6682
Önbizalomhiány
  • ecneb
    ottapont...de am tényéleg gáz, ha nagyon elvagy ázva..ahoz nagyon elázott nő is kell :)
    de ezt csak az elején kell tolni amíg félsz... utánna már lehet csökkenteni a mennyiséget..az meg, hogy amelyik lány iszik nemlehet rendes az hülyeségg.. ha így gonodlkodnék akkor több mint valószinű, hogy soha egy nőm nem lett volna...sőt ha megnézzük a msotani fiatalokat 14-15 év..néha elszörnyedek mit művelnek ivás téren...arról meg ne is beszéljünk amikor arra feszült nekem a kiscsaj, hogy tekerjünk már egy cigit..igaz őt le is néztem (nézem)
  • Rundstedt17
    ja meg szabad is:D
  • Rundstedt17
    szerintem sem:D.csakhogy elég ritka amelyik nem iszik és még jól is néz ki:D
  • cucma
    amelyik lány iszik az nem lehet rendes!
  • Rundstedt17
    pedig bulikon a nők könnyen kaphatók bármire főleg ittas állapotban és ha te is abban vagy megy minden magától.
  • cucma
    Hagyjátok már ezt az igyál előtte témát! Melyik nő szereti, ha egy alkoholszagú ittas leül mellé?
  • ecneb
    Igyál akkor, és menny oda sok nőhöz :D előbb utóbb majd azon veszed észre magad hogy nemiszol és mégis odamész, megszokod a helyzetet
    Perzse itt nem arra gondolok h igyál mint a homok azt beszélni nemtudsz lessz ami lesz ( am jó azis ) csak amíg elég bátornak nem érzed magad...én ilyen állapotban hihetetlen dolgokat múvelek..
    szombaton pl.. úgy nézett kia dolog hogy négy csajjal táncoltam egyszerre, meg így pörgettem jobbra balra a csajokat...arra józanodtam ki hogy smárolok egy csajjall...eddig sztem h odamennyek bárkihez még részegen is lehetetlen volt.
  • pLau
    Ha valaki olyan csajjal beszélgetek akit ismerek és mondjuk haver azzal órákig eltudok beszélgetni, témákat felhozni ott nem izgulok és általában megbíznak bennem a csajok és elmondanak olyanokat, hogy még énis meglepődök, de ha valami ismeretlen csajhoz kell odamennek parázok mint atom és sose merek odamenni és megszólítani.
  • Rundstedt17
    azt az egyet aláírom imádnak más nőket fikázni:D
  • tigerbácsi
    kössz az infokat! asszem majd rámozdulok e témákra, hogy tudjak beszélgetni! :-)
  • DaemoonHunter
    A tetszel a csajnak tökmind1 mit mondasz, ha már egy kicsit vicces is tökéletes, de talán még az sem fontos:D
    *tapasztalat
  • ecneb
    zene , filmek
    sportok
    bulik storyk
    talán másokat fikázni... lehet h ez szarul hangzik de úgy vettem észre h a nők imádnak más nőket fikázni... hihetetlen...órákig tudják mondani a hülyeséget... najó persze nem mindenki.
    ezek sztem teljesen alap témák.. mindenkinek van kedvenc zenéje sportja, vagy valami jó bulis storyja...

