6682
Önbizalomhiány
-
Vlala #601 Hm. Úgy tűnik, itt kevés ember szenved önbizalomhiányban. :) -
#600 amúgy meg ték-.- -
#599 szerintem most vonulj el, verd ki, vagy valahogy vezesd le a feszültséget, aztán ülj le és gondolkodj el azon, hogy ez a sok gyönyörűséges jelző inkább mind rád igaz... mint tudjuk ugye mindenki magából indul ki :) -
#598 Hallod, ezzel tényleg égeted magad... -
#597 De nagy az arcod gyerek - mondja ezt egy 16 éves looser egy 22 évesnek
Képtelen vagy elviselni ha vki visszaszol - mondod ezt te, miután én regáltam (kultúrált módon) a te hozzászólásodra
Látom nagyon szúrja az egódat - hát persze, nem is tudok aludni miatta napok óta. amúgy mi miatt is...?
Ja bocs te ITT KIRÁLY vagy, óóó elnézést méltóságos uram - el van nézve :D -
#596 De nagy az arcod gyerek. LAME az vagy
Képtelen vagy elviselni ha vki visszaszol
Látom nagyon szúrja az egódat
Ja bocs te ITT KIRÁLY vagy, óóó elnézést méltóságos uram
lame -
#595 nem tudom miért kell meglepődni ha leszidnak valakit mert köcsög módon szól be -
Ben C #594 na megtaláltad a lelkitársad Keppi? -
campy #593 szegény 1-2 mondatot mondott és felidegesítettétek!:S
amúgy van benne igazság amit mondott! az egy más kérdés h le B+-zott titeket:(:S az nem szép:D én is kaptam már azért büntetést mer bepipultam vkire:( -
campy #592 jujj de szemetek vagytok vele! -
campy #591 ez teljesen így van:) -
ecneb #590 azisjódolog ha van az embernek egy ilyen jobb "beszólási" vagy "visszaszólási" szövege . Jelen esetben ennek inkább a hiányát tapasztaltuk :) de nem oltok meg semi -
#589 "nagyképű vadalma"
[BESZART] -
#588 rohattul nem menő ám az h ok nélkül osztod a népet. hanem inkább nagyon szánalmas, úgyh sztem be is fejezhetnéd. -
#587 Szerintem essél már le a magas lóról, te nagyképű vadalma. -
#586 semmi gond:D
egyébként ilyen mentalitással sztem a srác inkább csak olyan csajoknál próbálkozzon, akiknek .JPG-re végződik a nevük .-. -
#585 jajj, énkérek elnézést.
most volt meccsem, és letompított a sok ütés :P biztos... -
ecneb #584 nem neked mondta a taplót szerintem.. vagyis remélem.. de FLAME OFF -
#583 Sit down faggot, F minus. -
#582 és akkor én vagyok a tapló
tapsot kérünk -
ecneb #581 :S te jó ég... magyarázatot adtál mindenre sztem -
Ben C #580 mekkora egy tapló vagy.. -
#579 váhz
én meg a jó szívemmel mindig azt hiszem h nem egy down-kórossal van dolgom... -
#578 Bens, tudod kit oltsál le B+ Meg nem igazán emlékszem h okoltam volna bárkit te Don Juan, te szívtipró nagymester.... És megint csak em tom honna veszed h én oylan nőt akarok? Azt nem írtam h olyan a kiszemeltem, ez csak egy észrevétel vol IQ harcos. Na csá szép napot -
ecneb #577 pontosan... nem kell lemenni arra a szintre...meg általába azért az iléyen részegrebulizommamgam srácokból tényleg nemsokminden lesz... bár ez perpill senkit nem vigasztal :D:S vagy van még 1 megoldás legyél te is olyan vagy válts környezetet.. másokkal ismerkedj.. -
#576 nem kéne másokat okolni amiért te nem tudsz becsajozni... egyrészt
márészt: mit akarsz olyan nőktől, akiknek az jön be ha valaki részegre issza magát és szétver másokat? -
#575 Én is beprobálkoztam egyszer álmaim nőjénél...nem lett belőle semmi,
azóta rájöttem, hogy több "álmaim nője" szaladgál a világban :)
csak észre kell venni -
#574 Ez akkor egy szemétség azér, más srácot úgy körbe döngik a csajok mint a virágot a méhek.. Csak mer minden hétvégén részegre bulizza magát meg sszétver akárkit. No meg a jegyei átlagja talán kiadja az IQját. Fölfogni nem tom mit akarnak az ilyenektől.. Na mind1.
