6682
Önbizalomhiány
-
pinnacle #881 Sziasztok!
Én nem vagyok egy kisdarab srác, de van egy olyanmértékű EGO-m, hogy az minden kissebbségi komplexust legyőz. Van jópár haverom, aki ilyen szépfiú kinézetű mégse mernek egy lányhoz odamenni.
Nah ezzel szembe én bárkihez és bármikor. Najó van egy kivétel, de arról később. :)
Szóval nálam nincs ilyen probléma, igaz kell hozzá egy betonkemény lélek, hogy a 9. elutasítás után is menjek oda a 10. lányhoz. (ez csak példa:D)
Pl. most voltam ilyen vidéki falunapon - egyik haver hívott, szal senkit nem ismertem - ennek ellenére bátran odamentem egy pár szép aranyos lányhoz. 5 lányból 3 elutasította a közeledésem, egy néptáncoltatni akart, egy meg rendesen elbeszélgettem vele. :)
Szóval a tanácsom az, hogy mindegy, hogy nézel ki, mert lehet egy lánynak pont te jössz be és ha egy lány már beszélget veled, akkor a külsőd miatt ne izgulj, mert akkor már elfogadott olyannak amilyen vagy és a beszélgetés a személyiségedre vonatkozik, nem a külsődre:)
Nah és az én rákfeném:) A strand:D Ismét csak példázni tudok.
Idén voltunk már Balatonon. Találkoztunk egy lánycsapattal, teljesen jól elvoltunk, én is egy aranyos lánnyal. Aztán jött a Balcsin gyakori mondat, menjünk fürödni. Nah és ruhába hatalmas EGO-m elment nélkülem pancsolni:D Szal semmi esetre se akartam a lány elött fürdeni, akit már valamennyire megismrtem. szóval senki sem tökéletes:D -
ecneb #880 hát ez azért egy kicsit tulzás de mondjuk
2*feles = 2*önzbizalom -
wogo #879 1 Heineken = 2* Önbizalom -
#878 Sziasztok
Az érdekes hogy régen én is nyuszi voltam, mondjuk tegyük hozzá, hogy akkor nagyobb önbizalmam volt mint most, mert vékony voltam. Most is vékony vagyok, de nem önszántamból, az idegeskedéstől fogyok! De amikor volt rajtam felesleg legalább boldognak érzem magam, és akkor jobban kiálltam magamért mint most! És a bőre az embernek is más lesz ha fogy!
-
#877 Komolyan nem ismeritek? -
#876 Hát tedd, amit jónak látsz, a lényeg végülis az, hogy tisztán láss -
Steve Q #875 Orionk: Ebben igaza van Tigerbácsinak, én régebben sokkal kövérebb voltam, mint most, egy-két csajnak valahogy mégis bejöttem... persze ettől én csak bátorítani tudlak a testedzésre, egy kimerítő futás pl. jól lefáraszt, plusz valamivel utána kicsit jobban pörög tőle az agyad.
Önbizalom terén én is erős hiányt szenvedek (sokszor úgy érzem, nincs is), de ettől még szívesen beszélgetek lányokkal, legalábbis azokkal, akikkel jól el tudok dumálni, nevetni. Szerintem ha úgy tekintesz rájuk, mint potenciális barátok vagy beszélgetőtársak, jobban fog menni velük a beszélgetés, sőt akár a viccelődés is.
Amúgy 21 éves vagyok.
Tigerbácsi, gercse: Azóta összeszedtem magam kissé, már jobban vagyok. A felejtés most távol áll tőlem, előbb szeretném megtudni, mi az oka, hogy így viselkedik. A baj csak az, hogy mivel nyár jön, 2 hónapig nem is látom, pedig személyesen lenne ezt legjobb megbeszélni... Telefonon sajna eddig hiába hívogattam, fel se veszi. Szóval vagy írok neki emailt/üzenetet, vagy személyesen felkeresem őt, bár csak azt tudom, melyik településen lakik, az utcát, házszámot nem... Akárhogy is, valamikor valahogy mindenképp beszélnem kell vele, még a legelutasítóbb válasz is jobb, mint ez a bizonytalanság... Köszönöm, hogy segíteni próbáltok, remélem nektek végül összejön az, ami nekem most nem.... csak ne ezzel a "felbuktatom-nekem jöttél?" módszerrel álljatok neki :D
Hydroceph: A hajamat csak nem leszólni, oké? :) Úgyse tudod, milyenem van, mellesleg nem hinném, hogy az lenne a baj, azelőtt sokkal hülyébben állt a frizurám, mégse volt vele neki semmi baja. Bár ki tudja... -
#874 nem minden nőnek tetsuzik a kigyurt vagy vékony skacok! ezt ne feledd! -
#873 gond egy szálse! :-) -
#872 én is azt tanácsolnám hogy felejts, vagy kérdezz! lehet enél egyszerűbb oka van! lehet! nem biztos! tod azt mondják a remény hal meg utoljára! én már eltemettem, de most nem velem foglakozunk! gondold át mi a szitu! s kérdez, vagy maradj csendben, s felejts! keresd a hibákat s emeld ki azokat! -
Orionk #871 Hát nekem bizony óriási önbizalomhiány van, nem is merek nagyon csajokkal beszélgetni. 22 éves vagyok. Nem baj, előbb lefogyok egyszer talán az életben, és majd aztán... -
Hydroceph #870 nem jött be neki a hajad valszeg.
