Grillezzünk!
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mátészalka még csak nem is arrafelé van nem hogy még írországban <#mf2>#mf2>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Lol 😊 Jó topik 😊
Ehhe ... én legutoljára észak Irországban, Antrimban voltam grillezni, aholis báránycombot grilleztünk 😊 Hozzá ír viszki, sör és cider ...
És nem poén ... mióta hazajöttem, nem jutottam el sehova, ezért ez az utolsó csikoshusos emlék 😊 Pedig deszivesen visszamennék megint 😊
Ehhe ... én legutoljára észak Irországban, Antrimban voltam grillezni, aholis báránycombot grilleztünk 😊 Hozzá ír viszki, sör és cider ...
És nem poén ... mióta hazajöttem, nem jutottam el sehova, ezért ez az utolsó csikoshusos emlék 😊 Pedig deszivesen visszamennék megint 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
kinek a kedvence a csirkemell ? se íze se bûze <#idiota>#idiota>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nekünk nincs erkély😄 Megyek a teõre 😛
Az erkélyen érdemes bohóckodni 😄
Ott a pont 😊
Steak? Esküszöm megöltök 😊 Éhen döglöm 😄
Egy utolsó kép a húsok királyáról 😊
lehet tippelni 😊

lehet tippelni 😊

Ne kínozzzz 😞
éééés a kedvencünk a csirkemell:

Nekem is tetszik😞 Most sajnálom, hogy melóhelyen vagyok 😄
meg is éheztem 😊
Hasonlót csináltam 😊

Pedig azt hittem, hogy van végre egy önálló öteletem 😊
Mi a párommal sokat grilleztünk tavaly nyáron, de csak a Nagyim kertjében.
Kéne egy grill térkép vagy mi 😊 LEhet csinálok és gazdag leszek.
Kéne egy grill térkép vagy mi 😊 LEhet csinálok és gazdag leszek.
és mit szoktál rajta grillezi te jány?
Jézusom, ilyen drága? 😊
és mikróban nem lehet grillezni? 😄
és mikróban nem lehet grillezni? 😄
Sok féle van. Bosch, Steba. ezek középkategóriás gépek. Elég kicsik viszont már 20-25k ért kapsz egyet.
Tudtok ajánlani vmit konkrét típust esetleg?
na ja az olcsó hordozhatók könynen törnek 😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem, nem szarok. Régebben sok volt a Gágyi 😊 De ez nem meglepõ. De mint mindennél, itt is számít a márka is. Meg hát takaritani is kell õket értelemszerûen, és sokan ezt nem teszik meg
Ennyire szarok ezek? Én most tervezek venni egyet!
Anyám már egyszer megjárta a hordozhatóval 😄 Még lent a Zamárdiban, sajnos ki is purcant szegény. Mármint a grill 😛
Hogyan csináltátok, hordozható grillel? 😊
ebben a kelelmes 15 fokban esõben tényleg idõszerû a téma 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kezdetnek kíváncsi lennék ki hova jár grillezni. Nálunk eddig csak kerti sütés fordult elõ, egészen új az 5let, hogy haverokkal el lehetne vonulni valami fasza tájra és ott adni a húsoknak és a gyomornak 😊
← ElőzőOldal 2 / 2