Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
arra hogy hiába magyarázom be, hogy jön majd egy lány, jön majd egy lány, hût nem épp úgy történik! 😊 és ez mondjuk nem 1 hétnyi várakozás😄

gercse
nem sok kedvem van kezdeményezni, mert van barátja már 1 éve kb. (ebbõl lehet következteni, hogy ennyi ideje kb. nem tudom kiverni a fejembõl, tehát egy éve baltáztam el a dolgokat, vagy még azelõtt...)
és az a sejtésem, hogy tudatalatt(néha tudatomnál is...) arra várok, hogy ismét egyedül legyen...és akkor..., de mikor? és érdemes-e várni? és egyáltalán mûködne-e? ezekre persze nem lehet válaszolni, de úgy vagyok vele, hogy egyelõre élem az életem, párkapcsolat nélkül

tigerbácsi
velem is ez a baj! nem vagyok a szavak embere! meg a remegés, meg a félelem! én is maszk mögött élek! keménynek mutatom magam, de közben törékeny vagyok mint egy repett régi agyagcserép. s mért van ez a maszk? az élet atta rám! majd belinkelem egyszer miértis!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

álomszuszi
milyen tényre vársz??

álomszuszi
Az hogy nem találkoztok túl sokat talán alkalmat ad arra hogy ez a haver-barát kapcsolat egy kicsit tovább lépjen...De ha te azóta sem próbáltál nem "haveri" módon közeledni hozzá akkor nem is tudod ,hogy most hogyan reagálna..

álomszuszi
tudod ha egy lány azt nézi meg egy srácon elõször, hogy mennyire menõ vagány a stilusa akkor nem a srácot kell sajnálni hogy nem tud egy sziát sem kinyögni,hanem a lányon kell egy kicsit elgondolkodni,hogy kell-e nekem vagy egy kicsit még keresek...mert a világban igen is mindekinek valahol ott van a másik "fele".Ha nem igy lenne csupa szingli szaladgálna a világban...

gercse
Nem tudom,
már kialakult a személyiségem, és ezen változtatni igen nehéz..., de tény, hogy több akaraterõ kell...hisz nem veszíthetek semmit,
(csak a nagy probléma (még), amit nem említettem, hogy a #462-ben említett lányba még mindig szerelmes vagyok, nem tudom kiverni a fejembõl, pedig nem találkozunk túl sokat...)

DJ Skyline
na de nincsen semmi tény ami ezt beigazolná! igen, nekem is kell tenni az ügy érdekében

álomszuszi
a baj az hogy ezt el is hiszed magadról.. Mindenki az aki valójában lenni akar. Ha te magadnak beismered hogy igen én egy olyan srác vagyok akire pont ez a lány vár hidd el elõbb utóbb egy lány elõtt sem fogsz zavarba jönni.

álomszuszi
az a baj hogy szerintem azt az elsõ mondatot nem találjátok el...És inkább itt a bukta..Vissza kellene vennia stilusból és tényleg önmagad mutatni,nem amit a haverok látni szeretnének..

DJ Skyline
nem merek oda menni, félek a csalódástól, meg ilyenek! ezért inkább spectator üzemmódba helyezem magam! 😄 meg a sziánál nem jutnék tovább! az más aki menõ, vagány, nagy dumás gyerek! sajna én egyik sem vagyok

gercse
nem lezser nem vagyány, nem magabiztos a srác...ez a baj talán

Xreactor
Mondani könyebb mint megtenni...itt buktuk a dolgot..<#idiota>

o_O -,-\'

álomszuszi
tudjátok olvaslak benneteket és nem tudom eldönteni hogy mit értetek azon hogy pl.nem tudok beszélgetést kezdeményezni...ha kivülrõl szemléli az ember a korosztályotokat egy csomó vagány jó dumájú,néha túlságosan is erõltetettnek tünõen lezseren viselkedõ srácot látok.De akkor mi változik meg ha egy lányhoz kell egy mondatot intézni? Hová tünik a magabiztos lezser vagány srác???