a másik amit meg most kezdek..hogy vagy csak ami épp eszembejut vagy valami teljesen nagy baromságot... hmmm akkor beszélgessünk a méhek párzásáról... vagy valami...legrosszabb esetbe ha mondasz valami hülyeséget nevet. :O
  • tigerbácsi
    nam eg ez! miről lehet egy Holyan Hölgyel beszélni ki tetszik nekem? mert aki nem, azzal nincs bajom, ott alakul a téma (bár visszaemlékezve nem tom miről beszélgetek ilyenkor)
  • Rundstedt17
    nálam egyszerűbb.ha nem tetszik akkor nem érdekel.ha tetszik akkor én ugyan nem izzadok meg ilyesmi.DE semmit nem tudok olyankor mondani,úgy értve semmi értelmes téma nem jut eszembe
  • Rundstedt17
    mégis mit tehetne?
  • tigerbácsi
    inni nem igazán iszom. mit tehetnék? ha elkezdek beszélgetni olyan H9ölgyel ki tetszik, akkor izzadni kezdek remeg a lábam, kezem, s ahangom. így aztán nem is próbálokzom!
  • Anita093
    És próbáltál tenni érte,hogy nőljön?
  • tigerbácsi
    hát nem tudom! én 4 hónapja vagyok pesten! s meg is ismertem csomó új embert s mégsem nőtt az egom a Hölgyek felé!
  • Anita093
    Ebben mondjuk neked van igazad,az elutasítás tényleg lenyomja az ember EGO-ját,nekem pl.az segített hogy új arcokat ismertem meg akik elfogadtak "úgy ahogy vagyok" Az új, a változás mindig jót hozz (legalább is majdnem mindig)
  • tigerbácsi
    ohh ez szép így egfogalmazva, de ha az ember csakl elutasításokat kap, még volt önbizalma, akkor utána rájön, hogy valami nem stimmel!
  • Anita093
    Sziasztok. szerintem mindenkinek el kéne fogadnia magát és a maximumot kihozni magából.Ha valaki rendben van belül,az kívűl is jól van.Nekem is volt olyan időszakom amikor kicsit hiány volt önbizalomból,de aztán megpróbáltam visszazökkeni és sikerült. és ne hagyjátok,hogy más véleményt alkosson rólatok.csak ti ismeritek igazán magatokat.csak ennyit akartam.Pusz
  • tigerbácsi
    s hogy küzdötted le?
  • tigerbácsi
    hát nem is tuom! szerintem ma sem olyanok a Hölgyek, hogy meghívják a pasikat szórakozni! legalábbis nem hiszem hogy sok lenne! nem hiszem hogy egy ember életében sok ilyen lehetőség adódik! talán a melóval lehet összehasonlítani! egy életben talán egyszer ha van egy yooo lehetőség, s vagy kihasználod vagy nem!
  • Ronny
    ismerős helyzet! Én az elsőmig voltam ilyen, aztán az ismerkedés többé nem volt probléma.
  • mochee
    Sajnos ez nekünk a bajunk, hogy amikor esetleg a csajok akarnának tőlünk valamit, akkor se tudjuk jól lereagálni... Meggyőződésem, hogy a csaj nem csak úgy hívott le a buliba, hanem mert szimpatikus voltál neki vagy valami... Én is kb ugyanolyan lettem volna a helyedben, bár nekem az elbeszélgetés megy általában, csak a dolog komolyra fordítása nem.
    Azért azt mondom ha más ilyen lehetőséged adódik, mindenképpen menjél el, mert sose tudod mi sül ki a dologból.
  • tigerbácsi
    én tegnap voltam lent buliba egyedül, mert egy csaj azt mondta menjek le, s taliztam is ott vele, de nem tudtam mit mondani. egyszerűen nem jutott eszembe semmi! szóval ott voltunk beszélt valamiket, én meg bólogattam, s ennyi! aztán elment beszélgetni más csajokkal (ő ott "otthon van") én meg elmentem beszélgetni egy kidobó ismerőssel, majd leléptem! 2,30 körül. a Hölgynek csak a nevét tom, meg hogy hol van nyárimelón! mostmeg én visszajöttem pestre, ő meg otthon maradt! asszem enyit az önbizalomról!
  • Rundstedt17
    van benne valami:D
  • ecneb
    azadurva..nekem most elvileg van csajom...de ilyenkor persze mindenki ö9sszejön .. demost nincs mit tenni...ha oylan sok szép lány van :D :D

amúgy anynit tudok mondani ( lehet szarlesz vagy nemtom ):
    vegyetek vagy 2 liter bort...útközbe szopogassátok be...le a buliba... útközbe mondogassátok amgatokba hogy például..odamegyek ma nőkhöz..szociális leszek vagy nemtom.. nah azalényeg ivás közbe meséljátek be magatoknak.. :D jólesz... lehet másnap tükörbe nemtudsz nézni..vagy azé mert egy állat voltál..vagy azért mert túl sok lett a nőkből :D... de most nah.. inkább mint egy sarokba gubbassz vagy valami hasonlók...

( igen nálam még hat a pia... de ezt le kell írnom )
  • Ronny
    persze a túláradó szentimentalizmus ma már nem jön be a nőknek
  • Ronny
    ez is, mint sok minden attól függ, hogy ki mondja nekik és hogyan!
  • mochee
    Én már egy ideje nem gondolom ezt...
  • rap4ever
    Höhhh... Nekem 7 éve nincs csajom. Talán azért mert önbizalomhiányom van?
  • cucma
    az is megeshet :D
  • Rundstedt17
    sosem lehet tudni.de 99%-ék hogy van.vagy te úgy gondolod a rendes jó csajok barát hiányban szoktak szenvedni?
  • cucma
    ezt sose lehet tudni.
  • Rundstedt17
    mit gondoltál a nagyon helyes lányoknaknak nics barátjuk?:D
  • cucmalajmc
    én is ezt tettem volna
  • mochee
    És amikor ezek a nagyon helyes lányok elbeszélgetnek veled akkor előfordul, hogy kapcsolat is kialakul? Csak mer attól még hogy egy lánnyal nagyon jól elbeszélget valaki még nem biztos hogy össze is jönne az emberrel. Én is jól elbeszélgettem már lányokkal teljesen átlagos témákról, de kiderült , hogy barátjuk van és eszük ágában sincs mással összejönni...
  • pinnacle
    Háát azért ha kiveszünk 100 embert, 50 "túlsúlyos" és 50 nem túlsúlyos egyént, akkor hacsak kicsivel is de több "túlsúlyos" ember önbizalomhiányos.

• kenomy
    Pinnacle, az önbizalom szerintem nem az ember testsúlyától függ. Azért mert valaki, kicsit testesebb nem jelenti azt, hogy neki nem lehet párkapcsolata. Szerintem bátran légy bátor! :)