6682
Önbizalomhiány
  • campy
    igen ez fura... idegen lányt hogy is szólítanék leee...
  • Nohab
    Attól függ.
  • Rundstedt17
    az meg ugye nem jó?:D
  • Nohab
    Gyakran csak ártatlan flörtnek tekintik ezt a lányok. Ha meg jönnek utánuk egy bagázsban, akkor már sírnak... :D
  • Rundstedt17
    fogalmam sincs,én még sosem mertem
  • bounty88
    üdv. hülye kérdés, de sztetek ha megtetszi kegy csaj az utcán, és látom hogy én is neki, hogyan lépjek oda hozzá? mondjuk elmegyünk egymás mellett, egymás szemébe ézünk, rámosolygok, és visszamosolyog, erre én megfordulok, és leszólitom. de inenn hogyan tovább? semmi ne mjut az eszembe? hello, szia, nagyon tetszel, nem volna kedved meginni egy kávét/capppucinot/forrocsoki vagy valamit..? valami kis egyszerűre gondoltam..sztetek?
  • pLau
    hát köszi a tanácsokat remélem összejön vmi.
  • Nohab
    Egy a lényeg: próbáld meg teljesen feloldani az aggályaidat az aktus előtt, még egy kevéske alkoholt is bevethetsz, csak ne parázz!
  • sz4bolcs
    Nem mindenki kezdi profin.
    Én mindig úgy gondoltam, hogy a félénkebb, vagy zárkózottabb embernek minden partnerrel újra kell tanulni a szexet, kell egy kis idő, mire megismeri a másikat, fel mer oldódni.
  • campy
    milyen szar érzés lenne...:S megértem őt mivel a beégés eléggé szar dolog pont ilyesmiktől írtózom én is de mivel még sosem kockáztattam" nem égtem be soha:S

majd lesz valami vele
  • Picar77
    és ha beégsz mi lesz ?
    nem a világ vége
    tudod van még pár millió lány :DD
  • pLau
    igaz csak kurvára félek a beégéstől.
  • magus
    ha tovább tologatod sosem leszel tapasztalt...
  • Dynamic
    Melyik a jobb: adsz magadnak egy esélyt, és maximum nem jön össze, vagy meg sem adod az esélyt és tuti, hogy nem jön össze? Lehet, hogy a csaj észre sem veszi a tapasztalatlanságot, nem is olyan "profi" mint hiszed, és lehet, hogy tök jól fogja érezni magát.Az első nőt akivel voltam, annak ellenére, hogy sokéves "tapsztalata" volt a szexben, nemhogy nem égtem be, hanem alig bírtam később levakarni magamról:)
  • pLau
    Tetszek egy csajnak találkoztunk párszor éshát most meghátráltam, mert félek h beégek mivel a csaj tapasztaltabb szexben mint én, és ezért lemondtam a további találkozókat pedig a csaj állandoan szeretne találkozni.És most a csaj azthiszi, hogy nemis érdekel pedig igen csak félek.Ilyenkor mit lehet tenni?
  • Nohab
    Mit csinál mikor, azt hiszed, hogy tetszel neki?
  • campy
    igazad van...
  • Dynamic
    Nem csak a tv-n van a hangsúly, hanem a környezeten ami körülvesz.
  • DJ Skyline
    én pl nem nézek tv-t, nem követek trendeket, ergo nincs hatással rám a média, mégis akkora az önbizalomhiányom, mint a most épülő nemzetközi űrállomás :| és a 821-es kommented utolsó mondata (is) igaz rám
  • doncsika
    Sziasztok!
    Én is az elutasítstól félek, mert az osztályba van 1 lány aki bejön nekem ,és néha úgy érzem hogy tetszem neki de máskor meg mintha nem ez mér van?
  • Dynamic
    Ja, és sok fiú nem azért nem meri megszólítani a lányt mert nem tud kommunikálni.Sokkal inkább a lentebb ecsetelt önbizalomhiány miatt.Vagyis úgy gondolják, hogy nem felel meg a lány igényeinek és félnek az elutasítástól és a beégéstől.
  • Dynamic
    Az önbizalomhiány oka sokkal inkább a média, pontosabban az, amit sugall.Nap mint nap szembesül mindenki azzal a ténnyel, hogyan kéne kinézni, milyen kocsival kellene járni, milyen életet kéne élni.A média hamis képet sugároz a normális életről.Akinek van pénze, az másolja ezeket a sablonokat, megpróbál hozzáidomulni, hitelből szuperjárgányt venni stb.Minél több ilyen ember van, annál több ember próbál idomulni, pontosabban a hamis képből fakadó önbizalomhiányát kompenzálni.Így lesz aztán látszólag nagyon sok hűdemenő csávó, akik valójában kompexusokkal küzdenek, csak van pénzük ellensúlyozni.És így lesz nagyon sok lúzer csávó, akik a hamis kép hatásásra szintén komplexusokkal küzdenek, de nincs pénzük ellensúlyozni.
  • nick20
    sziasztok! Azt mondják mások, hogy kevés az önbizalmam és félénk is vagyok, hogy lehetne ezen segíteni? Meg még van beszédhibám is.
  • campy
    haha kössz! nekem nem ilyesmi segítség kellene de igazából nem is kell már segítség inkább segítsünk a többieken...
  • phdandrea
    Talán segít, próbáld meg ezt:
    www.szextanfolyam.extra.hu
  • campy
    amúgy hogyan csináltad mit tettél először???
  • campy
    nem tudok mit tenni... magamtól ez nem fog menni nagyon félek az új dolgoktól ezen nem tudok segíteni...konzervatív ember maradok örökre
  • Bandee1987
    "Na de még csak 1 nap telt el nélküle talán elfelejtem és kiheverem..."

Na, én ezt úgy olvastam, hogy

"Na de még csak 1 nap telt el nélküle talán elfelejtem és kiverem..."
    Sry

Amúgy ha tényleg bejön, akkor hajts rá. Ne a távolság legyen az indok.

• Nohab
    Vagy csak tett valamit, hogy ne így legyen?
  • campy
    jájj ezt neee.S:S
  • campy
    neked szerencséd volt akkor...
  • Fantomlovag
    Ez csak nekem, beteges?
  • Doog
    Először próbálkozok én majd ha nem sikerül megmondom a nevét.
  • KG21
    énis szegedi vok, beszállnék a versenybe, győzzön a jobbik :D
  • PíszLávJuniti
    tedd ki neki, attól beindul -.-

• Fantomlovag
    Öh, önbizalomhiányom nekem régem volt. Sok, sok éve. Lekűzdöttem. Most kb akkora az egóm mint a hold, és az önbizalmam is. Ez sokmindent megkönyít. Azt mondják sugárzik is. Fene tudja.
  • campy
    nehogy sztrájkoljon a MÁV akkor annyi:D:D
  • Doog
    Így van majd még beszélek vele neten és akkor meglátjuk, hogy mit tehetek hogy juthatok el hozzá.

Bensnek: Még a nevét sem fogom megmondani mert idő előtt lenyúlnád. Lenne szíved hozzá.
  • bens
  • szedRick
    Dehogggyis! Ne hagyd!!! Fogd magad aztán hétvégén ülj fel a vonatra azt menj le hozzá! Ha már egyszer rátaláltál valakire nem szabad veszni hagyni a dolgot még akkor sem ha külföldi, nemhogy hazánklánya. Majd felváltva látogatjátok egymást :).

Bens-szel is találkozhatsz és mond meg neki hogy mi a pálya és hogy még csak ne is gondoljon ilyen dolgokra, mert...