6682
Önbizalomhiány
  • NEOreg3
    az a baj, hogy már csak így tudok hozzáállni és nem is menne másképpen
  • campy
    alakul:D pedig párnapja üresen volt...:) most raulreal óta lett elég nagy népszerűség de neoreg is hozza a fanokat:D na jó nem:) mindenki tisztában van a másik problémájával mi megpróbálunk segíteni magunkon...
  • Vegas
    Az a baj hogy így állsz hozzá a dolgokhoz, csak magadat szopatod ezzel..
  • kocsisgabor9999
    5. a topik a népszerűségi listán
  • campy
    hát a pénz az nagy szemét dolog manapság:( és kell az embereknek mos hogy világválság kezdődik ill van mégrosszabb lesz a helyzetünk!!!
  • NEOreg3
    Olyan hobbit szeretnék, amitől jól érzem magam, és hát a kondizástól (de leginkább a testmozgás lenne a megfelelő szó) én nem érzem jól magam.

Paintballra meg nincs pénzem, mivel zsebpénzt nem kapok, dolgozni meg hát... az oylan idegen tőlem jelenleg, meg nem is hiszem, hogy egyetem mellett tudnám vállalni, így is elég nagy már a lemaradásom:D
  • Ronny
    mivé akarod átalakítani a zsírt?:)
  • campy
    azért nem:) úgy nevezném-> hitehagyott emberek, akik várnak a segítségre:)
  • tigeroo
    nincs semmilyen hobbi amiben eltudod képzelni magad hogy űzöd?

paintballt azthiszem te írtad...irány a lőtér :P!

de én olyan hobbit javaslok ami fejleszt pl. kondizás, sport (test) vagy valamilyen hangszer ...elég ha csak pár akkordot megtanulsz gitáron, tábortüzes éneklős dolgokat csípik a baráti társaságok :P

*nagyon tukmálnám rátokfele ezt a gitár dolgot, heh*
  • campy
    aha ezen én is gondolkodtam:( de rájöttem amit anyám mondott hogy neki az a legnagyobb öröm hogy megszülettem főleg hogy a tesóm rengeteg szenvedést okozott neki én pedig csupa "jót" adtam neki szeretetet és sosem csináltam rosszat! otthon mármint mindig szófogadó voltam, szval beszélgess a családoddal legalább egyszer akik vannak ha vkik akkor ők biztos tudnak bíztatni...
  • NEOreg3
    de születhettem volna halva is!=(
  • kulabácsi
    én ezért muterékat hibáztatom :D
  • kulabácsi
    gyűlnek a kockák :D
  • NEOreg3
    Nyáron voltunk Balcsin nyaralni, de kb semmit nem segített. Amikor a szálláshelyen döglöttünk, akkor is végig azon gondolkoztam, hogy hol kúrtam el, de mára rájöttem: azzal, hogy megszülettem.
  • kulabácsi
    jó persze ez egyértelmű :D bár biztos azt is lehet csoportosan :D
  • tigeroo
    hát igen de most szerintem nem mindegy hogy milyen hobbit választ...azért makettépítés kb. ugyanolyan kockulás lenne mintha gépezne szvsz :D
  • campy
    ha belegondolok rengeteg ember szenved ettől csak nem ír ide de ugy látom egyre jobban feléledt a topik aminek örülünk és lehet beszélgetni végre:D
  • NEOreg3
    hát remélem eljön majd egy iylen időszak, mert már elég régóta negatívban vagyok:)
  • tigeroo
    nemnem, egyszerűen befelé fordultam.

kb. úgy nézett ki hogy nagy haj, arc eltakar, szünetben benyomtam a füllhallgatót és csak ráztam a fejem a hátsó padban.
    ha szóltak hozzám, csak hümmögtem meg 1-szóval lerendeztem.
    tesin meg beöltöztem, amit mondtak csináltam, ha fociban bénáztam röhögtek rajtam. bár focizni tudok, mostmár kevesebbet bénázok mint azelőtt :P
    feleléskor + néhányszor órán volt poénos beszólásom, azon nevettek kb. ennyi...

(régen általánosban én voltam az ügyeletes humorzsák, de ezt már leírtam...)
  • campy
    lesz ez még így se:) a nyár sokat segít amúgy utazzatok e a családdal vhova...nincs pénz? elég egy egyszerű ingyenes kirándulás vhova:) a lényeg hogy szellőztesd a fejed:) csak 1 ötlet
  • kulabácsi
    :)
    ez mindig válltozik, amjd rájössz. van amikor aztmondod h reménytelen vagy, van amikor meg azt h de mégis, meg tudom csinállni!
  • kulabácsi
    persze egy hobbi az mindig kihoz az egészből, akármi is legyen az...
  • tigeroo
    hát mondjuk ez igaz. de szerintem a zene sem rossz ötlet. zenekar jó buli lehet, ha élvezed akkor élvezet tanulni is.

megismernétek hasonló érdeklődésű embereket, lenne közös téma.
    zenélhetnétek is együtt, merthát
    -a (basszus)gitárosokra buknak a csajok :D
    -dob is jó választás, mert dobosokból kevés van. és ha beülsz a dob mögé azért lehet vagánykodni:P meg a szomszédokat kiüldözni a világból

pár hónap alatt már ilyen punkzenét vagy trash metál reszelést már tudnátok játszani szépen :P

