6682
Önbizalomhiány
-
enik01 #561 Huba csak jelzem, h megtaláltam ezt a topikot és elolvastam amit anno rólam írtál :) -
ecneb #560 jah -_
-
campy #559 lehet h bebeszélem magamnak mi? -
#558 sztem te játszod a hülyét -
campy #557 nevess csak kit izgat azt se tudod ki vagyok nem láttad az arcomat ennyi:D:D nyugodtan írhatsz akármit megtalálni ugyse fogsz és énse téged! -
campy #556 félre olvastad! nem várom a végét...de ez sajnos így van! sok rokkant nyugdíjas van, akik leéltek egy teljes életet, de vannak akik meg még 100 évig szeretnének élni! félreértettél mint mindig:D -
MoSFeT #555 Helyesbítés:
""hát 70 éves korban könnyebb lenne igen! csak akkor már néhány ember a végét várja olyankor!"
Ezzel most azt akarod mondani, hogy a te is a végét várod?"
Félreolvasás miatt tárgytalan! -
MoSFeT #554 "hát 70 éves korban könnyebb lenne igen! csak akkor már néhány ember a végét várja olyankor!"
Ezzel most azt akarod mondani, hogy a te is a végét várod?
-
Ne haragudj, de egy olyan emberen csak nevetni lehet aki beleesett a gödörbe, és folyamatosan jajgat, ám mikor valaki nyújtja a kezét, hogy segítsen kimászni, akkor azt mondja, hogy:
a, direkt másztam a gödörbe, haggyá' békén
b, nem, a te kezed nem tetszik, én egy másik kézre várok
c, óh köszönöm a segítséget, de én már ugyis itt maradok, mert beleestem a gödörbe. Ójajjaj nekem már teljesen jajjaj, menthetetlen helyzet...
Meghát ezek után -> idézlek:
"marha jól megmagyarázod a dolgokat hallod:D mi van hogyha ezt az egészet kitaláltam arra nem is gondoltál?:D KUKUCS....!"
/Mai fiatalok... topik, #558 hozzászólás/
De azért én kérek elnézést... -
campy #553 hát 70 éves korban könnyebb lenne igen! csak akkor már néhány ember a végét várja olyankor!
MostFEJ": igen elég sok részükre nem vok kiváncsi...pl téged meg már azért nem szívlellek akármit is mondtam hiába próbáltál segiteni közben röhögtél mint állat! ezért mondom h tuti h abból a szemét fajtából vagy! most megint elkzded h miért vok szemét?:D:D:D jajj már várom a nyilatkozatokat! -
#552 "de mind1 igazából most így nehezebb barátot találni 17 éves korban!"
még 70 éves korban is lehet igazbarátot találni...ez nem korfüggő. -
MoSFeT #551 Főleg ha utálod az embereket, mint amint azt már korábban többször is említetted... -
campy #550 ő volt akivel sok közös programot csináltam gyerekkoromban! de mind1 igazából most így nehezebb barátot találni 17 éves korban! -
MoSFeT #549 Ösztönzőleg...
Ez kifejthetnéd mit értesz alatta pontosan! -
campy #548 "kéne neked egy olyan barát,aki felnyitná a szemed,mert ezek a lelkifröccsök igazából személyesen érnek valamit,amikor a saját barátod inspirál. " volt egy 10 éves baráti kapcs, de tavaly megszakítottam mert az illető nem hatott rám ösztönzöleg hanem önzö volt!mellesleg ő volt ez egyetlen! -
campy #547 már megköszöntem és értékelem a segitséget! csak Mosfet már elkezdet a szekálást amit gyülölök! -
#546 úgy érzem,neked fáj a valóság.kicsit ironizált itt neked MosFeT,de ezt némileg ösztönzőleg is idézte neked.
itt a fórumon mindenki segíteni akar neked,adják neked a tanácsokat,még annak ellenére is,hogy te már párszor elmondtad,hogy te mennyire menthetetlen vagy.ez jelent valamit,nem?talán kicsivel tapasztaltabbak,nem?talán páran ugyanazt átélték,mint te,csak "megtértek".ez nem lehet?ha belekóstolnál egy kicsit is az életbe,sztem harmadannyi időt töltenél a gép előtt,mint most.többet mennél társaságba,és rájönnél,hogy nem az otthonlét a minden.
