6682
Önbizalomhiány
-
#641 hat a mai vilagban sztem egyre tobb az a lany aki mer kezdemenyezni...tulsagosan is...:) -
mochee #640 és nem velem. -
#639 hmmm vannak lányok kik kezdeményeznek! csak nagyon ritkák! -
#638 hmm ez igen yooo ötlet! nekem a tervezése jönne be, bár lehet s szerintem ki tudnék nyírni szinte bárkit hidegvérrel.
tod a tervezés részét csinálom, csak az ellenkezőjét, azaz honnan várható támadás védett személynél! s ez is nagyon tetszik! :-) már csak hivatalossá kék tenni! :-D -
#637 így van... -
mochee #636 From my cold, dead hands! -
mochee #635 Nem így értettem, de a fiúknak kell kezdeményezni nem a lányoknak. Hiába vagy félénk, ha valakinek bejössz (és nem pont egy önbizalomhiányos) akkor kezdeményezni fog, neked csak nem kell elhajtanod.
Ellenben egy lány sosem fog kezdeményezni, így mi fiúk megszívtuk. -
#634 es az min valtoztat? a felenk fiukba genetikailag belevan kodolva h azok is maradnak? ez nem egyeztethetö össze a nemekkel,ezt lásd be. -
mochee #633 Azért mert lány vagy. -
campy #632 lehet h az lesz kitanulom a bérgyilkosságot!:D -
#631 Akinek nincsen önbizalma, legyen töltött lugere a pisztolytáskába'! :D -
#630 nekem segitett. -
campy #629 hát igen! régen szerettem az angolt de már kezdem unni mindig csak nyelvtan része! és sajna nem könnyű most kezdek visszaesni angolból! (általánosban 5-ös voltam!):( most szenvedek -
mochee #628 Baromság... Bocs, világért se beszólás akart lenni, de én is ezt reméltem és nem jött össze. Persze lehet másnak összejön, de csak ha megváltozik, mer ha félénk marad, akkor 10 új közeg se változtat a dolgon. -
#627 könnyű ezt mondani! de nem lehet ezt csak úgy követni véghezvinni! -
#626 pedig ezekszerint mégis :) Tigerbácsi tessék magabiztosabb lenni! -
#625 szóbelim meglet elsőre! de nem tom mért!?! nem beszélem azt a nyelvet yoooo!
-
#624 A nyelvtanulásnak valóban a külföldre költözés a legjobb módja,mivel ráleszel kényszerülve,hogy más nyelven beszélj:)
Ha a szóbeli része megy a dolognak,az már több,mint fél siker,hiszen első sorban arra lesz majd szükséged,nem pedig a nyelvtan benyesésére :) Idővel majd az is jönni fog magától..Én pont fordítva vagyok,az írásbeli megy,a beszéd már kevésbé -
#623 abból voltam vagy 5 ször írásbeli alapfokon! :-( de tanulom, képzem magam, bár I don't speak English!
de ahova megyek ott majd megtanulom tán! -
#622 Pedig sjanos nyelvek nelkul elveszett leszel a vilagban,elég ha egyet tudsz,de azt magas szinten.Javaslom az angolt,az a legegyszerübb a vilagnyelvek közül sztem. -
#621 hmmm ez abban az esetben igaz ha beszélik a magyart! én nem beszélek külföldiül sajna! nincs nyelvérzékem! :-( csak szenvedek a nyelvekkel! szóval így igen kicsi az esélye annak hogy kijussak! bár lehet majd februárban! -
#620 nemtudom en a külföldiekkel mindig sokkal közvetlenebb tudtam lenni. -
campy #619 alapból komoly a természetem... csa későn érő típus vok! van olyan aki sosem ér be:D:D:D xD -
#618 de kint külhonba meg sokkal nehezebb kapcsolatot építeni, s ha valaki itt sem mer, akkor ott hogy fog? -
#617 en nem mondtam,h élj itt,valóban bölcsebb dolog külföldre fészket építeni,aki teheti és jónak látja annak mindenképp érdemes kiköltözni. -
#616 csak e helyre én nem szeretnék családot, gyermeket meg semmit! ez az ország nem érdemli meg hogy szaporítsam! s nem politizálni akarok! csak nézzünk körül! undorít e hely! -
#615 Lesz ez még igy se :) Ha majd be kerülsz egy uj közegbe pl egyetem,ott majd talalsz magadnak uj lehetösegeket a kapcsolatteremtésre,addigra kicsit maskepp fogsz majd gondolkozni,meglatod.:) De azert most is csak annyit mondok,hogy ne zarkozz el a lehetösegektöl,hidd el nagyon sok jo dolog van,amit lehet es erdemes is kiprobalni(itt nem alkoholra,cigire es hasonlokra gondolok),de az embernek nehéz mindezt egyedül veghezvinnie.
