6682
Önbizalomhiány
-
#481 arra hogy hiába magyarázom be, hogy jön majd egy lány, jön majd egy lány, hűt nem épp úgy történik! :) és ez mondjuk nem 1 hétnyi várakozás:D -
#480 nem sok kedvem van kezdeményezni, mert van barátja már 1 éve kb. (ebből lehet következteni, hogy ennyi ideje kb. nem tudom kiverni a fejemből, tehát egy éve baltáztam el a dolgokat, vagy még azelőtt...)
és az a sejtésem, hogy tudatalatt(néha tudatomnál is...) arra várok, hogy ismét egyedül legyen...és akkor..., de mikor? és érdemes-e várni? és egyáltalán működne-e? ezekre persze nem lehet válaszolni, de úgy vagyok vele, hogy egyelőre élem az életem, párkapcsolat nélkül -
#479 velem is ez a baj! nem vagyok a szavak embere! meg a remegés, meg a félelem! én is maszk mögött élek! keménynek mutatom magam, de közben törékeny vagyok mint egy repett régi agyagcserép. s mért van ez a maszk? az élet atta rám! majd belinkelem egyszer miértis! -
#478 milyen tényre vársz?? -
#477 Az hogy nem találkoztok túl sokat talán alkalmat ad arra hogy ez a haver-barát kapcsolat egy kicsit tovább lépjen...De ha te azóta sem próbáltál nem "haveri" módon közeledni hozzá akkor nem is tudod ,hogy most hogyan reagálna.. -
#476 tudod ha egy lány azt nézi meg egy srácon először, hogy mennyire menő vagány a stilusa akkor nem a srácot kell sajnálni hogy nem tud egy sziát sem kinyögni,hanem a lányon kell egy kicsit elgondolkodni,hogy kell-e nekem vagy egy kicsit még keresek...mert a világban igen is mindekinek valahol ott van a másik "fele".Ha nem igy lenne csupa szingli szaladgálna a világban... -
#475 Nem tudom,
már kialakult a személyiségem, és ezen változtatni igen nehéz..., de tény, hogy több akaraterő kell...hisz nem veszíthetek semmit,
(csak a nagy probléma (még), amit nem említettem, hogy a #462-ben említett lányba még mindig szerelmes vagyok, nem tudom kiverni a fejemből, pedig nem találkozunk túl sokat...) -
#474 na de nincsen semmi tény ami ezt beigazolná! igen, nekem is kell tenni az ügy érdekében -
#473 a baj az hogy ezt el is hiszed magadról.. Mindenki az aki valójában lenni akar. Ha te magadnak beismered hogy igen én egy olyan srác vagyok akire pont ez a lány vár hidd el előbb utóbb egy lány előtt sem fogsz zavarba jönni. -
#472 az a baj hogy szerintem azt az első mondatot nem találjátok el...És inkább itt a bukta..Vissza kellene vennia stilusból és tényleg önmagad mutatni,nem amit a haverok látni szeretnének.. -
#471 nem merek oda menni, félek a csalódástól, meg ilyenek! ezért inkább spectator üzemmódba helyezem magam! :D meg a sziánál nem jutnék tovább! az más aki menő, vagány, nagy dumás gyerek! sajna én egyik sem vagyok -
#470 nem lezser nem vagyány, nem magabiztos a srác...ez a baj talán
-
#469 Mondani könyebb mint megtenni...itt buktuk a dolgot.. -
#468 tudjátok olvaslak benneteket és nem tudom eldönteni hogy mit értetek azon hogy pl.nem tudok beszélgetést kezdeményezni...ha kivülről szemléli az ember a korosztályotokat egy csomó vagány jó dumájú,néha túlságosan is erőltetettnek tünően lezseren viselkedő srácot látok.De akkor mi változik meg ha egy lányhoz kell egy mondatot intézni? Hová tünik a magabiztos lezser vagány srác??? -
#467 lyukas a kezem akkor :D -
#466 Van belölle sok csak el kell kapni -
#465 én is néha a sült galamra várok, de egyenlőre még galamb sincs, nem hogy megsütve -
#464 az a másik...:/
idegenekkel nekem sem megy...ha egy osztályba vagy társaságba kerülök vkivel csak akkor(talán), de sok témám nincs...
mindegy, ha belegondolok, hogy lenne most egy barátnőm fősuli mellett...hát nem sok szabadidőm lenne, sőt a tanulástól is elvenné a kedvem/időm, ha vége a gürcölésnek és lesz egyszer munkahelyem, nyugis életem, akkor nekivágok jobban a dolgoknak...
ha addig nem keltem fel senkinek a figyelmét :D(ebben néha bízom, hátha...) -
#463 nekem meg az, hogy nem tudok beszélgetést kezdeményezni :| -
#462 szerintem is így van...
nekem az a bajom, hogy nem tudok szerelmes lenni rögtön...vagyis akkor, amikor kéne...
