explorer.exe, drwtsn32.exe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Belátom néhol én is voltam a bûnós!" <#hehe>#hehe>
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Szeressük a zacskós tejet
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#lama>#lama><#lama>#lama>
ha nem értessz a gépedhez add el, nem neked való<#lookaround>#lookaround>
amugy mondom tedd ujra a windowst
ha nem értessz a gépedhez add el, nem neked való<#lookaround>#lookaround>
amugy mondom tedd ujra a windowst
>:C
ALapvetõ security megvolt! NoD32 és Norton InternetSecurity FULL SCAN volt!!!!
Többet nemtok! Winreinstallt NEEEEE... most volt! X(
Többet nemtok! Winreinstallt NEEEEE... most volt! X(
néha használhatnád a keresõt, és akkor segítenének.
üdv
üdv
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
néha segíthetnél magadon azzal hogy megkeresed a megfelelõ topikot, vagy elgondolkozol a megoldáson...spyware irtás alapvetõ biztonsági funkciók használata vagy winreinstall legrosszabb esetben
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
hülye. ezért topicot nyitni... én is nyitok 1 topicot "miért világit a képernyõm?" cimmel...
win reinstál és kész
win reinstál és kész
>:C
Ahogy elnézem az elõzõ topikokat inkább ne használj PC-t <#shakehead>#shakehead>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
had ne soroljam fel hány topikban elfért volna, de szvsz egy win reinstall a leggyorsabb megoldás
ui: ezt is zárni fogják<#banplz>#banplz>
ui: ezt is zárni fogják<#banplz>#banplz>
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Problémám van a címben írt Explorer.exe és Drwtsn32.exe fájlal!
Ha vmit Másolni, Kivágni akarok utánna feljön: Az explorer.exe hibát észlel ezért leáll... (Mindenki ismeri akinek Windózza van! XD)
És utánna tökugyanez drwtsn32.exe-vel!
Mostanság már annyira elharapódzott a dolog . ha nem akarok másolni akkor is! X(
Utánnanéztem Gúgliba meg minden! DrWatson-t ajánlanak! De SEMMIt nem talál!
PLZ HELP ME FAST!
U.i.: Az öcces topicokam bezárták idáig! Belátom néhol én is voltam a bûnós! De most errõl egy szót se találtam! PLZ DON'T BaNN!
Ha vmit Másolni, Kivágni akarok utánna feljön: Az explorer.exe hibát észlel ezért leáll... (Mindenki ismeri akinek Windózza van! XD)
És utánna tökugyanez drwtsn32.exe-vel!
Mostanság már annyira elharapódzott a dolog . ha nem akarok másolni akkor is! X(
Utánnanéztem Gúgliba meg minden! DrWatson-t ajánlanak! De SEMMIt nem talál!
PLZ HELP ME FAST!
U.i.: Az öcces topicokam bezárták idáig! Belátom néhol én is voltam a bûnós! De most errõl egy szót se találtam! PLZ DON'T BaNN!