szóval nagy sebet ejtett rajtam, s ezt nemtom feldolgozni, s csak erősödött bennem, a mások példáját látva. -
#405 hát én sajnos tudok erre példát:( amit meg hall az ember?? tudod azt szoktam mondani hogy azért van két fülem hogy ami nem kell az egyiken be a másikon ki:)Te egy eset után úgy csináltál mint az óvodában a gyerekek amikor a meseolvasás végén az óvónéni megkérdezi: na gyerekek mi ebből a tanulság? Valóban minden veled történt dolognak van tanulsága--- de hogy ezt egy életre a magadévá tedd ez nem törvényszerü.. -
#404 huh! egy setből vontam le e tanulságot, meg amiket hallottam! mert pl én nem tok olyat, hogy egy srác odament volna egy lányhoz, s a lány kezdett el hebegni-habogni, s a srác meg folyamatosan magabiztosan beszélt. -
#403 remélem tényleg megtaláltad az igazit:) És tényleg igaz a mondás hogy a pénz nem boldogit:) (persze jó ha van:)) De én ezzel úgy vagyok hogy mindig legyen elég éppen annyi ami van.. -
#402 miért gondolod hogy minden lány olyan magabiztos mint ahogy gondolod? Lehet hogy ő is csak hebegni vagy habogni fog... Vagy lesz olyan figyelmes és talpra esett és átsegit ezen a kezdeti problémán:) Tiger szerintem te egy két esetből vonsz le messzemenő következtetéseket ami nagyon nem jó..:(