önbizalomhiány.háát igen,ennek legfőbb kiváltó oka az,hogy az emberek szégyenlik önmagukat,vagy pedig a következményektől félnek,viszont azt állítják,hogy szeretik a kihívásokat.ez mi,ha nem kihívás?jó,mégsem olyan,mint vmilyen extrém sportot űzni,de itt is van egy kis adrenalin(pl ha egy lánnyal szeretnél megismerkedni)
de hiába mondom ezt neked,a választ már tudod:"jó ez így nekem,hagyjatok békén,elvagyok én magamban,blablabla"
kéne neked egy olyan barát,aki felnyitná a szemed,mert ezek a lelkifröccsök igazából személyesen érnek valamit,amikor a saját barátod inspirál. -
campy #545 -.- kössz nem kérek ebből sem! -
#544 én tudok neked ajánlani egy helyet, ahol sokkal több barátot szerezhetsz mint itt az sg-n. -
campy #543 gúnyolódjál csak te gyökér! semmire se mész evvel! és ne kövess... -
MoSFeT #542 Ahogy téged olvaslak tisztára olyan érzésem van, mintha Hamvas Karneválját olvasnám...
"Doktor Boromeus igazgatónak titka nem volt, hiszen mindenki tudta, s amíg a dolgok kiszámítható irányban haladtak, nem is volt semmi baj. Csak persze, amikor váratlan valami történt. Ha reggel hazulról elment, afelől, hogy ebédre mit főznek, felvilágosítást kért. Húsleves, főtt marhahús tormával és palacsinta. Boromeus a szavakat jól emlékezetébe véste, aztán azt kérdezte: a húshoz krumpli lesz, vagy rizs. Krumpli. Az igazgató köszönt és elment. Délben az ebédhez csendesen leült, senki se tételezte volna fel róla, hogy a menü megváltoztatása kínos helyzetbe hozza. Ha krumpli helyett valamely okból mégis rizst vagy pláne pörkölt darát készítettek, az ételt megrökönyödve nézte, zavartan felállt. Azt mondta, hogy krumpli lesz, szólt. Ó nem, mégse azt főztünk. Boromeus akkor szobájába ment, percekig járkált, le is ült, valamit olvasott, és csak akkor tért vissza, mikor azt a gondolatot, hogy krumpli helyett rizst vagy darát kell ennie, már megszokta"
...
"Meghitt barátai azt beszélték, Boromeusnak ahhoz, hogy menyasszonyát megszokja, tizenöt évre volt szüksége. Úgy látszik, azt mondták, ez volt az, amit legnehezebben szokott meg. Amikor a leányt megismerte, ez tizenhét éves volt, Boromeus attól kezdve mindennap este pontosan fél hatkor meglátogatta, vele a házasságról beszélgetett, és a bútorokat megtervezték, és az edényt és a szobák festését és a szőnyegeket és a képeket, az életrendet a kicsiny részletekig, hány gyermekük lesz, a hamutartókat hova helyezik, a faliórákat, milyen lámpa lesz, hol, a szekrényekbe tesznek-e varrottast, a fiókos ládában mit tartanak, milyen ruhaakasztót vesznek férfi- és milyet a női ruháknak, a nászúton hová utaznak, nehogy később őt meglepetés érje, mert, mint Boromeus mondta, neki az élet már maga olyan szakadatlan meglepetés, hogy ezenfelül még külön váratlan eseményeket nem képes elviselni. A leány szülei, különösen az apa, főállatorvos és a vizslatenyésztők egyesületének alelnöke, Boromeust néhányszor kérdőre is vonta, Boromeus minden alkalommal azt válaszolta, hogy neki a nősülés gondolatát nem sikerült még megszoknia. Az alelnök urat biztosította arról, hogy ő a maga részéről mindent elkövet, és ő maga is szeretné, ha a dolog gyorsabban menne. De mit tegyen, ha erre képtelen? Két évvel később a főállatorvos a témát egyszer ismét felvetette. Olyan különös valami az a házasság, hogy ilyen nehezen szokja meg? Úgy látszik, felelt Boromeus. És ha, tegyük fel, ön a házasság gondolatát egyáltalán nem lesz képes megszokni? Eddig, szólt Boromeus, rövidebb vagy hosszabb idő alatt, de mindent megszoktam, kivéve magát az életet. Ezt, úgy érzem, teljesen sohasem fogom tudni megszokni.
