6682
Önbizalomhiány
-
#1721 Ezt raulrealtól is megkérdeztem,igy tőled is.Új környezet nem ismersz senkit,ők se téged.És már egyből semmibe vesznek?hogy van ez?közeledni se próbáltak? -
campy #1720 basszus elég hasonló vagyok annyi különbségből hogy én szeretek a normális emberekkel beszélgetni:) de elmenni ideoda már nem szval iszonyú lusta is tudok lenni, de ami a kötelességem a tanulás azt megteszem, mivel talán még az eszem megmaradt:D:D legalább az van ja és néha néha teniszezem:) -
#1719 Családomban anyai ágon több rokonnak is van valamilyen izombetegsége (köztük anyukámnak is:( ), ami felnőtt korukra teljesedett ki és lényegében nem tudnak huzamosabb ideig megterhelő munkát végezni (legaláb is nem annyit, mint az átlag). Erős a gyanúm, hogy valami rám is ragadt.:(
Amúgy van egy macskám, de sajnos nem túl interakítv, mert kb egész nap alszik:) -
#1718 Engem már általánosban se bírtak annyira egy páran, de legalább az osztály nagy része kedvelt (vagy csak azt hiszem, hogy kedvelt, már lényegtelen). Viszont gimnáziumban az osztály 90%-a semmibe nézett, s mint olyanba, belekötöttek egy jópárszor, de szerencsére nem belőlem lett az osztály céltáblája, mert volt még 1 nálam is szerncsétlenebb gyerek.
Amúgy 188 cm vagyok. Nem olyan magas, mint te, de még így is bőven a magyar átlag fölöttinek tudhatom magam (bevallom őszintén még vagy 5-6 centivel szeretnék magasabb lenni, de már kicsi rá az esély, mert megálltam a növésben:D). -
#1717 én a helyedben azért probálgatnám azt a súlyzózást, nem másfél hétig kell, 1 hónapig legalább, ha utána is fájni fog, akkor igazad lehet, de kötve hiszem, hogy izomlázad lenne
én még csak gondolkodom rajta, de meg akarok tanulni gitározni, egyedül, idehaza, egy oktató program segítségével, ha nagyon nem menne, akkor férerakok pénzt, és majd nyáron tanárhoz megyek, de próbálkozni kell, ezt ne feledd
Háziállatod nincs? -
campy #1716 én halak vagyok nézd meg légyszi mi a jellemző azokra... bár nagyjából tudom hogy halad az árral tovább és szomorkodó, visszahúzódó típus!
Raulreal: esküszöm "irigyellek" mert te legalább nem unatkozol...én már attól vagyok kikészülve hogy kibaszottul unatkozom, elegem van nekem is az életből, nehezen viselem a családi múltam, tesom gonoszságait, apám halálát mindent
az jo h normális az osztályom de annyira közömbös, nincs kapcsolatom senkivel hogy már az anti-szociálisabbnál is anti szociálisabb vagyok, és ha belegondolok még én voltam kicsit depis? kérdezem én mitől?:S:S mikor hallhattam a történeted meg hogy miket művelnek veled most döbbentem rá hogy mekkora mázlista vagyok, de mégsem...:) szval ezt értelmezze az aki tudja fogalmam sincs mit akarok...remélem kihúzod ezt az évet, aztán ha végképp elveszettnek éreznéd magad itt bárkire számíthatsz köztük rám is:) -
#1715 Az a baj, hgy valami nagyon elkúrt izomzatom van. Próbáltam én már súlyzózni lófasznyi súlyokkal is, de 1,5 hét folyamatos súlyzózás (kb napi 300 mindkét karra 4 kg-al) után is veszettnagy izomlázam volt, pedig állítólag rá kell dolgozni és elmúlik, hát nekem sajnos nem múlt. :(
Hangszeren való játszás meg nem igazán tudna lekötni, tehetségem se lenne hozzá, nincs jó ritmusérzékem:) Mellesleg egyetem mellet nem igazán szeretnék még külön órákra bejárni és pénz se lenne rá.