amugy nekem sem kéne ennyit kockulni, hétfo hajnali metro tomegben kicsit kellemetlenul érzem magam xD -
#869 Hát gőzöm sincs, mi tévő lehetnél...tedd azt, amit nekem is ajánlottak, felejts!
Bár nálam ez kb másfél évig tartott, de sikeresen megszünt az érzés, amit tápláltam annó
próba cseresznye -
#868 Ezt benéztem, bocsi... -
Steve Q #867 Na, most már tényleg nem tudom, mit tegyek vagy mit higgyek: ma voltam vizsgázni, ülök suliban, készülök, erre látom, valaki elsuhan előttem, felnézek, a lány volt az. Egy szó nélkül elment előttem, még csak nem is köszönt, pedig azelőtt sose tett ilyet. De ez még semmi, később láttam, amint azzal a gyerekkel beszélget, akivel úgy 2 hónapja szakított (tudom, mert Ő mesélte nekem telefonba), ahhoz képest percekig beszéltek egymással. Később megint összefutottunk, köszöntem neki, ekkor már hajlandó volt egy "helló"-val tudomást venni rólam, de aztán köszönés nélkül távozott, pedig én elköszöntem tőle. Fogalmam sincs, mi baja van velem. Soha nem vallottam be - nem mertem bevallani - azt, amit iránta érzek, bár megvan az az áldatlan szokásom, hogyha nem is mondom el, de önkéntelenül kimutatom, ha valaki fontos nekem... lehet, rájött s azért ilyen :S. Szóval most magamban kornyadozom és WT-t hallgatok.
A dícséreteket köszönöm (bár te akkor is jobb vagy a versírásban, Tigerbácsi ), ez az egyetlen "versem", legalábbis az egyetlen, amit papírra vetettem. Érdekes, hogy a szerelem milyen hatással van az emberre. Ezelőtt sose éreztem ehhez hasonlót...
Elnézést a szómenésért, csak kissé magam alatt vagyok és nincs senki a közelben, akivel ezt megbeszélhetném.
#865: Elhiszem, hogy szereted magad, de ez itt az önbizalomhiányosok topicja, te pedig láthatóan nem szenvedsz hiány belőle. Ami a "művedet" illeti, ajánlom figyelmedbe ezt a topicot: link
Köszönjük. -
#866 önbizalomból látom nincs hiány! de ez az egészséges, addig a szintig még nagyképűségbe nem megy át! -
#865 Háháá, nekem erről meg ez jutott eszembe:
"A dzsungelben az oroszlán, én vagyok az.
Az uccán az aszfalt, én vagyok az.
A kerten a cándra, én vagyok az.
A biciklin a lánc, én vagyok az.
A diszkóban a vonzó, én vagyok az.
A traktoron a főnök, én vagyok az.
A legizmosabb pasas, én vagyok az.
A helyi menő csávó is, én vagyok az." -
#864 a mai Nők nem nagyon szeretik sem a verseket sem a konkrétan Nekik címzett verseket! már kihalt e kultúrai ágazat! az ember már csak magának írogat! azaz hogy kiírja fájdalmát, vagy gondolatatit. -
#863 Ez kurva jó.
Amugy ez bejön a nőknek???
Én még soha nem irtam szerelmes versikéket. -
#862 Nem teljesen, csak hasonló helyzet volt...nem lett/volt belőle semmit komoly kapcsolat, és később már hiába akartam közelebb kerülni hozzá, már mit sem ért...
egyébként szép vers -
#861 ezt most nemértem! hogy jön a kettő össze? -
#860 #118 -
#859 szerintem ez mindent elmond! rosszat nem tok róla mondani! gratulation! -
Steve Q #858 Akkor tessék, ezek jutottak eszembe, mikor egyszer Őrá gondoltam:
Ha a szépségnek arca van, Te vagy az
Ha a jóságnak szíve van, Te vagy az
Ha a boldogságnak oka van, Te vagy az
Ha a Szerelemnek értelme van, TE VAGY AZ
Vélemények jöhetnek, hideg-melegzuhanyt elviselek.