A főállatorvos időközben meghalt, a leány harminckét éves lett, meghízott, és a szeme sarkában szarkalábak jelentkeztek. De Boromeus megszokta, és amikor az esküvőt megtartották, minden simán ment, a pap és a nyoszolyólányok, a lakoma menüje és a ruha és a kocsikázás a pályaudvarra és az utazás és másfél év múlva az első gyermek és igen hamar megszokta, csak, amikor egyszer megbetegedett, volt nagyobb zavar, erre nem készült fel eléggé, hetekre volt szüksége, de akkorra a baj szerencsére elmúlt.
A halált nehezen szokta meg, mondta gyászoló özvegye. Betegágyán sokat és hosszan tépelődött, olvasgatott, szórakozottan beszélt, és látszott rajta, hogy a halálra gondol. Álmait beszélte el, különös álmok voltak ezek, mindenféle ködös utakról, fasorokról, alagutakról, hidakról és kapukról, angyali és démoni lényekről, amelyek el akarták ragadni, de Boromeus nem engedett, azt mondta, még nem lehet, még nem szokta meg a gondolatot. Úgy látszik, nem is szenvedett sokat, legalábbis nem panaszkodott, csak néha ijedt arca volt, és tanácstalanul nézett, és kávét kért, mert a kávé volt az, amit a legjobban megszokott. Lassan mégiscsak megszokta, szólt az özvegy, és mondta is, úgy látszik, ezt is meg fogom szokni, egész életem csupa izgalom és meglepetés volt, másnap meg is halt, nyugodtan elaludt" -
campy #541 a székemnél, a monitoromnál, a telefonomnál is ez volt:D -
campy #540 mondok egy példát! anyám mondta cseréljük le az íróasztalomat a régit! én mondtam neki nem akarom mert nagyon szeretem! lecseréltük xD újra és utána milyen jó érzés volt újabb! de mennyire ragaszkodtam pedig a régihez! ez nálam furcsa! nálam úgy látszik a kedzdet a nehéz vagyis úgy érzem makacs vagyok amiről nem tehetek! ajajj megváltozni éppen ezért nam akartam soha! úgy vagyok ahogy vagyok! belekezdeni se tudok semmibe! pedig az is jo lenne! a kezdet a nehéz utána belelendül az ember! ezt figyeld kb ez vagyok
........... jujj nem.....1.2.3.4...:D:D:D:D:D -
#539 Még élsz...szal menthető vagy.. :D Ahelyett hogy azon agyalsz h menthetetlen vagy azon kéne gondolkodni h hogy változz meg. -
#538 Ha már megérti az ember a dolgokat, már nem is olyan bonyolult...
"...so se éreztem semmit senki iránt..." Vagyis akikkel beszélgetsz, részeges osztálytársaid teljesen semlegesen viszonyulsz hozzájuk? Nem hiszem. -
campy #537 sajnos ezekre vevő lennék, de most abszolút belekezdeni ilyen bonyolult dolgokba jajjj elég! utálom a bonyolult dolgokat! sztem el leszek a saját világomban én már menthetetlen vagyok! -
campy #536 hát so se éreztem semmit senki iránt! nem is fogok, nem erőltetem... beérem avval ha jókat beszélgethetek! semmi több áhh..:S -
#535 Nem, "horomon fröccs" volt. Következik egy kis biólógia; a szerelmet egy hormon csinálja, ami hasonlít egy kicsit pl.: a koffeinhez, csak nem káros. Kap a test egy bizonyos adagot, amihez hozzászokik (azaz megunja). Fiatalabb korban könnyebben indul be a termelés,de kevesebbet csinál, így hamarabb hozzászokik. "Idősebbeknél" ez fordítva van. A lány 15 a fiú 16 éves volt akkor.