erre példa, hogy a volt gimimben volt egy csaj, akivel inkább barátkoztam/haverkodtam, aztán szerelmes lettem belé kb. 3 év múlva..., de ő nem volt az,mivel barát/haver kapcsolat volt köztünk, így totál elszúrtam a dolgot, és hiába az egész... -
#461 Egyetértek..télleg kell ehez 1 kontaktus. MSNen,telefonban,SMSben,stb.. bármit mondhat az ember..az sokkal jobb ha belenézel a szemébe vagy látod az arcát és tudod hogy mit akar, meg hogy reagál/viselkedik. Apró dolgokbol is sokat lehet megtudni ;-). Én is sok szerencsét kívánok hozzá. -
#460 tudod a távolság nagyúr! de nem is itt van a legnagyobb bibi! a személyes kontaktus kell! mert annélkül nem hiszem hogy valaki szerelmes lehet! nem a kinézetre gondolok, az nálem mellékes, hanem a találkozásnál jelen lévő vibráló levegő! nem is tom hogy magyarázzam! lehet hogyha találkoznál Vele, akkor nem is volna olyan yoooo mint írásban! persze ennek nem nagy a valószínűsége, de van rá példa. én nem jártam még így, de egy ismerősön igen! Ő is azt hitt hogy szerelmes, s mikor összefutottak a srácnak büdös volt a szája, s nem is igazán yoooo tisztálkodott, meg amúgyis ahogy Ő mondta sugárzott belőle valami negatív kisugárzás! na ez csak az én véleményem! nem kell rá sokat adni!
s le szeretném szögezni, hogy legyen hozzá nagy nagy szerencséd! -
n3whous3 #459 Nálam is kb 300 km :)
És te hol ismerted meg? Én SG-n :) -
Aries1984 #458 N3whous3: és Ti legalább nem laktok távol egymástól? mert én is valami hasonló helyzetben vagyok, csak Ő 270 km-re lakik tőlem, és még én sem láttam róla képet, de annyira megfogott a személyisége, a stílusa, ahogy beszél, hozzám szól.. amiket mond, ahogy mondja.. imádom, és jó lenne ha kialakulna Vele egy szép komoly kapcsolat, szerelem, mert olyan aranyos, és még sorolhatnám, csak ez a távolság, nagyon nem oké, de nagyon nem.. :( -
campy #457 óh köszi ez jól esett:) teljesen igazad van! -
#456 nekem nem igazán a külső számít, de persze valahol az is fontos! a belső értékek szoktak engem is elragadni! ezért nem hiszek a szerelem első látásban! mert az nem szerelem, hanem csak vágy hogy megismerje az ember a másikat! én pl kit eddig megszerettem, s kibe belezúgtam mindig 1 évnél tovább ismertem, s ez itt a gond, mert ahogy írtam, ha belezúgok vkibe, akkor egyből átcsapok ellenségeskedésbe, hogy megharagudjanak rám! na ez egy Hölgyel nem jözz össze, s Ő volt az egyetlen Barátnőm.
kiút ebből? nem létezik! nagyon nagy falak határolják az utam szélét! s nem vagyok yoooo falmászó! -
n3whous3 #455 Én az imádott szerelmemet úgy ismertem meg, hogy én se meg ő se láttuk egymást képről először és képzeld... mindketten a másik személyisége miatt szerettünk egymásba
Csak van valami kiút ebből tiger... -
#454 na akkor elfutnak! s vissza se néznek,
elfelednek többet nem kérdeznek,
s ha szerencsém van fel nem pofoznak,
csak sikoltozva elrohannak. -
Vlala #453 önmagadat. -
#452 hacsak azon múlna! ha oda tudnék állni, akkor megmutatnám! de mitis? mitis kell a Hölgyeknek megmutatni? -
Aries1984 #451 szerintem ebbe a témába egy csomó normális ember írkál, akik megérdemelnének egy aranyos, kedves, barátnőt, csak ezt sajnos a lányok nem veszik észre meg azt se, hogy mit vesztenek így.. :) ebből nem tudom mit akartam kihozni, talán csak annyit hogy mutassuk/mutassátok meg nekik!!:D -
campy #450 pár éve én is tanultam bioszból h a jód lila és h a pajzsmirigy formája, ha megdagad kettős ágú bab formája lesz!... -
#449 amire te gondolsz az szerintem a golyva nevű betegség lesz! a pajzsmirigy egy tiroxin nevű hormont termel, ami hatással van a test sejtjeire, és jódtartalma van ennek! na most ha jódhiány van, akkor alakulhat ki ez, és a pajzsmirigy megnagyobbodik! honnan tudom? most vettük bioszból :)
amúgy önbizalomhányból nekem is kijut bőven :| -
#448 ne is mondd -
STurmGewehr #447 Ez az önbizalomhiány szar egy dolog:S -
#446 köszy!
de így legalább zajlik az élet! :-) -
campy #445 hát ez hihetetlen:(:( kívánom h ne legyen több gondod! -
#444 Galukóma az szembetegség. zöldhályogot jelent, mely mai orvostudomány nem tudja gyógyítani. a belső szemnyomás megnövekszik, de vannak rá szemcseppek, mely csökkentik ezt. nekem nyílt zugú glaukómám van, mi azt jelenti, hogy több nyomás van a szememben s ezt nem naon lehet korrigálni, s ez bármely pillanatban vakságot okozhat, mert elpattanhat a látóideg.
a parjzsmirigyem meg nem megfelelően dolgozik, daganat még nem alakult ki rajta, de yooesélyem van rá. erre meg gyógyszert kell szednem.
de ahogy mondtam, még nem zavar a melóban, addig nem foglalkozom vele :-)
viszont nem tom miért lógna a nyakamnál valami is! :-)
meggyógyulni nem lehet egyikből sem! dehát az élet ilyen! ezért mondom, hogy genetikai hulladék vagyok! :-) -
campy #443 glaukoma? pajzsmirigyes? az azt jelenti h a nyakadnál le van lógva?:( ajajj! sok szerencsét kívánok hátha sikerül meggyógyulnod belőle!:) -
#442 dehogy! kitudja kinek mi a fene baja vagyon! hmmmm ha belegondolok még nemzavar e betegségek egyike sem a munkában! szóval yoooelvagyok vele! :-)