Van pár dolog, ami érdekelne (pl: go-kart, paintball), de ezek sajnos eléggé drága dolgok:( -
#1714 Dicsak észre se vettem h klónoztak...Disszocialitás az nálam is emgvan,de az nekem általános iskolai basztatásokra vezethettő vissza.mindenki ugy kezelt mint vmi állatot,v degeneráltat,ezért középben ugy gondolok mindenkire h ugyanazrtt gondolja rólam,a hátam mögött összesúg.Ha nem is,vagy nem arról sugdolóznak/röhögnek akkor én szépen beképzelem h de igenis!---->Nem szólok senkihez csak ha ő akar közeledni és látom rajta h normális lehet...
Depressziós:ááltalában nem,néha néha megfordul a fejemben a gondolat,h mi a baj velem meg hasonló,bénának érzem magam aki semmit ne tud jól csinálni 2balkezes...A magányvágy az nálam mindennapos,szal én elvagyok amgamban,de ha van vki akivel lehet beszélni az jó.Nekem 8.Ha halálvágyról meg magáynigényről van szó az szigorúan szerelmi csalódásoknál...3év alatt 2 volt!!!! a 2 próbálkozásból,nagyon válogatós vagyok.:S
Lusta:na ez is nagy bajom,egész nap gépezés alig segitek itthon.Van pár téma ami érdekel most ujra el is kezdtem modellezni.
Önbizalomhiány meg...Az van adok bárkinek,h kevesebb legyen!
Érdeklődési kör az nálam is elüt..Nem is az h nincs hanem h ritka aki ilyenekt csinál:zenltem még régebben,japánul tanugatok de szigorúan csak GATok..Aztán 3d modellezés.Na erről beszélgess vkivel!A lányokkal való beszélgetéseimről meg annyit,h talán 5 oldalt.Irólapnyit lehet megtölteni.:)
Kockzimus:Amit irtál az 100%ig én vagyok..Az állandó frissitések,meg unatkozások.:)
Amúgy hány centi vagy?(me 198) -
#1713 ha ez megnyugtat, én 20 vagyok, és lányok terén ugyanúgy állok mint te, bár nem vagyok depressziós, se diszoc, mert van pár barátom akikkel jól elvagyok, de eddig egy lány érdeklődésé sem kelltettem fel soha...
javasolnék valami (vagy több) elfoglaltságot(újat)
sportolj valamit (vagy csak erősíts, én most kezdtem el), vagy valamilyen hangszeren tanulj meg játszani, lényeg találj valamit, ami nem az internet, és leköt -
#1712 rofl-t ne ugy értsed ahogy leirom.Használom de ez már ilyen beidegződés...Rolling on floor laughing...Ezt használom mindenféle dologra akár + akár -..Vhogy most ez van bennem...
Miért nem próbálkozol 3.osokkal?vagy esetleg mész lejjebb?Hátha találnál vkit nem olyan mint a többi.
2. kérdésre nem egészen azt válaszoltad amit vártam.....Ám ossz tulajdonságom ám ez.mindig tervezek,akár tetszik vki akár választ várok akár más,mindig megtervezem 1001-féleképp h mik lehetnek..De ugy állok mindenhez h ugyse jön össze meg pffff,és akkor annál csak jobb lehet..Na lényeg az h nem mondtad még nem kik,nem vetetted a szemükre azt h ha ti köcsögök,nem buziskodnátok,hanem próbálnátok normálisan közeledni,nem ugy mint az előember cigány,talán másképp viselkednék?Na jó nem igy,de ha igy viselkednek nem beszélnék velük más hangemben.Ezt érdemlik... -
#1711 Helló emberek, hát valahogy sosem akartam ide írni, pedig már többször is olvasgattam ezt a fórumot, de megfogadtuk a haverokkal, hogy többet nem basszuk el egymás hangulatát olyan témák kibeszélésével, amikről itt szó esik, de valahogy mégis azt érzem, hogy ki kell írnom magamból, ha már máshogy nem megy, így itt teszem meg.
Magamról röviden: disszociális, depressziós, lusta, teljes önbizalomhiányban szenvedő kocka vagyok.
