6682
Önbizalomhiány
  • gabo91
    Ettől miért lesz önbizalom hiányod? Csak rosz csajt választottál, mert kicsit távol lakik. Nem azért nem találkoztok mert nem akar veled találkozni, vagy valami baja lenne veled... csupán a távolság.
  • tigerbácsi
    utána? hát nem tom! ez majd a jövő titka! pár tényező függvénye! pl.: Ő hogy keres (pénzt) családon kell e segíteni még, s nagy tényező még az életbiztosítási szerződés is. majd meglátjuk!
  • sz4bolcs
    és utána?
  • cucma
    lehet megpróbálom még... aztán hátha megjön az önbizalom, hogy élőben is merjek :P
  • Doog
    Én msn-en ismerkedtem és mire odajutottunk, hogy találkozzunk visszamondta.
    Indok: "A volt pasiját még nem felejtette el."
  • pLau
    Ettől még ne menjen el a kedved ettől, MSn-en elég jol lehet ismerkedni.Engem most 3 csaj vett fel MSn-re 2 nemtetszett letiltottam,de a 3. nagyon aranyos és már pár hete beszélgetek vele majd most találkozunk. Szoval könnyen lehet ismerkedni.Bár én nemszoktam a csajokat felvenni nem törödöm ilyennel:)de ha pL: Bejelöl iwiwen és nem ismerem akkor felveszem megkérdem, hogy honnan ismerhetem.Lett ilyenből már kapcsolatom.Próbálkozz csak nyugodtam.De élőbe azért jobb ismerkedni.
  • cucma
    Történetem:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Haverom felbiztatott, hogy próbáljam meg MSN ismerkedni. ő kinézett egy lányt myvipen ismerősei között (akit nem ismert, mert nem ő jelölte be)és felvette. egyidőben beszélgetett velem meg a lánnyal (és közbe másolta át nekem azt a beszélgetést). hát mit ne mondjak 15 perc után én levettem, hogy e már sinen van...mint a költő :D (haver 17, lány 15)

azóta nemtudom lett-e valami, mert haver nyaralni ment.

hát bátorságom összeszedtem (ugyanis élőszóban nemmerem, hátha így sikerül) én is böngésztem az ismerősöket és meg is láttam egy szép lányt. nem volt megadva MSN szóval írtam rá, hogy: nemtudom honnan ismerhetlek, megadnád az MSN-ed?

jólvan megadta... (juppi ez már jó jel :D:D )

mondjuk az kicsit zavart, hogy tartózkodási helynek spanyolország volt megadva... de mindegy, már minden 2. ember ilyesmiket ad meg.

végre belépett msn-re. elég jól fogadott, csak . kérdésem az volt, hogy mi nállad ez a Spanyol szeretet? és ő mondta, hogy ott lakik, kiköltöztek...

úgyhogy kurvajó, most még levélben sincs önbizalmam ismerkedni

• tigerbácsi
    remény másik kapcsoltra én nem látok! csak okom van az életre, s mégpedig az hogy Öcsit felneveljem! s hogy minél többet meg is adjak Öcsémnek, akkor meg főleg nem kellene költenem Hölgyekre a pénzt!

mindent összevetve én nem akarok, (nem is merek ismerkedni)új Barátnőt.
  • Nohab
    Most inkább ezt úgy akartam megmutatni, hogy hasonló cipőben voltatok (nálad barát segített, nála a hit).Ezzel azt akartam példával tudatosítani benned, hogy nálad is van még remény.
  • tigerbácsi
    na én magamban hiszek, csak a Nők terén nem! nekem ne mondja senki, hogy valaki 7 nap alatt gyurmázta ezt a nagy raki kakit össze! meg van csomó dolog mit nem tudnak bizonyítani! én azt hiszem el mit látok!
    de ha Neki ez segített, hát legyen! de szerintem ez símán akaraterő!
  • Nohab
    Erősen vallásos, így neki ő segített.
  • DannyL
    Jó kérdés, majd elgondolkozom rajta. :)
  • tigerbácsi
    én is mindig hűséges voltam! eszembe sem jutott volna más nővel még flörtölni sem! bár hát nem is ment volna, mert akkor sem tudtam volna megszólalni. tod nem vagyok a szavak embere! vannak napok hogy egy szó sem hagyja el a szám! mert minek? mit érek vele? alapon!