DJ Skyline
lyukas a kezem akkor 😄

Xreactor
Van belölle sok csak el kell kapni <#idiota>

o_O -,-\'

DJ Skyline
én is néha a sült galamra várok, de egyenlõre még galamb sincs, nem hogy megsütve <#idiota>

gercse
az a másik...:/
idegenekkel nekem sem megy...ha egy osztályba vagy társaságba kerülök vkivel csak akkor(talán), de sok témám nincs...
mindegy, ha belegondolok, hogy lenne most egy barátnõm fõsuli mellett...hát nem sok szabadidõm lenne, sõt a tanulástól is elvenné a kedvem/idõm, ha vége a gürcölésnek és lesz egyszer munkahelyem, nyugis életem, akkor nekivágok jobban a dolgoknak...
ha addig nem keltem fel senkinek a figyelmét 😄(ebben néha bízom, hátha...)

DJ Skyline
nekem meg az, hogy nem tudok beszélgetést kezdeményezni :|

gercse
szerintem is így van...

nekem az a bajom, hogy nem tudok szerelmes lenni rögtön...vagyis akkor, amikor kéne...
erre példa, hogy a volt gimimben volt egy csaj, akivel inkább barátkoztam/haverkodtam, aztán szerelmes lettem belé kb. 3 év múlva..., de õ nem volt az,mivel barát/haver kapcsolat volt köztünk, így totál elszúrtam a dolgot, és hiába az egész...

Xreactor
Egyetértek..télleg kell ehez 1 kontaktus. MSNen,telefonban,SMSben,stb.. bármit mondhat az ember..az sokkal jobb ha belenézel a szemébe vagy látod az arcát és tudod hogy mit akar, meg hogy reagál/viselkedik. Apró dolgokbol is sokat lehet megtudni ;-). Én is sok szerencsét kívánok hozzá.

o_O -,-\'

tigerbácsi
tudod a távolság nagyúr! de nem is itt van a legnagyobb bibi! a személyes kontaktus kell! mert annélkül nem hiszem hogy valaki szerelmes lehet! nem a kinézetre gondolok, az nálem mellékes, hanem a találkozásnál jelen lévõ vibráló levegõ! nem is tom hogy magyarázzam! lehet hogyha találkoznál Vele, akkor nem is volna olyan yoooo mint írásban! persze ennek nem nagy a valószínûsége, de van rá példa. én nem jártam még így, de egy ismerõsön igen! Õ is azt hitt hogy szerelmes, s mikor összefutottak a srácnak büdös volt a szája, s nem is igazán yoooo tisztálkodott, meg amúgyis ahogy Õ mondta sugárzott belõle valami negatív kisugárzás! na ez csak az én véleményem! nem kell rá sokat adni!
s le szeretném szögezni, hogy legyen hozzá nagy nagy szerencséd!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

n3whous3
Nálam is kb 300 km 😊
És te hol ismerted meg? Én SG-n 😊

púúúúú

N3whous3: és Ti legalább nem laktok távol egymástól? mert én is valami hasonló helyzetben vagyok, csak Õ 270 km-re lakik tõlem, és még én sem láttam róla képet, de annyira megfogott a személyisége, a stílusa, ahogy beszél, hozzám szól.. amiket mond, ahogy mondja.. imádom, és jó lenne ha kialakulna Vele egy szép komoly kapcsolat, szerelem, mert olyan aranyos, és még sorolhatnám, csak ez a távolság, nagyon nem oké, de nagyon nem.. 😞

óh köszi ez jól esett😊 teljesen igazad van!

tigerbácsi
nekem nem igazán a külsõ számít, de persze valahol az is fontos! a belsõ értékek szoktak engem is elragadni! ezért nem hiszek a szerelem elsõ látásban! mert az nem szerelem, hanem csak vágy hogy megismerje az ember a másikat! én pl kit eddig megszerettem, s kibe belezúgtam mindig 1 évnél tovább ismertem, s ez itt a gond, mert ahogy írtam, ha belezúgok vkibe, akkor egybõl átcsapok ellenségeskedésbe, hogy megharagudjanak rám! na ez egy Hölgyel nem jözz össze, s Õ volt az egyetlen Barátnõm.
kiút ebbõl? nem létezik! nagyon nagy falak határolják az utam szélét! s nem vagyok yoooo falmászó!

n3whous3
Én az imádott szerelmemet úgy ismertem meg, hogy én se meg õ se láttuk egymást képrõl elõször és képzeld... mindketten a másik személyisége miatt szerettünk egymásba <#eljen><#love11>

Csak van valami kiút ebbõl tiger...

púúúúú

tigerbácsi
na akkor elfutnak! s vissza se néznek,
elfelednek többet nem kérdeznek,
s ha szerencsém van fel nem pofoznak,
csak sikoltozva elrohannak.