Remélem érted.
Ezért is fontos, hogy magadhoz illő embert válassz. Mert ha a szerelem elmúlik, akkor "csak" a szeretet marad, ami csak akkor megy, ha összeilletek.
Más:
"...nem volt eléggé jo az ágyban vagy mi? nem vitte el ide-oda? nem foglalkozott vele?"
Ha szerinted ebből áll egy szerelem, akkor te még nem voltál szerelmes. Ezt főleg az első részre gondolom. Hetente találkoztak, és a leggyakrabban csak lementek a város melletti tóra üldögélni. Ebből is meglehet élni. Remekül megvoltak, de az is igaz, hogy néha máshol mást is csináltak (ne pajzán dolgokra gondolj :)
Ezt meg jegyezd meg: a szexet nem azért csinálják, hogy szeressék egymást, hanem MERT szeretik egymást. Bár sajnos ebben a világban pont nem így van. Elég csak ezekre a beszólásokra gondolni.
-Nálam egy kapcsolatban nyolcvan százalék fontosságot kap a szex.
-Jó az ágyban, úgyhogy járni fogunk.
Usw.
-
campy #534 hogy érted h a láng kihunyt? nem volt eléggé jo az ágyban vagy mi? nem vitte el ide-oda? nem foglalkozott vele? -
#533 nekem csak önbizalmam van -
#532 Ezért is írtam ezt le, hogy kapjatok egy kis önbizalmat. -
campy #531 ez jó hír számomra!:D -
#530 Jut eszembe. Egyik barátomnak (lány) egyszer volt egy visszahúzódó fiúja, személyesen ismertem, egész jó fej. 10 hónapnál kicsivel többet jártak, és azért szakítottak, mert a fiúban kihunyt a láng. Azóta rengeteg "macsó" (kb 100 is meglehet) pasija volt, de a leghosszabb 1.5 hónap volt, ott meg megunták egymást.
Szerintem ez egy elég meggyőző érv. -
Hydroceph #529 ezt vagom h nagyon is jo srác, tényleg nem is megbantania akrtam, bar igy visszaolvasva, elég bánto lett, és nem is azt mondtam, h legyen szerelmes sztem..
amugymeg voltak korabban olyan HSZei, amiben szerepelt a "de mit tegyek ha....?"
szal vmit csak akar attol a szornyu félelmetes női nemtol:) -
campy #528 hagyd már őt békén! nem mindenki olyan mint amilyen... Tigerbá rendes ember! ha nem akar szerelmes lenni az az ő dolga! -
Hydroceph #527 :) nekem csak 100km...ugyanigy, elobb lettem "szerelmes" minth irl talalkoztunk vna:) elso talalkozas enyhen jol sikerult:) -
Hydroceph #526 .
Tiger; kicsit már gáz amit te lemuvelsz sztem :S
tényleg soz nema akrlak megbántani, de nevetséges, mit csinalsz ha a jegypénztárban egy csinos tegyuk fel 30as csajszi van? elfutsz? másik pénztár? vagy mi bajod van neked a nökkel?:D
ez már nem onbizalomhiany hanem vmi mutalodott fobia:D
na soz.. -
n3whous3 #525 De nem azért mondtam... -
#524 inkább ne! :-) megvan nekem a személyi tanácsadóm! :-)
ok! akkor nem regélek ide! -
n3whous3 #523 Ez a topic kezd kinőni "Adjunk tanácsot tigerbácsinak" topiccá :DDDDDD -
#522 ezért nem kell bocsánatot kérni! :-)