Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ez egy elég meggyõzõ érv.
amugymeg voltak korabban olyan HSZei, amiben szerepelt a "de mit tegyek ha....?"
szal vmit csak akar attol a szornyu félelmetes nõi nemtol😊
Tiger; kicsit már gáz amit te lemuvelsz sztem :S
tényleg soz nema akrlak megbántani, de nevetséges, mit csinalsz ha a jegypénztárban egy csinos tegyuk fel 30as csajszi van? elfutsz? másik pénztár? vagy mi bajod van neked a nökkel?😄
ez már nem onbizalomhiany hanem vmi mutalodott fobia😄
na soz..
ok! akkor nem regélek ide!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
(akkor ezért nem megy nekem párkapcsolatba lépni...)
púúúúú
Minél több happy-sunshine-t alakítasz ki magadban, annál több lehetõséget ad az élet. De jogod van a black-shine készítéshez is 😉
púúúúú
Tegyük fel, hogy elveszted a párod, a családod, a vagyondodat, a lakásodat.
El tudod fogadni az új helyzetet, s továbbra is tudsz boldog lenni és meglátni a szép dolgokat? Vagy összeomlasz?
És ha már itt tartunk, én is és szerelmem is ki volt teljesen az utóbbi pár hónapban... És mi egymást most boldogítjuk.
púúúúú
mondhatjuk lelkileg eléggé instabilan léptem egy párkapcsolatba, és pont hogy a párom tett engem lelkileg ép, stabil, boldog emberré, és ezután már megláttam a szép dolgokat az életben.
practitioner of the forbidden arts of death
Az ember mielõtt párkapcsolatba lép legyen lelkileg ép, stabil, legyen boldog, tudja meglátni a szép dolgokat az életben, mindenkor tudja hogy érezze jól magát. Ellenkezõ esetben csúnya szerelmi függõségek, csalódások, és félreértések alakulhatnak ki.
Nem kicsit faszság 😄 Már nem azért, de ha valaki attól boldog, attól lenne boldog, hogy van valakije akit szerethet és viszont,... akkor ez a 22-es csapdája...
púúúúú
- Az ember azzá válik ami a gondolatainak középpontjában van. Mindent a gondolatok határoznak meg.
- Az élet olyan, mint egy nagy önkiszolgáló étterem, ahol A-tól Z-ig minden van, s a hét minden napján 24 órában nyitva van. A feladat csak annyi, hogy ki kell választani valami pompás dolgot, aztán be kell állni a sorba - nem feladni - és végül az ember sorra kerül.
A dolgokat tutti senki sem fogja felszolgálni...
Ha úgy gondolod, hogy ez bizony nincs így, vagy kifogásokat keresel a mûködésére, akkor itt az ideje, hogy ezt gondolatot magadba neveld, és állandóan észben tartsd.
- A különbözõ élethelyzeteket nem lehet kiböjtölni. Amit tenni lehet az az, hogy az ember eldönti, hogy ennyi elég volt, itt a cselekvés ideje.
- Ha az ember nem tudja, hogy mit cselekedjen, akkor alkosson cselekvési tervet pl az elkövetkezendõ 5 évre. Azt bontsa le éves, majd havi, heti és napi tervekre majd cselekedjen ennek megfelelõen.
- Minden negatív állításra legalább egy pozitívat kell állítani.
- Az ember csak az után válik alkalmassá párkapcsolatra, miután sikerült magában a mindentõl független boldogságot, és derût megvalósítania.
egyenlõre nem szeretnék változni. yooo ez az élet nekem ahogy most van! persze vannak gyenge pillanataim nekem is! s azért keztem el ide írni!
ehhez csak annyit fûznék hozzá, hogy nem sírtam fel! felélesztettek mikor születtem! amint láttam a világot nem is akartam élni! :-( de sajna sikerült nekik!
"Légy nagy és akinek tudsz szerezz örömöt!" ez nagyon is szép! csak szerintem lehetetlen! bár az ember törekszik rá!
púúúúú
o_O -,-\'
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1069081958&order=reverse&index=32
A 400. üzenet elõzményeit ajánlom figyelmetekbe.
Légy nagy és akinek tudsz szerezz örömöt! <-- Bár ezt most találtam ki, ezért ne ezt vésd a fejedbe.
Skyline: Megarországon sajnos a fiatalabb korosztályban férfi többlet van. Sietni kéne... :\
Aries: Rátapintottál a lényegre. Az önbizalomhány azért alakul ki az itten író szémélységtípusban, azaz a visszahúzódóbb, komolyabb, nyugodtabb emberekben, mert látja a vagány, laza, kigyurt, izomagyú, vagy szakadt fûrészelt kocsival ellátott hímnemû egyedekre pályázó (gyakran a szebbik) lányokat, kik a "kihaló" férfi típusra rá sem néznek. Legalábbis nálam ilyesmi lehet a kiváltó ok.
Ezt sokkal szebben leírták már máshol, majd belinkelem vagy leírom hol volt, csak most fáradt vagyok egy topikot átolvasni.
Esetleges helyesírási hibákért elnézést kérek, nem hiába vagyok egyes belõle...