önmagadat.

tigerbácsi
hacsak azon múlna! ha oda tudnék állni, akkor megmutatnám! de mitis? mitis kell a Hölgyeknek megmutatni?

szerintem ebbe a témába egy csomó normális ember írkál, akik megérdemelnének egy aranyos, kedves, barátnõt, csak ezt sajnos a lányok nem veszik észre meg azt se, hogy mit vesztenek így.. 😊 ebbõl nem tudom mit akartam kihozni, talán csak annyit hogy mutassuk/mutassátok meg nekik!!😄

pár éve én is tanultam bioszból h a jód lila és h a pajzsmirigy formája, ha megdagad kettõs ágú bab formája lesz!...

DJ Skyline
amire te gondolsz az szerintem a golyva nevû betegség lesz! a pajzsmirigy egy tiroxin nevû hormont termel, ami hatással van a test sejtjeire, és jódtartalma van ennek! na most ha jódhiány van, akkor alakulhat ki ez, és a pajzsmirigy megnagyobbodik! honnan tudom? most vettük bioszból 😊

amúgy önbizalomhányból nekem is kijut bõven :|

xxdani
ne is mondd

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Ez az önbizalomhiány szar egy dolog:S

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

tigerbácsi
köszy!

de így legalább zajlik az élet! :-)

hát ez hihetetlen😞😞 kívánom h ne legyen több gondod!

tigerbácsi
Galukóma az szembetegség. zöldhályogot jelent, mely mai orvostudomány nem tudja gyógyítani. a belsõ szemnyomás megnövekszik, de vannak rá szemcseppek, mely csökkentik ezt. nekem nyílt zugú glaukómám van, mi azt jelenti, hogy több nyomás van a szememben s ezt nem naon lehet korrigálni, s ez bármely pillanatban vakságot okozhat, mert elpattanhat a látóideg.
a parjzsmirigyem meg nem megfelelõen dolgozik, daganat még nem alakult ki rajta, de yooesélyem van rá. erre meg gyógyszert kell szednem.

de ahogy mondtam, még nem zavar a melóban, addig nem foglalkozom vele :-)

viszont nem tom miért lógna a nyakamnál valami is! :-)
meggyógyulni nem lehet egyikbõl sem! dehát az élet ilyen! ezért mondom, hogy genetikai hulladék vagyok! :-)

glaukoma? pajzsmirigyes? az azt jelenti h a nyakadnál le van lógva?😞 ajajj! sok szerencsét kívánok hátha sikerül meggyógyulnod belõle!😊

tigerbácsi
dehogy! kitudja kinek mi a fene baja vagyon! hmmmm ha belegondolok még nemzavar e betegségek egyike sem a munkában! szóval yoooelvagyok vele! :-)

n3whous3
Hát bazz tigerbácsi, te neked lehet a legnehezebb életed mindközülünk...

púúúúú

tigerbácsi
igazáéból nem nehéz szerintem! van 3 melóhelyem, s így boldogulunk viszonylag könnyen!! :-)yay! márcsak kettõ van, mert az egyiknél felmondtam! bár mind a 3 hobbym! de türhetetlen volt az egyik! dehát úgytünik, hogy lesz helyette már 7fõ másik! :-)

tigerbácsi
glaukóma, magasvérnyomás, szívbillenytyûm késik, meg pajzsmirigyes vaok! egyenlõre ennyit tok! de tod még nem zavar az életben, addig nem foglakozom vel! :-)

nem lehet könnyû nektek! 😞 sajnálom...

Tigerbácsi neked milyen betegséged van? nem tudom milyen lehet amiat nem találsz rá az igazira! TOLERANCIA sajnos hiányzik az emberekbõl!

tigerbácsi
nem minden i helyett írik y-t csak amit megszokásból teszek! nehéz e a felfogás?

bakvarnyu
vigyázzál nem trendi hanem trendy!

tigerbácsi
nemtom! én így szoktam meg! engem sosem érdekelt mi a menõ vagy trendi! mire pénzem van, s mit szeretek!

s akkor már mit jelent az hogy menõ? :-)

bakvarnyu
a sok y használata menõnek számít manapság? <#whatever>

tigerbácsi
köszy! :-)