18
-
#18 lehet vele egész tűrhetően, a gond az, hogy az egér+bill mindig is gyorsabb/precízebb célzást tesz majd lehetővé, tehát konzolos barátunknak nem sok esélye lenne, ha egy kicsit is értesz az fps-ekhez -
Wittgen #17 Azért megnézném, h. egy konzolcowboy mire menne egy pc-gamerrel szemben, ha az FPS-ben multiznak....én elképzelni sem tudom, hogyan lehet kontrollerrel FPS-t játszani... -
Derapo #16 azért az ubi most nagyon fajin.egy csomó gamét ingyenessé tett.Le lehet szedni egy csomó cuccot ingyé!!!!! -
Vucli #15 Az Ubiban egyre nagyobb részésedéssel bír az EA, lehet az ő pénzhajhász és "csak a tuti" szemléletük az oka az ilyen döntéseknek -
opeca #14 Hát igen lett a UbiSoft.
Már a Splinter Cell 4 óta sötét ló nekem (látszott már azon a game-n elég rendesen, hogy csak muszájból, gyorsan összetákolták PC-re). A szemük sem áll jól, most kiderült, valóban egy szemét, hálátlan bagázs lett.
Mondjuk a veszteség szerencsére nem nagy, de azért rohadjanak meg. -
#13 Én üdvözlöm a dolgot végre egy fejlesztés amiben a Ps3 at veszik alapnak.
Nagyon sok szar port után végre lesz egy ami a miénk és a gépünket is kihasználja.
Bár nekem mindegy mert pc a Crysist várom , Ps3ra meg GT5 meg a Ut3 is. -
#12 MIVAN???? HÁT MOST KEDVEM LENNE EGY HATALMASAT KÁROMKODNI! -
gyuri12 #11 nem:C -
#10 Hát (mint ahogy mások is írták) szerintem sem lett volna túl nagy valami. Szép grafikája, biztos történetes, de nemhiszem, hogy többet nyújtana mint egy újabb fps játék ^^
A Crysisra nagyon kiváncsi vagyok, hogy dx10 nélkül a legtöbb újdonság hogyan fog menni. -
Szeszmester #9 Lesz x360 verzió? -
#8 "Annak kellene inkább örülni, hogy minnél több és jobb játékot dobjonak ki PC-re" ... uhh, ma nem megy a fogalmazás, de ki lehet venni belőle, hogy mire is gondoltam. -_- -
#7 jólessz az, az eddigi felhozatalhoz képest egész oda üthet (egyébbként most a haze-el hasonlítottam össze, azt se túl komolyan). Egyébbként nem tudom miért kell ezt a játékot útálni, nem ártott senkinem sem, téged most speciel irritál, hogy létezik? A maga stílusában király lehet ha kijön, és ha a konkurencia netán jobbat dob ki, abból se lesz semmilyen személyes vesztességed nemde? Annak kellene inkább örülni, hogy minnél több és jobb játékot dobjonak ki PC-re. Deus Ex-et meg már ne hasonlítgassunk Crysis-el, az inkább egy szerepjáték FP-nézetben (ebból is lesznek hamarosan újabb próbálkozások), mint sem "mezei" élvezetes, adrenalin, akció fps. -
EagleeyE #6 Grafikán kívül minden amit felsoroltál már szerepelt valahol( az a napfényes cucc már a Halo 1-ben is volt...) Az a nanosuit meg teljesen ugyanolyan, mint az implantok a deus ex-ben, vagy a system shockban, nem nagy show... A fizika tényleg érdekesnek tűnik, és ha még egy értelmes sztorit, meg játékmenetet is kerítenek még jó is lehet...Addig szigorúan csak egy agyonhypeolt game az egész... -
#5 ott a nanoszújt amit piszkálgathacc és változnak a képességeid, rombolhacc a környezetedben, a karakterek mozgása idomul a pályák viszontakságainak (ha magaslaton megyünk, begörnyedünk, nehézkesen, majdnem mászva fogunk vonulni),
több felől tudsz eljutni 1 bizonyos helyre, fegyverbuherálás
(akár menet közben is), a felhők kiterjednek :), igen változatos pályarészek, csomó fordulat (pl menet közben valahol atombombarobbanás :), tucc puskatussal embert vagy szörnyer csapni, leveleken átvilágít a nap, tankal lehet házakat dönteni, de fegyverrel is kocsikereket lőni nagy meglepetést okozva a bent tartózkodókat, az árnyékok mostmár mindenhol puhák lesznek, a fény meg világosabb mint ami a képernyők ki tudnának mutatni, fizika is lesz benne, a környezetre, növényzetre stb is behatással vannak az átsétáló emberek, szél ést., csudaszép hozzánemfogható grafika.
XD ráuntam sorolni, de gondolom elég is lesz.
-
neoG #4 miért,a Haze elmenne? -
gyuri12 #3 az se kell, mert nem megy el a gépemen -
#2 mé a krájzizba milyen eksztra lesz -
gyuri12 #1 amúgysem rajongtam a gémért,nincs benne semmi extra(kivéve,ha valaki a nektárt annak hívja, de ez nem elég...)