Meg az h az ember soha nem kapja meg azt aki álmai nője lenne.
Vagy inkább hagyjam a francba az ábrándokat h talán vmikor össze jönne vele.. (a nagy Ő vel) és szedjek fel vmi csajt aki elmegy meg minden, de egy kicsit sem fog annyira tetszeni mit a másik (akinél nincs sok esély)
-
campy #573 én legalább köszönésből szeretetből már kaptam puszit:D:D:D de hasonló a helyzetem... -
campy #572 ez a szemétség ebben a rohadt életben!:( -
#571 nem kell elkesereni! én 27 vagyok! bár én smaciztam már! de még nem vesztettem el a szüzességem!
s tényleg ne erőltess semmit! nekem azt mondták, hogy majd alakulni fog! én azt mondom, hogy ne erőltesd, csak ismerkedj! s ne a sex miatt! az legyen az utolsó az életedben! inkább szerezz kapcsolatokat! s akkor yobb lesz a jövőd!
s igen mindenkinek kimarad valami az életből! csak nézz körül milyen emberek szereznek maguknak feleséget! hidd el nam az fog kimaradni az életedből! hanem pl az hogy förtelmessen gazdag legyél, vagy az hogy a sexet pl 4 csajjal csináld! -
#570 ááá dehogy is eröltetem. Csak néha rossz látni h mások (haverok, irmerősök) ott szárolnak a csajukkal meg állandóan arrül beszélnek mien volt a teganpi randi meg hasonlók... De ez van.. Mindenkinek kimarad vmi az életéből -
ecneb #569 ez am para.. vagyis hogy puszit nemkpatál így köszönésre vagy valami jajdejófiúvagy vagy valami :S monnyuk nehogy elkezd így erővel mert annál nicns szánalmasabb sztem amikor találkozunk valakivel és akkor sok balfasz jaj adjá nekem is 3 puszit mert az olyan jó :S meg ilyenek áááá :D -
#568 és akkor ezt most csak úgy leírtad, vagy zavar is valamiben? -
#567 nemá srácok
ne játsszátok itt az öreget :) -
#566 az első két mondatot leírhatnám én is annyi különbséggel, hogy én 19 múltam...kell több? -
#565 16 multam, egyetlen randin nem voltam és még senkit nem hívtam meg... Egyetlen csajt nem csókoltma meg és ez fordítva is igaz. Sőt még puszit sem kaptam egytől sem és fordítva. (persze a puszit köszönésre, csupán köszönömből, és csupán szeretetből sem kaptam) És másért nem igen adogatják. Na ennyi. Kell több? -
#564 Nos, szerintem ha ténylag akarsz valamit tőle, akkor csinálj is valamit.
Pl.: Ha gyakran találkozol vele akkor próbáld meg egyszer megdicsérni ,s a többi jön magától, ha ő is akarja. Elkezdtek egymásról beszélni usw.
Ha pedig nem találkozol vele gyakran, akkor kérd meg a közös ismerős haverjaid, barátaid segítségét, hogy szervezzenek még egy hasonló partit.
Remélem valamit segítettem, AZ ERŐ VELED VAN, de inkább az eszedet használd...:) -
unranked #563 Üdv. Annyi értelmes gondolatot olvasni ebben a topikban...mind igaz rám is. A legjellemzőbb az a bizonyos komment egy másik topikban.
Nos, én csak azért írok ide, hogy kiírjam magamból.
Él, létezik, lélegzik ez a lány. Van.
Nos kártyaparti közben néhány apró pillantás, és barátságos, kedves mosoly után, realizáltam, hogy esélyem van nála. (bár ebben nem vagyok biztos, de hajlok rá.) A gond ott kezdődik, hogy képtelen voltam lépni akármit is, most pedig ugyancsak képtelen vagyok. Nem merek. A legnagyobb baj, hogy annyira nem tudom mit tegyek, hogy - ahogy már említettem - abban se vagyok biztos, hogy jól értelmeztem a jelzéseket.
Ez már kínzás. Saját magam marcangolása.
És itt kifullad az egész.
(talán most jobb lett picit, hogy leírtam) -
#562 Neked sincs jobb dolgod este 10 fele? :D