6682
Önbizalomhiány
-
#521 -
#520 Ehh. Bocs, nem tudtam. -
MoSFeT #519 A Te Döntésed, a Te Döntésed - én csak tiszteletben tartani tudom. -
#518 ohh akkor nekem semmi bajom! akkor én beálltam a szerelem sorába, meg a gazdagság sorába! bár ahogy nézem e sorokat, lehet egy élet sem elég arra hogy odaérjak az asztalhoz! dehát türelmem az van! elvégre mikrobiológa az egyik hobbym! :-) -
MoSFeT #517 Erre mindenkinek legalább annyira megvan az alapja mint a black-shine-ra -
#516 csak tudnám mit is jelent pontosan "boldognak lenni"...
(akkor ezért nem megy nekem párkapcsolatba lépni...) -
#515 és ha nincs meg az az alap amire a happy sunshine dolgokat építhetném? -
MoSFeT #514 Majd egyszer talán megérted - még nincs itt az ideje ;) -
n3whous3 #513 Ha egyszer boldoggá tesz a párom, akkor utána miért omlanék össze még 1x??? Happy-sunshine () emberek is összeomlanának, ha elvesztenék esetleg életük értelmét, szóval nem tudom mi ez a "szarra ne építsünk várat" gondolatmenet... :) -
MoSFeT #512 Én sem egy összeomlott élet tákolásáról beszélek, hanem arról az alapról amire felépíted. Ha homokra építettél egy házat bár lehet kis ideig állni fog, előbb utóbb összedől... És utánna nem újraépíteni kell a homokra...
Minél több happy-sunshine-t alakítasz ki magadban, annál több lehetőséget ad az élet. De jogod van a black-shine készítéshez is ;) -
n3whous3 #511 Az lehet, hogy ilyen előzményekkel az élethez se lenne kedve senkinek, de én nem egy összeomlott élet tákolásáról beszélek, szimplán arról, hogy nem feltétlenül csak a happy-sunshine embereknek van esélye az élettől... -
n3whous3 #510 igazad van -
MoSFeT #509 Okés.
Tegyük fel, hogy elveszted a párod, a családod, a vagyondodat, a lakásodat.
El tudod fogadni az új helyzetet, s továbbra is tudsz boldog lenni és meglátni a szép dolgokat? Vagy összeomlasz? -
n3whous3 #508 Nem mondtam azt, hogy fasz, aki mondta, hanem maga az "idézet" egy hülyeség sztem...
És ha már itt tartunk, én is és szerelmem is ki volt teljesen az utóbbi pár hónapban... És mi egymást most boldogítjuk.
-
#507 ez márbocs de hülyeség
mondhatjuk lelkileg eléggé instabilan léptem egy párkapcsolatba, és pont hogy a párom tett engem lelkileg ép, stabil, boldog emberré, és ezután már megláttam a szép dolgokat az életben. -
MoSFeT #506 Esetleg inkább gondolkodj el egy kicsit azon, hogy az a "fasz" miért is gondolhatta azt amit, mielőt hirtelen véleményt mondasz.
Az ember mielőtt párkapcsolatba lép legyen lelkileg ép, stabil, legyen boldog, tudja meglátni a szép dolgokat az életben, mindenkor tudja hogy érezze jól magát. Ellenkező esetben csúnya szerelmi függőségek, csalódások, és félreértések alakulhatnak ki. -
n3whous3 #505 "- Az ember csak az után válik alkalmassá párkapcsolatra, miután sikerült magában a mindentől független boldogságot, és derűt megvalósítania."
Nem kicsit faszság :D Már nem azért, de ha valaki attól boldog, attól lenne boldog, hogy van valakije akit szerethet és viszont,... akkor ez a 22-es csapdája... -
MoSFeT #504 Pár gondolat:
- Az ember azzá válik ami a gondolatainak középpontjában van. Mindent a gondolatok határoznak meg.
- Az élet olyan, mint egy nagy önkiszolgáló étterem, ahol A-tól Z-ig minden van, s a hét minden napján 24 órában nyitva van. A feladat csak annyi, hogy ki kell választani valami pompás dolgot, aztán be kell állni a sorba - nem feladni - és végül az ember sorra kerül.
A dolgokat tutti senki sem fogja felszolgálni...
Ha úgy gondolod, hogy ez bizony nincs így, vagy kifogásokat keresel a működésére, akkor itt az ideje, hogy ezt gondolatot magadba neveld, és állandóan észben tartsd.
- A különböző élethelyzeteket nem lehet kiböjtölni. Amit tenni lehet az az, hogy az ember eldönti, hogy ennyi elég volt, itt a cselekvés ideje.
- Ha az ember nem tudja, hogy mit cselekedjen, akkor alkosson cselekvési tervet pl az elkövetkezendő 5 évre. Azt bontsa le éves, majd havi, heti és napi tervekre majd cselekedjen ennek megfelelően.
- Minden negatív állításra legalább egy pozitívat kell állítani.
