89
Helyszínek, receptek és mindenféle klassz ötlet a grillezés szerelmeseinek!
-
#89 yum -
#88 Ahogy ígértem, itt van a kép a sütésről. Kolbászt sütöttem elsőnek rajta.
-
#87 Persze, majd megmutatom. A sütésről csinálok majd képeket. -
#86 majd mutasd meg mit grilleztél rajta -
#85 Ma össze lett állítva és lekerült róla a védőfólia így az egész krómszinű.
-
#84 jó' néz ki -
#83 Ma megvettem a kiszemelt Grill sütőt a Praktikerben. Az alábbi képek is ott készültek. Még nem raktam össze, nem sütöttem rajta, de ha sütök, le fogom írni milyen.
Ime:
-
-
#81 -
#80 EZek közül melyiket ajánljátok? Praktikerben lehet kapni őket. A bal oldali 4500 Ft, a jobb oldali 8500 Ft
-
#79 Sziasztok!
Grill sütő vásárlás előtt állok. Milyen grillezőt ajánlotok? Faszenes grillre gondoltam, mert az a legjobb. Gázgrillt és elektromosat nem akarok mert azon nem lesz olyan finom füstös az íze a húsnak és az elektromos meg az áramot is zabálja.
A Gömbgrill a jobb aminek van fedele is, vagy a sima nyitott grill? -
#78 Ezen a linken Trójai vírust jelzett a Nodom. -
hantabb #77 Képzeljétek, néztem ezt az oldalt amit beirtatok, nagyon dúrva kis flashes oldal :D Naon bejött -
hantabb #76 Szegény már látja mi vár rá. -
mahalo #75 -
hantabb #74 Érd, az kicsit messze van nekem, főleg essőben :D
És ott is a jól bevált Mix Grillt használják? :P -
#73 esik az eső:) menj érdre steakhauseba:) 1 adaggal 2en bírtunk csak -
hantabb #72 Na hát, mi ez a pangás? Még mindig nem kaptam ötleteket, hogy hova menjek grillezni
-
mahalo #71 Hát meg ugye otthonra praktikusabb az elektro -
hantabb #70 Engem nem érdekel, ha nem egészséges. Egy hatalmas steakről beszélünk :D És sokkal finomabb a faszénen való sütés. Ez tipik reklám duma, csakhogy elektromosat vegyél. -
#69 a reklámon lévő kérdésre, mely szerint a faszén nélkül grillezett ételek ízletesebbek a válaszom nem, nem tudtam!:D -
#68 nemrég láttam egyet az háromezerxszáz FT volt, de tényleg akciósan...ettől függetlenül lehet kapni/konyhai/megsüti a húst
jah és nem lábakon állt természetesen...a lábon állót én nem nevezném konyhai grillnek -
#67 Ez igen, ez már nem rossz.. :) -
hantabb #66 Ha az ecserin veszed:P Amúgy tényleg egy normális konyhai 6 ezer fele kezdődik. Az más ha a tecsóban adják valami akcióban. Vagy valami gagyi kinai. -
mahalo #65 Ez a legolcsóbb fajta ez pl 5700 ft
-
#64 konyhai grillről beszélünk -
hantabb #63 Én mindig elrontok egy kettőt, hadd tömjem a hasam:D -
mahalo #62 3 ezerért jót kapni lehetetlen.
Maradjunk a 13ban és az is alsó becslés... -
#61 ez tény:) nagy család esetén hátrány, de hát a palacsintát is 1esével süti az ember:D -
hantabb #60 Igen, csak nem fér bele túl sok minden :) -
hantabb #59 Minél sötétebb annál erősebb. Vagy valami ilyesmi :) De mintha már láttam volna ilyet a tecsó polcain is. -
#58 ööö...a konyhai gril olyan 3e körül van -
ilyet kaptam külföldről, nagyon jó!
a magyarországon kapható szószok közül nekem leginkább a minél sötétebb színű BBQ szószok ízlenek -
mahalo #56 Megjött a kedvem az otthoni grillhez, csak aza baj, hogy drágák ezek a masinák... -
#55 jó, de a vigyori srác a képen az udvaron van :) egyébként meg, ha nincs más én is jó étvággyal eszem meg a konyhai elektromos grillen készült kaját is:D -
mahalo #54 ja csak hát nem mindenki teheti meg, hogy kertes házban lakjon :P
Nagyszobába meg necces a faszenes max az erkélyre :) -
hantabb #53 Na ez egy szép kontakt grill :) A legolcsóbb talán a lapát lehetett :D 20 ezer HuF :D -
#52 szerintem a gázgrill közel sincs olyan jó, mint a faszenes. kb olyan, mintha a szalonasütést otthon a gáztűzhelynél csinálnád...
akkor van igazán jó íze a grillezett ételeknek, ha a faszén parázs füstje is éri! -
#51 Aztaa aztaa, na itt kezdődik a férfi!
Én csak ilyen gyönyörű faszivel megyek grillezni.
-
mahalo #50 Odasüssetek milyen boldog az úr! (alap grill felszerelés)