Bővebben:
Disszociális mert: kevés ismerősöm van, kurva nehezen ismerekedem meg új emberekkel, nem szeretek nagyobb közösségbe tartozni, utálok bulikba járni (járni haha, mintha el is mentem volna akár egyre is... de egyszerűen nem tudom jól érezni magam rajtuk), utálok és nem is nagyon tudok nagyobb tömeg előtt szerepelni
Depresziós mert: az önhibámból fakadó masszív balfaszság gyakran elveszi az életkedvemet és gyakran foglalkoztat a halál gondolata, ha ilyen hangulatomban vagyok, akkor vagy felhúzom a többi embert, vagy teljes egészében magányra vágyom és nem (vagy alig) akarok valakivel beszélni
Lusta, mert: kb. semmi sem érdekel semmilyen témában, szarok mindenre és nem érdekel, hogy az esetleg jó lenne-e nekem, sosem csinálok semmit és nem is akarok csinálni semmit se
Önbizalomhiányos, mert: lehetne itt szépíteni a dolgokon, de attól még kijelenthetjük tényként, hogy egy nagy 0 (nulla, zéró, null, zérus, semmi) vagyok. Egy olyan személy, akit senki nem akar megismerni, mert érdektelennek, és unalmasnak tartanak, méghozzá jogosan. Ezért nem is nagyon ismerkedek senkivel se, mert úgy sem tudnék velük miről beszélni, túlságosan más az érdeklődési körünk (azaz az enyém túl kicsi). Ha beszólnak (bár ez ritkán van, mert leginkább átnéznek rajtam), akkor kussban tűröm, mert úgy 90%-ban leszarom, meg nem oylan vagyok, aki pár másodperc alatt ki tud találni valami tuti visszaszólást, azzal meg minek égessem magam jobban, hogy valami hülyeséget mondok. Gondolhatjátok, hogy állok eddig lányok terén: sehogy. 19 leszek decemberben és még csókig sem jutottam el, semeddig. Ha a női rokonokat és a felnőtteket kivonjuk a képből és csak a korombeli (+/- 5 év) lányokkal való beszélgetések mennyiségét nézzük, akkor kb egy átlagos vastagságú könyvet lehetne megtölteni azokkal a párbeszédekkel. Ez nem túlzás, tényként közlöm. Túl félénk vagyok kezdeményezni és jelenleg teljesen tapasztalatlan, fogalmam sincs hogyan kezdjek neki, bár olvastam már jónéhány helyen, ki-hogyan csinálja én arra a következtetésre jutottam, hogy ha fejben még menne is, a testem minden áron meg akarná gátolni, hogy megtegyem. Egyfajta természetes erőtér képződik köztem és a lányok között, amit ha át szeretnék lépni, akkor jön az izzadás, a szorongás, emelkedik a pulzusszám, nő a vérnyomás és nagyobb részben képtelen leszek józan ésszel gondolkodni. De vajon mitől félek? Az elutasítástól és attól hogy nem illünk össze (és bár az elsőt sosem lehet tudni, a második bekövetkezésének sajnos 80%-osnak tartom a valószínűségét MINIMUM). Magamat nem tartom valami csúnya embernek, de a magasságomon kívül nem igazán látok mást, amitől egy nőnek megakadna rajtam a szeme (bár az utóbbi 1 évben kettőnek is megakadt, de ezt most inkább hagyjuk).
Kocka, mert: mi mást csinálnék, amikor otthon vagyok, mint gépeznék: MSN, fórum, hírek, torrent, anime és játék (bár ez leginkább tavasz és ősz környékén jellemző, amikor sok jó dolog jelenik meg). Gyakran fordul elő, hogy már a gép előtt is unatkozok, mert egyszerűen nem történik az egész interneten semmi se, ami le tudná kötni a figyelmemet. Ilyenkor az van, hogy órákon át csak frissítem az oldalakat és valami kiéhezett vadként vadászok valami új információmorzsára. Gyakran kérdeztem magamtól, hogy mégis mit csinálnék gép nélkül? Az eredmény szomrú: TV-t és DVD-t néznék, meg kurvasokat aludnék.
