6682
Önbizalomhiány
  • Vlala #601
    Hm. Úgy tűnik, itt kevés ember szenved önbizalomhiányban. :)
  • nearo
    amúgy meg ték-.-
  • nearo
    szerintem most vonulj el, verd ki, vagy valahogy vezesd le a feszültséget, aztán ülj le és gondolkodj el azon, hogy ez a sok gyönyörűséges jelző inkább mind rád igaz... mint tudjuk ugye mindenki magából indul ki :)
  • macselek #598
    Hallod, ezzel tényleg égeted magad...
  • bens
    De nagy az arcod gyerek - mondja ezt egy 16 éves looser egy 22 évesnek
    Képtelen vagy elviselni ha vki visszaszol - mondod ezt te, miután én regáltam (kultúrált módon) a te hozzászólásodra
    Látom nagyon szúrja az egódat - hát persze, nem is tudok aludni miatta napok óta. amúgy mi miatt is...?
    Ja bocs te ITT KIRÁLY vagy, óóó elnézést méltóságos uram - el van nézve :D
  • JethroHUN
    De nagy az arcod gyerek. LAME az vagy
    Képtelen vagy elviselni ha vki visszaszol
    Látom nagyon szúrja az egódat

Ja bocs te ITT KIRÁLY vagy, óóó elnézést méltóságos uram

lame
  • bens
    nem tudom miért kell meglepődni ha leszidnak valakit mert köcsög módon szól be
  • Ben C
    na megtaláltad a lelkitársad Keppi?
  • campy
    szegény 1-2 mondatot mondott és felidegesítettétek!:S
    amúgy van benne igazság amit mondott! az egy más kérdés h le B+-zott titeket:(:S az nem szép:D én is kaptam már azért büntetést mer bepipultam vkire:(
  • campy
    jujj de szemetek vagytok vele!
  • campy
    ez teljesen így van:)
  • ecneb
    azisjódolog ha van az embernek egy ilyen jobb "beszólási" vagy "visszaszólási" szövege . Jelen esetben ennek inkább a hiányát tapasztaltuk :) de nem oltok meg semi
  • Beast Machine
    "nagyképű vadalma"

[BESZART]
  • bens
    rohattul nem menő ám az h ok nélkül osztod a népet. hanem inkább nagyon szánalmas, úgyh sztem be is fejezhetnéd.
  • JethroHUN
    Szerintem essél már le a magas lóról, te nagyképű vadalma.
  • Beast Machine
    semmi gond:D

egyébként ilyen mentalitással sztem a srác inkább csak olyan csajoknál próbálkozzon, akiknek .JPG-re végződik a nevük .-.
  • bens
    jajj, énkérek elnézést.

most volt meccsem, és letompított a sok ütés :P biztos...
  • ecneb
    nem neked mondta a taplót szerintem.. vagyis remélem.. de FLAME OFF
  • Beast Machine
    Sit down faggot, F minus.
  • bens
    és akkor én vagyok a tapló

tapsot kérünk
  • ecneb
    :S te jó ég... magyarázatot adtál mindenre sztem
  • Ben C
    mekkora egy tapló vagy..
  • bens
    váhz

én meg a jó szívemmel mindig azt hiszem h nem egy down-kórossal van dolgom...
  • JethroHUN
    Bens, tudod kit oltsál le B+ Meg nem igazán emlékszem h okoltam volna bárkit te Don Juan, te szívtipró nagymester.... És megint csak em tom honna veszed h én oylan nőt akarok? Azt nem írtam h olyan a kiszemeltem, ez csak egy észrevétel vol IQ harcos. Na csá szép napot
  • ecneb
    pontosan... nem kell lemenni arra a szintre...meg általába azért az iléyen részegrebulizommamgam srácokból tényleg nemsokminden lesz... bár ez perpill senkit nem vigasztal :D:S vagy van még 1 megoldás legyél te is olyan vagy válts környezetet.. másokkal ismerkedj..
  • bens
    nem kéne másokat okolni amiért te nem tudsz becsajozni... egyrészt

márészt: mit akarsz olyan nőktől, akiknek az jön be ha valaki részegre issza magát és szétver másokat?
  • gercse
    Én is beprobálkoztam egyszer álmaim nőjénél...nem lett belőle semmi,
    azóta rájöttem, hogy több "álmaim nője" szaladgál a világban :)
    csak észre kell venni
  • JethroHUN
    Ez akkor egy szemétség azér, más srácot úgy körbe döngik a csajok mint a virágot a méhek.. Csak mer minden hétvégén részegre bulizza magát meg sszétver akárkit. No meg a jegyei átlagja talán kiadja az IQját. Fölfogni nem tom mit akarnak az ilyenektől.. Na mind1.

