12
  • angol
    #12
    a húrva anyjukat akik szerencsétlen taplókból nyerészkednek, mert igen sajnos telefonálnak emberek mint barmok, és nyomkodják el a napi kenyér tej árát, ezek ott nyílván tudják nagyon jól hogy csak kispénzű balfaszok fognak telefonálni, na ezért ezeket likvidálni kell nagyon gyorsan
  • winnie
    #11
    "Azt meg pláne felháborítónak tartom h még egy ilyen prémiumadó is, mint a Spektrum"

    szerintem az felháborító, hogy egy random néző felháborítónak tartja, hogy egy profitorientált vállalkozás profitot próbál termelni, vissza a komenyizmusba bele, mi?
  • janus391
    #10
    min csodálkoztok ezek a codálatosz sorozatok is nagy nézettségnek örvendenek.
    tudjátok a világ inteligencia hányadosa állandó népessége folyamatosan gyarapszik
  • Hegyikecske
    #9
    Első körben én napi fél órában maximalizálnám az ilyen "játékok" adásidejét... De amúgy teljesen beszüntetném, esélye az embernek nincsen, aki betelefonál az jellemzi is a színvonalat, pont azér ha nézem engem is idegesít h én ránézek és egy pillanat alatt tom a megoldást aztán a telefonálók közül meg mind rosszat mond egy rtélleg egyszerű feladványra, amúgy sztem ezt dirrekt csinálják, mert még 12-13 éves koromban engem is bepaliztak ezzel h unalmamba azt néztem, és én egyből tudtam a megoldást, a betelefonálók meg sorra nem találták el, és már akko is idegesített szal én aszittem h ha én tom majd bekapcsolnak lol :D Szerencsére akinek van egy kis esze szintén rájön erre, de fiatal korosztály mindig lesz...
    Azt meg pláne felháborítónak tartom h még egy ilyen prémiumadó is, mint a Spektrum (ami nekem a természetfilmek szinonímájaként cseng) is eladja magát egy ilyen alacsony színvonalú nívótlan filmnek... Mondju nem tudtam, mer nálunk az alapcsomagban nincs spektrum.
    Bocs ha kicsit hosszú lett de most hirtelen ez jutott eszembe
  • Librarian
    #8
    Ejj, de szépen megfogalmaztál mindent, amit én akartam mondani. :-)
  • AgentKis
    #7
    Elég gusztustalan dolog, hogy ezek a televíziók és médiacégek (és csendben megjegyzem a telefontársaságok is, hiszen a haszon kb. fele őket illeti) milliárdokat kaszáltak és kaszálnak, gyakorlatilag csalással és megtévesztéssel. Ugyanezért ha egy kereskedőt elkapnak, elég vastag a pénzbírság, kevés az, hogy a kereskedő megígéri, hogy többet ilyet nem csinál, és ezután kiírja jól láthatóan, hogy a kilós kenyér nála csak 82 deka.

    Ugyanakkor meg a másik oldala a dolognak sokkal sajnálatosabb. A rengeteg agynélküli, rühes kis atka miatt (akik ezekre a szarokra betelefonálnak) ezeket az okádék műsorokat látni a képernyőn. Sőt ha továbbmegyek kicsit: Ezek a betelefonálók szavazni is elmennek majd. És sajna a kampány alatt is mindent ugyanilyen szépen beszopnak, amit a TV nyom a pofájukba...

    Hát nem vagyok túl bizakodó az ország jövöjét illetően.
  • winnie
    #6
    garantált nyereménynek garantált. senki nem a sok pénzt garantálja.

    az óbégatás pedig munkaköri kötelesség, hiszen meg kell fogni a nézőt. ami szerintem sikerül is, hiszen te is megnézted minimum egyszer a nyeremény kiosztásáig. ez egy ilyen műfaj.
  • Csaba42
    #5
    Azt bírom, amikor azt mondják, "garantált nyeremény", és ha eltalálja a megfejtés a betelfonáló, akkor még meg kell találnia a születésnapja őt, vagy választania kell a 300 borítékból 8-at, és a "garantált" 3 milkából 30 ezret visz csak el. Arról be is beszéljünk, hogy óbégatnak, mint borjú az új kapura. Szánalmasak.
  • Wittgen
    #4
    Nem hőbörögni kell, hanem meggondolni, hogy érdemes-e betelefonálni. Ha nem hívja a sok okostóni őket, akkor előbb-utóbb elmaradnak ezek a gagyi műsorok.
  • winnie
    #3
    törvénytelen? nem. akkor hadd menjen.
  • AdaKiller
    #2
    jaja
  • bandypappa
    #1
    Pénz beszél, kutya ugat.