Egyebkent a fiuk többsége ugye későn érő tipus,mondom a batyam 20 eves es még csak most jutott el arra a szintre h kitegye a lábát itthonrol,ettől még ő teljesen normalis ember,csak kicsit később kezdett el megkomolyodni.
Te is hipp hopp jobb belatasra fogsz terni meglatod. -
campy #614 erről van szó:) itt a világ aranyosabb legmegértőbb embere!:) köszönöm Zillo látszik h a nők normálisabban látják át a dolgokat! Hallottad MOsFet?:D:D -
campy #613 Zilló szerettem én régen csavarogni Kispesten voltak ottan haverjaim is, de az utóbbi 2 évben kevesebbet járok Kispestre! zárkozottab lettem kezdek meghülyülni! amugy Nincsenek unokatesóim kevés a rokonom már ezt is mondtam! kocsmába eleget voltam anno apámmal...:( az én helyzetem más! más típusú ember vok! körülményes, válogatós, elkényesztetett, félénk minden bajom van...:( jol el vok egyedül mostan... mozizni , billiárdozni, bowlingozni egyszer egyszer szoktam azért 1-2 haverral. és elkezdtem érdeklődni a tenisz iránt! de ha el is kezdenék sportolni attól nem változnék meg! nem szeretek ünnepelni szóval... -
#612 Zillo jól gatyába ráztad a társaságot. -
#611 Szerintem ne nyugodj bele,mert később igencsak sajnálni fogod.Az életedben az egyetlen dolog,ami boldoggá tud majd tenni,az a család lesz. -
#610 hmmm az időőőő az így tényleg naon telik! de nem is bánom! s én nem is mondtam, hogy várok valamit! én már elfogadtam, s belenyugodtam ebbe a helyzetbe! s hogy nem teszek semmit! hát nem! vagy csak akkor fogok ha lesz bátorságom!
( bár most talán én legalábbis bízom abban hogy alakulóban van egy kapcsolat! csak itt is vannak még bökkenők sajnos miket nem tok még sehogysem áthidalni, s nem tom lesz e rá időm egyáltalán! de ez a jövő titka!) -
#609 Ja és még annyit az 'idősebb' him egyedeknek,akik a fiatalabbakat szekálják,hogy a legbölcsebb a ti eszetekkel mérve az lenne,ha nem tartanátok vissza őket a negativ hozzászolásokkal,hanem ha ösztönzöt nem,akkor inkább semmit ne irjatok.Ti is voltatok tizenévesek,nem hiszem,hogy nektek minden elsőre ment,és bárkitől elfogadtátok a segítséget,a jó tanácsot.Ha az ember látszólag szorult helyzetben van,és a fiatalság népbetegségében szenved,akkor jobb megvárni,amig kinő belőle,nem kell még olajat tenni a tűzre és fokozni a nyomorult hangulatot.(ami valojaban nem is az,csak annak tünik) -
#608 Sziasztok sracok!
Egy kicsit olvasgattam,aztán elgondolkoztam azon,hogy mennyire mindennaposak a hasonló 'önbizalomhiányos' esetek.Ne gondoljátok,hogy egyedül vagytok ezzel a 'problémával,bár én inkább kezdeti bizonytalanságnak nevezném.Az első próbálkozások a LEGTÖBB esetben hasonló előzményekkel bírnak.Kevés olyan ember akad,aki már az első kapcsolatában határozottan,és magabiztosan tudott kezdeményezni,úgy hogy nem voltak félelmei.Hidjétek el,eljön a pillanat,amikor ti is erőt tudtok venni magatokon.
