30
-
Christo #30 Van hozzá 1024x768 patch is amúgy :D -
dartois83 #29 megvan, a "ccsetup"ban állítottam be a 640x480 pixelt, és megy:) -
dartois83 #28 Nem találtam meg hogy hol engedné. Erre én is gondoltam, köszi azért. -
#27 Nem TFT-d van véletlenül, ami nem szereti a 640x480-at? Próbáld meg ablakban (ha lehet)... -
dartois83 #26 Semmi, hiába patch, win95 mód, kikapcs minden, 640x480 felbontás: MODE NOT SUPPORTED -
#25 *[ / b ] -
#24 Hoppá, valahol elfelejtettem egy [/b]-t... -
#23 LOL....
Hogy is mondja az oldal?
CLICK HERE TO DOWNLOAD C&C 95 GDI ISO (klikk ide a GDI lemezért)
CLICK HERE TO DOWNLOAD C&C 95 Nod ISO (klikk ide a NOD lemezért)
És végezetül:[b]
[b]CLICK HERE TO DOWNLOAD C&C 95 INSTALL INSTRUCTIONS (klikk ide az XP-re való telepítés leírásához)
A CCGOLD_XP_INSTALL.doc tartalma:
(eredeti nyelven)
INSTALLING AND RUNNING C&C GOLD ON WINDOWS XP
Follow the instructions below to install and play C&C GOLD
Preparing to Install
1. Insert either C&C disc into your CD drive
2. Open My Computer and explore the CD
3. Right click either the install.exe or setup.exe
4. select PROPERTIES
5. Select the COMPATIBILITY tab
6. Check the check box for “Run this program in compatibility mode for”
7. Select WINDOWS 95 from the drop down menu
8. Click APPLY then OK
9. Double click the .exe file you just modified to launch it
Installing the Game
1. When you’re prompted to update DirectX, uncheck the check box so you won’t install it. It is extremely important not to install this DirectX update
2. Follow the on-screen instructions to complete the installation
Note: Installing Westwood Chat is not required, it can be canceled if you desire
Installing the Patch
1. Visit ftp://ftp.westwood.com/pub/ccgold and download CCGOLDXPPATCH.ZIP
2. Unzip the files and copy thipx32.dll into the install directory of the game (default path is c:\WESTWOOD\C&C95). You may overwrite the old version of the .dll file
Preparing to Run the Game
1. Go to the install directory of the game (default path is c:\WESTWOOD\C&C95)
2. Right click C&C95.exe
3. Select PROPERTIES
4. Select the COMPATIBILITY tab
5. Check the check box for “Run this program in compatibility mode for”
6. Select Windows 95 from the drop down menu
7. Check the check box for “Disable visual themes”
8. Check the check box for “Turn off advanced text services for the program”
9. click APPLY then OK
Playing the Game
1. Select Start > All Programs > Westwood > Command & Conquer 95 > Command & Conquer Windows 95 Edition. Or double click C&C95.exe located in the install directory (default path is c:\WESTWOOD\C&C95)
*Command & Conquer is not online compatible
(magyarra lefordítva)
A C&C GOLD TELEPÍTÉSE ÉS FUTTATÁSA WINDOWS XP ALATT
Kövesd a következő utasításokat hogy telepíthesd és futtathasd a C&C GOLD-ot
Előkészületek a telepítéshez
1. Rakd be valamely C&C lemezt a CD meghajtódba
2. Nyisd meg a Sajátgép-et
3. Jobb klikk arra a CD meghajtóra, amelybe a lemezt helyezted
4. A megjelenű menüből válaszd ki a Megnyitás-t
5. Jobb klikk vagy a(z) install.exe-re, vagy a setup.exe-re
6. A megjelenű menüből válaszd ki a Tulajdonságok-at
7. Válaszd ki a Kompatibilitás fület
8. Pipáld be a következőt: “Futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban”
9. A legördülő menüből válaszd ki a WINDOWS 95-t
10. Klikkelj az Alkalmaz-ra, majd az OK-ra
11. Dupla klikk arra az .exe fájlra amit így megmódosítottál, hogy elindítsd
A játék telepítése
1. Amikor arra kér, hogy frissítsd a DirectX-t (DirectX audio and video drivers), vedd ki a pipát. Nagyon fontos, ugyanis az operációs rendszerben sokkal modernebb verzió van alapból!
