6682
Önbizalomhiány
  • újonc tomi
    Hello!

Én 3 hete ismertem meg egy lányt. :) Úgy volt egyik Hétfőn, hogy másnap találkozunk, de másnap Kedden lefújta. Pedig ő még jobban erőltette a talit. És azt mondja csak barátságot akar, és azért nem akar velem találkozni mert többet akarok mint barátság.
    Mondtam neki én sem úgy gondoltam, hogy meglátom egyből csók meg kézen fogva mászkálunk majd stb. hanem csak találkozni és beszélgetni esetleg inni valamit stb...
    De utánna már találkozni sem akart. :(
    Nagy nehezen elfelejtettem, az önbizalmam is elment kicsit, hogy semmi nem jön össze. :(

Valamelyik nap pedig ír, hogy most szeretne majd találkozni de először csak barátilag. Én meg mondtam neki, hogy nem tudom... jobb lenne inkább nem találkozni.

Szerintetek mit tegyek? Hagyjam?
  • tigerbácsi
    ha mered annyira, hogy nem esik át a bunkó stílusba akkor ez elég jónak tűnő dolog! csak a határt kell megtalálni!
  • ecneb
    Elkezdesz kiröhögni mindenkit, és mindenkiben hibákat keresel... ha találsz akkor már vedd úgy h ő alacsonyabb nálad..és kezeld úgy.. parasztság, de így egyértelműen megnöveled az egódat...persze nem kell bunkónka lenni csak pl ha odajön egy fullos csaj, akkor ne úgy nézd, hogy hűde jónő, hanem pl buta ( persze ez nem minden esetben igaz ) de pl pont kifgosz egy butácsak csajt...és mindig amikor arra gondolsz h most nem mert hogy ez égő vagy nemtom akkor gondolj arra hogy neked nemkell semmit felmutatnod hiszen ő hülye :D

ez most lehet kicsit erős volt :) :D
  • nick20
    sziasztok! Az önbizalmamat hogy tudnám növelni?
  • Jacky
    Írjad, azért van a topic, hogy tanuljunk
  • jhetedikj
    én is kiváncsi lennék rá:)
  • gabo91
    irjad.
    jó és rossz dolgokból egyaránt lehet tanulni...
  • cucma
    gépelj csak!
  • Xreactor
    Régi írtam ide.. :-D Én egyszerű taktikát választom..ha megszivatnak vagy azt mondják hogy nem akkor szó szoros értelmében leszoktam sz*rni..és tovább nevetgélek és jól érzem magam(mondjuk tegyük hozzá nem vagyok az a kitartó tipus, sajnos ez a hátránya de nem érdekel, van ennek elönye is ám) szval hogy legyen példa is: Sokszor volt olyan hogy füztem egy lányt és tlaálkoztam vele 1x..aztán amikor második tali miatt füztem, letörölt MSNröl stb.. mit montam..szomorkodni nem szomorkodtam, nem könyörögtem neki..egyszerüen lesz*rtam..aztán pár nap mulva amikor már egy másik lánnyal látott sétálni és nevetgélni az utcán..akkor egyböl vissza vett és elkezdett jó pofizni.. :-D de ez csak 1 példa volt..voltak még ilyen esetek, volt mgé egy eset amikor egy csaj megszivatott..de ezt csak akkor írom le ha kiváncsiak vagytok rá..nem akarok feleslegesen most gépelni.. :D
  • gabo91
    Ebben igazad van, ha tulságosan kimutatjuk hogy fontos számunkra akkor az amugyis magas egojukat az egekig emeljük és akkor amugyis kicsi esélyünkből veszítünk...
    nem szabad, hogy ellszáljanak maguktol, hogy milyen perfect csajok...
  • gabo91
    Hát ez igaz.
    Ebben van valami, pl. a legutobbi pofáraesésnél szenvedtem elég sokat a lányért aztán mikor kitálaltam neki a dolgokat és ő újra öszejött barátjával hogy menyen nyaralni, elmentem aludni egy perc alatt eltudtam aludni. Reggel nyugodtan felkeltem sé nem érdekelt. Nem gondolkoztam rajta, nem forgolodtam egész éjjel. Ja de most nyár van nem látom, szeptembertől megint látni fogom minden nap, látom ahogy hozzák viszik suliba... látom ahogy vigyorog majd a szarházi gyerekkel... akkor már nem biztos hogy enyire közömbös lesz számomra a dolog...
    egy dolog amit kimutatok, és egy másik amit gondolok/érzek...
  • Jacky
    Semmi gond.