hát igen ha már nyomod neki a szöveget, akkor meg elég bután jön ki a helyzet! :-D csak azt nem értem akkor mért is fűzöd?!?
  • tigerbácsi
    köszönöm!
  • DannyL
    Én se vagyok az a nyomulós fajta, pedig állítólag jóképű gyerek vagyok. De van egy-két "vicces" haverom akik körül mindig döngicsél pár tyúkocska. Volt már hogy lehetett volna így is valami, de én meg hűséges hülye típus vagyok. :)

Mondjuk a süketet én is tudom tolni ezerrel ha már túl vagyunk az én vagyok a hátte ki vagy részen, csak a múltkor megkérdezte egy hölgy hogy nála vagy nálam... :) Amivel nem is lenne gond, ha nem lenne a párom. :) Szóval ilyenkor hülyén érzi magát az ember ha elhajtja, főleg ha tolta neki a rizsát egész este. Segg vagyok ez van. :D
  • desigo
    ez kemény :/
    részvét...
  • tigerbácsi
    legyen úgy! bár nehezen is fog menni! mert nem vagyok egy csajozós fajta, azaz nem merek odamenni olyan Hölgyhöz ki külsőleg tetszik! így nem is tok olyat megismerni ki párom lehetne.
  • tigerbácsi
    hmmm lehet! lehet csak a Keresztapád volt kellően erős!
  • DannyL
    Egy ekkora veszteséget nem hever ki senki 3,5 év alatt. Szóval gyengén hangzik, de fel a fejjel, mert semmi furcsa nincs abban amit megélsz.

És ha egyszer beengedsz valakit a szívedbe, akkor sem az ő helyére fogod beengedni. Ő már a részed marad bármi is lesz a jövőben. Egy új szerelem nem fogja eltüntetni őt, vele együtt fogod megélni.
  • Nohab
    Ezt azért nem mondanám olyan biztosra. Például itt a keresztapám. Kb. 45 évesen talált magának egy új párt, és már gyerekük is van. Az előző feleség valamilyen hosszan tartó ronda betegségben hunyt el. Soha sem késő.
  • tigerbácsi
    köszönöm Szavadi! tényleg yooo esnek! nem vitatkozásként mondom, de ha 3,5 éve nem változott (mert 3,5 éve halt meg) nem hiszem hogy meg fog változni. sőtt azt is elárulom, hogy félek is hogy netán egyszer megváltozna. de majd kiderül!
  • DannyL
    És még annyit, hogy ha szeretett, és elmondásod szerint ez így volt, akkor szerintem tudod te is, hogy mit mondana erre. Szerintem csak boldognak akarna látni, mint fordított esetben te is őt. Erre gondolj MAJD ha eljön az idő egyszer.
  • DannyL
    Az pont elég ha tudod valójában ő mit szánna neked ha elmondhatná. Az hogy erre még képtelen vagy, szerintem természetes. És nem is kell erőltetni, csak észben tartani. Hátha egyszer képes leszel rá. Kívánom hogy így legyen!
  • tigerbácsi
    s lehet hogy Ő azt szeretné hogy találjak valaki mást, de én nem szeretnék! nemtom megfogalmazni! nem lennék képes mással összeszűrni a levet! eddig is ki szóbajöhetett volna (csinos volt, okos s kedves) de hiányzott belőle valami! valami Sziszys!
  • tigerbácsi
    köszönöm Srácok! ez van! megtanultam Nélküle s mégis Vele élni.
  • tigerbácsi
    van egy barátom aki helyretett! tod ha nincs Ő akkor már nem élnék! Ő húzott ki a vízből, mikor részeg voltam, s mentem volna Sziszy után! aztán kaptam Tőle pár yoozanító pofont mind fizikailag, mind lelkileg, s összesedtem magam, hogy Öcsém yooo éljen!
  • sz4bolcs
    Elolvastam ezt a történetet... Összeszorult a gyomrom, elszédültem, és kivert a víz. /dark/
  • DannyL
    Kemény, csodálom hogy nem ment el az eszed. Azon gondolkodtál már, hogy vajon ő milyen jövőt szánna neked, úgy hogy ő már nincs veled?
  • Ronny
    ez nagyon kemeny, olvastam az elozo lanyrol, de nem tudtam, hogy ennyire komoly volt!
  • kenomy
    Pinnacle!