2. Follow the on-screen instructions to complete the installation
Megjegyzés: A Westwood Chat telepítése nem kötelező, le-cancel-ezheted ha nem akarod telepíteni
Megjegyzés: Az Acrobat Reader telepítése nem kötelező, inkább töltsd le a frisset
A patch telepítése
1. Látogasd meg a(z) ftp://ftp.westwood.com/pub/ccgold-t és töltsd le a CCGOLDXPPATCH.ZIP-t
2. Tömörítsd ki és másold a(z) thipx32.dll a játék telepítési könyvtárjába (alapértelmezetten c:\WESTWOOD\C&C95). Ha ott megtalálható a .dll fájl egy régebbi verziója, írjd felül
Előkészületek a játék futtatásához
1. Menj a játék telepítési könyvtárjába (alapértelmezetten c:\WESTWOOD\C&C95)
2. Jobb klikk a C&C95.exe-re
3. A megjelenű menüből válaszd ki a Tulajdonságok-at
4. válaszd ki a Kompatibilitás fület
5. Pipáld be a következőt: “Futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban”
6. A legördülő menüből válaszd ki a WINDOWS 95-t
7. Pipáld be a következőt: “A képi témák letiltása”
8. Pipáld be a következőt: “A speciális szövegszolgáltatások kikapcsolása a programhoz”
9. Klikkelj az Alkalmaz-ra, majd az OK-ra
A játék futtatása
1. Ehhez éreségi kell
*A Command & Conquer nem képes online játékra -
opeca #22 Az első C&C-nek köze sem volt az EA-hoz...
A Westwood Studio fejlesztette. (Dune 4ever)
Látom ezt a kis bakit azóta sem sikerült kijavítani. Ennyire nagy a büszkeség az SG.hu táján? (Csakazértis maradjon a hülyeség?) -
#21 Win 95 kompatibilitási módot be kell állítani + 640x480 felbontásban fusson. Szintén a kompatibilitási módnál kell beállítani. -
rolika #20 nekem patch-csel se megy (xp alatt). egyszer kilépett, de 640x480-ban hagyta a felbontást, másodszor meg egyszerűen kifagyott... kár -
#19 patch
c:\WESTWOOD\C&C95-be tömörítsd ki, ha ide telepítetted -
dartois83 #18 koschwarz, elmagyaráznád milyen dll-t töltsek le és honnan, mert nekem is ue. a problémám.... -
#17 megoldva. le kell tölteni egy dll-t és felülírni a régit. -
#16 "Az eljárás belépési pontja (SMapLS_IP_EBP_12) nem található a DLL-ben (KERNEL32.dll)."
ezt a kibaxott üzenetet kapom ha elindítom a már telepített játékot. xp alatt, de kompatibiltás be van állítva. valaki?... -
#15 Hm, arra azért kíváncsi vagyok, hogy "XP-n is kényelmesen elfut." Pár évvel ezelőtt azon idegeskedtünk a haverokkal, hogy már nem tudunk egy jót C&C-zni multiban gyakorlatilag _sehogy_, mert a multiplayer része fagy XP-n. Ez még hagyján, találtunk hozzá XP-patchet. Ez nemes egyszerűséggel kiiktatja a multi részét, hogy azért ne fagyjon le. Csodás megoldás, gratulálok.
Szóval egy kicsit kétkedve fogadom a hírt... -
shane81 #14 Jó hír, bár én megvettem a C&C - First decade-et. Benne van az összes egy díszdobozban. :) -
menetrend #13 Beza ezt még a dicső Westwood csinálta. Deszépisvoltannó játszani vele mikor az akkori gépekre volt :)
Igaz viszont, hogy ha már cikket ír az ember utánajárhat a dolgoknak.