Van az úgy hogyha látja egy lány, hogy hajtanak rá, nem kell neki az illető. Ha meg egyszer-kétszer látja, hogy hoppá jókedved van nélküle is, gyakorlatilag boldog vagy nélküle is, máris kellenél neki.
    Ez ugyanaz kb. amit Bence mondott.
    Azért egy rákérdezés sokat segíthetne, hogy tisztában legyél a helyzettel.
  • ecneb
    Hát nemakarlak elkeseríteni... de ez a "kapcsolatban" ra való kiírás kétlem, hogy rád vonatkozna...meg ezt sztem személyesen kellett volna elmondanod neki, tudom, hogy úgy nehezebb de sokkal hatásosabb. Hameg újra összejött az exével vagy valaki mással, akkor csak azt tudom ajánlani, hogy pihentesd a dolgot... a másik, hogy ne legyél túl needy, ne lássa rajtad, hogy annyira nagyon hajtasz rá, csak érzékeltesd néha de ne mindig, valamint próbáld meg úgycsinálni, hogy te legyél az aki néha nem megy vele ergo néha te is mondj nemet. Persze itt tudnom kéne h hányszor kisérted el meg mikor néz keresztül rejtad, lehet taktikázik és azért csinálja ezt veled.
  • Ronny
    Nem erdemes ezt vegigjatszani, ha jon valaki, akinek Te is kellesz, akkor nem lesz ez a szarakodas! Egy ido utan megtanulod eladni magad, megtalalod, hogy mi az, ami kelendo benned es arra kulon "ragyurhatsz"!
  • Steve Q
    Áhh, akkor viszont én kérek bocsánatot, Jacky. Biztos az idegességem teszi... Van egy lány ugyanis, akiért mindhárom karomat (a kettőből) odaadnám, viszont ahogy viselkedik velem mostanában, teljes zavarban vagyok. Mivel személyesen nem volt alkalmam, emailben kérdeztem meg, hogy miért csinálja azt, hogy egyszer láthatóan hiányzok neki, mosolyog ha meglát, nem volt ellenére, ha elkísérem, máskor meg mintha ott se lennék, úgy megy el mellettem, mintha sose látott volna. Szinte mindent elárultam neki, hogy mennyire fontos ő nekem ésatöbbi (épp csak szó szerint nem írtam le, hogy szeretem, azt szándékosan nem akartam belefoglalni, nehogy megijesszem). Ő azt írta, nagyon örül, hogy elmondtam ezeket, csak furcsának találta, hogy olyan sokszor tartok vele, meg hogy még megbeszéljük a dolgot, ha találkozunk. Ekkor vettem észre, hogy aznap, mikor az emailt küldte, iwiw-en a családi állapotát 'egyedülállóról' 'kapcsolatban'-ra változtatta. Ettől dupla olyan ideges lettem, mert nem tudom, ez vajon nekem szól-e, vagy megint összejött az exbarátjával, vagy ami még rosszabb - talált magának valaki mást....

Szóval bocs, nem akartam elrontani az örömödet, az előbbit is azért írtam le, mert már nem bírtam magamban tartani. Teljesen kezdő vagyok, ami a lányokkal való bánásmódot illeti, szerelmes is most vagyok először igazán, szóval teljes káoszban érzem magam.

Amúgy az önbizalmam érdekében én is elkezdtem sportolni, egyesek szerint (lány is volt köztük) már szemmel látható a változás, "alakulok" ahogy egyikük mondta. Mondjuk a vállam már tényleg szélesebb valamivel, mint a derekam... A feleséged miatt külön bocsánat, hogy úgy letorkolltalak, mindig elfelejtem, hogy másoknak sokkal nagyobb gondjai és bánatai is vannak, mint egy eltört matchbox vagy egy "sima" szerelmi problema...
  • Jacky
    A nők maguk se tudják mit akarnak. Ha rendes vagy velük, az a baj. Ha szemét, akkor az.
    Na nesze, döntse el az ember!

Az utolsó sorra reagálva, az szerintem egy védekező magatartás, így próbálod csökkenteni a fájdalmat.

• gabo91
    Igen igaz, ha nincs probálkozás akkor nem lehet siker. Ezzel magamnak mondok ellent, mivel ugye nem probálkozom sose, viszont a legutobb a leányzó jött hogy mert fiatalabb vagyok fél évvel, mondtam ha még csak lehetőséget se kapok akkor hogy bizonyitsam hogy tényleg szeretem...