Erre csak annyit mondanék, hogy én 50 kg vagyok a párom pedig a duplája. :) És én így szeretem ahogy van.
  • tigerbácsi
    köszönöm!
    az de megtanultam ezzel együttélni! ellene úgysem tok tenni! ezvan! ezt kell szeretni!
  • pLau
    ez szomorú részvétem:(
  • tigerbácsi
    nekem nem kell bemutatni ezt az érzést! rod én szerettem egy Hölgyet, ki utána felszedett engem még fősulin. aztán nagyon yooo lett a kapcsolatunk, s végül elvettem feleségül! mind a ketten kb ugyanakkor gondoltunk a házasságra. na mind1 szóval összeházasodtunk, majd béreltünk egy lakást s éldegéltünk fél évig. aztán beteg lett. rosszul érezte magát, fájt a hasa, hányingere volt. bekerült a kórházba, majd mikor jobban lett hazaengedték, s rá két nappal begyulladt az ínye, kiműtöttek egy fogát, s két napra rá meghalt. tudod Ő volt életem első s utolsó kapcsolata. ez már több éve történt, de a mai napig sem tom elfeledni, s nem is akarom! én Hozzá mentem s Vele fogom leélni életem! utána is ha lány fel akart szedni akkor is bennem volt a gátlás, hogy mit szólna hozzá stb. meg amúgyis félek a Hölgyektől. szóval az egészből annyi a lényeg, hogy már soha többet nem akarok magam mellett Nőt!
  • Ronny
    kikerultem meg idoben(8 eve), de sokkal rosszabul erzem magam mint azelott. A sok csalodas...amikor elveszted azt akit a legjobban szerettel osszehasonlithatatlanul rosszabb, mint amikor nem jon ossze semmi.
  • tigerbácsi
    akkor mázlista vagy! de örülök neki, hogyy legalább Te kikerültél ebből!
  • Ronny
    nem kellett leküzdeni semmit! A kapcsolat közben szépen eltűntek a görcsök, de ehhez kellett egy olyan nő, aki ezt bevállalja. Ráadásúl nagyon vonzó volt és jópár évvel idősebb. Minden haverom irigy volt rám, ami nagyon megdobta az egomat:) Ha nem találkozom vele, akkor egészen máshogy alakul az életem.
  • cucma
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    edzőm mindig azt kiabálta: miért nem lettem buzi?
  • Rundstedt17
    jah
  • Rundstedt17
    liberális romlott világban élünk nem lehetnek régi kori elvárásaid azaz lehetnek de olyat nem találsz aki megfelelne.
  • tigerbácsi
    nekem nem azzal van bajom hogy iszik! csak nálam többet ne igyon! én mondjuk havi szinten ha nem megyek buliba akkor kb 2 - 3 sört ha megiszok, aztán van olyan fél évem is hogy nem is ittam semmit! de a drogosokat ki nem állhatom legyen az férfi vagy nő!

ha meg lemegyek bulizni ott meg megiszok 4 - 5 sört meg esetleg egy felest kaja előtt! :-)