(30-50ezerben lenne kb az egész...)
  • NEOreg3
    az akaraterő belőlem már rég kiveszett=(

reménytelen vagyok, én már beláttam, előbb-utóbb ti is befogjátok
  • campy
    ja és én panelban lakom Csepelen a Gettotelepen:D ugyhogy nálam minden összejött hogy szar életem legyen távol vagyok mindentől a vársoban semmi nincs szinte na jo bowling az van meg a tenisz meg a Csepel Pláza ennyi:D de oda nem járok mer szar xD csak is a Csepeli HÉV-el lehet kijutni innen legalább már 15 percet elvesz:S:S + be a városba hosszú az út
  • kulabácsi
    pedig nagyon nem, mivel a zsírt egyszerűbb átalakítani (elégetni és ezzel energiát felszabadítva nagyobb erőt tudsz kihasználni) mint amikor semmi zsír nincs rajtad, és csak erőlködsz...am úgy is lehet fejlődni persze, de minimálisan :/
  • gercse
    hát hallod, nem, de majd a többiek kitalálnak valamit helyettem is :)

lényeg, az akaraterőn van
  • Ronny
    a kutya jó ötlet...lenne, ha neoreg még nem érte volna el a pubertás kort
  • kulabácsi
    most nem akarlak cseszegetni de azok milyen barátok akik eddig le se szartak, csak most h már "jól" nézel ki meg ilyenek?
  • campy
    én is félek a kutyától nekünk is macskánk van:D:D köztünk elég sok hasonlóság van:)
  • Hegi90
    nekem pont fordítva mondták :D.

amúgy sziasztok! x)
  • tigeroo
    ja és annyit mondanék hogy én aztán tudom miről beszéltek mert wowoztam keményen 2 éve...mentem haza, gépezni, suliban is csak azon járt az eszem...
    de gépezés nem vezet sehova, akkor érsz a legtöbbet ha magadat tápolod (és nem valamilyen számítógépes karaktert)

fél éve basszusgitározom, funky a mindenem (red hot chili peppers nagy hatással van rám már 6. éve) éshát az a poén hogy időközben kiderült hogy abszolút hallásom van :D meghallok egy egyszerűbb témát már eltudom helyezni a gitáron a hangokat körülbelül..
    de csak itthon tanulok oktatóprogrammal, de így is haladok. jövőre jön az egyetem, majd ott megyek egy tanárhoz "korrigálni"...
    a "kitörés" azóta pár emberrel nagyon jóba lettem (felvettem velük a kapcsolatot.újra, mivel osztálytársaim... az osztály... msn-en, szünetekben lett közös téma, mostmár nem engedném el őket, számíthatok rájuk mindenben!)
  • kulabácsi
    mackós testalkatból nem olyan nehéz izmossá tenni magad mint szálkás vékonyból :S
  • NEOreg3
    nem vagyok egyszerű eset.
  • NEOreg3
    nem akarok ezzel senkit megbántani, de én UTÁLOM a kutyákat és inkább ne is menjünk bele miért:)
  • gercse
    hát ha kertesben laktok, akkor egy kutyát mindenképp ajánlanék
    tudnál vele játszani, sétáltatni, teljesen elfeledtet veled mindent, jobbá teszi a napokat ;)
  • campy
    gratulálok:) ez az mi nem mindenkinek jön össze:D:D
  • tigeroo
    nem kell annyit nyomni:)

ennek a negyede is elég, a sorozat a lényeg.

többször keveseket. pl. 5x20 meg ilyenek.

én most kurvasok izmot magamra szedtem (mondjuk nekem az a jó hogy van munkaizmom, falun dolgozgattam nagyszülőknél meg bírom én a terhelést... mackós voltam, de nem a kövér fajta tényleg. 190cm 95kg. magas vagyok meg jó masszív de a sok gépezés miatt lett rajtam egy kis zsírpárna. tavasszal elkezdtem nem annyira intenzíven kondizni, 3x20 bicepsz, mellre nyomtam kb. 3-4x 10et, és zenére futottam egy helyben 10-20perceket. eredmény > minden nap leizzadtam, kellemes izomláz a karomban, vádlim megerősödött. augusztusban fogtam magam csak úgy futni kezdtem. mint forrest gump.
    azóta végigfutom a kisvárosunkat....kb. 5km oda-vissza... majdnem táblától-tábláig ...mostis kocogásból jövök...
    kábé 10kilót adtam le, hászelhoffos felsőtest, jó nagy váll, stb. lett az eredménye. szeptemberben rám sem ismertek...sajna másfél évig növeltem a hajamat...és nemnagyon fogtam össze lófarokba sokszor lánynak néztek mostis...levágattam...a többit meg már leírtam)

szóval visszatérve a testépítésre...nem diétáztam, sőt ugyanúgy zabáltam mint régen... jah és nem konditerembe jártam...apám fekpadján nyomtam. szereztem egy tükröt, abban csodáltam magam, az előtt ugráltattam az izmaimat, figyeltem hogy fejlődik a testem...kis egót is felszedtem...szóval zene be és küldöm neki!!! ma már ha nem nyomok kis súlyt vagy valami már hiányérzetem van.
    és a legjobb hogy pszichésen is edz. nem nyafogok annyit.

és amikor a csajok megjegyezték hogy nagyon jól nézek ki...azóta azthiszem visszakaptam minden elvesztett önbecsülésemet.
  • NEOreg3
    Nem próbáltak közeledni. Az elején kellett volna összehaverkodni a keménymaggal, amikor még nem ismertük egymást, de amiylen visszahúzódó vagyok, így ez nem jött létre. Valamiért senkit sem vonzott a társaságom már azelőtt, mielőtt megismertek volna. Úgy látszik ilyen az aurám:)
  • hologram35
    Felviditalak én 22 éves koromban mentem oda elöször nőhöz.
    5 év ment el az életemből azzal hogy vártam mint egy db fasz.
    Most 35 vagyok és volt több kapcsolatom is de csak egy volt olyan amiben igazán boldog voltam a többi hát az olyan nővel volt aki nem is igazán tetszett és gyakorlatilag semmit nem éreztem irántuk.