7
-
#7 -
tntcoder #6 Viktor, ez nagyon szép coming-out volt: E sorok írója úgy tűnik nem tartozik az egekbe szárnyaló intellektusok közé..., az sg.hu látogatói értékelni fogják -
#5 na igen, b+, de ha nem létezik ez a cikk, akkor lehet hogy a büdös életbe nem hallok a filmről, amit ezek után biztos hogy meg fogok nézni. lehet hogy az euróapi film jó, de a marketingben az amcsik akkor is jobbak.
13 tzameti: ez is jó kis európai thriller, mindenkinek ajánlom. -
#4 ha horror, akkor japán! :D a Dark water japán változata tényleg eléggé félelmetes volt (más kérdés, hogy a mai ember mitől ijed már meg...), az amcsi változathoz képest ég és föld... A ringu és a kör szerintem meg azért volt kellemes film mindkettő, mert a ringut egy az egyben átvette szóról szóra a kör (mégha azt is írják, hogy inspirálta, hát inkább másolták :D)... de tény, hogy mindkettő jó film lett...
sg: nem tudom, szerintem eléggé rossz maga a cikk... meg amúgyis lehet rinyálni, annak ellenére hogy sokan hollywood-i filmekre mennek, tekintsen rá a nagyobb mozik kínálatára (ne a művészmozikéra), és számolja össze, hogy hány amcsi, és hány egyéb film van általában... Ez nem rinya, elnyomják az európait gagyisággal, és lóvéval... (mellesleg nem nézem, mely nemzet filmjét nézem, hollywood-ban igenis megvannak azok a nevek, és azok a tehetségek is, amik elvisznek egy filmet a hátukon...) -
winnie #3 az említett kettő jó volt, de azért mégis csak kommerszek, "sima" slasher filmek. ez a pokoljárás, háááát, izé. más világ, na. frankón megmutatja, hogy a horror nem csak a slashert jelenti. -
Voronyezs #2 a magasfeszültség nem az amikro 2 csaj van, az egyik zuhanyzik, a másik meg maszturbál miközben bemegy a házba a csóringer öldökölni? -
Wittgen #1 Hmm...nekem utoljára a Descent meg a Magasfeszültség c. filmek tetszettek, mint európai horrorok. És ezek jobban be is jöttek, mint az amcsi klisé-filmek.