Most így hirtelen ez ami eszembe jutott. Elég nyersen és tényszerűen fogamaztam, de nem is volt más a célom. Biztos sok helyen ki tudnám egészíteni, de nincs most hozzá kedvem, valamint az elgépelési-helyesírási és fogalmazásbeli hibákért elnézést kérek. Kérdezhettek nyugodtan (már ha akartok), megpróbálok mindenre választ adni. -
raulreal #1710 Mit jelent az hogy "rofl"? :)
Vegyesen. :S (Bár a lányok közül kevesebben... nagyjából olyan 75-25% kis jóindulattal. :) )
1.Azt hiszem már írtam, de nem kerül semmibe, hogy még 1X leírjam :D "Csak" a végzős évfolyam tart ilyennek - kb. 4 osztály :S
2.Több mint valószínű,h nem lennék ilyen... Most se jószántamból vok :) -
#1709 rofl..:O
Fiúk csak?vagy lányok is?
2kérdés:
1.Egyikre nem válaszoltál pedig kérdeztem(v lehet h válaszoltál de nem Mléxek):Az oké h az osztály ilyennek tart igy bánik veled,de az iskol nagy,nem egy osztály van.A többiekkel mivan?
2.Azt nem hozod fel h talán nem kéne igy viselkedniük és akkor te se lennél ilyen? -
raulreal #1708 Depressziós, kocka, idióta, antiszociális, -várjunk...mit is még...- tehetségtelen, nyomorék -csak tudnám miért-, ... több most nem jut eszembe... Ennyi amiről tudok, a többi a hátam mögött hangzott el... megtudhatnám h mik voltak, de nem érdekel... -
kocsisgabor9999 #1707 Miket mondanak rád? -
raulreal #1706 Nevetni meg szinte teljesen elfelejtettem :S Mondhatjuk h megkeseredtem. Bár az én koromban még korai ... -
raulreal #1705 sok focit néztem, gépeztem, filmeket, sorozatokat lestem, ... lefoglaltam magam...mikor hazamentem próbáltam törölni az aznapi "élményeket" ...a gond így 5. félévre az lett h túl sok lett belőlük... :S -
raulreal #1704 5 éves rémálom... (mivel ilyen nyelvi előkészítőbe jártam/járok...)
Hogy bírtam ki évekig? Hát mentálisan elég erős vagyok... Más a helyemben sztem már rég bekattant vna. Kérdés h én bekattantam-e? :) Bár sztem még nem...Olyan dolgokat elviseltem h pfff... + néha jött pár otthoni dolog is :S Én aztán kaptam a pofámra élet bácsitól :S -
#1703 úh. és hogy bírtad eddig évekig?
hát kitartás apja, mást nemtudok mondani!!! nincs már sok hátra...
mindenkinek megvan a maga keresztje...lehet hogy a 4éves rémálom után jobb lesz minden...!!! -
kocsisgabor9999 #1702 Ha nem bántanak fizikailag, no para. Egyik füleden be, másikon ki. Keress egy normális baráti kört. -
raulreal #1701 tigeroo: más ismerőseim bírnak, érdekes módon... ja és fél év múlva irány a fősuli (remélhetőleg) úgyhogy már nincs sok, de azért ők a végén még ellövik a legnagyobb rakétákat...
c-c: szerencsére eddig nem sikerült nekik... -
kocsisgabor9999 #1700 Fizikailag bántalmaznak erősebben? -
#1699 suliváltás esetleg? osztálytársaidon kívül más "ismerősök" baszogatnak még?? -
raulreal #1698 Múltkor kijelentettem, h én másodállásban sofőrködni szeretnék majd, mert szeretem csinálni...azóta ezzel csesztetnek...erre mondtam én h ... én legalább szeretni fogom a munkám... -
raulreal #1697 OFF: Hát igen... tuning astra enyhén ciki :D azt már csak a tuningolt swift üti XD ... Foglalt? ... nagy kaland...jah én is ismerek olyan csajt, akitől ha ránézek, forog a gyomrom - olyan csúnya szegényke - és van neki barátja...ilyenkor érzem én magam szánalmasnak...nekem mi a f...-t nincs még csajom....???? - költői kérdés volt :D -
ON:
Azt übereljétek, h engem még a "munkámban" se ismernek el... Oszt.társaim szerint nem értek semmihez... (na amikor ezzel traktálnak, fulladozok a röhögéstől...hogy komolyan gondolják vagy....) -
#1696 a just do it-ot átcopyztam a gondolkodásomba:)
én a "próba cseresznye" híve vagyok évek óta :o)
amúgy ne hagyd már hogy basztassanak!
