Bye-Bye Haze
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Már a Splinter Cell 4 óta sötét ló nekem (látszott már azon a game-n elég rendesen, hogy csak muszájból, gyorsan összetákolták PC-re). A szemük sem áll jól, most kiderült, valóban egy szemét, hálátlan bagázs lett.
Mondjuk a veszteség szerencsére nem nagy, de azért rohadjanak meg.
Nagyon sok szar port után végre lesz egy ami a miénk és a gépünket is kihasználja.
Bár nekem mindegy mert pc a Crysist várom , Ps3ra meg GT5 meg a Ut3 is.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
A Crysisra nagyon kiváncsi vagyok, hogy dx10 nélkül a legtöbb újdonság hogyan fog menni.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
több felôl tudsz eljutni 1 bizonyos helyre, fegyverbuherálás
(akár menet közben is), a felhôk kiterjednek 😊, igen változatos pályarészek, csomó fordulat (pl menet közben valahol atombombarobbanás 😊, tucc puskatussal embert vagy szörnyer csapni, leveleken átvilágít a nap, tankal lehet házakat dönteni, de fegyverrel is kocsikereket lôni nagy meglepetést okozva a bent tartózkodókat, az árnyékok mostmár mindenhol puhák lesznek, a fény meg világosabb mint ami a képernyôk ki tudnának mutatni, fizika is lesz benne, a környezetre, növényzetre stb is behatással vannak az átsétáló emberek, szél ést., csudaszép hozzánemfogható grafika.
XD ráuntam sorolni, de gondolom elég is lesz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"