- Az ember csak az után válik alkalmassá párkapcsolatra, miután sikerült magában a mindentől független boldogságot, és derűt megvalósítania. -
#503 yaya halottam róla! s lehet is benne valami ahogy tapasztaltam! :-)de egyenlőre mások a fontosak nem én! majd ha én leszek a fontos, akkor talán továbblépek! -
#502 nem a korom miatt, meg a betegségek miatt beszéltem róla! az csak egy ciklus az ember életében! nem tudja mikor következik be! nem azt mondtam, hogy vágyom rá, de azt sem, hogy félek tőle! s a munkámban elismernek anyagilag, s most ez a legfontpossabb! az élet elismer e? nemszámít! tudod üresen születtem e világra, s így is készülök a halálra!
egyenlőre nem szeretnék változni. yooo ez az élet nekem ahogy most van! persze vannak gyenge pillanataim nekem is! s azért keztem el ide írni! -
#501 "Amikor megszülettél mindenki mosolygott csak te sírtál, élj úgy hogyha meghalsz mindenki sírjon csak te mosolyogjál!"
ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy nem sírtam fel! felélesztettek mikor születtem! amint láttam a világot nem is akartam élni! :-( de sajna sikerült nekik!
"Légy nagy és akinek tudsz szerezz örömöt!" ez nagyon is szép! csak szerintem lehetetlen! bár az ember törekszik rá! -
n3whous3 #500 Ja és rá se ismerek Katára abban a topicban -
n3whous3 #499 Ennek az említett topicnak a #400 beírása... Hogy mennyire igaz! -
#498 Halkan megjegyzem: nálam is. -
n3whous3 #497 Igazad van. Bár fizikai a betegsége, de az, hogy bebeszéli magának keményen ezt az egészet, csak ront a dolgon. Biztos hallottál már tiger a hipohondriáról (így írják ezt?? :DDD). -
#496 Miért beszélsz a halálrol? Huszon valahány éves vagy és már a halálról beszélsz..igen tudom betegségekben szenvedsz...de szerintem ezeknek a betegségeknek lelki oka van..így csak magadat teszed tönkre, a munkádba menekülsz(ami végülis nem biztos hogy rossz ha a munkád során sikereket érsz el..) Szard le az összes ember negatív véleményét..ők ugy se tudják ki vagy..gondoljanak amit akarnak.Az a lényeg hogy te tudd ki vagy és hogy mit csinálsz. Újulj meg, költözz el, csinálj valami újatt..Ne félj a változástol, változni jó! Egy nap tényleg gondolkozz el..hogy mit akarsz, mert ez így télleg nagyon rossz. -
campy #495 az nálam is nagyon nagy gond! -
#494 hát elég sok minden igaz abból rám abból a kommentből -
#493 Majd folytatódik tovább a téma. -
#492 Na, "jó" kedvem van, ezért megkerestem:
A 400. üzenet előzményeit ajánlom figyelmetekbe.
-
#491 "Amikor megszülettél mindenki mosolygott csak te sírtál, élj úgy hogyha meghalsz mindenki sírjon csak te mosolyogjál!"
Légy nagy és akinek tudsz szerezz örömöt! <-- Bár ezt most találtam ki, ezért ne ezt vésd a fejedbe.
Skyline: Megarországon sajnos a fiatalabb korosztályban férfi többlet van. Sietni kéne... :\
Aries: Rátapintottál a lényegre. Az önbizalomhány azért alakul ki az itten író szémélységtípusban, azaz a visszahúzódóbb, komolyabb, nyugodtabb emberekben, mert látja a vagány, laza, kigyurt, izomagyú, vagy szakadt fűrészelt kocsival ellátott hímnemű egyedekre pályázó (gyakran a szebbik) lányokat, kik a "kihaló" férfi típusra rá sem néznek. Legalábbis nálam ilyesmi lehet a kiváltó ok.
Ezt sokkal szebben leírták már máshol, majd belinkelem vagy leírom hol volt, csak most fáradt vagyok egy topikot átolvasni.
Esetleges helyesírási hibákért elnézést kérek, nem hiába vagyok egyes belőle... -
n3whous3 #490 "és ha a nagy Ő teszem azt Ausztrál?"
Hát akkor "szopacs" :S -
#489 "mert a világban igen is mindekinek valahol ott van a másik "fele".Ha nem igy lenne csupa szingli szaladgálna a világban..." ok, és ha a nagy Ő teszem azt Ausztrál? :D én is csak azt tudom mondani mint tigerbá' a #487-ben -
#488 yaya! ezt megbeszéltük! :-) -
#487 szinglinek is kell lenni valakinek! nem élhet miondenki párkapcsolatban! én úgyszeretnék meghalni, hogy senki nem sirat meg! az életemben olyan sok fájdalmat okoztam már másnak, legalább a halálom legyen nyugott békés, fájdalommentes! -
#486 Veled már azt hiszem megbeszéltem hogy volt...igen volt...van?...még nincs....lesz?.......igen ha én is újra akarom.... -
#485 yaya néha fölösleges! csak belegondolok, egy esetembe! odaáltam a Hölgy elé köszöntem neki, vörösödtem s izzattam! majd kérdőn rámnézett, s én csak annyit tudtam kinyögni, hogy mind1 nem fontos! s tigerbácsi el! -
#484 de meddig ? És valóban sok a kérdés de ha most nem kapod meg rá a válaszokat akkor mire választ kapnál rájuk már késő lesz... -
#483 tudod néha a szavak fölöslegesek is..... -
#482 s van olyan, hogy valakinek nincs párja a világon? s mi van akkor csak ha volt?