Egyébként érdekes, hogy eddig minden nőt akiért oda voltam, éreztem iránta valamit azokat mikor elfelejtettem megutáltam... :D
  • Jacky
    Ne kapd fel a vizet Steve, félig poénból mondtam. Nekem is akadt néha önbizalomhiányom, perszehogy. Amikor a feleségem elhagyott, hónapokig azon gondolkoztam mit rontottam el, mi vezetett ehhez. Aztán rájöttem, hogy lóf..t, nem kell vádolnom magam semmiért. Aki el akar menni, elmegy, hiába próbáljuk visszatartani.
    Néhány ilyen csalódás után megedződik az ember. Szerintem megjön az önbizalom majd, ha nemcsak kudarc éri az embert, hanem sikerélmény is. De ha nem próbálkozik, honnan jöjjön a siker?
    Szóval szerintem nem szabad feladni, próbálkozni kell! Ennyi a nagy titok.
  • Steve Q
    Na és? Nem mindenki születik tele tanknyi önbizalommal, sokakat pedig valami kudarcélmény foszt meg tőle. Én a helyedben örülnék, hogy neked annyi van, hogy kettőnek is elég lenne. Ha a mi helyünkben lennél, ha átélted volna mindazt, amit itt mások, nagyon jól tudnád, miről beszélek.
  • gabo91
    omg
  • Jacky
    Hát wazze nektek tényleg önbizalomhiányotok van!
  • gabo91
    Hát igen néha jobb nem kitünni a tömegből...
  • pLau
    azse jo mindig ám ha valaki magas én 190 felett vok de néha lennék alacsonyabb...
  • gabo91
    Hát nem lenne rosz, de legalább 190 fölé menni...
    Valamiért mindig lehajtott fejjel mászkálok, igy aztán tényleg nem nézek ki magasnak... kb 6-7cm-el alacsonyabnak tűnök. Ezért is lenne jó még nőni.
    Magasággal fordított arányban változik az önbizalom... :S
  • Rundstedt17
    2 méteres szeretnél lenni?:D.amúgy én se vagyok sokal magasabb 184cm kb.
  • gabo91
    Hát... szerintem egyálltalán nem vagyok magas, bár nem kívánságműsor ez de egy 10-20cm -rel magasabb szeretnék lenni... (szvsz 18 évesen már nem hinném hogy fogok még nőni)
  • Jacky
    Ez tökjó, mert nagy esélyed van kapcsolatra. Társkeresőn állandóan 180 cm-es kívánalmakkal jönnek a hölgyek.
  • DaemoonHunter
    Örülj neki, ennek is megvannak az előnyei...sőtt P
  • gabo91
    Hát én ennél jobban már nemtudnák lefogyni. 60/181
  • Jacky
    Önbizalmat úgy is lehet nyerni, hogy elkezdesz sportolni. Aztán ha mennek le a fél kilók, egészek, eccer csak at látod, hogy kezd a tested valamiféle más formát mutatni az eddigi gömb helyett
    És ez is sikerélményt, méghozzá nem is akármilyen.
    Ehhez mondjuk az is kell, hogy kevesebbet egyél egy étkezéskor. Sűrűbben, de kevesebbet.
    Nekem most alakul a hasam így. Már izom van a háj alatt és oldalt már nem türemkedik ki a háj. Behorpadt oldalról a hasam
  • Rundstedt17
    így van
  • ecneb
    jah azislehet.. de lehet h egyszerűen jó a dumája.. ismert .. és úgy viselkedik mint egy alpha-man...ennyi
    a külső nemszámít annyira...persze jobb ha jóképű kigyurt vagy meg minden...de ha tényleg nemvagy nagyon csúnya akkor gyakolratilag hosszútávon ugyan ott vagy ha jólcsinálod... bár én nemtudom mitért nagyon kövér alatt
  • gabo91
    Igen, ezt már az elején is mondták, de nem hallgattam rájuk...
  • Jacky
    Gabo, erre a lányra nem is érdemes hajtani!
  • Jacky
    Mert pénze van, nem? Tökegyszerű.
  • Martinez01
    én ismerek egy srácot aki nagyon kövér... de olyan jó barátnője van!el se hisze hogy jöttek össze:D
  • Doog
    Ja így már értem. Igazad van...
  • gabo91
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csaj nagynehezen dobta a gyereket, mert az kecseg volt vele mindig. Gyerek meg zsarolgatta csaj még idegesebb lett... eltelt egy hét meg mégegyhét... meg mégegy, szoltam leányzonak hogy találkozhatnánk beszélni akarok vele... ő megijedt azthitte, hogy megharagudtam rá és ösze visza hazudozott (legalábis szerentite ez volt) aztán közben a kecseg gyerekel beszélt és másnap már... szuper minden... mert ugye ha nem békülnek ki nincs nyaralás... hát kibékült vele...
    kicsit pofára estem... sorry 17 évesen nem biztos hogy eltudtam volna vinni kéthétre nyaralni... kecseg gyerek könyen veri a nyálát ha x éves és már dolgozik. Meg aztán az se elhanyagolható, ha mindennap kocsival viszik a kis picsáját suliba...

sorry az offért
  • Doog
    Azt hogy érted, hogy egy nyaralás elég békítő ok?
  • gabo91
    Nem is fogja...
    Ha egyszer viszamondja, többször is megteszi és másokkal is nem csak veled...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én ara sem kaptam lehetőséget, hogy személyesen négyszemközt beszélhesek a lányal... volt baráta aki megalázta, végig zsarolásban tartotta.... neki mindig megbocsájtott... roszkor voltam roszhelyen....
    egy nyaralás elég békitő ok