A grafika meg sztem úgy tökéletes ahogy van. Semmi gond vele. Kezelhetőséggel se.
Meg kell szokni és kész :P Az meh hogy megy XP-n az a királyság -
#12 Asszem elég hosszasan lehetne taglalni, miért is Tiberium Wars lett a címe, és nem Tiberian Twilight (és nem a Verdu féle hazugságokra gondolok), de ez szerintem nem az a topic :)) (UaW-böl pedig elindult a béta, majd most kiderül mire is számíthatunk, a zenével nem lesz gond :))
De eltekintve a cikkíró marhaságaitól, azért ez egy remek hír (bár ez is csak marketing, de az ilyenért nem haragszom :))
Akinek kimaradt, szerintem itt az idö pótolni, megéri, még úgy is, hogy nem egy mai darab és vannak gondok már a grafikával valamint az irányítással :) -
gyuri12 #11 egyetértek -
#10 Emberi hangon is lehetne közölni... -
#9 Az EA utolsó eredeti és jó játéka az LHX volt.Igaz azt se ők írták hanem egy ex-army tiszt...ja meg az NFS-ekből a Porsche porche volt az uccsó. A BF2 nem rossz de azt sem ők készítették.
Szó mi szó a Generals nagyon jó játék volt de nem C&C.Meg C&C3-al az EA-losangeles megteremetette az ultimate tank-rush szimulátort.Azt meg sem említve hogy eredetileg Tiberian Wars helyett Tiberian Twilight lett volna(jobban passzol a többihez nem?).Mostmeg megpróbálják eladni egy régi jó játék nevén.
Már csak abban reménykedek hogy a Westwoodosok új cége sikeres lessz. Universe at war- bizony ők csinálják.
Meg hogy a tiberian sun rising mod valaha kész lessz és helyrerekja a C&C3-at.
Hmmm szegény ubisoft.
Azért ez megért volna egy említést. -
kbupdate #8 WESTWOOD! Méghogy EA... istenem, de hülye... -
#7 Látom sokan megemlítették, de én se bírok elmenni szó nélkül emellett:
"Az Electronic Arts tizenkét évvel ezelőtt jelent meg a stratégiai játékok piacán"
Könyörgöm, aki nem ért hozzá, ne írjon már ekkora f*szságokat. Az EA-nak köze nem volt hozzá. Se az RTS-hez, se a CnC-hez, amíg ocsmány módon el nem bánt a Westwooddal a '90-es évek végén.
"Nem az EA játéka volt az első valósidejű stratégiai játék, ami számítógépre íródott, de a Command & Conquer mérföldkő volt a kategória életében."
Ez meg már csak a hab a tortán. Ha már valami elmebaj folytán a CnC-t az EA-nak tulajdonítjuk, akkor ennyi erövel a Dune2-t is hozzájuk csaphatnánk (csak hogy konzekvensek maradjunk), és akkor mindjárt az volt az 1. RTS...
-
n0k0m #6 Ki a franc írta ezt az elcseszett cikket? WESTWOOOOOD!
EA az egy kiadó (érdekes hogy Westwood/maxis nevet, hogy eltüntette) ... -
ginew #5 nekem nem megy a link -
#4 LOL.... Ez eredetileg nem EA játék volt....
A Westwood Studios fejlesztette, és a Virgin Interactive adta ki, az EA csak felvásárlás útján jutott a jogokhoz... -
gyuri12 #3 nem szoktam ilyenekkel viccelődni:) -
Filiic #2 Wow, azt hittem csak ugratsz, és nem. Dícséretes, követendő pálda! Azért a cnc is jól jön. -
gyuri12 #1 ( a fileplaneten le lehet tölteni ingyen egy regisztrálás után a rayman raving rabbids-t, a far cry-t,és a PoP Sot-ot!)