#856: Igen? Nálad is az volt, hogy a lány, aki egyszer helyt ad magad mellett, aki azt akarja hogy kísérd el és akinek nincs ellenére, ha vele vagy, ha felhívod telefonon... egyszercsak miért nem akar veled semmilyen módon sem kommunikálni? Pedig annyira szeretnék már beszélni vele négyszemközt... -
#857 áhh én csak rímelő vagyok,
verset költeni nem tudok!
persze kívácsi vagyok a Te soraidra,
írd le ide vagy a linkre kattintva!
link -
#856 ismerős helyzet :) -
Steve Q #855 Már én is kezdem unni, hogy azon aggódom, mi baja lehet annak a lánynak velem, hogy újabban kerül engem. Nekem legalábbis úgy tűnik, bár más azt mondja, csak túlreagálom. -
#854 Igen, ezt sokszor észrevettem már, nem is tervezek már jó ideje szerelem terén..., éldegélek csak úgy a mának, aztán lesz, ami lesz, nem érdekel annyira, régebben elég sok könnyet hullajtottam, de ma már nem. -
Steve Q #853 Nagyon szép és romantikus, ahogy ezt leírtad, biztos van olyan nő, aki nagyraértékelné a szívedből jövő költőt :) Ami azt illeti, egy ízben engem is elkapott az "ihlet" és leírtam papírra pár sort. Nem egy szó szoros értelmében vett vers, de a lányról jutottak eszembe. Ha érdekel, leírhatom ide is. De azt megmondhatom, fel se ér a te stílusodhoz ;)
#851: Ez a borúlátás úgy tűnik, valamiért népbetegség nálunk, én is vagyok úgy, hogy áh, úgyse fog megtörténne, nem lesz belőle semmi... de érdekes módon időnként pont az ellenkezője történik annak, amit az ember hisz. Hát, lehet abban valami, hogy "ember tervez, Isten meg vicces kedvében van". -
#852 ohh a szerencse is hagyjon,
utánam ne lopakodjon,
hisz nekem már párra nincs szükségem,
a magány az az én végzetem!
már nem vágyom senkire,
fel nem kelek pár keresésre,
már a Magány a párom,
s Őt meg nem csalom!
persze néha mást diktál szívem,
de ezt felül tudja írni az eszem,
meggyőzöm olykor magam gyorsan,
boldogabb vagyok én magányomban!
nem vagyok a szavak embere,
nem kelek gyorsan tettekre,
így egy Hölgyel mit kezdenék?
csak Mellette csendesen eléldegélnék. -
#851 És mennyi emberben van még...
De az utsó két mondatodban bízom én is olykor :) . -
Steve Q #850 Mondasz valamit... mondjuk amúgy se vagyok kigyúrva, csak véknyabb, mint régebben. Amúgy a lánnyal azóta se tudtam beszélni, mostanában a telefont se veszi fel.
Hát, Tigerbácsi, látom benned is van annyi pesszimizmus, mint szerény személyemben :), de annyit azért tudok mondani: "A szerencse a keresőt kerüli, a kerülőt keresi". Ki tudja, talán változik a helyzeted ;) -
#849 szerintem nem segít a testedzés sem! persze mondhatod hogy yooo a tested, de nekem a fejjemmel s a gondolkodásommal van főleg a baj, s a testig még el sem jutottam! már előtte feladtam! de én már beletörődtem, nem akarok már tenni ellene sem! kell a világnak agglegény is! :-D -
Steve Q #848 Akárcsak én, önbizalmam nem sok, szal rohadtul nehéz az ismerkedés, bár próbálok tenni ellene, pl. testedzéssel, hátha segít. -
#847 amúgy nem tom! én sem mernék megszólítani senkit! -
#846 én levenném a bakancsot, az orra alá dugnám, Ő elájulna, (megfeküdne) innen két út vezet! bocs 3 egy a rendőrségre :-) egy vagy magáhoztéríted, bakancsfelvétel után, s eljátszod a hős ki megcsókolta a hófehérkét s magáhoztért! vagy egyből megtukod! :-D csak akkor majd visszakerülsz az első útra a rendőrségesre! -
#845 Teljesen egyetértek veled :) -
Steve Q #844 Hát nem is tudom, egy "a q**va a**d" megjegyzés a betonon fekvő csajtól nem épp egy új kapcsolat ideális kezdete... :D -
#843 Így inkább csak fellököd :D -
Steve Q #842 Úgy csinálsz, mintha véletlenül felbuknál és felé esel, hogy elkapjon?