gondolj arra hogy lehetnek az osztályodban is akár rokonszenves emberek. csak maszkot kell viselniük, nehogy basztassák őket.
ajánlom neked : junkies - maszk c. dalnak a szövegét.
hónapokig ilyen nihil járta át a gondolkodásmódomat. de aztán rájöttem valamire:
megszoksz vagy megszöksz. és ebben a világban kompromisszum nélkül nehéz élni. de mégis muszáj valamilyen engedmény az elveidből hogy tagja légy a közösségnek! -
#1695 hát igen csak úgy odamenni hozzá elég elbaszott szerintem. ha szórakozhelyen lennétek, akkor esetleg.
szerintem az a legegyszerűbb hogyha szemezel vele. vagy ha szünetben kinnt álltok akkor bámuld, hátha néha összenéztek, és őis szemezni fog veled.
ha megvillan a huncut mosolya és látod hogy zavarban van akkor menj oda:)
"szia béla vagyok nekedis kék a kedvenc szined?" a többi fog jönni magától úgyis
picike kérdésedre a válasz: azért mert az sg-n kb. 99%-ban fiúk vannak XD
on: nekem az a bajom hogy már szinte minden csaj FOGLALT. értitek vazz? olyan csajnak is láttam most szalagavatón bejárós ("vidéki) pasit akiről nemis gondoltam volna hogy van barátja...hehhh
de kivétel nélkül mind idősebb a lányoknál. tuning astra és tsai befigyel...
erre vevők a mai gimisek? -
#1694 Hali!
Van egy csaj a suliba, de nem nagyon merek odamenni hozzá... Myvipen fönt van, kérjem el ott az msn-jét és akkor majd ott kialakul, vagy micsináljak
Egyébként ide 90%-ban mér csak fiúk írnak? :D -
raulreal #1693 és ha sokáig csinálják, talán be is jön nekik... itt rondítok bele én a képbe, h nem akarom hagyni h eltapossanak...és nem is fogom... -
kocsisgabor9999 #1692 jaja, én is erre gondoltam...:S -
#1691 az az örömük h geci szar az életük, de ha kicsesznek másokkal akkor azthiszik h talán másnak mégszarabb -
raulreal #1690 Egyik se :) -
#1689 Olyan mint a smile csak nem pulzál a szeme ,meg fele akkora a szája...:) -
kocsisgabor9999 #1688 Mert általában az ilyen dolgokra irigyek a kutyák...:/ -
kocsisgabor9999 #1687 Sikeres vagy a csajoknál? Márkás ruhákban jársz? -
raulreal #1686 172, normálisan nézek ki, csak "trouble always finds me" :D .. -
kocsisgabor9999 #1685 Érdekes dolog. Nem értem az embereket. Mi örömük van benne, hogy kicsesznek egy emberrel? Hány cm. vagy? -
raulreal #1684 Most mit csináljak? Ez van. Sprite. (ez remélem nem számított reklámozásnak) (na megyek, feljelentem magam a moderátoroknál :D ) -
#1683 az ember sztem egy idő után rájön h nem is fog menni, és nincs is értelme, aki elfogad az úgyis olyannak fogad el amilyen vagy, aki meg nem az kb bekaphatja... nálam nagyon játszik mostanában a megszoksz vagy megszöksz, persze odafigyelek másokra, szal nem úgy kell érteni h mostantól köcsög vagyok és neszójjábe ha van vmi bajod, de rohanni senki után nem fogok... -
raulreal #1682 Igen.