Meg az h az ember soha nem kapja meg azt aki álmai nője lenne.
    Vagy inkább hagyjam a francba az ábrándokat h talán vmikor össze jönne vele.. (a nagy Ő vel) és szedjek fel vmi csajt aki elmegy meg minden, de egy kicsit sem fog annyira tetszeni mit a másik (akinél nincs sok esély)
  • campy
    én legalább köszönésből szeretetből már kaptam puszit:D:D:D de hasonló a helyzetem...
  • campy
    ez a szemétség ebben a rohadt életben!:(
  • tigerbácsi
    nem kell elkesereni! én 27 vagyok! bár én smaciztam már! de még nem vesztettem el a szüzességem!
    s tényleg ne erőltess semmit! nekem azt mondták, hogy majd alakulni fog! én azt mondom, hogy ne erőltesd, csak ismerkedj! s ne a sex miatt! az legyen az utolsó az életedben! inkább szerezz kapcsolatokat! s akkor yobb lesz a jövőd!
    s igen mindenkinek kimarad valami az életből! csak nézz körül milyen emberek szereznek maguknak feleséget! hidd el nam az fog kimaradni az életedből! hanem pl az hogy förtelmessen gazdag legyél, vagy az hogy a sexet pl 4 csajjal csináld!
  • JethroHUN
    ááá dehogy is eröltetem. Csak néha rossz látni h mások (haverok, irmerősök) ott szárolnak a csajukkal meg állandóan arrül beszélnek mien volt a teganpi randi meg hasonlók... De ez van.. Mindenkinek kimarad vmi az életéből
  • ecneb
    ez am para.. vagyis hogy puszit nemkpatál így köszönésre vagy valami jajdejófiúvagy vagy valami :S monnyuk nehogy elkezd így erővel mert annál nicns szánalmasabb sztem amikor találkozunk valakivel és akkor sok balfasz jaj adjá nekem is 3 puszit mert az olyan jó :S meg ilyenek áááá :D
  • bens
    és akkor ezt most csak úgy leírtad, vagy zavar is valamiben?
  • sapkafej
    nemá srácok
    ne játsszátok itt az öreget :)
  • gercse
    az első két mondatot leírhatnám én is annyi különbséggel, hogy én 19 múltam...kell több?
  • JethroHUN
    16 multam, egyetlen randin nem voltam és még senkit nem hívtam meg... Egyetlen csajt nem csókoltma meg és ez fordítva is igaz. Sőt még puszit sem kaptam egytől sem és fordítva. (persze a puszit köszönésre, csupán köszönömből, és csupán szeretetből sem kaptam) És másért nem igen adogatják. Na ennyi. Kell több?
  • Nohab
    Nos, szerintem ha ténylag akarsz valamit tőle, akkor csinálj is valamit.

Pl.: Ha gyakran találkozol vele akkor próbáld meg egyszer megdicsérni ,s a többi jön magától, ha ő is akarja. Elkezdtek egymásról beszélni usw.
    Ha pedig nem találkozol vele gyakran, akkor kérd meg a közös ismerős haverjaid, barátaid segítségét, hogy szervezzenek még egy hasonló partit.
    Remélem valamit segítettem, AZ ERŐ VELED VAN, de inkább az eszedet használd...:)
  • unranked
    Üdv. Annyi értelmes gondolatot olvasni ebben a topikban...mind igaz rám is. A legjellemzőbb az a bizonyos komment egy másik topikban.

Nos, én csak azért írok ide, hogy kiírjam magamból.
    Él, létezik, lélegzik ez a lány. Van.
    Nos kártyaparti közben néhány apró pillantás, és barátságos, kedves mosoly után, realizáltam, hogy esélyem van nála. (bár ebben nem vagyok biztos, de hajlok rá.) A gond ott kezdődik, hogy képtelen voltam lépni akármit is, most pedig ugyancsak képtelen vagyok. Nem merek. A legnagyobb baj, hogy annyira nem tudom mit tegyek, hogy - ahogy már említettem - abban se vagyok biztos, hogy jól értelmeztem a jelzéseket.
    Ez már kínzás. Saját magam marcangolása.
    És itt kifullad az egész.
    (talán most jobb lett picit, hogy leírtam)
  • Nohab
    Neked sincs jobb dolgod este 10 fele? :D