Campy: te 17 éves vagy.Elsőre,amikor megláttam a korodat,azt gondoltam,hogy no,nem lesz ezzel a fiúval semmi gond.És most is ezt gondolom.A bátyám 20 éves,és még ő SEM jutott el arra a szintre,hogy kezdeményezzen egy lánnyal.Ő sem járt el eddig sehova,igaz barátai sem nagyon voltak,és szerintem nincs is neki,csak rokon haverok(aki ráadásul fiatalabb korosztály).Viszont az valóban nem lenne utolsó dolog,ha akár ismerőseiddel,rokonokkal pl unokatesó,elmennél valahova,nem mondom,hogy oda menj ahová nem kívánkozol,én sem kívánkozom diszkóba kocsmákba és hasonló helyekre.De akár sportolni,moziba menni,vagy csak úgy csatangolni haverokkal igen jó dolog.Nem feltétlenül muszáj a párkapcsolat keresés céljából űzni ezeket atevékenységeket,mert ha csak azért mész el,hogy 'vadássz',akkor az-anélkül h tudnál róla-befolyásolni fogja a tetteidet,és mindig benned marad a félelem.Egy-egy ilyen összejövetelnek lehet egyszerűen csak az emberekkel való kommunikáció is a célja,ami mindenféleképp jól jöhet.Én régebben nagyon visszahúzódó voltam,de egyre többet kerültem emberek közé,és egyre jobban ment minden.Bár én a mai napig nem szoktam kezdeményezni(az én esetem kicsit más),mégis szivesen fogadom az emberek közelettét,mert annál jobb érzés nincs,mint amikor egy olyan emberrel tudsz szemtől szemben értelmesen beszélni,akit akkor látsz életedben először.Minden egyes ilyen párbeszéd alkalmával az ember magabiztosabb lesz,és tapasztalatokat gyújt,akár jókat akár rosszat.Nekem mindkettőben volt már részem,de hálát adok neki,mert így legalább minden helyzetet kezelni tudok.
A következményektől való félelem,és a bizonytalanság sajnos nagy hatással van az emberi testre és lélekre.De ilyenkor gondoljátok át a helyzetet épp ésszel,úgy mintha kizárnátok minden zavaró tényezőt.Elvégre nem egy veszélyes helyzetben kell döntést hoznotok,ahol érthető lenne a tétlenség,és a kétségek,ahol félni kell a következménytől.Itt nem kell.Miért kéne? Nem fognak pofán verni titeket(hacsak nem vagytok túl udvariatlanok,de azt kétlem,mert itt mind nagyon kedvesnek tűntök),nem fognak szidni titeket,sőt...meglátjátok örülnek majd neki,ha emberként közeledtek feléjük,nem pedig nyáladzó vadkanként,ami sajnos manapság igencsak előfordul...Nehogy azt hidjétek,hogy a lányok többsége a görények után futosgál,mert ez nem így van.Ha pedig mégis,akkor a lány a hasonló kategoriába sorolandó.A lányok olyan fiút szeretnének elsősorban,akivel értelmesen lehet beszélgetni,és aki komolyan veszi őket.Ha megsem próbáltok kommunikálni,akkor attól kezdve veszett a dolog,mert 'a néma ember nem hódít'.
Tigerbácsi: te pedig,hogy egyedül halnál meg azt nemcsak,hogy nem hiszem,hanem egyenesen megtiltom,mert azzal valakitől elveszed a lehetőséget,hogy boldoggá tegyen téged.27 éves vagy.Aggódnod neked sem kell,mert azzal csak egy természetes félelmet ültetsz magadba.Az idő sajnos telik,plána ha az ember egymagában üldögél.Ilyenkor észre sem veszed,és már is öregebb lettél egy évvel.De majd ha találsz valakit,akkor az időt áldásnak és nem bilincsnek fogod majd érezni.Ugyanazt mondanám neked is,mint Campy-nek.Ha meg sem próbálod,akkor ne várj semmit. -
ecneb #607 thenks -
#606 ték -
campy #605 :D:D:D "vonulj el verd ki" xDxD -
#604 hbd -
Vlala #603 Ez egy "értelmiségi" játék, amelyben az a cél, hogy ki viszi el (angolul "take", innen a "ték" szó) a kerek hozzászólás-számokat (jelen esetben a 600.). -
ecneb #602 dehogyis :D am "lameerezni" is ciki :)
egy hülye kérdés? mit jelent az h ték? kérdezi azt aki kb 2 hónapja jött rá hogy az szvsz mit jelent :D